2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim artik yerleri cok daraldi hareket etmekte zorlaniyolar hem uyuyodur belki bebisin telas etme kalp atslarida normal sinirlarin icinde nas felak oku bol bol vesvese yapma

günaydınlarr

son kontrolde benimki de nst de hareket etmedi.130lardaydı.doktor beğenmedi.. git bişeylr ye dedi hemşire..meyve suyu çubuk çikolata filan yedim geldim.. baktım 150 160 lra çıkıyor kalp atışı..hareket etti yani.. dediğin gbi evde normal hareketlerini yapıyor bana ggöre... seninki de açtı belki :)

doktorun bu acelesı sasırttı benı bende nts de kalp atışı alınamadı ıkıkez yapıldı sekılden sekıle gırdım
ama sonra kâğıda baktık kı 140 doktor uyumuş bı ara dedı normal relax ol kı ben son haftamdayım :)
kgsuda maşallah yavrunum senın haftanda 2.600 falandım sımdı 3 kg gectı gorunuyo kı 2 haftada 90 gram almıştı 36 38 arası
sımdı bıanda atağa gectı .... bebegın keyfı yerındeyse suyu ıyıyse usgde hersey yolunda gorunuyorsa hemen doğumu kabul etme canım bence ..
bak lımbo 40 . haftayı doldurdu buna rağmen doktorunun teklıfını kabu letmeyıp başka bı doktorla gorusmeye gıdıyor bugun
emınım güzel haberlerle gelıcek ..

canım sen bızden daha tecrubelısın bılıyorsun dımı yengemd e kanaması vardı doğuma kadar
ve ılk anda hastaneye gıttıgı ıcn 19 saat sunı sancı arada dınlenme oyle doğum yaptı
senınkı ısaretı vermıs geliyorum dünyayı bana hazırlayın dıye inşallah sancıların bıranda sıklaşır hopp doğurursun

Sag olun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın ınsan ne kadar tecrubelıde olsa her dogum farklıymıs ben bu bebekte anladım ben dıger doğumlarımda ısaretle gıder doğurur gelırdım o yüzden gerı gelınce hem şaşkınlık hem korku bılmıyorum Allah hepsimizin yardımcısı olsun ama ıyıkı forma üye olmuşum sizlerle böle dertleşmek çok ıyı gelıyo ınsan kafasını dağıtıyor keske bırbırımızı tanıyıp bebıslerınızı bırlıkte buyutebılsek ısın komıgı hurmamın bırını dün gıderken yedım sımdı bı tane daha yasın okuyup hazırlıcam daha önce sızlerede yazmıştım unutan olduysa yıne sölıyım 3 humaya mümkünse acve bırıer yasın okuyup bırını sancı başlayınca yenecek ıkıncısı bebeğe damağına tahnık yanı bıraz sürülecek dıgerınıde yıne anne süt oldun dıye yıcek

melicim bebek kurabiyeleri ne kadar dayanıyormuş ? bende yapıcam ama ne zaman yapsam karar veremedim. BDT ne 10 günümüz var ama geç gelirse kızım kurabiyeler bozulmasın

slm kızlar

bende mayısın 2 de doğum yaptım 12 saat sunı sancı cektim açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum

suni sancı açılma yoksa bence çekilcek gibi değil çünkü çektiğin gibi normal olamayabiliyor herkesin bir yapısı var mutlaka da benim böyle iki çocuk dğurmuş gibi oldum sezeryan daha mantıklı bu durumda

bütün kontrollerim normaldi çok güzel bir hamilelik geçirdim kız bebeğim oldu bebğim 41 hftayı doldurduğumda 42 girerken aldım kucağıma yoksa geleceğide yoktu geç gelirse merak etmeyin olabiliyormuş dr kontrolleri eşliğinde

hakkında hayırlısı canım normal sunı sancı kımınde etkı etmıyor işte..
sağlıkla yavrunu kucağına aldın ya gerısı artık onemlı degıl
ve dedıgın gıbı 42 . haftaya kadar yolu var bebıslerın bakalım bızımkıler kaçta gelmeyı ıstıcek :)

