- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.541
gecmis olsun canim
patates hasla ye istersen
bana da arada olunca oyle yapiyorum
bir de muz yiyorum
zaten benim anladigim kadariyla adet sancisina benzer bir agri oluyor bagirsak problemlernde de, bazen karnim agriyor ama hissettigim adet sancisi gibi oluyor
ya ben de
bu cumartesi ya da pazartesi gidicem ben, doktorum haber vericek
senin ne zaman ?
cok cok heyecanliyim bazen korkuyorum kiziyorum kendime kotu dusunuyorsun diye sonra rahatlamaya calisiyorum yine korkuyorum boyle bir ikilemdeyim iste
olumsuz dusunceler geliyor Allahim korusun bebeklerimizi saglikli olduklarinin haberini alalim insallah
tek tedirgin olan ben miyim acaba diyorum ben
aynen deayli ultrason icin seviniyorum
ama burda vajinalmis detayli ultrason ona biraz uzuldum cunku esimle girmek istiyorum ama oyle olunca emin degilim, keseyi gordugumuzde de vajinaldi ve esim de gelmisti tavrindan pek hos olmadigini anladim neyse bunlari dusunmiyim guzelce gorelim bebegimizi saglikli olsun da muhim degil.
gerçekten mi ee burda da öyle ni acaba? ya benim eşim alıştı artık yadırgamıyor:))
boşver bebeğini düşün nasıl daha iyi olacaksa öyle baksınlar ne yapalım artık zafere giden yolda herşey mübahtır:))))
3ayi dolduruyoruz ondan etkiler yavas yavas azaliyor olabilir,benimde mide bulantim gece oluyor yanmayla beraber,o kadar bekledim ki mucizemi herseye eyvallah diyorumbilmem ki bahsetmedi kimse
benim doktorum ayrintili gormeleri icin alttan bakacaklar dedi
esime de onceden dedim bakalim gormek istiycek sonucta bebegini o yuzden gelecektir
kizlar benim bel agrim kalca agrim hepsi gecti sadece bahsettigim bir hafta surdu
su an hamilelige dair tek ozelliklerim, goguslerim zonkluyor ara ara, sabah uyaninca ozellikle ve normal haline gore biraz koyulasti gibi cevresi eskisi kadar pembe degil, gece 10dan sonra mide bulantim cok siddetleniyor ve saatlerce suruyor ve baska birsey yok
Canim adi ustunde ruya endiselermiz korkularimiz bir bir yansiyor,hele hamileyken ozellikle gercekmis gibi ruyalar gormek normalmis ,dikkate almamak lazim icini ferah tut,hersey daha iyi olacakgüzel bi gün ve hafta olsun inşallahkötü bi rüya gördüm annem rüyamda,, senin o bebekten bişey çıkmaz ,,yani bebğin yaşamıycak falan dedi ,,uyku tutmadı... uyandım erkenden umarım herkes iyidir
canım hosgeldın cok tesekkur ederım darısı sana ve tum ısteyenlere ınslalahcanım benimmm seni bu topikte görmekk ne güzellll :) sonunda bebiş geliyo demekki çok uzak kaldım hiç bişeyden haberim yoktu.
allah analı babalı büyütsün çok çok sevindim senin adınaa ...
çok saol cmm benımÇok sevindim canım, güzel haberlerle gelmişsin.. maşallah diyelim.. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir sekilde devam eder ..
ya bende bebegımın hareket ettıgını goremedım heyecandan soramadımda ama cok sukur kalbı atıyordu cumartesı tahlıl sonucları ıcın gıdıcem o zmn sorayım bariBende bu cuma gidicem dr tarih vermedi bana 11haftadan sonra yaptir dedi sadece,merak ettigim bebegin hareketleri vs daha once gittigimde gorememistim,simdi gormek istiyorum
güzel bi gün ve hafta olsun inşallahkötü bi rüya gördüm annem rüyamda,, senin o bebekten bişey çıkmaz ,,yani bebğin yaşamıycak falan dedi ,,uyku tutmadı... uyandım erkenden umarım herkes iyidir
gunaydınnnn canlarımmmmmm
galıba benımd bulantlarım basladı ozellıkle aksamları cıkaramıyorum ama rahatsız edıyor beni...vatana mıllete hayırlı olsunbnu arada bel agrım aynı sıddetle devam edıyor mide bulantım oldugu zmn meyve tuketınce ıyı gelıyor sankı cok meyve yer oldum...birde ben balık cok severdım ama gormekokusunu duymak ıstemıyorum sanırım tıksındım ben balıktan
günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi :)
günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi :)
günaydınlar,
herkese iyi haftalar, dün gece de baya kasık ağrısı çektim şimdi de devam ediyor ama biraz hafifledi gibi
kızlar geceleri kaç kere wc ye kalkıyorsunuz? ben iki kez mutlaka kalkıyorum bazende 3
Günaydın anneler,iyi haftalar diliyorum..
benim felaket bir göğüs ağrım oluyor gece sağa sola dönerken uykumdan uyanıyorum ya o kadar ağır ki taşıyamıyorum :)))
günaydın kızlar,
pts günlerinden nefret ediyorum hava aydınlanmadan kalk 8 de mesaiye başla offf...Bu gün o kadar halsizimki hani vücutta enfeksiyon olurda halsiz kalırya insan çok fenayım nedense bademciğim falanda şiş değil iç hararetimde var neden olabilirki ? inşallah daha kötü olmam korkutuyorda beni bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?