2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende persembe günü suni sancı ile dogum yaptım insallah sizlere gerek kalmadan kendi sancınız ile doğum yaparsınız

Açılmanız varken mi suni sancı verdiler yoksa hiç açılma ve sancınız. Yok muydu??? Bnmde suyum azalıyor da suni sancı ile doğum başlatma ihtimalleri var. Çok sıkıntılı bir süreçse tercih etmeyeceğim.

mrb arkadaşlar.. benimde yarın çatı muayenem var, acaip korkuyorum yaaaa :18: doğum yöntemi belli olacak yarın. normal istiyordum ama kimle konuşsam sakın ha sezeryan yaptır diyip duruyolar. çok kafam karıştıı

meraba sevgili anneler 05.05.2013 tarihinde saat 5 te kızımı kucağıma aldım normal doğum yaptım kendi sancım ile dünyalar güzeli bir kızım oldu o kadar güzel mis kokulu ki anlatamam Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin o kadar zor oldu ki sancıyı çekmek ama bebeğimi kucağıma alınca bende onunla yeni doğmuş gibi oldum

Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla

Canım bildiğim kadarıyla vakumu bebek orda kalırda çıkmazsa mecbur kullanıyorlar çünkü rahim kanalına girince bebek artık sezeryanlada alınmıyor vakum olmazsa bebeği çekme sonucu sıkıntı oluşma olasılığı çok yüksek dr mecbur kalırsa size sormaz zaten kullanmayı çünkü doğuma girmeden önce kağıt imzalatıyorlar sonuçta Allahın izniyle birşey olmaz ama ihtimal var göz önünde bulundurmak lazım

Doğumunuz hayırlı olsun güle güle büyütün mis kokulunuzu :)

ben ewet merkezdeyim bende yaşam hastanesinde yapıcam .. çok sağol canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah allah kolay doğum nasip etsin inşallah ...

Doguramayan baya kisi varmisiz ama gunu gecen de yok galiba bakalim bu 22 kuzu ne zaman nasil gelecek:)
Benim yarın da doğmazsa gunu geçmiş olacak. Bu gece bekliyorum inşallah meleğimi.
Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım
Allah bağışlasın gözün aydın.

Bana da aynı şeyi söyledi. Benimki de kanala yerleşmemişti en son şu an ne alemde bilmiyorum umarım yerleşmiştir. Demekki sancıyı verince kanala iniyorlar. İnşallah kendi sancımızla doğururuz suniye ihtiyacımız kalmaz.

Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)

Süperr yaa :)) Kavuştun yavruna Allah bağışlasın. Tebriklerrr...

Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım

Bende persembe günü suni sancı ile dogum yaptım insallah sizlere gerek kalmadan kendi sancınız ile doğum yaparsınız

gözleriniz aydın olsun güzel annişler. sütleriniz taşsın emi rabbim sağlık sıhhat mutluluk uzun ömürler versin evlatlarınıza innşallahhhhh..

iyi geceler anneler..canım sıkıldı bugün..evde tüm temizliği zavallı annem ve temizlikçi kadın yaptı.kaynana da k,rletmeye gelicek doğumdan 3 güün önce kocasıyla..benm için eziyet gerçekten..bir kap yemek yapmış değil 9 aydır gelip..bir de misafir toplar başıma..p.tesi doüum nasipse,bir gün öncesi de görümce gelmek istedi kızıyla.ev curcuna olcak sinnirden sütüm gelmezse ondan korkum odalar full dolu olcaak doğum öncesi ne sinir durum..hayır amaç ne erken gelmekte iş güç bitmiş sana ihtiyyaç yok derdin ne yani

Eger dedigin gibi kulaktansa,burda acayip pahali onlar :s Az cok fiyatini hatirliyomusun ? Orda daha ucuzsa annem gelirken getirsin ordan madem.

fiyatı 13 tl idi yanılmıyorsam..uzun cubuk gibi olanlardan,dijital.az önce kullanma klavuzuna baktım koltuk altından,ağızdan ve makattan ölçüm yapabiliyomuş,kulaktan değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…