- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.521
Bende persembe günü suni sancı ile dogum yaptım insallah sizlere gerek kalmadan kendi sancınız ile doğum yaparsınız
Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)
doktoruna güven tabi ki canım bende doktoruma güveniyorum ama ihtimalleri de göz ardı edemem, sonuçta kadın açık açık söyledi illa kullanıcaz demedi ama kullanılma durumu oluşabilir dedi çünkü çatının ne kadar açılacağı bebeğin baş ölçüleri net olmamakla birlikte doğum esnasında netleşicek gerekirse kullanılabilir böyle bir ihtimal doğabilir dedi yalnızca, hiçbirşey yüzde yüz değil sonuçta bende vakumu istemediğimi söyledim haftaya kesin karar vereceğiz belki hiç gerek duyulmıycak ama benim içime kurt düştü bikere
şimdi bikaç yerli ve yabancı forumu daha okudum onlarda da aynı olaydan bahsedilmiş hayırlısı artık haftaya çıkarsak netleştircez doğum şeklini
meraba sevgili anneler 05.05.2013 tarihinde saat 5 te kızımı kucağıma aldım normal doğum yaptım kendi sancım ile dünyalar güzeli bir kızım oldu o kadar güzel mis kokulu ki anlatamam Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin o kadar zor oldu ki sancıyı çekmek ama bebeğimi kucağıma alınca bende onunla yeni doğmuş gibi oldum
Ben alanyadayım canım Başkent hastanesinde yapacağım inşallah Allah kısmet ederse merkezde misin ?
Seninde bişey kalmamış 1 ay göz açıp kapayıncaya kadar birer bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:)
Benim yarın da doğmazsa gunu geçmiş olacak. Bu gece bekliyorum inşallah meleğimi.Doguramayan baya kisi varmisiz ama gunu gecen de yok galiba bakalim bu 22 kuzu ne zaman nasil gelecek:)
Allah bağışlasın gözün aydın.Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım
Bana da aynı şeyi söyledi. Benimki de kanala yerleşmemişti en son şu an ne alemde bilmiyorum umarım yerleşmiştir. Demekki sancıyı verince kanala iniyorlar. İnşallah kendi sancımızla doğururuz suniye ihtiyacımız kalmaz.Arkadaşlar size bir sorum olacak.Perşembe günü günüm doluyor.Doktorum eğer gelmezse günü geçtikten sonra suni sancıyla doğumu başlatabiliriz dedi.Fakat oğlum daha kanala yerleşmemiş.Kanala yerleşmemiş bebeğe verilen suni sancı ile doğum olur mu? Sancı açılmayı sağlasa bile aşağı inermi bebek.Bu şekilde doğum yapan duydunuz mu?Aklım takıldı bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim:26:
Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)
Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım
Bende persembe günü suni sancı ile dogum yaptım insallah sizlere gerek kalmadan kendi sancınız ile doğum yaparsınız
meraba sevgili anneler 05.05.2013 tarihinde saat 5 te kızımı kucağıma aldım normal doğum yaptım kendi sancım ile dünyalar güzeli bir kızım oldu o kadar güzel mis kokulu ki anlatamam Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin o kadar zor oldu ki sancıyı çekmek ama bebeğimi kucağıma alınca bende onunla yeni doğmuş gibi oldum
Annecikler,bisey sorcam,bebek icin ne tur bir ates olcer aldiniz ? Ben hala karar veremedim hangisi daha iyi,,,, :26:
chiccodan aldık,şu ucuzlarından..sanırım kulaktan ölçülenden..eşim dr.olduğundan ona bıraktım,daha pahalısına gerek yok dedi.
Eger dedigin gibi kulaktansa,burda acayip pahali onlar :s Az cok fiyatini hatirliyomusun ? Orda daha ucuzsa annem gelirken getirsin ordan madem.
Benim minik kızımda döndü sonunda ve bizde tekli sayılara düşerken 26. Sıradayız
fiyatı 13 tl idi yanılmıyorsam..uzun cubuk gibi olanlardan,dijital.az önce kullanma klavuzuna baktım koltuk altından,ağızdan ve makattan ölçüm yapabiliyomuş,kulaktan değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?