- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.241
Canim hadi dualarin kabul oluyor galiba allah yardimcin olsun kolaylik sabir guc versin iyi haberlerini bekliyoruzKizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...
Kizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...
benim de özellikle geceleri ağrım sancım oluyor, doğum belirtisinden ziyade doğuma hazırlık belirtisi diye düşünüyorum.. vücut hazırlanıyor, nişan-su vs ile birleşmedikçe bizim ağrı/sancılar hazırlık sanırım cerencim..
aynen benimde sancılar gece oluyo...ama kac kere cok afedersin kiloduma bakıp duruyom ne kan var ne de su sızıntısı filan............cok dua ediyom inş. mübarek kandil gecesi RABBİM BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİYE............inş....
allah yardımcın olsun canım. bi avazda doğur inşallah bizede dua et.Kizlar once erdeme gittim nöbetçi dr. Bakti acittii biraz..hic acilman yok suyun once gelmis ters işleyiş olmus dedi..ama suyun kalmus bebekde hareketli nirmal yatis yapalim acilmazsa sezeryan olur dedi..ben dedim acilmasi icin vajinaya ilac koyacak misiniz falan o da dediki suni sanci falan vericez dedi..ben korktum yatisi kabul etmeyip sema hastanesine geldim dragosa..burdaki ebe besmele cekerek çatıma bakti iyice bakti bir parmak ucu kadar acilman var dedi. Sancilarin da iyi görünüyor dedi cok mutlu oldum moralim yerine geldi..hastanede cok guzel güleryüzlü ebeler..ama nöbetleri bitti gidiyorlar insallah gelen ebeler de bu kadar iyi olurlar. .lavman yapildi antibiyotik yapildi ac oldugum icin serum taktilar..ekg cektiler her ihtimale karsi..pilates topu istedim arada otururum diye :) annemlere falan da hic haber vermedim çünkü merakla bana bakan gözler istemiyorum..zaten önlük giydirdiler içim ciplak..eşim var cok şükür onunla rahatim..su an pembe haif kanli su gelmeye devam ediyor..sancili kasilmalarim var..bir kramp gibi karnimdan kasiklarima giriyor ayni anda karnim sertkesiyor..bakalim ne kadar surecek ne olacak..insallah hayirlisiyla normal dogum yaparim...rabbim yardımcımız olsun. .bekleyen herkeste hayırlı zananda hayirli normal dogum yaparlar inşallah
bekle canım nişandan sonra 2 gün içerisindede olabiliyomuş doğumlar. farklı belşrtilere bakKizlar nisanim geldi kahve rengi sumuksu kivamda iki kere geldi biri az biri daha fazla ama ne sanci var ne baska birsey ne yapsam bilemedim dus aldim uzaniyorum
Günaydın kızlar:) hazır kızım sızmışken yazayım dedim:)) bu arada doğuranlara hayırlı uğurlu olsun:)) booool bol sütlü günler olsun:)) en çok ihtiyacımız olan şey o şu an:))
Size ufak bir tecrübe:) kim yazmıştı hatırlamıyorum ama burdan bir arkadaş yazmıştı bebeğin kolik olmaması için emmeden önce ağzına bir damlacık maden suyu damlatın diye. Ben nişan geldikten sonra evden çıkarken geri dönüp çantaya soda attım nerden aklımda kaldıysa:)))) ama iyi ki kalmış çünkü çok faydasını gördüm maşallah kızımın ne gaz ne de bağırsak problemi olmadı:)))
Doğum bekleyen herkese Allah kolaylık versin) çektiğiniz tüüüüüm acıları bebeğinizi görünce hatırlamayacaksınız emin olun:))
Sağlıklı sağlıklı bebekler boooool sütlü memeler diliyorum:))))
3senedir yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum hiç duymadım anne sütü sarılığı sizinki rh uyuşmazlığına bağlı sarılık doktor onu demek istemiş sanırım sen bol bol emzir benim kızımın 13 ü 17 oldu 3 saat sadece ışın aldı sonra eve geldik bol bol besledim kendiliğinden düştü 3 günde... beyinde hasar oluşması için bizim turuncu bebek dediğimiz seviyeye gelmesi lazım yani kan değişimi falan yapılıyor onda sıkma canını için rahat etsin diye götürebilirsin bir uzman doktora ama bence bi sıkıntı yoktur değerleri çok yüksekde değil zaten
omfalit olmuş yani göbeği iltihaplanmış sanırım doktora götürsünler mutlaka göbek etrafında kızarlıklık ve ateşde olabilir
Smone canım haYIRLI OLSUN Kızlar başka doğum yapan varsa hayırlı olsungeçmişi okuyamadım. Doğum hikayemi de hala yazamadım. Ama kesin yazcam fırsat bulunca....
