2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bana bi akıl verin ben ne yapıcam dogum iznim bitince işe başlamak zorundayım kv lerle birlikte otuyorum ben işe başlayınca o bakacak ama benim içim şimdiden rahat etmiyor 9 çocuk büyütmüş ama yinede güvenemiyorum çünkü küçük iki çocugu var biri 7 biri 5 ve çoook yaramazlar durdan susdan anlamazlar bebeğin üstüne çullanırlar ben varken yapamıyorlar ama ben yokken tahmin edemiyorum
birde çok hijyen değiller istemiyorum kızıma dokunmalarını falan şimdiden kafayı bozdum belki sütüm bile bu yüzden gelmiyor ve borcum var biraz çalışmak zorundayım mecburen en az 6 ay kadar çalışmam gerekecek yenidoğan yogun bakım hemşiresiyim çok büyük bi hastane değil çalıştıgım yer acaba yanımda götürsem olur mu gün aşırı çalışıyorum bir gece hastanedeyim 36 saat evdeyim ne yapcm ben bilemiyorum

tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah oğlunuza herşeyi geyet iyi.. bende haziran annesi olucam inşallah ve spinal sezeryan olucak sütünüz hemen geldimi genelde hemen gelmiyo diyorlar sizde durumlar nasıl??

Sütüm var ama oğlum emmekte biraz zorlanıyor gücü yok tombik ama emerken çok çabuk yoruluyor onun haricinde çok rahat bi doğum geçirdim dün 12 de doğdu oğlum akşam gazim çıktı wcye de çıktım 3 kez , yürüyorum ayaklandim baş ağrım yok şükür tavsiye ederim

canım sen doğummu yaptın.........allah analı babalı büyütsün inşallah... Günümüz aynıydı senleee..sezeryan mı oldu..benim normal dedi dr bekliyorum hala..

OY OY OY MAŞALLAH...bende pzrtesi kntroldeydim çatı muaynesi oldum normalmiş cumartesi yine gidicez bakalım bekliyoruz..

maşallh dogurdun demek:) sat tarıhlrımız aynıydı senle.kısmetse bızde pazartesıye.

ohhh hayırlı olsun cnm,, darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başınaa

kızlarrr,, biliyorum en hayırlı zamanda gelcek minnaklarımız ama ben artık oğlumu kucağımda istiyorum,,beklemekten çok sıkıldım, yoruldum hani sayılı gün çabuk geçerdi, yalanmış iştee

kızlarrr,, biliyorum en hayırlı zamanda gelcek minnaklarımız ama ben artık oğlumu kucağımda istiyorum,,beklemekten çok sıkıldım, yoruldum hani sayılı gün çabuk geçerdi, yalanmış iştee

doğum yapanları görünce heyecan basıyor demi

canım çalışma süren çok uzun değilmiş çocuğu işe yorma derim.. iyi kötü bakcak biri var bebeğine.. benim kimsem yok ben naparım bilmem...

buarada az önce aklıma geldi yazayım dedim, göğüslerine sıcak havlu koyup masaj yapmanı öneriyorum bir de.. ben ilk zamanlar her emzirmeden önce avuçlarımın arasında ovuyordum göğsümü.. onun dışında son olarak sütün az olabilir ama kalitesi iyidir bilemezsin, ya da çok doyurucudur sakın moralini bozma.. şu süt konusunda beni tek mutlu eden şey bol bol çiş yapması,, hele bu aralar bezi baya bir ağır oluyor.. günde 3 kere de kaka.. bunu düşünüp yarıyordur sütüm inş. diyorum.. emzirirken konuşuyorum bebeğim emip büyüyeceksin diyorum.. hatta bebeğime bakınca hemen göğüslerim sızlıyor sanki beynim emzir diyor.. bunları düşün, zihnin mesajına göre süt oluyor.. inş. hallolur canım gerçekten benim bilgim ve yaptıklarım bu kadar.. sütüm bitti diye emzirmemezlik yapma, bırak emmeye devam etsin.. arz talep prensibine göre çalışıyor memeler.. ben ilk zamanlar tühh süt bitti, mamamı versem diyordum ama yapmadım boş da olsa emsin ki beyin ihtiyacı anlasın ona göre hemen süt yapsın dedim.. senin memende aynı meme sadece biraz egzersize ihtiyacı var.. hadi bakım çalıştır memeleri... durmadan emzir.. bir de benim kv de sürekli aç mı acaba diyip duruyordu, deli oluyordum sütüm akıyordu ama bebeğim emmiyordu meğer gazı varmış, deli oluyordum... senden başka kimse aç olduğunu anlayamaz ben böyle düşündüm..

doguran annelerı tebrık ederım myhos gulsevdam sanırım en son guzel hbrı verdılerr
allah saglık sıhhat uzun omur versın bebıslerınıze ıns
bende yrn yatıyorum hastaneye cuma sabahı ıns kızımla kavusucaz
benım aklıma takılan bısı var kızlar
usg ıle dogunca cıkan kılo baya farkedenler olmus
genelde usgden yuksekmı cıktı fark olanlar yoksa daha dusuk kılolumu dogdular?
Cok merak edıyorum kızım nasıl dun 3100 cıvarı dedı dr ama ne kdr guven olur bılemedım

burda çoğu arkadaşın neredeyse doğum olana kadar ciddi bi belirtisi olmamıştı ama genelde zamanından önce geldi bebişler. hiç belli olmaz senin az kalmış maşallah

evet işte galiba zamanından önce gelmeleri benide panik yaptırıyoo,,evet şükür az kaldı ama hala beyfendinin keyfi yetmio herhalde çıkmak için senle de pek bi fark yok cnm +9 erken gelmek isterse çok bile değil

toplu doğum duasına çıkalım
uygun fiyata birini bulamazmısın canım.. ya da yakınlarda başka akraban yok mu

bana hazirana kalacakmışım gibi geliyor zaten bende adet düzensizlği vardı ultrasonda daha küçük çıkıyor

bunlarıda denemedim mememi verdiğim gibi çıldırıyor ya dayanamıyorum kendini krize sokuyor sağıp verdiğimde de zorla içiyorum sütümü bir türlü içmiyor kafayı yemek üzereyim günde ortalama 50 veya bazen 75 cc sütüm geliyor onuda zorla içiyorum fışkırtıyor ağzından hepsini

toplu doğum duasına çıkalım

uygun fiyata birini bulamazmısın canım.. ya da yakınlarda başka akraban yok mu

yok canım ailem burda değil kimsem yok yanımda keşke annem bu şehirde olsaydı diyorum bebeğim oldugundan beri bakıcıda tutsam bu evde bakacak yani yine değişen bişey olmayacak sadece param gidecek

bana hazirana kalacakmışım gibi geliyor zaten bende adet düzensizlği vardı ultrasonda daha küçük çıkıyor

yok cnm öyle düşünme, bizde hep 3 4 hafta önde gidiyoduk, halada iri dio doktor mayıs başını bulursak iyi diyodu ama bak gününü beklio işte bebiş,,küçükte olsa büyükte kendi zamanını biliyo galibaa bu sıpalarr

kayınvalide kalıcı yani. kötü olmuş. biraz denersin baktın olmuyo eşinle konuşursun canım sonuçta onunda önceliği kendi evladı olur. allah yardımcın olsun

bizede beklemek düşüyo napalım sağlıkla gelsinlerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…