- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.521
anca evıme gelebıldım hemen yezıyorum bastan sona:)
sabah gıttık doktor amcamıza önce kabızlıgımı soyledım 13.haftadan once ılac verme taraftarı degılım ddı sabahları ıncır ye kayısı ye su iç dedi.hemoraıdım oldugunu soyledım ıste o kotu dedi...akıntımı soyledım normal hatta fazlası olacak kokulu olmadıgı surece sorun yok dedi.tansıyonum 10 a 6 cıktı sonraa uzandım masaya bı baktık bebeğim kocaman olmus hersey yolunda cok sukur hıcbır sorun yok dedi...bana gosterdı doktor burnunu kulaklarını agzını gordum dıyorum ama gormuyordum heyecandan yıne esım gormus ben pek goremedım
sonra bır suru tahlıl verdı 10 taneıkılı testımızı yaptırdık kalp atıslarını cok az dınledık 156 dedi kalp atısları ıcın ense kalıngı cok ıyı cok saglıklı bır bebegın var dedi tahlıl sonuclarım 1 hafta sonra cıkacak tekrardan bakar o zmn ınsallah cınsıyetını sordu eşim 1 ay sonra dedi...progestanı bıraktık folık plusda bıraktık suan sadece corasprıne devam dedi..bizden bu kadar hee buda resmımız teyzelerı
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...inin-ultrason-goruntuleri-6.html#post26780227
cnm cok uzuldum allah sabır versın...
[QUOTE=mihrimahh;
canım, geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin..
çok teşekkür ederim arkadaşlar amin
Merhaba,, Bende daha Dr'ye gıtmedım.. salı günü için randevu aldım,, bakalım inşallah hiç bi sorun cıkmaz.. Dikkatimi ceken kadın dogum uzmanına gidipte nasıl ultrason olmaz..? Bıldıgım kadarıyle geniş kapsamla saglık ocaklarında bile ultrason vardır.. Arastırmanızı tavsıye ederım ....
90tl :) ona o paraayı vereceğime 2 hafta bekler renkli usg girerim öğrenırım hemde yüzde yüz gb.. yada beklerim bır ay bebeğime birşey alırım:) bana inandırıcı gelmedi:)
Çok sevindim canım, güzel haberlerle gelmişsin.. maşallah diyelim.. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir sekilde devam eder ..
Rica ederim her zaman...
Ben cok kurtluyumdur hamilelyim boyunca biberonundan battaniyesine herseyin kumasini malzemesini kullanisliligini arastirarak aldim
Cok sukur kiyafet disinda herseyimizi tepe tepe kullandik :)
Kiyafet konusunda nolur aceleci davranmayin
Bahar annesi olacaksiniz ihtiyac duydukca cikip alabilirsiniz
Uzunkollu citcitli badi kesinlikle almayin cunku onlari sonbahhar kis mevsiminde giyecekler ve 5ayda ne kadar buyuyeceklerini tahmin etmek zor
Ben 6aylik uzunkollularimin tamamini verdim neredeyse
1kere bile giydiremeden!
Ozenip begenip almisim ama oglum cok uzun oldugundan 1yas giydiriyorum
Zibin da ilk 2 3 hafta giyiliyor eger uzunsa
Omer 2.haftadan sonra giyemedi beli acildi
Hele o tulumlar hele o tulumlar!
Aman diim kizlar
Para kolay kazanilmiyor evlatlarimiza feda olsun ama giyim konusunda 1 2haftaki buyumesine gore alin bence
Daha hala cok taze annelersiniz ama 4 5aydan sonra proteini kesinlikle aksatmayin protein tum organlarinin yapitasi olacak ve sekerden sismis fos etli bir bebeginiz olmayacak
canım tebrik ederimm bebiş geliyomuşşş:) çok sevindim gerçekten yaa. allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
tavuk yıyememek buyuk eksıklık degıl.. doktoruna sordugunda ılla tavuk yıyeceksın demez... bende ılkınde 9 ay boyunca tavuk yıyememıs gormeye bıle dayanamamıstım sonra gectı..
sut ıcemeyenler bol peynır yesın.. bır kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır bır kutu sute esıt arkadaslar..
merhabalar
hayırlısıyla inşallah bende mayıs annesi olacağım , 7+2 günlük hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum bundan 5 ay önce de bir düşük yapşadığım için kalp atışlarını duyamadan hamile moduna giremedim, herkese sağlıklı hayırlı, sorunsuz bir süreç diliyorum...
iyi aksamlar kizlar yazilarinizi okudumda ben aksine et balik tavuk yiyorum seve seve fakat tatli gidalar cok fena sekerli geliyor mesela kuru incir yedim birtane icim bayildi su ictim hemen. ya biliyosunuz daha hic doktora gorunmedim hic rahat degilim inanin acaba bebek varmi cidden? varsa kalbi atiyormu? yoksa dis gebelikmi? bir suru soru isaretiyle yasiyorum hani tam bulantimda yok ara ara oluyo acaba nasil anlarimki herseyin yolunda oldugunu bilemiyorum 1 kasimda gitcem dr a ultrason falan yok kalp dinleme cihaziyla dinlecek eger dinlerse yani.
bu arada simdi ben hesaplayiciya gore 7+0 oluyorum ya sekizinci haftayami baslamis oluyorum?
