2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canim hadi dualarin kabul oluyor galiba allah yardimcin olsun kolaylik sabir guc versin iyi haberlerini bekliyoruz

allah yardımcın olsun canım mutlu haberlerını beklıyoruz...

Kizlar once erdeme gittim nöbetçi dr. Bakti acittii biraz..hic acilman yok suyun once gelmis ters işleyiş olmus dedi..ama suyun kalmus bebekde hareketli nirmal yatis yapalim acilmazsa sezeryan olur dedi..ben dedim acilmasi icin vajinaya ilac koyacak misiniz falan o da dediki suni sanci falan vericez dedi..ben korktum yatisi kabul etmeyip sema hastanesine geldim dragosa..burdaki ebe besmele cekerek çatıma bakti iyice bakti bir parmak ucu kadar acilman var dedi. Sancilarin da iyi görünüyor dedi cok mutlu oldum moralim yerine geldi..hastanede cok guzel güleryüzlü ebeler..ama nöbetleri bitti gidiyorlar insallah gelen ebeler de bu kadar iyi olurlar. .lavman yapildi antibiyotik yapildi ac oldugum icin serum taktilar..ekg cektiler her ihtimale karsi..pilates topu istedim arada otururum diye :) annemlere falan da hic haber vermedim çünkü merakla bana bakan gözler istemiyorum..zaten önlük giydirdiler içim ciplak..eşim var cok şükür onunla rahatim..su an pembe haif kanli su gelmeye devam ediyor..sancili kasilmalarim var..bir kramp gibi karnimdan kasiklarima giriyor ayni anda karnim sertkesiyor..bakalim ne kadar surecek ne olacak..insallah hayirlisiyla normal dogum yaparim...rabbim yardımcımız olsun. .bekleyen herkeste hayırlı zananda hayirli normal dogum yaparlar inşallah

Kizlar nisanim geldi kahve rengi sumuksu kivamda iki kere geldi biri az biri daha fazla ama ne sanci var ne baska birsey ne yapsam bilemedim dus aldim uzaniyorum

aynen aynen :) benim yalancı sancılar doğum zamanı gelmeye başladı. geç kaldılar herhal
aminn bende çok istiyorum bu gece gelsin diye.. inşallah dualarımız kabul olur.. :)

allah yardımcın olsun canım. bi avazda doğur inşallah bizede dua et.

Kizlar nisanim geldi kahve rengi sumuksu kivamda iki kere geldi biri az biri daha fazla ama ne sanci var ne baska birsey ne yapsam bilemedim dus aldim uzaniyorum
bekle canım nişandan sonra 2 gün içerisindede olabiliyomuş doğumlar. farklı belşrtilere bak

Günaydın kızlar:) hazır kızım sızmışken yazayım dedim:)) bu arada doğuranlara hayırlı uğurlu olsun:)) booool bol sütlü günler olsun:)) en çok ihtiyacımız olan şey o şu an:))
Size ufak bir tecrübe:) kim yazmıştı hatırlamıyorum ama burdan bir arkadaş yazmıştı bebeğin kolik olmaması için emmeden önce ağzına bir damlacık maden suyu damlatın diye. Ben nişan geldikten sonra evden çıkarken geri dönüp çantaya soda attım nerden aklımda kaldıysa:)))) ama iyi ki kalmış çünkü çok faydasını gördüm maşallah kızımın ne gaz ne de bağırsak problemi olmadı:)))
Doğum bekleyen herkese Allah kolaylık versin) çektiğiniz tüüüüüm acıları bebeğinizi görünce hatırlamayacaksınız emin olun:))
Sağlıklı sağlıklı bebekler boooool sütlü memeler diliyorum:))))

canım bebeğin kaç gümlük? bizim 15 günden sonra başladı gaz sorunlarımız.. sebrpsiz ağlarsa aklında bulunsun.. inş. yaptığın işe yara duysam ben de yapardım...

