- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.501
merhaba yeni bir güne uyanan hamile güzeller
dün gündüz ilk defa enerjı doluydum evı bıraz temızlıyım dedım ama aksama acısı cıktı kasık agrısı sancı
bugunde annemlerı davet edıcem yorulmadan yavas yavas iş bası yapayım :)
sutlu tatlı cok seven bırıyım esımde fıstıklı cıkolata almıs ne tatlıyı yıyebılıyorum ne cıkolatayı canım hıc cekmıyor
ama meyve dıyınce kendımden gecıyorum :)
et urunlerı kesınlıkle yıyemıyorum kızlar tavugu cok severdım malesef
3 gundur corba salatainşallah gıdasız kalmaz bebeğim ama yıyemıyorum işte
tavuk canavarıyım ama haslaması olsada yıyemıyorum
bugun annemlere tavuk yemeği yapıcam belkı ucundan yerım bakalım
Kızlar midem çok fena yanıyor ne yesemdoktora sormayı unuttum ne yapsam geçer aranızda benim gibi olan varnı?
benımde en buyuk sıkayetlerımden bırı bu.. rennıe veya gaviscon hamilelikte kullanılabılen suruplardan...gecen hamılelıgımde 6.ayda baslayan mıde yanması sımdı basladı.. gercı o zamanlar daha fecıydı
merhabalar
hayırlısıyla inşallah bende mayıs annesi olacağım , 7+2 günlük hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum bundan 5 ay önce de bir düşük yapşadığım için kalp atışlarını duyamadan hamile moduna giremedim, herkese sağlıklı hayırlı, sorunsuz bir süreç diliyorum...
evet haslama hafif oluyor
tavuklu sehriye de guzel oluyor, limonlu, cok az maydonuzlu
o zaman kokmuyor
gerci bulantim baslayali denemedim ama bir ara guzel geliyordu
aaa canım hamileymişsin ne güzel haber :)ben şimdi öğreniyorum bayadır giremiyom foruma. arkadaşlarımın böle güzel haberlerini almak çok süper
hayırlı olsun. hoş geldin aramıza. evet insanın kötü bir yaşanmışlığı varsa kendini hemen o moda sokmak istemiyor. ben de geçen yıl bi boş gebelik yaşamıştım o yüzden aslında hala sokmak istemiyorum ama olumlu düşünmek de lazım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
saol canim evet geldi bizim nazli bebek
cok zaman oldu goremedim seni
canım okullar açıldı yoğunluktan giremiyorum ev iş derken anca yetişebiliyorum. bu haftasonu arkadaşlara bakayım diye girdim.bir arkadaşım daha vardı burda o da hamileymiş .seni de duyunca çok sevindim:)inş sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağınıza alırsınız:)
canim cok saol insallah sen de en kisa zamanda hamile kalirsin guzel haberini aliriz
amin canım doktor 300 milyonda bir ihtimal dedi ama ben yine de dua ediyom bir mucize olsun diye
amin canım doktor 300 milyonda bir ihtimal dedi ama ben yine de dua ediyom bir mucize olsun diye
iyi aksamlar kizlar yazilarinizi okudumda ben aksine et balik tavuk yiyorum seve seve fakat tatli gidalar cok fena sekerli geliyor mesela kuru incir yedim birtane icim bayildi su ictim hemen. ya biliyosunuz daha hic doktora gorunmedim hic rahat degilim inanin acaba bebek varmi cidden? varsa kalbi atiyormu? yoksa dis gebelikmi? bir suru soru isaretiyle yasiyorum hani tam bulantimda yok ara ara oluyo acaba nasil anlarimki herseyin yolunda oldugunu bilemiyorum 1 kasimda gitcem dr a ultrason falan yok kalp dinleme cihaziyla dinlecek eger dinlerse yani.
bu arada simdi ben hesaplayiciya gore 7+0 oluyorum ya sekizinci haftayami baslamis oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?