2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

o halde

12 meli1
13 weber
14 springwithflowers
15 ahucuxx
16 sigma6
17 elfo
18 yokh

kaçırmadıysam şu an için bu kadarız doğurmayan

Allahım hepimizin yardımcısı olsun, şu an İstanbul'da sabah ezanları okunuyor.. Hepimize dua ediyorum, Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah.. Amin Amin Amin...

MyHos erkenci çıktı, inşallah rahat doğum geçirmiştir. Tüm doğum yapanlara evlatlarıyla aileleriyle mutluluk, huzur, sağlık diliyorum..

Benim doğum olayım iyice karıştı kendimi sezeryana hazırlıyorum psikolojik olarak hoooop yine normale dönüyoruz. Tam normal normal olacak inşallah diye hazırlıyorum sezeryan olabilirim ihtimali çıkıyor. Pazartesi sabah bir kalktım ödemden elim ayağım tutmuyor, bende protein kaçağı olduğu için normal bir ödem değil bu; dr um acil gel dedi. Ultrason baktı normal, acil 24 saatlik protein istedi bgn çıtı sonuç önceki hafta ile aynı yani onda da aşırı bir artma yok. kilo da normal artmış, ama test sonucu çıkana kadar ben 3,5 attım yüksek çıksa gel acil alıyorum dicek.. şimdi cuma yine kontrole gidiyoruz, pazartesi için de protein bakarız yine dedi.. bakalım yani hayırlısı.. pazartesi kötüleşirsen beklemem sezeryanla alırım diyordu, bugün test sonucundan sonra haziranın ilk haftası izindeyim doğuralım artık diyor

hayırlısı neyse o olsun inşallah bebişim ve benim için dua edin ne olur kızlar..

ayy amma çenem düştü gece gece- sabah sabah.. bu arada 1-1,5 saattir geçmişi okuyorum

uykusuzluk tavaaaaannn

İnşallah herşey yolunda gitmiştir, güzel haberlerini bekliyoruz.. benim 31 mayıs bdt, senin 29 mayıstı.. ben de walla daha normal doğum belirtisi yoook ayy şaşırdım iyice

İnşikak değil de İnşirah olmasın o sure??

zombi kardeşliğiiiii napıcaz böööle hiiç bilmiyorum..

Kizlar dogurmadan bunalimin dibi oldum..keske gitmeseydim o hastaneye kendimi 38haftalik sanmaya devam etseydim..sezeryandan cok korkuyorum annem ve ablam sayesinde..aileme karşı inanilmaz nefret hissediyorum şu an. ..benim bu ruh halim gidisatim hic iyi degil 9 ay iyi pozitif bir hamilelik gecirdim sonunda feci patladim

gunaydinlar...
anlattiklariniz beni ve herhalde bizim durumumuzda olan pek cok anne adauini anlatiyor sanirim. duygudaslariniz cok yani.
sizin birde ustune dogum tarihi karmasasi eklenmis. bir yandan bekleyis,bir yandan karisiklik, birde ustune etrafin tepkileri eklenince bu sekulde hissetmeniz cok.normal. size tavsiyem biraz bencil olun ve kendinizi dusunun. sonucta hamilelik cok ozel.bir donem ve hicbirsey.sizin kintrolunuzde degil.onun icin kendinuzi dusunnek en iyisi. herseyi akisina birakip kendimizi mutlu etmeye caismak en iyisi. etraftakiler kirilirlarsa kirilsinlar. onlarin anlayisli olmasi gerektigi bir donemdesiniz.Allah ins herseyin sonunu guzel edicek.

günaydın kızlarr.. bugün doğum öncesi ağdaya gidicem amam tedirginim yinede :18: ya kasılırsam ya su gelirse diye..ama en etkili çözüm bu gibi geliyor yine siz neler yaptınız?

Kızlar günaydın ben dün spinal sezeryan ile oğlum Yamanı dogurdum 3.900 gr 51 cm doğdu yavrum..sancı ile gittim doğuma 6 saat sancı çektim açılma 4 cm di ancak baş genisliginden dolayı doğum ilerlemedi sezeryan olduk..şükür ikimizde bomba gibiyiz oğlum çoook tatlı mis gibi kokuyor darısı bekleyenlere inşallah..

Allah analı babalı büyütsün bitanem darısı basımıza

Gunaydin..gercekten anne kardes bile olsa hamile bir insanin psikolojisini anlayamiyorlar..karar verdim basim agriyor bahanesiyle telefonlara bakmayacagim..eve de kimseyi kabul etmeyecegim.simdiye kadar bencil davranmadigim icin hamile gibi davranmadigim icin herkese herseye yetmeye calistigim icin hata yapmisim..
Karnimdaki cocukla bile ilgilenmedim kac kez sinirle istemiyorum ne cocugu ne dogumu zaten kazayla oldu dedim..olan bana ve bebegime oldu iste bu sozleri soylrmek istemezdim...yanimda eşim disinda kimseyi istemiyorum artik..bugun böğürtlen yapragi cayi ve kusburnu cayi icecegim bol bol..yarim saatte yuruyud birsz merdiven ve salincak birsz da pilates topunda otururumggücüm kalirsa ve kemik agrilarim izin verirse..bir de egitime gittigim ebeye mail attim durumu anlattim gün bekleme konusunda ne yapacagimi bilmedigimi soyledim bakalim nasil bir önerisi olacak..aslinda normal yada sezeryan bu cocuk bir sekilde cikacak onemli olan saglik ama beni oyle korkutup bilinc altima girmislerki hamilelikte eklenince isin icinden cikamiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun..

