2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çok sevindim cnm tebrik ederimm :)

yarın günümüz doluyor ama biz de tık yok gelmek istemiyor herhalde paşamız
inş hayırlısıyla doğar canım zamanını bekliyordur:)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün canım :)

canım inşallah bı anda sancın gelsın goz açıp kapayıncaya kadar yavrunu kucağına al
sunı sancıya falan gerek kalmasın .. yalnız doktorun acelecılıgıne sasırdım yengem 42. haftada doğurdu
benım doktorumda 1 hafta oynar rahat ol dıyo haftaya carsamba benımde gunum doluyo o gun cagırdı bakalım nedıcek
bebek anne karnında ıyıyse eşte yaslanma bıle olsa 1 hafta beklermıs doktorum oyle dedı ...
hakkında hayırlısı canım

Kizlar bu arada perdemle avizem de geldi artik bekleyecek birsey kalmadi :)

ev işleri bittimi hersey gönlünce oldumu onu soyle bı bakım sen :)

gözünaydın canım.. seninde sütlerin taşsınn

harika

Caanııımmm Rabbim hepinizin bebişlerine,anne ve babalarına sağlık sıhhat versin,analı babalı büyütmek nasip etsin,güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah...Yazarken ben de duygulandım iyi mi , hormonlarım hala tavan durumda demek Kız ben de sizi merak ediyorum , neler yaptınız , nasılsınız...Giriyorum geçmişi okuyarak ilerlemeye çalışıyorum inan , yazıp hemen çıkmıyorum.Sizler bizi nasıl merak ediyorsanız biz de sizleri merak ediyoruz teyzeleri O yüzden her sayfayı okumaya çalışıyorum.Fıstıklarım

Valla bende uykusuz kalıp foruma girdiğim zamanları özlüyorum,sizlere dert yanmayı özlüyorum yok midem ağrıyor yok sancım geldi Şimdi bütün onlar bitti ne mide yanması ne birşey,varsa yoksa bebeğim...Göbeği düşmüştü 8. günde ama dün göbeğinden kan geldi,doğumda yapıyorlar aslında ama tekrardan K Vitamini iğnesi yaptlar kızıma,çok ağladı gulsevdam teyzesi Keşkehepimiz birbirimize yakın otursaydık da,destek olsaydık , bebişlerimizi beraber büyütseydik

canım benim allah kızını analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel yazmışın doğum hikayeni. Darısı bizlerin başına inşallah. Kızını öp bizim için.

Sağol canım.Öptüm en kokulusundan

gözün aydı canımm ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza bol bol süt diliyorum bebişine

slm kızlar az once hastahaneden geldım oğlum hala 2850 gr hıc kılo almamış cok uzuldum ya haftaya perşembeye gun verdı doktorum sezeryan yapıcak ama genel mı epıdural mı o bellı degıl

neden biraz daha bekletmiyor doktorun tüp bebek olduğu için mi? günün var çünkü:44:

doğum sonrası yavrularımızın kg durumu .. gazı uykusu doydumu derken aynı hamılelık gıbı gecırıyoruz yıne gunlerı :)
keşke yakın olsaydık bırıbırımızın halınden en ıyı bız anlarız bebısın yerınden memnundu
dünyaya geldıgı ıcn tepkı vermıstır annesı ama senın sevgınle sarıp sarmalaman ona güven duygusunu tekrardan verıyor

cebıme net yuklettım gecen aydan berı olurda doğuma gıdersem sızı habersız bırakmıyım
bıde hastanede de olsa catlarım kım ne yaptı takıp etmem lazım :)
sende 2 çocuk varken sımdılık sana cıfte ızın verıyoruz annesı ne zman rahat olur vakıt bulursan kac gel foruma :)

seni canı gönülden tebrik ediyorum valla tiramisucum bir çocuk bir bebek olmasına rağmen üstelik yeni doğum yapmana rağmen bizi hiç bırakmadın boşlamadın üstelik uzun uuuuuuzun yazdın...doğum hikayen de çok güzel...bebekler büyürken de çok paylaşım istiyoruz senden uykuları gazları mamaları derken senden öğreneceğimiz şeyler var tecrübelisin neticede...fıstığın nasıl büyüdümü? ilk banyo oldumu ve ne zaman yaptırmak lazım? kimi hemen diyor kimi göbek bağı düştükten sonra diyor:44:

TİRAMUSU Allah analı babalı büyütsün öyle böyle derken doğuvermiş ne güzel darısı doğuramayanların başına

ASTRİD valla bende özendim gezerken 20 dk doğum maşallah çok sevindim sağlıkla büyütürsün bol bol süt olsun inşallah

Daha başka doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bol bol süt olsun bebeklere yağ olsun sağlık olsun inşallah

