2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Siteyi dolanırken kendimi burda buldum Ne kadar güzel heyecanlar yaşıyorsunuz çok özendim valla

Hepiniz için hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorumm

bu kaynanam benı acayıp strese sokuyo yok şunu ye sütün olur yok bebek terleyınce bez koy sırtına cıldırdıyo benı şimdiden eşimde bır tuhaf dr gıtmmıştım dr rahım yarım santım acık dedı eşimde kalkıp anasına yetıştırıyo sankı 10 santım acılmış gıbı annesıne dıo benım yanımdan ayrılmıcakmışta fılan offffffffffff stres bastı yaaaaa en ıyı dr gıdınce kımseye bışe söylememek sankı sipariş yaaa

Annecikler,bisey sorcam,bebek icin ne tur bir ates olcer aldiniz ? Ben hala karar veremedim hangisi daha iyi,,,, :26:

bıme gelmıstı kulaktan ateş olcer 25 tl onu aldım hatta bı hafta sonra a101 22 tl gelmıstı
yegenımde denedik anında ölçüyor ..

Benim minik kızımda döndü sonunda ve bizde tekli sayılara düşerken 26. Sıradayız

Hayirli olsun canim benim kizda gecen hafta dondu zoru seviyor sanirim bizim kizlar hayir derdin ne son ana kadar bekliyosun ne zaman dogacagima siz degil ben karar veririm diyolar bize :)

son dakıka golu atıyor bu bebısler ne güzel dönmüşler:) hadı hayırlısı artıkk ..

Burdaki takvimde 4 günüm kalmis ama doktor dün 37 haftalik dedi..bu da ayri bir sinir bozucu durum, hangi doktora inanayim bilemedim :) bu gidisle sonbaharda dogurcam galiba :)

senın durum cıdden tuhaf gercı doktorlar oyle dıyorsa oyledır gec döllenme olduğu ıcın
aslında 40. dolunca gelmıyo dıe stres edıyoruz ya daha gununu doldurmamış oluyor
benımd ehesaba gore mayıs sonuna kadar gunu var tam 9 ay 10 gun olması ıcın ama gelde bunu bıze anlat :)

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün süt kuzularınızı
doğum hıkayenızı paylaşmayı unutmayın ama:) merakla beklıyorum

Burdaki takvimde 4 günüm kalmis ama doktor dün 37 haftalik dedi..bu da ayri bir sinir bozucu durum, hangi doktora inanayim bilemedim :) bu gidisle sonbaharda dogurcam galiba :)

Canım dr dediği kilosunun haftası çünkü 2900 dü galiba bebeğin normalde 37. haftada o kiloda olması lazım ya ondandır yani atletik olacak benim arkadaşım 41 haftalık 2700 doğurdu sen yine haftanda doğurursunda kilosu biraz az olacak demekki doğunca emzirir besilersin kuzunu takma kafanı Allah sağlık nasip etsin kilolar alınıyor çünkü her türlü

canım o 3 haftalık gerilik ultarsondaki ac fl bpd gibi ölçülerden en az birinin az çıkmasından kaynaklanıyor genelde.

al benden de o kadar. hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim kontrolümde yarın bakalım ne diyecekler:26:

Myhoş teşekkurler cnm..

Annem geldi cok sukur sabah kahvalti yaptik kizi annemle birakip gittik hastaneye kizimizin kilosu 3400 olmus hata payi olabilecegi icin cihazlarda fazlada olabilir azda dedi 3 kg asagisina inmez dedi suyum cok azalmis 2 hafta önce yoktu böyle bişey resmen azicik gorunuyodu canini sıkacak bisey yok yarina kadar bol bol su ic dedi nst iyi cikti..
Yarin 7-8 gibi hafif şeylerle kahvalti yap 9 da hastanede olun yatisi yapin kan tahlilleri filan yapilcak dedi ögleden sonra 1 bucukta dogumda oluruz dedi heyecandan öluyorum kizlar nolur dua edin bana her şemx normal gecsin ben herkez icin ediyorum sulu goz oldum yine agliyorum durmadan :-(