Mayis bebekleri dogdu buyuyor bizimkiler daha beklemede ne yapalim gec olsun da guc olmasin. Bu arada takvimim de bitmis

günaydın kızlarr.. bugün doğum öncesi ağdaya gidicem amam tedirginim yinede :18: ya kasılırsam ya su gelirse diye..ama en etkili çözüm bu gibi geliyor yine siz neler yaptınız?

Gunaydin canim benimde tek tük az cikmis ne yapicam bu kadar seyi aldirsam mi diye düşünüp duruyorum..:44:

Haklisin cnm ben de esime kirginim kv desen burada iyice daraldim ama yapacak birsey yok sabir sabir, yavrularimiz iyi olsun da bu dertler unutulur.
Ben artik karar verdim bu cocugun gelecegi gun belli hoplasam da ziplasam da birsey degismeyecek o yuzden kendimi kasmamaya karar verdim

Günaydın herkese:) ben dün gece Elif'imi dünyaya getirdim:))) sancıya geldim hastaneye ama sancılar iki dakikada bire düşmesine rağmen açılma 2cm de kaldı bir de doktorum çatı muayenesi yapamamıştı gece yaptı riskli olunca normal doğum epidural sezeryana aldılar:)) kızım 3450 gr 51 cm doğdu maşallah çok iyi:)) ilk gün olduğu için biraz süt problemimiz var ama düzelir dedi hemşire inşallah emzirme problemim olmaz:))) herkes sağlıkla alsın inşallah kuzusunu kucağına anlatılmaz bir duygu...Allah isteyen herkese nasip etsin...

eğer seni rahatsız etmiyorsa aldırma derim madem çok az:26:

Rahatsiz etmiuor canim hatta pek goremiyorum aynayla ugrastim ama tam secemedim :) Normal doğum olursa az da olsa dikis icin sorun olur mu ki onu düşünüyorum. .ama oyle zorki kuafore aldirmak, su gebelik lohusalik falan bitsin dogru lazere gidicem :) lazerde en fazla 7-8 seans surer..hamilelik boyunca zaten 7-8 kez kuaföre gidip cok utandim artik kökünden çözüm gerek :) 4yil once yani evlenmeden önce 2seans gitmistim lazere ikincide ciddi yanik oldu gözüm korktu biraktim ama simdi tekrar cesaretim var çünkü iz falan kalmadi..

Gunaydin canim sen ne ara dogurdun yaa dün dertlesiyoduk :) gözün aydin canim bol bol sütun olsun inşallah

Yeni doğum yapanların bebişleri hayırlı olsun...Allah hem size hem onlara sağlık sıhhat versin inş...
Valla ben bu dönemde şunu anladım...Hamile psikolojisinden değil akıl vermek ve yorum yapmaktan anlıyor etraftakiler...Senin rahatını ve iyiliğini sözde düşünecekler ama farkında olarak yada olmayarak daha çok zarar veriyorlar...İhtiyacını insan en iyi kendi bilir...Bu dönemde kendine neyin iyi geleceğini de...Onun için bencil olmak, keyfince hareket etmek için en iyi zaman bu zaman...

İnsanın kendi hali iyi olacak ki, bebeği de etraftakilerde iyi olsun...Bebeklerimiz belki de bu hassasiyetimize binaen bu haldeler..Biz geriliyoruz onlar da geriliyor..Dün akşam birşeylere üzüldüm mesela, karnımda o kadar kıpır kıpır oldu ki, hiçbiryere sığamadım, sanırsınki canı yanıyor meleğin..Zamanla bizlerde ayrılacaklar ama şimdilik bizle çok ilgili minik meleklerin halet-i ruhiyesi....

Bu arada bebekle ilgili olarak öncesinde hazır olmayışlığınızla ilgili kendinizi suçlamayın bence...Çünkü her anne bunu yaşayabilir...Korkudan, endişeden söylenmiş sözler onlar...Dokuz aylık hamilelik süreci çok uzun ama ben bu süreçte şunu farkettimki Allah bu süreyi uzun tutarak bizi mucizesine şahit kılmak yanında anneliğe de hazırlıyor...

Bu arada son dediğiniz çok doğru :) Eninde sonunda bu bebekler bir şekilde dünyaya gelecekler...Bu son bekleme dönemi çok zor gerçekten ama sabırdan öte yol yok sanırım...

Bende biraz yürüyüşe kaçayım bir ara bari...

.

Bebişleriniz hayırlı olsun kızlar Allah uzun ömürler versın ...

Bende varım doğurmayan :)
19- ceren06_35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…