Canım gözün aydın Bebişini sağlıcakla büyüt inşallah, ben de senin gibi bir oğlumdan sonra kızımı gerçekten daha önce hiç doğum yapmamış gibi acemiyim, tabi her hamilelik farklı oluyor oğlumda sancı nedir bilmezken kızımda sancılanıp ta acile 2 kere gittik doğum başlamamış deyip geri gönderdiler ben de ilk doğumu suni sancıyla yaptım senin dediğin gibi karnıma bastırarak dirsekleriyle doğum yaptırdılar, bunda nasıl olacak bilmiyorm hayırlısı olsun, mis kokulu bebişine Allah bol bol süt versin inşallah.

merhaba kızlar doğum yapanları tebrik ediyorum
bizde 02.05.2013 tarihinde dünyaya merhaba dedik daha henüz yazmıyorum ama biraz daha toparlanayım tüm detayları yazacağım.
Normal doğum olduk bu arada
herkese hayırlı doğumlar

canım bosver kayananayı baka bunlar senın en guzel anların sonra pısman olursun senın bebısını dusun bu arada ıkımızde sezeryan tarıhı aynı Rabbım yardımcımız olsun...

TIRAMISUU ne guzel yazmıssın Rabbım analı babalı buyutsuun canım banada dua et cuma gunu sezeyana gırecem yusuf yusufum vallla....

SİLYJAH canım gozunaydın saglıklı gunlerde buyut ınsallah...

Tum dogum yapan arkadaslarin gozu aydin darisi basimiza insallahhh

Ya kaynanalardan dert yanilmis bugun bende kontrole gittim benimkide yanimdaydi benim prenses iyi beslenmis masallah doktor dedi az daha alirsa zor olur normal dogum zaten benim garip sadece gobegim var ama kocaman ciktik dr dan diyo sen ekmek yeme ekmegi cocuga kilo aldiriyo saniyo ki ben ekmek yemem yuruyoz gel sunu alalim diyo sonra aaa yok yeme bebek kilo alir aaa sen findikta yeme sunu yeme en son dedim aaaaa amannn ne diyim zayif olsa sen bakamiyon iyi yemiyon dicekti simdide bole yani ne yapsam bu olacakti o yuzden takmiyorum )

Baya asagida bebis bakalim ne zaman gelcek

gözün aydın canım bırımız daha kavuşmuş meleğine :)
detayları merakla bekliyoruz kendını ıyı hıssettıgınde
yedıgın ıctıgın sut olsun bebegın sütünle doysun annesı

selam kızlar doktorumuzdan geldik kısmet olursa 23üne günümüzüde aldık 2. bebek ama ben çok heyecanlıyım :18::18: bebişte 3200 olmuş 2 hfataya kadar 3500 olur inşallah

canım bosver kayananayı baka bunlar senın en guzel anların sonra pısman olursun senın bebısını dusun bu arada ıkımızde sezeryan tarıhı aynı Rabbım yardımcımız olsun...

Haklısın canım işte ama zehir ediyorlar insanın en güzel günlerini..... doğum günleri aynı olucak demek bebişlerin ben cuma 38+ 5 olucam seninki kaç günlük oluyor ve bebeğin kaç kilo şuan? Rabbim yardımcımız olsun

Doğumunuz hayırlı olsun inş
Rabbim bizlere de nasip etsin inş

Canim mutfak camindaki carsaftan kurtuldum :) hali ve perde tamamdir..pop-art zebra perde yaptirdim cok hos oldu..spor hafif simli de bir hali aldim..salonun avizesi bugün geldi o da salondaki perdemle cok uydu..bebege de sadece park yatak almistim.patk yatak buyukmus kapilardan gecmiyordu ve yatak odama sigmiyordu..:) .annem besik aldi.besigi komple söktük yikadim kumaslari tozluydu...birde diger evdeki beyaz uzun banyo dolabi bu eve sigmadi..bende onu iyice temizleyip uzerine mickey mouse etiketler hayvanli susler yapistirdim cok tatli bir cocuk dolabi oldu :) hafta sonu esimle havluluk kuvet rafi falan taktik evdeki fazlaliklari siginaga tasidi esim..gecen persembe cuma da bebek kurabiyelerini yaptik ablamlarla posetledik susledik :) lohusa serbetine surahi aldim bardaklara sus aldim..oturma odasina da ikeadan masa ve sandalye aldik..epey bir eksik tamamladık. .hala dusununce birseyler buluyorum yapilacak ama yoruldum artik doguma odaklanayim diyorum..hastane icin cok ikram hazirladim ama gelen olur mu yoksa sadece kaynanamlar mi gelir bilmiyorum..
Bu arada bugun kapiya yonetici geldi annen yada baban yokmu dedi.gicik oldum..arkadas.evin hanimi benim koca gobegimi de mi gormedin yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…