- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.261
Nişan gelmesinden sonra hemen doğum başlamayabiliyor..Eğer kanamanız devam etmiyorsa, suyunuz gelmiyorsa ve bebek hareketlerinde azlama yoksa evde beklemenizde sakınca yok...Çünkü hastaneye gittiğinizde açılmanıza bakacaklardır, yoksa açılma geri gönderirler...Bazı hastaneler ise aceleci davranıp suni sancıyı dayayabiliyorlar.Onun da sakıncaları var malum, pek çok kişide açılmanın olmasını sağlamıyor, bebeği etkileyebiliyor ve pat diye sezaryana dönüveriyor süreç.Burada anahtar kişi doktorunuz ve tutumu...
Ilık duş alın, ayaklarınızı sıcak suda bekletin...Sancılarınızı getirebilir veya açılmaya yardım edebilir..
Bu arada doğuma gidenler var yine aramızda anladığım kadarıyla...Rabbim bu mübarek gece hürmetine kolaylıkla sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inş onlara ve bizlere...
Kandiliniz mübarek olsun...Bu gece Peygamberimizin (s.a.v) anne rahmine düştüğü gece olarak bilinir...Rabbim bizlerin evlatlarınıda bu güzel gece hürmetine hayırlı etsin..Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun...
nedir benim bu çektiğim ya nişan geldi öle bekliyorum ne sancı ne bişey bebekte hareketli baya , bide ayıptır sölemesi ishal oldum ama sıfır sancı hiçbi yerim agrımıyor dün yaşadıklarımdan sonra koştur koştur hastaneye gidesim de yokçünkü alttan muayenede çok canım yandı iki kere oldu, iyice sancılanmadan VE DE en azından suyum gelmeden gitmicem kafaya koydum :) takılıyorum nette yatagı falan ayarladım bebişe çanta zaten hazır süsleneyim dedim halim yok :) bakalım ne zaman su gelecek
sabah 6 dan beri halil efeyle uğraşıyorum.. mahvoldum resmen.. saatlerdir mememde.. sabah altına yaptı onun sıkıntısını yaşadık.. sonra yarım saat uyudu arada az önce son posta kakayı da yapıp rahatladık.. karnı gurulduyor yvrumun sürekli... kucağımda tutarken hissediyorum.. gazını çıkarıyor ama anlamadım.. öldüm resmenn... gece 2 de yatıp 6 da kalktım ve durmadan onunla uğraştım... memelerim çürüdü bugün.. süt var emiyor sürekli sonra kusuyor 3 kere kıyafet değiştirdik.. belki 7-8 kere çiş yaptı bugün.. o kadar emmeye normal tabi... biraz söylendim niye ağlıyorsun üstünü değiştirmem lazım yoksa hasta olursun dedim sustu dinliyor ya... offf offff.... üç kağıtçı var yaaaa... yemek yiyorum kucağımda tabi ağzında emzik öyle ağzıma bakıyor.. boğa burcu ya bunlar boğa gibiler aynıı.. benim ki öyle yani.. ne doymak biliyor ne susmak...
sabah 6 dan beri halil efeyle uğraşıyorum.. mahvoldum resmen.. saatlerdir mememde.. sabah altına yaptı onun sıkıntısını yaşadık.. sonra yarım saat uyudu arada az önce son posta kakayı da yapıp rahatladık.. karnı gurulduyor yvrumun sürekli... kucağımda tutarken hissediyorum.. gazını çıkarıyor ama anlamadım.. öldüm resmenn... gece 2 de yatıp 6 da kalktım ve durmadan onunla uğraştım... memelerim çürüdü bugün.. süt var emiyor sürekli sonra kusuyor 3 kere kıyafet değiştirdik.. belki 7-8 kere çiş yaptı bugün.. o kadar emmeye normal tabi... biraz söylendim niye ağlıyorsun üstünü değiştirmem lazım yoksa hasta olursun dedim sustu dinliyor ya... offf offff.... üç kağıtçı var yaaaa... yemek yiyorum kucağımda tabi ağzında emzik öyle ağzıma bakıyor.. boğa burcu ya bunlar boğa gibiler aynıı.. benim ki öyle yani.. ne doymak biliyor ne susmak...
satdaaaşşşş noldu sana? ben de tık yok. sadece ağırlaşmanın vermiş olduğu kemik ağrılarım var o kadar. :26: eşim de arayıp arayıp bişeyin var mı diye soruyor. yatakta sağdan sola dönüşümde bile uyanıp bişey mi var diyor. dün akşam sinirlendim bi daha bu soruyu sorma bi sıkıntım olsa söylerim dedimne güzel belki bebeğin kandilde gelecek
satdaaaşşşş noldu sana? ben de tık yok. sadece ağırlaşmanın vermiş olduğu kemik ağrılarım var o kadar. :26: eşim de arayıp arayıp bişeyin var mı diye soruyor. yatakta sağdan sola dönüşümde bile uyanıp bişey mi var diyor. dün akşam sinirlendim bi daha bu soruyu sorma bi sıkıntım olsa söylerim dedimne güzel belki bebeğin kandilde gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?