2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Sagol canim ilgin icin bende suni sanci ve mudaheleden cekindigim icin beklemedeyim bakalim ne olcak

Amin amin amin

mrb kızlar ben hala doğurmadım 11 gündür 4 cm açıklıkla geziyorum ama sanca adına hiç bişey yok inş kendi kendine gelir hadi hayırlısı:)

slm kızlar nasılsınız takip edemiyorum bu aralar malum kaynananm var kimler kaldı dogum yapmamış merak ediyorum bende cuma cumartesi yada pazartesi dogum yapıcam.henüz karar veremedim ama

Selam kuzular...Bakiyorum da gene hareketli bi gun masallah.Meli hadi gozun aydin sonunda geliyor ufaklik =).Huzurlu,canim hadi umarim her sey yolunda gider de sen de alirsin bebisi kucagina,cok az kaldi =).
Darisi bizim basimiza
Diger butun dogum yapmislari da tebrik ediyorum

slm kızlar uzun zamandır giremedim bebeklerini kucağına alan arkadaşlar gözünüz aydın henüz doğum yapmayan arkadaşlarada sağlılkla bebeklerini kucakalarınıa almayı allahım nasip etsin inş bende bebeğimi kucağıma ladım sonunda bu gün 13 gün oldu göbeğimizde bugün düştü çok mutluyum kızlar çok tatlı bi kızım vr

satdaaaşşşş noldu sana? ben de tık yok. sadece ağırlaşmanın vermiş olduğu kemik ağrılarım var o kadar. :26: eşim de arayıp arayıp bişeyin var mı diye soruyor. yatakta sağdan sola dönüşümde bile uyanıp bişey mi var diyor. dün akşam sinirlendim bi daha bu soruyu sorma bi sıkıntım olsa söylerim dedim ne güzel belki bebeğin kandilde gelecek

sabah 6 dan beri halil efeyle uğraşıyorum.. mahvoldum resmen.. saatlerdir mememde.. sabah altına yaptı onun sıkıntısını yaşadık.. sonra yarım saat uyudu arada az önce son posta kakayı da yapıp rahatladık.. karnı gurulduyor yvrumun sürekli... kucağımda tutarken hissediyorum.. gazını çıkarıyor ama anlamadım.. öldüm resmenn... gece 2 de yatıp 6 da kalktım ve durmadan onunla uğraştım... memelerim çürüdü bugün.. süt var emiyor sürekli sonra kusuyor 3 kere kıyafet değiştirdik.. belki 7-8 kere çiş yaptı bugün.. o kadar emmeye normal tabi... biraz söylendim niye ağlıyorsun üstünü değiştirmem lazım yoksa hasta olursun dedim sustu dinliyor ya... offf offff.... üç kağıtçı var yaaaa... yemek yiyorum kucağımda tabi ağzında emzik öyle ağzıma bakıyor.. boğa burcu ya bunlar boğa gibiler aynıı.. benim ki öyle yani.. ne doymak biliyor ne susmak...

Benimde bebegim 16 gunluk oldu, birgun iyi birgun huysuz surup gidiyor gunler, geceleri genelde huysuz :) emziriyorum fakat doymuyor sanirim ki mama verdigimde de guzel yiyor 30 cc mama veriyorum ( 1 kasik mama katiyorum) Forumu Takip edemiyorum dogurmamis olanlar var sanirim hayirlisiyla kucaklarina alsinlar insallah... Bebegi olanlarada Allah kolaylik versin diyorum ve regaip kandilinizi kutluyorum...

oy oy oy maşallah canım ya valla bu güzelliğe ne çeksen değer . çok tatluuuuu
tabiki allahım kolaylıklar versin sana... darısı başımaaa

slm arkadaşlar, 6 nisan da bitmek bilmeyen sancılar sonucu doktora gittim. benimki çıkmış geliyo dedi. hemen iğne hap durdurduk 1 ay yattım 37. haftayı tamamladık hapı bıraktım 6 mayısta o gün bu gündür geziyorum ama şimdide beyimiz triplerde gelmek bilmiyo =) yarın 9 ay biticek geri sayım başladı ama bakalım hayırlısı nezaman gelir...
doğum yapanlar var.. hayırlı ewlat olurlar inş. Rabbim kolaylık ve sabır versin... benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler var.. inş hayırlı kolay doğumlar olur...
Regaib kandiliniz kutlu olsun.. Rabbim çoluk çocuk mutlu huzurlu sağlıklı nice kandiller nasip eder inş...

ayyy ben onu yerimmmmmmmm bee :)

Sorma satdas suara action dolu geciyor , nisan geldi sordum dr bekleyelim dedi simdi ara ara acik pembe akintim var buda acilma olurken oluyormus beklemedeyim bakalim ne zaman gelecek benim sipa :) bu ara benim esimde oyle ne yapsinlar onlarda telaslaniyor sadece es sorsa iyi yakinda telefonumu kirmazssam iyidir herkes soruyo ayyy bunaldim zaten yaklastikca korkum artti allah hepimizin yardimcisi olsun

40+6da suni sancı ile doğum başlatılacaktı her şey normaldi son anda bir dr. geldi bu çocuğun başı tam yerleşmemiş bu çocuk hayatta doğmaz deyip beni sezeryana aldılar. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım 41 hafta bekledikten sonra spinal anestezi yapıldı dün ağrılarım var hala çok: ne kadar üzülsemde neyse ki sağlıkla doğdu yavrumuz darısı tüm bekleyenlerin başına

Sorma satdas suara action dolu geciyor , nisan geldi sordum dr bekleyelim dedi simdi ara ara acik pembe akintim var buda acilma olurken oluyormus beklemedeyim bakalim ne zaman gelecek benim sipa :) bu ara benim esimde oyle ne yapsinlar onlarda telaslaniyor sadece es sorsa iyi yakinda telefonumu kirmazssam iyidir herkes soruyo ayyy bunaldim zaten yaklastikca korkum artti allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…