Tiramisu, Astirid ve doğum yapmış diğer anneleri tebrik ediyorum her doğum haberinde çook mutlu oluyorum heyecan tavan yapıyo:)hepinizi takip ediyorum yazmaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman..bizde kuaföre gidip temizliğimizi yaptırdık çok şükür rahatladık p.tesi spinal anestezi ile doğumumuz gerçekleşecek sabırlı olursak şayet..3 günümüz kaldı:)
doktorum bana humana still tea alıp başlamam tavsiye etti ve dün itibariyle bir bardak içtim..doğum öncesi kullanan var mı bu çayı ben doğumdan sonra diye biliyodum ama..bazı hoormonları harekete geçiiriyomuş,doğumdan sonra salgılanan hormonları..oğluşun erken gelmesine sebep olmak istemiyorum..

doktoruma bu cayı alıp almamayı sorduğumda dur bakalım bı doğur sutun nasıl gelıcek bakalım
ona gore alırsın dedı bu yüzden almadım ama doğumu tetıklıyorsa hemen alayım :)

eylulden bu yana annemın heyecanını paylasan canım teyzelerım ben 2 gun once doğdum,annnemı cok oyalıorum benden vakıt bulup agrıları azalınca doğum hıkayemızı yazacak,arkadaslarımın yanaklarından,sızın de ellerınızdeb öperım

dr bana yazmıştı bu çayı bana ama biz tabi bir kaç gün sonra aldık içiyorum günde iki üç kez faydası var içmekte yarar var doğumdan sonra

komposto boza ve günde en az 2lt su için süt gelsin gelmesin tutun kızlar memeyi ve krem sürün memeler alışık olmadığı için nemden hemen çatlıyor ve böyle çok yanıyor yıkanmayan emdiriren krem var ladomim miydi ya hatırlamıyorum çok iyi geliyor

Rabbim yardımcınız olsun. Ama kafanıza takılan şeyleri arayıp söyleyin drnuza bence. Sakin durmakta fayda var tabi önce ben kendim yapabilirsem. :)

canım telaş yapma nette de 120 140 arası normal diyor kalp atışı için. hem sen biliyormuşsun hareket ettiğimi

Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için
Zaten her gittiğimizde uyuyo oluyo en az 40 dk nst deyim. Bugün hem çikolata ile gittim hem meyve suyu içirdiler. Anca toparladı. Bide suyumuz az plesanta yaşlanmış bebek bi haftadır kilo almamış Dr uzun uzun hareket için bakınca moralim bozuldu. Normalde Pazartesi gitmemiz gerek cumartesiyi atlamayalım hazırlıklı ve aç gel deyince cnm sıkıldı ne bileyim.

tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.kordon kanını saklatmayı düşünüyordun gerçeklestirebildinmi ? hangi firmaya yaptırdın eger yaptırabildiysen

canım banada p.tesi gel dedi dr.suni sancı verip doğurtalım dedi

Canım işte suyumuz hızla azalıyor bizim o yüzden kontroller 3 günde 1 e düşmüştü. Plesanta kireçlenmiş kilo artışı yok cumartesiyi atlamayalım gel dedi. Hazırlıklı ol doğumu başlatabilirim deyince suni sancı canımı sıktı bnm. Zaten kalp atışı düzensiz suyu az bebek streste diye doğumu başlatmak istiyor. Suni sancıya dayanabilecek mi dedim kafana takma bunları konuşuruz dedi. O beni üzmemeye çalışıyor ama ben ağlayarak çıktım hastaneden. Kafamda bi sürü ihtimaller geziniyor. Rabb'ime sığındım hepimizin bebeklerimizin hakkında hayırlısını versin inş.

doğum yapmamış arkadaşlar uyuyun uykunuzun kıymetini bilin :))
bebeklerinix ilk zamanlarda doymuyor
doymadığı iin saat başı uyanıyorlar 1 saat emzir altını değiştir gaz al uyumasını bekle derken tam yatağa girip uyumak için kendinizi hazır hissettiğiğniz birde ne duyuyorsnuz ağlama sesi...
meme emerkeen yorgun düşüp uykuya kalan bebeğiniz yeeniden acıkmış
sonra çark yeniddn başlıyor
ama şuan karşımda uyuyor bebeğim beni çıldırtsa bile onun o yüzünü yerim.
uyansın diye gözlerinin içine bakıyorum

bu arada humala emziren anneler çayı benim işime yaradı tavsiye edeirm

Bugün hamilelik takvimimiz bitti 40+0 dayız. Dr. her şey normal dedi 3764gr. ama gelmek bilmiyor tosun:) p.tesiye kadar doğurmassam suni sancı verelim dediler bakalım inş. suni sancıya gerek kalmaz

hoşgeldin güzel melek:) allah seni analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah. Anneni yorma çok tamam mı ? anneni de öp bizim için<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…