çok sağol canım...

benim ki kucağımda uyuyor emzikle ama.. şu an bile öyleee.. ağlıycam artık.. saat 6 dan beri böyle.. azcık uyuyor emiyor kusuyor sonra yine dalıyor..kusuyor emmeye devam ederse.. ama yere bırakınca gözler açılıveriyor... bu arada gazı vardır belki bebeğinin?
bizm ki gazıolunca öyle yapıyor.

hayırlı olsun canım. analı babalı byüsün...

nedir benim bu çektiğim ya nişan geldi öle bekliyorum ne sancı ne bişey bebekte hareketli baya , bide ayıptır sölemesi ishal oldum ama sıfır sancı hiçbi yerim agrımıyor dün yaşadıklarımdan sonra koştur koştur hastaneye gidesim de yok çünkü alttan muayenede çok canım yandı iki kere oldu, iyice sancılanmadan VE DE en azından suyum gelmeden gitmicem kafaya koydum :) takılıyorum nette yatagı falan ayarladım bebişe çanta zaten hazır süsleneyim dedim halim yok :) bakalım ne zaman su gelecek

kızlar ya ben 3.5 haftalık hamileyim. ancak nefes darlığı çekiyorum varmı benim gibi olan.ya da bu durum neyi ifade eder. doktora söyledim doktor psikolojik ve heyecandan olduğunu söyledi. acil yardım lütfen. şu yazıyı yazarken nefes nefeseyim

güzel anneler kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş bizim sezeryan yarına kaldı

dün ki muayeneden olmuş olabilir..

dün ki muayeneden olmuş olabilir..

yok canım dünkü muayeneden sonra baya normal kırmızı kan geldi sabah olmuştum öğlen geldi , bu baya kıvamlı kahverengi birşeydi sabah geldi doktor zaten yatış verecekti yolumuz yakın diye tamam gidin dedi bekliyoruz yani sancılarım düzenli çıkıyor ama ben hissetmiyorum bakalım artık allah büyük

anammm herkesin doğurası gelmiş bugün yaa ne güzel... inşallah sağ salim kolay bi şekilde doğumlarınız olur arkadaşlar...

bakalım biz ne zaman kucağımıza alacağız bebişlerimizi... beklemedeyiz :)

huzurlu ve meli canlar inşallah kolay bi şekilde doğurursunuz.... haberlerinizi bekliyoruz...

doğum müjdeleri gelince arka arkaya geliyor hep :)
Meli1 Rabbim kolaylık versin hayırlısıyla normal doğum olur umarım bebeğini bu mübarek günde kucağına alırsın.
Huzurlu35 müjdedir inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle. az kaldı muhtemelen :)

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Bu güzel günde gönlünüzden geçen ne duanız varsa rabbim hayırlısıyla kabul etsin. Emanetlerimize layıkıyla sahip çıkabilmeyi, onları hayırlı kul, hayırlı ümmet, hayırlı millet ve hayırlı birer evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah. Geride kalanları da (hayırlı zamanda) çabucak kavuştursun bebişlerimize :)

Nişan gelmesinden sonra hemen doğum başlamayabiliyor..Eğer kanamanız devam etmiyorsa, suyunuz gelmiyorsa ve bebek hareketlerinde azlama yoksa evde beklemenizde sakınca yok...Çünkü hastaneye gittiğinizde açılmanıza bakacaklardır, yoksa açılma geri gönderirler...Bazı hastaneler ise aceleci davranıp suni sancıyı dayayabiliyorlar.Onun da sakıncaları var malum, pek çok kişide açılmanın olmasını sağlamıyor, bebeği etkileyebiliyor ve pat diye sezaryana dönüveriyor süreç.Burada anahtar kişi doktorunuz ve tutumu...

Ilık duş alın, ayaklarınızı sıcak suda bekletin...Sancılarınızı getirebilir veya açılmaya yardım edebilir..

Bu arada doğuma gidenler var yine aramızda anladığım kadarıyla...Rabbim bu mübarek gece hürmetine kolaylıkla sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inş onlara ve bizlere...

Kandiliniz mübarek olsun...Bu gece Peygamberimizin (s.a.v) anne rahmine düştüğü gece olarak bilinir...Rabbim bizlerin evlatlarınıda bu güzel gece hürmetine hayırlı etsin..Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun...

kızlar aferdersniz ama sezeryan olanlar kanamız ne zaman bitti, sonra tekrarladı mı? benim 12 gün sonra bitti kanamam, şuan 20 gün oluyor sezeryan olalı ve yeniden çok az başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…