- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.221
benim de özellikle geceleri ağrım sancım oluyor, doğum belirtisinden ziyade doğuma hazırlık belirtisi diye düşünüyorum.. vücut hazırlanıyor, nişan-su vs ile birleşmedikçe bizim ağrı/sancılar hazırlık sanırım cerencim..
Canim bugun 45dk yürüdüm, yarim saat pilates topunda oturdum, 1bardak bogurtlen yapragi cayi 1bardak kusburnu cayi ictim 5-6 hurma yedim yuruyus sonrasi ilik dus aldim..bi de soylemesi ayip bugun itibariyle hergu birliktelik denemeye karar verdim..baslatiriz belki dogumu sende bunlari ihmal etme olur mu..arada da bagdas kurarak oturalim..bir dogum hikayesi okudum simdi.. kizin gunu dolmus suni sanciyi kabul etmemis bebegi takip etmis surekli ultrason ve nst ile..gunde 1kilo kadar hurma yemis.bol bol dua edip kuran okumuslar.bdtden .11gun sonra sancisi baslamis cok kolay dogum yapmis..bunu okuyunca umitlendim..
benim de özellikle geceleri ağrım sancım oluyor, doğum belirtisinden ziyade doğuma hazırlık belirtisi diye düşünüyorum.. vücut hazırlanıyor, nişan-su vs ile birleşmedikçe bizim ağrı/sancılar hazırlık sanırım cerencim..
Dün sancı ile geldiğimde 98 milim görünüyordu oylede oldu ilerlemedi doğum 4 cmde kaldı açılma canım
En son 3500 görünüyordu usgde 3900 oldu :)
Bizim 400 gr fazla doğdu 3900 oldu canım
Bizim baş genişliği ilerledi canım 6 saat sancı çektim ama olmadı inşallah sana nasip olur
Evet canim anadolu yakasindayim..bir arastiriyim listeme alayim bakalim, iyi bir dr. onemli gercekten..bende gulsevdam.in dr.una mi gitsem diyordum onun doktoru normal dogum taraftari bir arkadasim daha onunla devam edip normal dogum yapmisti..senin nasil peki normal mi istiyorsun?
oy oyoyyyyyyyyyyyyyyy....kız hayırlı olsun bebişin....RABBİM saglıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini.............darısı bizim basımıza.....ya bu kızlar hemencecik erkenden annelerinin kucagında oluyo..annelerini bekletmiyorlar ama bizim paşalar bi türlü teşrif etmiyorlar gözümüz yolda bekliyozzz...inş.. en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavusuruz.........
Sendemi Doğuruyorsun kız ..:) Bi benmiyim beceriksiz olanALLAH yardımcın olsun Canım, Hayırlı dogumlar dilerim ..:)
kubsen şimdi senin ticker dan farkettim 6 gün kaldığı yazıyor ya, benim de bdt 31 mayıs anammm benim de şaka maka 15 günüm var.. ayyyy heyecan yaptım şimdi..
Allah razı olsun canım dua edin boynunda kordon olduğu için sezeryan olucaz mecburen doktor 17de gel dedi bzde kandilde doğsun stedik yarın ameliyathane müsaitse olucaz değilse cuma olucaz heyecan dorukta dua edin sende hayırlısıyla alırsın inş kızını kucağına
Kizlar sanciyla uyandim tuvalete gittim afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim birseyin aktiginii hisstettim sildim kan vardi sulu bir sekilde nedir bu sizce ne yapayim korkuyorum
Sanirim nisan gelmis canim :44:
Ama su gibiydi sumuksu degil boyle de olabilir mi acaba?
Saol güzel dileklerin için canım yalnız benim bebegim erkek 15 gün önce geldi sata göre gelişiminden belki de maşallah diyeyim bekleyenlere bol yürüyüş arada comelerek dinlenme merdiven ilişki ve hurma öneriyorum...oy oyoyyyyyyyyyyyyyyy....kız hayırlı olsun bebişin....RABBİM saglıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini.............darısı bizim basımıza.....ya bu kızlar hemencecik erkenden annelerinin kucagında oluyo..annelerini bekletmiyorlar ama bizim paşalar bi türlü teşrif etmiyorlar gözümüz yolda bekliyozzz...inş.. en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavusuruz.........
Saol güzel dileklerin için canım yalnız benim bebegim erkek 15 gün önce geldi sata göre gelişiminden belki de maşallah diyeyim bekleyenlere bol yürüyüş arada comelerek dinlenme merdiven ilişki ve hurma öneriyorum...
Herkes hayırlısı ile kavussun öyle güzel bir duygu ki onunla beraber bende yeniden doğdum aşık oldum oğluma
Kizlar sanciyla uyandim tuvalete gittim afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim birseyin aktiginii hisstettim sildim kan vardi sulu bir sekilde nedir bu sizce ne yapayim korkuyorum
Kizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?