Birde oğlumla başım dertte.. Emmiyor memeyi görünce yaygarayı koparıyor 2 emiyor sonra katıla katıla bağırıyor çocuğu susturuyorum memeyi ağzına verince 2 çekiyor sonra gene yaygara... ne yapacam bilmiyorum. Çocuk aç kalmasın diye sürekli süt sağmaktayım süt sağma makinesini iyiki de almışım valla.. Ama tükendim gece de hiç uyumuyoruz. Ne yapıcam böyle bilmiyorum.
slm kızlar pazartesi saat 11.40 da oğlum doğdu spinal sezeryan ile şu an ayaktayım ama dikişlerde biraz ağrı var doğumumu anlatıcam ama daha alışmaya çalışıyorum bide ev kalabalık yarın yada daha sonra yazarım bu arada 49 cm 2700 gr doğdu ultrason ölçümlerinde 3100 çıktığı halde kilo böyle ama Allaha şükür gayet sağlık sütüm hala ağız sütü yani ana süt daha gelmedi ama dr mama verme yeter dedi bizden bu kadar birde spinalde baş ağrısı değil ama ilk gün biraz sırt ağrım oldu şimdi oda çok kalmadı ama benim doğum anında biraz zorlandım 1 gün önce birşey yemediğim halde sürekli kustum biirde ilk ayağa kaldırdıklarında acım biraz fazla oldu bayılmışım annem yüzüme su dökmüş kendime gelmişim ama 2 saat sonra tekrar ayağa kalktım sonrada hiç yatmadım bir daha bebeğimi kendim alıyorum emziriyorum tuvalet vb.. işleri kendim hallediyorum ilk ayağa kalmak sıkıntılı gerçekten Allah hepinize hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah.
nedir benim bu çektiğim ya nişan geldi öle bekliyorum ne sancı ne bişey bebekte hareketli baya , bide ayıptır sölemesi ishal oldum ama sıfır sancı hiçbi yerim agrımıyor dün yaşadıklarımdan sonra koştur koştur hastaneye gidesim de yokçünkü alttan muayenede çok canım yandı iki kere oldu, iyice sancılanmadan VE DE en azından suyum gelmeden gitmicem kafaya koydum :) takılıyorum nette yatagı falan ayarladım bebişe çanta zaten hazır süsleneyim dedim halim yok :) bakalım ne zaman su gelecek
dün ki muayeneden olmuş olabilir..
Kizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...
Kizlar nisanim geldi kahve rengi sumuksu kivamda iki kere geldi biri az biri daha fazla ama ne sanci var ne baska birsey ne yapsam bilemedim dus aldim uzaniyorum
Nişan gelmesinden sonra hemen doğum başlamayabiliyor..Eğer kanamanız devam etmiyorsa, suyunuz gelmiyorsa ve bebek hareketlerinde azlama yoksa evde beklemenizde sakınca yok...Çünkü hastaneye gittiğinizde açılmanıza bakacaklardır, yoksa açılma geri gönderirler...Bazı hastaneler ise aceleci davranıp suni sancıyı dayayabiliyorlar.Onun da sakıncaları var malum, pek çok kişide açılmanın olmasını sağlamıyor, bebeği etkileyebiliyor ve pat diye sezaryana dönüveriyor süreç.Burada anahtar kişi doktorunuz ve tutumu...nedir benim bu çektiğim ya nişan geldi öle bekliyorum ne sancı ne bişey bebekte hareketli baya , bide ayıptır sölemesi ishal oldum ama sıfır sancı hiçbi yerim agrımıyor dün yaşadıklarımdan sonra koştur koştur hastaneye gidesim de yokçünkü alttan muayenede çok canım yandı iki kere oldu, iyice sancılanmadan VE DE en azından suyum gelmeden gitmicem kafaya koydum :) takılıyorum nette yatagı falan ayarladım bebişe çanta zaten hazır süsleneyim dedim halim yok :) bakalım ne zaman su gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?