2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Rabbim çalışan tüm annelere yardım etsin ben bütün gün yatıyorum ona rağmen hiç enerjim yok kolum kıpırdamıyor işten ayrılalı 3 ay oldu tam zamanında gelmiş kuzum calissaydim çok yorulurdum yürümek bile bir ton enerjimi alıyor deli gibi spor yapan biriydim ben üstelik yinede onu çok istedim bebeğimden gelen herşey başım üstüne

valla cnm ben aldım ama hmile ve emziren diye geçenlerden
rahatlar tabi olmadıklarında ki kadar olamaz ama
sarkmalar bu dönemlerden kaldığı için zorunlu çıkarmıyorum
hem onlar biraz daha penyemsi ondan daha da rahat

oruca nıyetledıgım ıcın aksam yatmadan bıraz su ıcmıstım sonuc 3 kere cıktım ve uyandıgımdada hemen
azdaha wcde uyucaktım :)

canım senin oruç tutman doğru mu?
tansiyonun çok oynar bu aralar
aslında 3 ana 3 ara öğün yemen gerekmez mi?

Eğer kendini iyi hissediyorsan bişey diyemem tabii Allah kabul etsin canım

hamile sütyeni değil de penye sütyen aldım bende
çok rahat ettim,

henüz hamile veya emziren sütyeni için erken diye düşünüyorum

canım senin oruç tutman doğru mu?
tansiyonun çok oynar bu aralar
aslında 3 ana 3 ara öğün yemen gerekmez mi?

Eğer kendini iyi hissediyorsan bişey diyemem tabii Allah kabul etsin canım

canım gecen ayda 6 gun tutmustum yukarda yazıyor cenin aç kaldıkça vucudu gelısıyor
orucun bır zararı yok tabı dayanabılırsen .. ben daha ılerlemeden gebelık
borclarımı tutayım dıyorum arada ara verır bıtırırım
kı zatı son 3 4 gundur bısey yıyemıyorum dun sofrayı ne guzel hazırladım annemlerle yemege oturduk ens evdıgım seyler bıle yıyemedım

Son düzenleme:

ben normaldede pek takmam sütyen cok buyuk degılse gogusler deforme olmaz canım..

ah spor deme bana okadar özledımkı spor yapmayı ve o enerjık halımı
dogum sonrası bebısı besıkle kosu bandının yanına alcam o seyretsın ben ful spor yapıcam

günaydın bayanlar, hepinize sağlıklı haftalar diliyorum.

ben de ben deee
aynen oyle bisikletimde calisicam bol bol
bebis yanimda
sairsizlikla bekliyorum o gunleri
goguslerim buyuk degiller simid buyuyorlar dedigin gibi insallah bozulmazlar

ah spor deme bana okadar özledımkı spor yapmayı ve o enerjık halımı
dogum sonrası bebısı besıkle kosu bandının yanına alcam o seyretsın ben ful spor yapıcam

Bende arada silkinip enerjimi toplamaya çalışıyorum yürüyüşe çıktım birkaç kez 100 metre yuruyemeden iflahim kesildi

Son düzenleme:
ben de ben deee
aynen oyle bisikletimde calisicam bol bol
bebis yanimda
sairsizlikla bekliyorum o gunleri
goguslerim buyuk degiller simid buyuyorlar dedigin gibi insallah bozulmazlar

Bende arada silkinip enerjimi toplamaya çalışıyorum yürüyüşe çıktım birkaç kez 100 metre yuruyemeden iflahim kesildi

kızlar dogum sonrası cay partısı gıbı spor partısı yapalım :)
9 ayın acısın cıkarırız beraber :)