Merhaba arkadaşlar.Doğum yapanlara hayırlı olsun sütleri bol bol olsun inşallah. Benim gibi bekleyenler de inşallah sağlıcakla bebişine kavuşsunlar. Dün akşam yine sancılar zorladı eşime ne kadar doğum sancısı değil desem de soluğu acilde aldık. Nst de orta şiddetde sancılar çıktı açılmam ilerlememiş yine 1,5 cm daha doğana kadar kaç kere hastaneye koşturacak bu kız bizi, hep yanlış alarm veriyor özelllikle babası çok telaşlanıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun

Hadi gözün aydın canım inşallah bebişin ve sen sağlıcakla evinize dönersiniz Allah yardımcınız olsun.

Ya kizlar tuvaletten sonra silince kagida kan geldi sabah da jiletle temizlik yapmistim ondan midir bilemedim oyle duruuyorm simdi

canım gozunaydın bende yarın yatıs yapıcam cuma gunu sezeryan olacak 1. hıc boyle olmamıstım bunda devamlı dr hastane goruyorum ruyalaarımda Rabbım bıze cesaret versın saglıcakla kucagımıza alırız ınsallahhh...

Ya kizlar tuvaletten sonra silince kagida kan geldi sabah da jiletle temizlik yapmistim ondan midir bilemedim oyle duruuyorm simdi

canım belkı farketmeden kesı yapmısındır dıkkat et kendıne artarsa dr gıt...

O gün düşünce sancim cikti bir an once gecsin ve eve geleyim istedim cok korktum simdi de sanci varmi diye kendimi dinleyip duruyorum..olmassa bu hafta evde bol bol yatalim dinlenelim de onumuzdeki hafta gelsin bebekler :) ah şu arayan soran olmasa boyle stres olmucak sanki..
Insallah canim zamaninda gelsin de suni sancilara teslim etmesin bizi. .:)
canım o 3 haftalık gerilik ultarsondaki ac fl bpd gibi ölçülerden en az birinin az çıkmasından kaynaklanıyor genelde.

Canim bu hastane ilk basta da yani bebek 2aylikken yine 10 gun kucuk hesapliyordu..belki de medicana büyük hesapliyor bilemedim :) ama bir gercek var bebek biraz minik benim gibi :)

Sabah sağlık ocağında idrar testi yaptılar herşey iyi ama baktari varmış bol su iç dedi içiyorum zaten bende yanma hissi akıntı yada ağrı bir şikayet yok nasıl bakteriki bu anlamadım neyse valla su iç su iç nereye kadar

Kaç gündür giremiyorum foruma ama sanırım muhtemel doğum tarihi benimle aynı olanlardan kimse kalmamış doğurmayın:))) benim kızım rahat sanırım içerde pek çıkmaya niyeti yok totoyu bi o tarafa bi bu tarafa oynatıp oynatıp uyuyo:)))) neyse hayırlısı bakalım beklemeye devam:) hayır bende sancı falan da yok anlamadığım:)))

Kızlar slmlar hiç beklemezken pazar günü birden sancılandım hemide çarşıda gezerken nerdeyse çarşıda doğuruyordum sancıların sancı olduğunu anlamadım hastaneye gittik ve 20 dk sonra doğurdum ama şeker den dolayı oğlumun şekeri düştü ve küveze alındık hastaneden yarın çıkıcaz sütümde gelmiyor fırsat bulunca yine yazarım başak kimler doğurdu çok merak ediyorum ama okuyamıyorum şu an inşallah eve gidince fırsat bulurum.

Herkese sağlık mutluluk.. bol süt

Tebrik ederim canim bende senin gibi aniden ve hizli bi sekilde dogurmak istiyorum ne guzel
Olmus masallah Allah anali babali buyutsun ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…