2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen Benimde agri sanci kramp gibi sikayetler oluyor ama geciyor bir sure sonra o yuzden artik hic ciddiye almiyorum :) ne zamanki gecmeyen artan bir agri var o zaman ciddiye alip heyecanlanicam..

canım inş. hemencecik dogururuz.....kız nasıl ikna ettin kocanı...benim adam aklı cıkıyo bebişe bişi olcak diye..benden uzak duruyo..buyüzden yaklasık 6 aydır kardes kardes uyuyozzz =)

Saol canım :) biraz daha beklemem gerekecek o zaman :)

aynen benimde sancılar gece oluyo...ama kac kere cok afedersin kiloduma bakıp duruyom ne kan var ne de su sızıntısı filan............cok dua ediyom inş. mübarek kandil gecesi RABBİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİYE............inş....

oy oyoyyyyyyyyyyyyyyy....kız hayırlı olsun bebişin....RABBİM saglıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini.............darısı bizim basımıza.....ya bu kızlar hemencecik erkenden annelerinin kucagında oluyo..annelerini bekletmiyorlar ama bizim paşalar bi türlü teşrif etmiyorlar gözümüz yolda bekliyozzz...inş.. en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavusuruz.........

benim durumum protein kaçağına bağlı biraz, ani artış olursa bana/bebişime zarar gelmesin diye acil sezeryana alırım diyor ama isteğe bağlı sezeryan diye bir mantığı yok dr umun.. hatta ben kendimi biraz sezeryana hazırlıyorum ne olur ne olmaz diye hayır öyle düşünme şu an herşey normal diyor. hastanenin de birçok ödülü vs var kadın doğum ile ilgili, bilmediğimiz o kadar çok ayrıntı var ki..

alakasız ama mesela doğumdan sonra max 45 dk içerisinde bebiş ile anneyi buluşturup ilk sütün verilmesini sağlıyorlar, bununla ilgili unicef ve who dan ödülleri var hastanenin.. kesinlikle isteğine göre sezeryan yapmıyorlar, mutlaka sağlıksal bir sıkıntı olması lazım Allah korusun..

çok hassas bir konu tabi bu dr meselesi ama ben kendimden biliyorum başka bir dr olsa preklempsiyi bulamazdı ve bebişim riske girebilirdi Allahım korusun dr um ve hastanem bu konuda çok başarılı sıkı takip yapıyorlar, diğer özeller gibi değil, fiyatlar da uygun sanırım. ben özel sigorta ile para vermiyorum hiçbirşeye ama normal doğum 900 TL sanırım.. uygun yani..

bütün bu sebeplerden dolayı önerebilirim gönül rahatlığıyla.. Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini, işi sağlama al için daha rahat olur hem, hem de boşuna stres yaşamazsın..

dualarım tüm hamilelerle.. hayırlı doğumlar hepimize inşallah..

kubsen şimdi senin ticker dan farkettim 6 gün kaldığı yazıyor ya, benim de bdt 31 mayıs anammm benim de şaka maka 15 günüm var.. ayyyy heyecan yaptım şimdi..

Sendemi Doğuruyorsun kız ..:) Bi benmiyim beceriksiz olan ALLAH yardımcın olsun Canım, Hayırlı dogumlar dilerim ..:)

Allah razı olsun canım dua edin boynunda kordon olduğu için sezeryan olucaz mecburen doktor 17de gel dedi bzde kandilde doğsun stedik yarın ameliyathane müsaitse olucaz değilse cuma olucaz heyecan dorukta dua edin sende hayırlısıyla alırsın inş kızını kucağına

dualarımız seninle, hayırlı doğumlar..

Kizlar sanciyla uyandim tuvalete gittim afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim birseyin aktiginii hisstettim sildim kan vardi sulu bir sekilde nedir bu sizce ne yapayim korkuyorum

Kizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...

Saol güzel dileklerin için canım yalnız benim bebegim erkek 15 gün önce geldi sata göre gelişiminden belki de maşallah diyeyim bekleyenlere bol yürüyüş arada comelerek dinlenme merdiven ilişki ve hurma öneriyorum...
Herkes hayırlısı ile kavussun öyle güzel bir duygu ki onunla beraber bende yeniden doğdum aşık oldum oğluma

cok özendimmm yaaaa..........bende oglusumu bekliyommm ama gelmiyor.......dogum öncesi iznimde bitmek üzere..pazartesi gününden itibaren dogum sonrası iznim baslıcak offf...yani 4 gün kaldı...inş. bu mubarek gece de kucagımda olur cok dua ediyom ....hem bu gece doktorum nöbette olcak ve bugün kandil.............inş...RABBİM DUALARIMI KABUL EDER...bugün mutlu sonla biter................umarım =) ayyy ne olur dua et bu gece dogurayımmm daaa

Kizlar sanciyla uyandim tuvalete gittim afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim birseyin aktiginii hisstettim sildim kan vardi sulu bir sekilde nedir bu sizce ne yapayim korkuyorum

cok afedersin büyük tuvaletini yaparken cok zorladıysan ondan da kanamıs olabilir...sonucta nişan sümüksü pembeye yakın bir akıntı seklinde oluyomus...

Canım Allah kolaylık versin bnde erdemdeyim sezeryan oldum bugün çıkıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…