aramıza hoşgeldin canım.. benimde ilki sezeryandı bende istedim ama ancak benim olmadı.. ilk doğumla ikinci arasında 1 buçuk yıl vardı ama buna rağmen olma ihtimali yüksekti.. ancak benim su boşaldı ve zonguldaktan istanbula gidene kadar hiç suyum kalmamıştı ve açılma hiç olmadı sezeryana aldılar.. lokal anesteziyle oldu o anı yaşadım nerdeyse.. eksik olan sadece sancıydı.. sana doktor tavsiye edebilirim çok iyi bi doktor çokta memnun kaldım.. kendisi en az 50 tane sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış bir doktor.. beni ameliyata hazırlanırken o kadar ağladımki o masaya yatarken doktorum sakinleştirdi ve bana şunu dedi "sezeryan sonrası en az 50 kişiye normal doğum yaptırttım ve emin ol senide normal doğurtmayı senden çok istedim ama nasip değilmiş"
dr. dilek yağmur,,
netten buldum bu yazıyı doktorumu arastırıyordum cok olumlu yorumlar aldım normal dogumu desteklemesı benı cok mutlu edıyor
sımdıden dogumu dusunmek ıstemıyorum ama doktoruma cok guvenıyorum
ınsallah hepımız sorunsuz rahat bır dogum yasarız..

Günaydınnn güzel meleklerin güzel annelerii

Hem bedenen hem duygusal açıdan yoğun bir haftasonunun ardından
Hepinizee çookk güzel bir hafta dilerimm
Bende haftasonu şeker yüklemesi yaptırdım
Ama doktorumla hala görüşemedim
ve sonuçlardan yine telaşlıyımmm
Açlık şekerim normal, 1.saat normal,2.saat yüksek çıktı :18:
Şimdii bu doktor bana 75 gr şeker yüklemesi yaptı bu normal mı?
Çünkü netten baktığıma göre genelde 50 gr veriyorlarmış
Yüksek çıkınca 100 gr veriliyormuş
Ve 12 saatlik açlıktan sonra o kocaman şekerli suyu içince 2.saat yüksek çıkması normal değil mi yaa
Ve ayrıca yemeği kesmeden önce gece saat 11:30 gibi boğazlarım ağrıyor diye sıcak suya bal katıp içtim ve yattım onunda etkisi olabilir mi acaba?
Zira sabah 8:00de tekrardan bal gibi o şekerli suyu içtim :44:

Son düzenleme:

evet cnm gece içtiğinin oranını bilmiyorum ama etkileyebilir
sen panikleme şeker çıksa bile bu genellikle hamilelik şekeri olarak adlandırılır
ufak tefek dikkat etmen gerelenler söylenir ve genelde doğumdan sonrada geçer
içini ferah tut senn.. :)

Simdi siz gogus sarkar dediniz ya gidip sutyenimi giydim geldimBenimkilerde kucuk normalde ama nolur nolmaz

ben de aynen :)
taktim hemen agritsana cikarmiycam
yalniz ben de penye almaya karar veridm benimkiler hep destekli onlar da gogsu surekli ani sekilde tutuyorlar ya belki o da agri yapiyor cikarinca birden bosluga dusmus gibi :)

Benimde aklıma ilk gebelik şekeri geldi ama şu doktorada istediğim an ulaşımıyorum kii offf
Cebinide vermiyor buda aklımı ayrı karıştıyor :44:
Bakalım ne zaman arayacaklarda bir ohh diyeceğimm
Canımm ballı suyu bir kupa içtimm
Ve devlette açlık şekerime baktıklarında 72 çıktı çarşamba günü
Bu cumartesi özelde 92 çıktı
3 günde baklava tepsisine düştüm galiba

merhaba arkadaşlar bende yeni hamilelerdenim bugün 8+1 olduk allaha şükür .ben evleneli 6. yılım ve ilk bebegim olucak allahın izniyle.tüp bebek bu arada keseyi ve kalp atışını gördük 10 gün önce şimdi yarın kntrole gidicez.bende pek bir değişiklik yok arada miğde bulantıları ve uyku dışında.sizler bu süreçte neler yaşadınız?

GÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkk pıtpıt atıyordu MAŞALLAH kurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…