- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.181
İmşallah canım valla ben doğumdan önce baya çarşıda gezdim parka gittim gezdimkarnım ağrıyor diye bir ksç sefer duş aldım hastaneye tam açıklıkla gittim. Fakat çocuk çıkarken kendimi çok kasmışım çok yırtığım oldu kasma kendini sal gitsi tuvaletimi yapcam diye korkma sakın yapmıyorsun çocuk çıkıyor
Zor valla haklısın
Aynı durumdayım çocuk zaten emmiyor ben oturamıyorum tuvalete gitmek işkence...
solucan yastık almıştım onu yuvarlak yapıp oturuyorum ama dikişleri patlatıcam diye korkuyorum. Sana bişey sorucam canım hastanedeki hemşirelerden biri dikişler düşene kadar yıkanma dedi. Bir diğeri ıslatmadan yıkanabilirsin dedi. Pazar günü doğum yaptım bugün 6 gün oldu ben korkudan yıkanamadımsaçımı yıkadım vücudumuda sildim dikişler patlayacak da bi daha dikecekler diye ödüm kopuyor..
kayınvalide kalıcı yani. kötü olmuş. biraz denersin baktın olmuyo eşinle konuşursun canım sonuçta onunda önceliği kendi evladı olur. allah yardımcın olsun
toplu doğum duasına çıkalım
uygun fiyata birini bulamazmısın canım.. ya da yakınlarda başka akraban yok mu
bunlarıda denemedim mememi verdiğim gibi çıldırıyor ya dayanamıyorum kendini krize sokuyor sağıp verdiğimde de zorla içiyorum sütümü bir türlü içmiyor kafayı yemek üzereyim günde ortalama 50 veya bazen 75 cc sütüm geliyor onuda zorla içiyorum fışkırtıyor ağzından hepsini
yok canım ailem burda değil kimsem yok yanımda keşke annem bu şehirde olsaydı diyorum bebeğim oldugundan beri bakıcıda tutsam bu evde bakacak yani yine değişen bişey olmayacak sadece param gidecek
hangi mamayı veriyorsun peki? ben aptamil pre kullanmıştım..şeker az demişlerdi..
slm kızlar nasılsınız bız sukr ıyıyız bıraz sut problemız var ıns hersey yoluna gırer sarılıkta var ılerlerse dr goturecem sarılık ıcın onerılerınız varsa beklerım....yenı doguml yapanlara hayırlı olsun....
tek iyi gelecek şey bol bol emzirmek uzun süre uyumasına izin vermeyin sarılık yükseldikçe bebekler halsizleşiyor çok uyuyorlar uyudukçada yükselir sık sık besleyin sütünüz yoksa mama verin aç kalmaması lazım benim kızımda sarılık oldu sütüm yoktu iki saatte bir besledim iki günde düştü sarılığı
Kizlar benim gebelik günü karmasasi icin bir de zeynep kamil hast.e gideyim diyorum ama baktim randevular hep dolu..zaten benim 40haftam bugün bitti(sanirim¿)..nasil gidebilirim bilen var mi??
Cnm detayli ultrason yaptirmismiydin, onda haftan nasil cikmisti?
Acile git zeynep kamile, sancim var de
Düzenli olarak sağmaya devam et canım ve kendini üzme, süt olayı moralle çok ilgili, geleceğine inan ve biberon da versen önce azıcık göğsünü ver tamamen unutmasın birkaç çekişinde süt gelir ondan sonra boşalmasını beklemeden biberonu ver ki huysuzlanmaya başlamasın. Ama sağmaktan vazgeçme.
canım sen bilirsin bana doktor anne sütü sarılığı dedi.. 15. günde değeri 14 dü.. bi daha gelin falan demedi geçer dedi.. beyninde bir hasar oluşur mu çok merak ediyorum Antalya merkeze doktora götürmek istiyorum bi sorun olur diye korkuyorum. bir de benim kan grubum a rh + kocamın a rh - .. alt grup uyuşmazlığı var dediler uzar dediler.. napcam bilmiyorum bir akıl ver lütfen.. uzamış sarılık dedi doktor en son..
Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı. Bi yakınım pazar gecesi doğum yaptı. bebeğin göbeğinin kenarında çok az yeşil renklii bir sıvı varmış. Acaba sizlerde bu tarz bir durum var mı ?
Kızlar günaydın ben dün spinal sezeryan ile oğlum Yamanı dogurdum 3.900 gr 51 cm doğdu yavrum..sancı ile gittim doğuma 6 saat sancı çektim açılma 4 cm di ancak baş genisliginden dolayı doğum ilerlemedi sezeryan olduk..şükür ikimizde bomba gibiyiz oğlum çoook tatlı mis gibi kokuyor darısı bekleyenlere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?