iyi akşamlar hanımlar,
neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim,
dün eşim seminere gitti bende evi temizledim biraz every'e yapma dedim ama kendim dayanamadım
ve acısını çekiyorum şuan çünkü geceden beri kasıklarım feci şekilde ağrıyor aynı zamanda gazımda var
bu arada cumartesi doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, bebek hareketliydi
Rabbime şükürler olsun kan tahillerim de iyi çıktı
ikili teste 30 Ekim de çağırdı araya bayram girdiği için o güne randevu bulabildik ancak
daha çok var ben çok sabırsızım ama Inşallah o zamana kadar bir sorun yaşamam da doktora gitme gereği hissetmem
öpüyorum herkesi kocaman kocaman
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar
kızlar merhaba, ben de çok sık giremiyorum.. girdiğimde de sayfalar bayağı ilerlemiş oluyr.. kaç gündür temizlik yapmam gerekiyor, sürekli erteliyrm, hiç yapasım yok.. bu haftasonu da geçti böyle
geçen gün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.süt bir geliyor bir gelmiyormuş.. siz de buna benzer rüyalar görüyor musunuz??
ya karnım ağrıyor uyuyamadım uykunun en tatlı yerinde uyandım
ben bebegimi gormuyorum ama hep baskalarinin bebeklerini goruyorum, sadece bir kere bebegimi ayagimda sallayip uyutuyordum ama kizken birden erkek oldu. normal hayatta asla cinsiyet konusunda hissim yok ve ruyama da yansiyor sanirim hep kiz ve erkek bebekleri birlikte goruyorum. onun haricinde ben surekli hareketli kosusturmacali ruyalar icindeyim. silahlar, patlamalar, kacma kovalama, hirsizlar.. bu tarz ruyalar goruyorum surekli ilk gunden berikızlar merhaba, ben de çok sık giremiyorum.. girdiğimde de sayfalar bayağı ilerlemiş oluyr.. kaç gündür temizlik yapmam gerekiyor, sürekli erteliyrm, hiç yapasım yok.. bu haftasonu da geçti böyle
geçen gün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.süt bir geliyor bir gelmiyormuş.. siz de buna benzer rüyalar görüyor musunuz??
zormus oyle gercekten, gormeden dayanmak zor ama dedigin gibi sistemleri oyle, burda da genelde ultrason yanlisi degiller ve ayni dedigin gibi jinekolglarin odasinda ultrason olmuyor, ultrasondan gorevli baska doktor oluyor normalde de, ben sansliyim o konuda benim doktorum sagolsun kendi goturuyor ben isteyince kendi bakiyor ultrasonda.canim ben yurt disindayim burda ultrason cihazlari sadece hastanelerde var eger kadin dogumcu gerek duyarsa gonderir orda uzmanlar bakar raporu doktorumuza gonderirler biraz farkli sistem. ikili testi herkese yapiyorlar ondan sonrasi duruma bagli sorun gozukmuyosa doguma kadar ultrason yok.
ya karnım ağrıyor uyuyamadım uykunun en tatlı yerinde uyandım
ben bebegimi gormuyorum ama hep baskalarinin bebeklerini goruyorum, sadece bir kere bebegimi ayagimda sallayip uyutuyordum ama kizken birden erkek oldu. normal hayatta asla cinsiyet konusunda hissim yok ve ruyama da yansiyor sanirim hep kiz ve erkek bebekleri birlikte goruyorum. onun haricinde ben surekli hareketli kosusturmacali ruyalar icindeyim. silahlar, patlamalar, kacma kovalama, hirsizlar.. bu tarz ruyalar goruyorum surekli ilk gunden beriileryene zamanlarda daha da artmiyormus sanirim kabus gormek de soz konusu oluyormus.
zormus oyle gercekten, gormeden dayanmak zor ama dedigin gibi sistemleri oyle, burda da genelde ultrason yanlisi degiller ve ayni dedigin gibi jinekolglarin odasinda ultrason olmuyor, ultrasondan gorevli baska doktor oluyor normalde de, ben sansliyim o konuda benim doktorum sagolsun kendi goturuyor ben isteyince kendi bakiyor ultrasonda.
gecen gece ben de oyle oldum
karnimin altinda sizlama ile uyandim
sanirim ayakta cok durdugumuz kendimizi yordugumuz gunler oluyor genelde agri
bir de tabi ara ara olmasi da normal rahim buyuyor artik
ben cogunlukla yatarak gecirdim ama gecen gun valiz hazirladim dolap bosalttim biraz yoruldum o gece agridi benim de karnim.
Gunaydin guzel anneler ,ikili test yaklastikca cok heyecanlaniyorum ben
napcan artık sabırla gününü beklicen :) sağlıkla kucağına aldığında bütün ağrıların bi anda gecer...
Günaydın :) gününüz güzel olsun
bende öyleyim ama ayrıntılı da görcem diye heyecanlanıyorum bı hafta kaldı benım ayın 15 inde inşallah yaptırcam
gecmis olsun canimcanım ya kasıklarım değil karnım ağrıyor bağırsaklarımı bozmuşum.. dün geceden beri 5 kere tuvalete çıktım
ya ben deGunaydin guzel anneler ,ikili test yaklastikca cok heyecanlaniyorum ben
bende öyleyim ama ayrıntılı da görcem diye heyecanlanıyorum bı hafta kaldı benım ayın 15 inde inşallah yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?