2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım öyle bişe yok ben doğum yapalı 10 gün oldu 10 kere banyo oldum hiçte bişe olmadı dikişime hatta dün akşam bir diişim peçeteye düştü düzeliyor yavaş yavaş

MYhoş bebeğini güle güle büyüt inş bizim doğum tarihlerimiz aynıydı bebeklerimizin gramıda aynıydı bakalım bizim oğln kaç gram doğcak maşallah oğluşuna bende yarın sezeryan olucam inş çok heycanlıyım....

hangi mamayı veriyorsun peki? ben aptamil pre kullanmıştım..şeker az demişlerdi..

slm kızlar nasılsınız bız sukr ıyıyız bıraz sut problemız var ıns hersey yoluna gırer sarılıkta var ılerlerse dr goturecem sarılık ıcın onerılerınız varsa beklerım....yenı doguml yapanlara hayırlı olsun....

tek iyi gelecek şey bol bol emzirmek uzun süre uyumasına izin vermeyin sarılık yükseldikçe bebekler halsizleşiyor çok uyuyorlar uyudukçada yükselir sık sık besleyin sütünüz yoksa mama verin aç kalmaması lazım benim kızımda sarılık oldu sütüm yoktu iki saatte bir besledim iki günde düştü sarılığı

Kizlar benim gebelik günü karmasasi icin bir de zeynep kamil hast.e gideyim diyorum ama baktim randevular hep dolu..zaten benim 40haftam bugün bitti(sanirim¿)..nasil gidebilirim bilen var mi??

canım sen bilirsin bana doktor anne sütü sarılığı dedi.. 15. günde değeri 14 dü.. bi daha gelin falan demedi geçer dedi.. beyninde bir hasar oluşur mu çok merak ediyorum Antalya merkeze doktora götürmek istiyorum bi sorun olur diye korkuyorum. bir de benim kan grubum a rh + kocamın a rh - .. alt grup uyuşmazlığı var dediler uzar dediler.. napcam bilmiyorum bir akıl ver lütfen.. uzamış sarılık dedi doktor en son..

Kizlar benim gebelik günü karmasasi icin bir de zeynep kamil hast.e gideyim diyorum ama baktim randevular hep dolu..zaten benim 40haftam bugün bitti(sanirim¿)..nasil gidebilirim bilen var mi??

Cnm detayli ultrason yaptirmismiydin, onda haftan nasil cikmisti?
Acile git zeynep kamile, sancim var de

Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı. Bi yakınım pazar gecesi doğum yaptı. bebeğin göbeğinin kenarında çok az yeşil renklii bir sıvı varmış. Acaba sizlerde bu tarz bir durum var mı ?

Cnm detayli ultrason yaptirmismiydin, onda haftan nasil cikmisti?
Acile git zeynep kamile, sancim var de

Canim ayrintili ultrasonda 15mayis olarak gorunuyordu..sadece erdem hastanesindeki doktorlar (orda 3-4 doktor farkli zamanlarda gordu) 10 gun geride hesapliyorlar .10 gun de az zaman degil bebegin hayatı tehlikeye girebilir..yada erdemdeki dr.lar hakliysa diger dr. erken zamanda suni sanci vermis olacak..yarin erdem hast, cuma gunu de sema hstanesinde kontrolum var :) dr.lara kafamdaji sorulari tekrar sorayim..bebek pazartesiye kadar gelmezse pazartesi zeyneo kamile acile gideyim agrim var diye..ust üste bu kadar dr.a gitmek istemiyorum ama bebegin zaten boynunda bir kat kordonu var, günü bugün doldu..suyu falan da bakilir bebekte riskte olmaz en azindan dimi

slm kızlar pazartesi saat 11.40 da oğlum doğdu spinal sezeryan ile şu an ayaktayım ama dikişlerde biraz ağrı var doğumumu anlatıcam ama daha alışmaya çalışıyorum bide ev kalabalık yarın yada daha sonra yazarım bu arada 49 cm 2700 gr doğdu ultrason ölçümlerinde 3100 çıktığı halde kilo böyle ama Allaha şükür gayet sağlık sütüm hala ağız sütü yani ana süt daha gelmedi ama dr mama verme yeter dedi bizden bu kadar birde spinalde baş ağrısı değil ama ilk gün biraz sırt ağrım oldu şimdi oda çok kalmadı ama benim doğum anında biraz zorlandım 1 gün önce birşey yemediğim halde sürekli kustum biirde ilk ayağa kaldırdıklarında acım biraz fazla oldu bayılmışım annem yüzüme su dökmüş kendime gelmişim ama 2 saat sonra tekrar ayağa kalktım sonrada hiç yatmadım bir daha bebeğimi kendim alıyorum emziriyorum tuvalet vb.. işleri kendim hallediyorum ilk ayağa kalmak sıkıntılı gerçekten Allah hepinize hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah.

Cnm cok saol bana moral verdin' devamli sagiyorum cikanida hemen bebegime veriyorum. Ama geleceği belli goguslerim cok sertlesti insallah hep dua ediyorum

Ahanda bnde doğurdum :))
Şu an kızımla hastanedeyiz dün acil sezeryanla ameliyata alındım ve benimki emdiği halde yıkıyo ortalığı galiba fazla süt gelmiyo birazdan mama vericez sizde durumlar nasıl

3senedir yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hiç duymadım anne sütü sarılığı sizinki rh uyuşmazlığına bağlı sarılık doktor onu demek istemiş sanırım sen bol bol emzir benim kızımın 13 ü 17 oldu 3 saat sadece ışın aldı sonra eve geldik bol bol besledim kendiliğinden düştü 3 günde... beyinde hasar oluşması için bizim turuncu bebek dediğimiz seviyeye gelmesi lazım yani kan değişimi falan yapılıyor onda sıkma canını için rahat etsin diye götürebilirsin bir uzman doktora ama bence bi sıkıntı yoktur değerleri çok yüksekde değil zaten

Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı. Bi yakınım pazar gecesi doğum yaptı. bebeğin göbeğinin kenarında çok az yeşil renklii bir sıvı varmış. Acaba sizlerde bu tarz bir durum var mı ?

omfalit olmuş yani göbeği iltihaplanmış sanırım doktora götürsünler mutlaka göbek etrafında kızarlıklık ve ateşde olabilir

Smone canım haYIRLI OLSUN Kızlar başka doğum yapan varsa hayırlı olsun geçmişi okuyamadım. Doğum hikayemi de hala yazamadım. Ama kesin yazcam fırsat bulunca....

Birde oğlumla başım dertte.. Emmiyor memeyi görünce yaygarayı koparıyor 2 emiyor sonra katıla katıla bağırıyor çocuğu susturuyorum memeyi ağzına verince 2 çekiyor sonra gene yaygara... ne yapacam bilmiyorum. Çocuk aç kalmasın diye sürekli süt sağmaktayım süt sağma makinesini iyiki de almışım valla.. Ama tükendim gece de hiç uyumuyoruz. Ne yapıcam böyle bilmiyorum.

canım hayırlı olsun bebişin, sağlıcakla büyüt.
birsey soracağım baş genişliği için ne kadar demiştii dr un ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…