2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gerçekten mi ee burda da öyle ni acaba? ya benim eşim alıştı artık yadırgamıyor:))
boşver bebeğini düşün nasıl daha iyi olacaksa öyle baksınlar ne yapalım artık zafere giden yolda herşey mübahtır:))))

bilmem ki bahsetmedi kimse

benim doktorum ayrintili gormeleri icin alttan bakacaklar dedi
esime de onceden dedim bakalim gormek istiycek sonucta bebegini o yuzden gelecektir
kizlar benim bel agrim kalca agrim hepsi gecti sadece bahsettigim bir hafta surdu
su an hamilelige dair tek ozelliklerim, goguslerim zonkluyor ara ara, sabah uyaninca ozellikle ve normal haline gore biraz koyulasti gibi cevresi eskisi kadar pembe degil, gece 10dan sonra mide bulantim cok siddetleniyor ve saatlerce suruyor ve baska birsey yok

güzel bi gün ve hafta olsun inşallah kötü bi rüya gördüm annem rüyamda,, senin o bebekten bişey çıkmaz ,,yani bebğin yaşamıycak falan dedi ,,uyku tutmadı... uyandım erkenden umarım herkes iyidir

3ayi dolduruyoruz ondan etkiler yavas yavas azaliyor olabilir,benimde mide bulantim gece oluyor yanmayla beraber,o kadar bekledim ki mucizemi herseye eyvallah diyorum
güzel bi gün ve hafta olsun inşallah kötü bi rüya gördüm annem rüyamda,, senin o bebekten bişey çıkmaz ,,yani bebğin yaşamıycak falan dedi ,,uyku tutmadı... uyandım erkenden umarım herkes iyidir
Canim adi ustunde ruya endiselermiz korkularimiz bir bir yansiyor,hele hamileyken ozellikle gercekmis gibi ruyalar gormek normalmis ,dikkate almamak lazim icini ferah tut,hersey daha iyi olacak

canım benimmm seni bu topikte görmekk ne güzellll :) sonunda bebiş geliyo demekki çok uzak kaldım hiç bişeyden haberim yoktu.
allah analı babalı büyütsün çok çok sevindim senin adınaa ...
canım hosgeldın cok tesekkur ederım darısı sana ve tum ısteyenlere ınslalah
Çok sevindim canım, güzel haberlerle gelmişsin.. maşallah diyelim.. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir sekilde devam eder ..
çok saol cmm benım
Bende bu cuma gidicem dr tarih vermedi bana 11haftadan sonra yaptir dedi sadece,merak ettigim bebegin hareketleri vs daha once gittigimde gorememistim,simdi gormek istiyorum
ya bende bebegımın hareket ettıgını goremedım heyecandan soramadımda ama cok sukur kalbı atıyordu cumartesı tahlıl sonucları ıcın gıdıcem o zmn sorayım bari

gunaydın cnm hayır olsun ınslalah ruyan

gunaydınnnn canlarımmmmmm

galıba benımd bulantlarım basladı ozellıkle aksamları cıkaramıyorum ama rahatsız edıyor beni...vatana mıllete hayırlı olsunbnu arada bel agrım aynı sıddetle devam edıyor mide bulantım oldugu zmn meyve tuketınce ıyı gelıyor sankı cok meyve yer oldum...birde ben balık cok severdım ama gormekokusunu duymak ıstemıyorum sanırım tıksındım ben balıktan

maşallah bir gün girmedim
bi saattir onları okuyorum :)
dün akşam üzeri başlayan ve sabaha kadar süren karın ağrım biraz yavaşladı
mide bulantıları kaldığı yerden devam
bebeişi merak ediyorum hafya gidicem dr a ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum
buarda snowflakeN çok güzel haberlerin hayırlı olsun ayrıca çoook tatli maşallah :)
hai bakalım günüzde haftanızda güzel geçsin..

günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi :)

Bebeğin sağlikli gelişmesine çok sevindim canım kocaman bi maşallah
Bulantın geç başlamış sanslisin biz geçtiğimiz perşembe 6+1 de kalp atışlarını gördük o günden beri felaket bulantım var bir de goguslerim hem catliyor agridan hemde uçları çok kasiniyor

günaydınlar,

herkese iyi haftalar, dün gece de baya kasık ağrısı çektim şimdi de devam ediyor ama biraz hafifledi gibi

kızlar geceleri kaç kere wc ye kalkıyorsunuz? ben iki kez mutlaka kalkıyorum bazende 3

günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi :)

1 ay sonra randevum var doktorda bakalım bızde bırsey bellı olucakmı

merhaba kızlar bende gece ruyamda doktorumu gördüm kanki olmusuz beraber tv seyredıyorduk :) hayırlara gitsin..

günaydınlar,

herkese iyi haftalar, dün gece de baya kasık ağrısı çektim şimdi de devam ediyor ama biraz hafifledi gibi

kızlar geceleri kaç kere wc ye kalkıyorsunuz? ben iki kez mutlaka kalkıyorum bazende 3

oruca nıyetledıgım ıcın aksam yatmadan bıraz su ıcmıstım sonuc 3 kere cıktım ve uyandıgımdada hemen
azdaha wcde uyucaktım :)

rüyada doğum yapmak ve tek bebek beklerken ıkız doğurmak bırı kız bırı erkek ne anlama gelıyorrr bılenınız yorum yapcak bırı varmı meraktan catlıyorm ıntde hep aynı seyler yazıyor bana degısık yorum lazm :)

Günaydın anneler,iyi haftalar diliyorum..

benim felaket bir göğüs ağrım oluyor gece sağa sola dönerken uykumdan uyanıyorum ya o kadar ağır ki taşıyamıyorum :)))

günaydın kızlar,
pts günlerinden nefret ediyorum hava aydınlanmadan kalk 8 de mesaiye başla offf...Bu gün o kadar halsizimki hani vücutta enfeksiyon olurda halsiz kalırya insan çok fenayım nedense bademciğim falanda şiş değil iç hararetimde var neden olabilirki ? inşallah daha kötü olmam korkutuyorda beni bu durum...

Günaydın anneler,iyi haftalar diliyorum..

benim felaket bir göğüs ağrım oluyor gece sağa sola dönerken uykumdan uyanıyorum ya o kadar ağır ki taşıyamıyorum :)))

ne guzel iste :)
ay ben cok seviyorum goguslerim agriyinca
nasil agir oluyor sabah kalktigimda ya da donerken dedigin gibi, ya da sutyeni cikarinca bosluga dusuyor gibi oluyorlar
ara ara geciyor sonra yine basliyor
bebeginden sinyaller bunlar

hamileligin ikinci ayi ve ucuncu ayi halsizlik ve uyku hallerinin oldugu aylar
son derece normal canim

ya ben de birsey sorucam size
sutyen beni cok rahatsiz ediyor
mumkun oldugunca takmaya calisiyorum ama dayanamayip atiyorum hemen cunku cok agriyor gogusler
bu ara evde takmiyorum gece de takmiyorum
gogusler deforme olur mu korkuyorum buyume zamanlari ya bir de
hamileler icin ozel sutyenlerden ne zaman lamk lazim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…