- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.281
40+6da suni sancı ile doğum başlatılacaktı her şey normaldi son anda bir dr. geldi bu çocuğun başı tam yerleşmemiş bu çocuk hayatta doğmaz deyip beni sezeryana aldılar. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım 41 hafta bekledikten sonra spinal anestezi yapıldı dün ağrılarım var hala çok:ne kadar üzülsemde neyse ki sağlıkla doğdu yavrumuz darısı tüm bekleyenlerin başına
Benimki de susmak bilmiyor devamli agliyor. Devamli meme istiyor cekemeyince ağlıyor gece uykusu yok Allah sabirlar versin.Smone canım haYIRLI OLSUN Kızlar başka doğum yapan varsa hayırlı olsungeçmişi okuyamadım. Doğum hikayemi de hala yazamadım. Ama kesin yazcam fırsat bulunca....
Birde oğlumla başım dertte.. Emmiyor memeyi görünce yaygarayı koparıyor 2 emiyor sonra katıla katıla bağırıyor çocuğu susturuyorum memeyi ağzına verince 2 çekiyor sonra gene yaygara... ne yapacam bilmiyorum. Çocuk aç kalmasın diye sürekli süt sağmaktayım süt sağma makinesini iyiki de almışım valla.. Ama tükendim gece de hiç uyumuyoruz. Ne yapıcam böyle bilmiyorum.
Melicim guzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle.Kizlar suyum geldi hala da geliyor..dun yaptiklarimi yazmistim yatmafan once de beraberlik oldu soylemesi ayip spermlerle yarim saat yatip sonra dus aldim..gece hep icimde birseyi bekliyor gibiydim..bebek sertlesip durdu su gelmeden az once sertlesmenin degisik bi agri gibi oldugunu hissettim..bir de hep dua ediyordum insallah persembe gunu kandil gecesi gelir bebegim diye. .simdi yavas yavas hazırlık yapıyorum su gelmeye devam ediyor..hem sevinc hem korku var hangi hastaneye gitsem onu düşünüyorum erdem mi sema hast.mi...ne olur dua edin nirmal dogum olsun kizlar hayirlisiyla tabi...
Canim benim sonunda oyle ya da boyle kavusmussun yavruna onemli olan da bu ben de ayni şeyleri yasadim biliyosun seni merak ediyordum hayirli olsun cnm40+6da suni sancı ile doğum başlatılacaktı her şey normaldi son anda bir dr. geldi bu çocuğun başı tam yerleşmemiş bu çocuk hayatta doğmaz deyip beni sezeryana aldılar. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım 41 hafta bekledikten sonra spinal anestezi yapıldı dün ağrılarım var hala çok:ne kadar üzülsemde neyse ki sağlıkla doğdu yavrumuz darısı tüm bekleyenlerin başına
kızlar 14.05.2013 saat 01:45 te epidural normal doğumla kızım Zeynep'i kucağımıza
pazartesi kontrolde suyumun iyice azaldığını söylemişti doktor o akşam doktorum nöbetçiydi yatış yaptık suni sancı ile doğumu başlattılar. sancılar dakikada bire düşünce ve 5 santim açılmada epidural yaptılar ve 01.45 te yavrumu doğurdum allahıma şükür
2 gece hastanede kaldık rahimde sızma şeklinde kanama oldu 2. kez operasyon yaptılar kanamayı durdurmak için.
şimdi evdeyiz göğüs uçlarım çıkık olmadığı için ilk önce silikon uç kullandık. ama artık kızım silikon ucu almıyor göğsümüde emmiyor çok ağlıyor. dün akşam sarılığı yükseldiği için hastaneye gittik sağmamı istedi doktor birde biraz mama verin dedi. artık o şekilde vermeye çalışıyoruz sütü. birde çok gaz sancısı oluyor.
ay ne zormuş emzirememek. başka emzirme sorunu yaşayan var mı?
Sorma satdas suara action dolu geciyor , nisan geldi sordum dr bekleyelim dedi simdi ara ara acik pembe akintim var buda acilma olurken oluyormus beklemedeyim bakalim ne zaman gelecek benim sipa :) bu ara benim esimde oyle ne yapsinlar onlarda telaslaniyor sadece es sorsa iyi yakinda telefonumu kirmazssam iyidir herkes soruyo ayyy bunaldim zaten yaklastikca korkum artti allah hepimizin yardimcisi olsun
40+6da suni sancı ile doğum başlatılacaktı her şey normaldi son anda bir dr. geldi bu çocuğun başı tam yerleşmemiş bu çocuk hayatta doğmaz deyip beni sezeryana aldılar. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım 41 hafta bekledikten sonra spinal anestezi yapıldı dün ağrılarım var hala çok:ne kadar üzülsemde neyse ki sağlıkla doğdu yavrumuz darısı tüm bekleyenlerin başına
kızlar benim bebek sürekli kusuyor ya.... emiyor emiyor emiyor sonra süt daha midesine inmeden kusuyor çünkü midesi dolu oluyor... gece falan kusması yok hiç ya da çok acıktığında.. aşırı emmek istiyor ve sonra kusuyor. emzik veriyorum bazen ama benim memem olmadığını anlayınca ağlıyor... mememe bağlandı resmen sırf o yüzden emiyor süt olunca yutuyor ve sonunda artık emdiğini çıkarıyor.. kustuktan sonra bir süre vermiyorum mememi oyalamaya çalışıyorum ama o kadar çıldırıyor ki bazen kucağıma alıyorum pat diye susuyor meme geleceğini anlayınca.. beni parmağında oynatmaya başladı... yaa her yer kusmuk oldu.. dün kaç kere üstümü değiştirdim onun ki hariç.. dün banyo yaptırdık bugün yine kusmuk kokuyor..kusmuk kokulu oğlum diye seviyorum ben de ayaklarını vücudunu sıcak da tutuyorum ama sırf bu aşırı yememlıe isteğine napıcam bilmiyorum...
kızlar benim bebek sürekli kusuyor ya.... emiyor emiyor emiyor sonra süt daha midesine inmeden kusuyor çünkü midesi dolu oluyor... gece falan kusması yok hiç ya da çok acıktığında.. aşırı emmek istiyor ve sonra kusuyor. emzik veriyorum bazen ama benim memem olmadığını anlayınca ağlıyor... mememe bağlandı resmen sırf o yüzden emiyor süt olunca yutuyor ve sonunda artık emdiğini çıkarıyor.. kustuktan sonra bir süre vermiyorum mememi oyalamaya çalışıyorum ama o kadar çıldırıyor ki bazen kucağıma alıyorum pat diye susuyor meme geleceğini anlayınca.. beni parmağında oynatmaya başladı... yaa her yer kusmuk oldu.. dün kaç kere üstümü değiştirdim onun ki hariç.. dün banyo yaptırdık bugün yine kusmuk kokuyor..kusmuk kokulu oğlum diye seviyorum ben de ayaklarını vücudunu sıcak da tutuyorum ama sırf bu aşırı yeme isteğine napıcam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?