2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Çok sevindim canım, güzel haberlerle gelmişsin.. maşallah diyelim.. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir sekilde devam eder ..

kızlar merhaba, ben de çok sık giremiyorum.. girdiğimde de sayfalar bayağı ilerlemiş oluyr.. kaç gündür temizlik yapmam gerekiyor, sürekli erteliyrm, hiç yapasım yok.. bu haftasonu da geçti böyle

geçen gün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.süt bir geliyor bir gelmiyormuş.. siz de buna benzer rüyalar görüyor musunuz??

canim ben yurt disindayim burda ultrason cihazlari sadece hastanelerde var eger kadin dogumcu gerek duyarsa gonderir orda uzmanlar bakar raporu doktorumuza gonderirler biraz farkli sistem. ikili testi herkese yapiyorlar ondan sonrasi duruma bagli sorun gozukmuyosa doguma kadar ultrason yok.

90tl :) ona o paraayı vereceğime 2 hafta bekler renkli usg girerim öğrenırım hemde yüzde yüz gb.. yada beklerim bır ay bebeğime birşey alırım:) bana inandırıcı gelmedi:)

şahsen banada inandırıcı gelmiyor böyle şeyler ve bence gerek yok. aceleci olmamak lazım

canım senden rıca edıyorum bızlere alısverısımızde yardımcı ol tecrubelısın masallah :)
6. aydan sonraalısverıs yapıcam bır çöp dahı almadım sana cok danısıcam yandın :)

canım tebrik ederimm bebiş geliyomuşşş:) çok sevindim gerçekten yaa. allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun

oo kımı goruyorumm :) amin canım tüm ısteyenlere rabbım bu duyguyu tattırsın inşallah

doktorum kesınlıkle kabul etmedı haftada bır et ve balık yenıcek dedı
hergun ayran sut peynır yumurta yememe rağmen dırek hayvansal gıda şartmıs
suan kendımı kasmıyorum 3 aydan sonrası önemli bugun yıne zorladım yok sadece corba salata bırazda fırında patates yedım ..

hosgeldın aramıza canım bende kalp atısını duyana kadar ımza bıle yapmadım sımdı rahatız cok sukur :)
saglıkla kucagına al inşallah bebeğini

canım bızım hesaplarla doktorlarınkı bır tutmuyor en ıyısını onlar bılır ama cok gec bır tarıh ya ınsallah kalp atısını duyarsınız ozamana kadar kocaman olcak :)

ah bende annemlerı cagırdım az once gıttıler onların yanında agrım geldı kıvrandım durdum 9 ay hep olcak gıbı gıtmıyor sancılar alıstım artık ..
ıkılı tste gırıcekmısın hadı hayırlısı guzel haberler verırsın İnsallah

Nedense bebeklı ruya goremıyorum bır ıkı defa sankı hatırlıyorum bılıncaltı hala anne olucagını ıdrak edememıs bende:)
hayırlısyla gercek duyguyu tadarsın yaveunu doyurmanın

ben bebegimi gormuyorum ama hep baskalarinin bebeklerini goruyorum, sadece bir kere bebegimi ayagimda sallayip uyutuyordum ama kizken birden erkek oldu. normal hayatta asla cinsiyet konusunda hissim yok ve ruyama da yansiyor sanirim hep kiz ve erkek bebekleri birlikte goruyorum. onun haricinde ben surekli hareketli kosusturmacali ruyalar icindeyim. silahlar, patlamalar, kacma kovalama, hirsizlar.. bu tarz ruyalar goruyorum surekli ilk gunden beri ileryene zamanlarda daha da artmiyormus sanirim kabus gormek de soz konusu oluyormus.
zormus oyle gercekten, gormeden dayanmak zor ama dedigin gibi sistemleri oyle, burda da genelde ultrason yanlisi degiller ve ayni dedigin gibi jinekolglarin odasinda ultrason olmuyor, ultrasondan gorevli baska doktor oluyor normalde de, ben sansliyim o konuda benim doktorum sagolsun kendi goturuyor ben isteyince kendi bakiyor ultrasonda.

ya karnım ağrıyor uyuyamadım uykunun en tatlı yerinde uyandım

gecen gece ben de oyle oldum
karnimin altinda sizlama ile uyandim
sanirim ayakta cok durdugumuz kendimizi yordugumuz gunler oluyor genelde agri
bir de tabi ara ara olmasi da normal rahim buyuyor artik
ben cogunlukla yatarak gecirdim ama gecen gun valiz hazirladim dolap bosalttim biraz yoruldum o gece agridi benim de karnim.

canım ya kasıklarım değil karnım ağrıyor bağırsaklarımı bozmuşum.. dün geceden beri 5 kere tuvalete çıktım

napcan artık sabırla gününü beklicen :) sağlıkla kucağına aldığında bütün ağrıların bi anda gecer...

Allah a şükür ağrılarımız herşeye değer bi sebebten dolayı :) ama gerçi bu ağrı bağırsaklarımın bozulmuş o yüzden ama olsun bebeğim de raahatlıyor ben wc ye çıkınca:)))))

bende öyleyim ama ayrıntılı da görcem diye heyecanlanıyorum bı hafta kaldı benım ayın 15 inde inşallah yaptırcam

Bende bu cuma gidicem dr tarih vermedi bana 11haftadan sonra yaptir dedi sadece,merak ettigim bebegin hareketleri vs daha once gittigimde gorememistim,simdi gormek istiyorum

canım ya kasıklarım değil karnım ağrıyor bağırsaklarımı bozmuşum.. dün geceden beri 5 kere tuvalete çıktım
gecmis olsun canim
patates hasla ye istersen
bana da arada olunca oyle yapiyorum
bir de muz yiyorum
zaten benim anladigim kadariyla adet sancisina benzer bir agri oluyor bagirsak problemlernde de, bazen karnim agriyor ama hissettigim adet sancisi gibi oluyor

Gunaydin guzel anneler ,ikili test yaklastikca cok heyecanlaniyorum ben
ya ben de
bu cumartesi ya da pazartesi gidicem ben, doktorum haber vericek
senin ne zaman ?
cok cok heyecanliyim bazen korkuyorum kiziyorum kendime kotu dusunuyorsun diye sonra rahatlamaya calisiyorum yine korkuyorum boyle bir ikilemdeyim iste
olumsuz dusunceler geliyor Allahim korusun bebeklerimizi saglikli olduklarinin haberini alalim insallah
tek tedirgin olan ben miyim acaba diyorum ben

bende öyleyim ama ayrıntılı da görcem diye heyecanlanıyorum bı hafta kaldı benım ayın 15 inde inşallah yaptırcam

aynen deayli ultrason icin seviniyorum
ama burda vajinalmis detayli ultrason ona biraz uzuldum cunku esimle girmek istiyorum ama oyle olunca emin degilim, keseyi gordugumuzde de vajinaldi ve esim de gelmisti tavrindan pek hos olmadigini anladim neyse bunlari dusunmiyim guzelce gorelim bebegimizi saglikli olsun da muhim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…