2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım tebrik ederimm bebiş geliyomuşşş:) çok sevindim gerçekten yaa. allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun

Kızlar midem çok fena yanıyor ne yesem doktora sormayı unuttum ne yapsam geçer aranızda benim gibi olan varnı?

tavuk canavarıyım ama haslaması olsada yıyemıyorum
bugun annemlere tavuk yemeği yapıcam belkı ucundan yerım bakalım

tavuk yıyememek buyuk eksıklık degıl.. doktoruna sordugunda ılla tavuk yıyeceksın demez... bende ılkınde 9 ay boyunca tavuk yıyememıs gormeye bıle dayanamamıstım sonra gectı..

sut ıcemeyenler bol peynır yesın.. bır kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır bır kutu sute esıt arkadaslar..

Kızlar midem çok fena yanıyor ne yesem doktora sormayı unuttum ne yapsam geçer aranızda benim gibi olan varnı?

benımde en buyuk sıkayetlerımden bırı bu.. rennıe veya gaviscon hamilelikte kullanılabılen suruplardan...gecen hamılelıgımde 6.ayda baslayan mıde yanması sımdı basladı.. gercı o zamanlar daha fecıydı

TSK ederim canım . Yarın doktora gidemezsen alırım ,çok kötüyün çünkü

merhabalar
hayırlısıyla inşallah bende mayıs annesi olacağım , 7+2 günlük hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum bundan 5 ay önce de bir düşük yapşadığım için kalp atışlarını duyamadan hamile moduna giremedim, herkese sağlıklı hayırlı, sorunsuz bir süreç diliyorum...

hayırlı olsun. hoş geldin aramıza. evet insanın kötü bir yaşanmışlığı varsa kendini hemen o moda sokmak istemiyor. ben de geçen yıl bi boş gebelik yaşamıştım o yüzden aslında hala sokmak istemiyorum ama olumlu düşünmek de lazım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

evet haslama hafif oluyor
tavuklu sehriye de guzel oluyor, limonlu, cok az maydonuzlu
o zaman kokmuyor
gerci bulantim baslayali denemedim ama bir ara guzel geliyordu

aaa canım hamileymişsin ne güzel haber :)ben şimdi öğreniyorum bayadır giremiyom foruma. arkadaşlarımın böle güzel haberlerini almak çok süper

teşekkür ederim , benimkide boş keseydi o yüzden ben hala bile çok tedirginim

saol canim evet geldi bizim nazli bebek
cok zaman oldu goremedim seni

canım okullar açıldı yoğunluktan giremiyorum ev iş derken anca yetişebiliyorum. bu haftasonu arkadaşlara bakayım diye girdim.bir arkadaşım daha vardı burda o da hamileymiş .seni de duyunca çok sevindim:)inş sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağınıza alırsınız:)

papatya sende hosgeldın.. umarım saglıccakla alırsın bu bebegını kucagına..

kızlar evde bır suru ısım var fakat hıc yapasım yok.. bugun kendı aılemle aılecek bulustuk emırgan korusunda guzel bır kahvaltı yaptık..cocukların pesınde kosmak yordu tabııkı bıraz..

canim cok saol insallah sen de en kisa zamanda hamile kalirsin guzel haberini aliriz

iyi aksamlar kizlar yazilarinizi okudumda ben aksine et balik tavuk yiyorum seve seve fakat tatli gidalar cok fena sekerli geliyor mesela kuru incir yedim birtane icim bayildi su ictim hemen. ya biliyosunuz daha hic doktora gorunmedim hic rahat degilim inanin acaba bebek varmi cidden? varsa kalbi atiyormu? yoksa dis gebelikmi? bir suru soru isaretiyle yasiyorum hani tam bulantimda yok ara ara oluyo acaba nasil anlarimki herseyin yolunda oldugunu bilemiyorum 1 kasimda gitcem dr a ultrason falan yok kalp dinleme cihaziyla dinlecek eger dinlerse yani.

bu arada simdi ben hesaplayiciya gore 7+0 oluyorum ya sekizinci haftayami baslamis oluyorum?

amin canım doktor 300 milyonda bir ihtimal dedi ama ben yine de dua ediyom bir mucize olsun diye

ne güzel işte tatlım 300 milyonda bir de olsa ihtimalin var benim tıbben mümkün değildi mucizelerin bile gerçekleşemeyeceği bir durumdu ve hamile kaldım üstelik normal yolla.. Allah nasip etti mi ihtimaller büyür...

iyi akşamlar hanımlar,

neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim,
dün eşim seminere gitti bende evi temizledim biraz every'e yapma dedim ama kendim dayanamadım
ve acısını çekiyorum şuan çünkü geceden beri kasıklarım feci şekilde ağrıyor aynı zamanda gazımda var

bu arada cumartesi doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, bebek hareketliydi
Rabbime şükürler olsun kan tahillerim de iyi çıktı
ikili teste 30 Ekim de çağırdı araya bayram girdiği için o güne randevu bulabildik ancak
daha çok var ben çok sabırsızım ama Inşallah o zamana kadar bir sorun yaşamam da doktora gitme gereği hissetmem

öpüyorum herkesi kocaman kocaman
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar

Merhaba,, Bende daha Dr'ye gıtmedım.. salı günü için randevu aldım,, bakalım inşallah hiç bi sorun cıkmaz.. Dikkatimi ceken kadın dogum uzmanına gidipte nasıl ultrason olmaz..? Bıldıgım kadarıyle geniş kapsamla saglık ocaklarında bile ultrason vardır.. Arastırmanızı tavsıye ederım ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…