- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.601
Bende duş yaparken kullanıyordum bebek yağınııı ama bi yakınım (güzellik uzmanı) kıllandırma yapıyor kullanma dedi :44: Bende ozaman bebeklerin hepsi maymun olması lazım dedimOdaa bebekler için üretilmiş bir ürün yetişkinlerde ayrı işliyor dedi :44: Anlamadım ama sanırım bir iki tüy attı göbişimde, gerçi onu piskolojik olarakta atmış olabilirim
Hımmm ne zaman çıkcak bu göbişlerimiz yaa
Okadar heyecanla bekliyorum kiii tekmelerini hissetmeyii
Benimde akşamları bildiğin 5 ay lık oluyor
Hatta cumartesi arkadaşımın kızının d.günü vardı 3 yaşına girdi
Ordaki teyzeler hep moralimi bozdu
2 aylık olduğumuda inanmadılar kızz ne göbek, bizim zamanımızda evlendiğimde dal gibi, hamileliğimde leblebi yutmuş solucan gibiydim diyerektee canımı sıktılar:26:
ay evet bide o gıcık yorum yapan insanlar var, saklamak istiyosun resmen
nedenmiş aa bu ayda bu göbek olurmuymuş?
oluyo işte biz keyiftenmi büyütüyooz oluyo
cık cık cık
su 4-5 ayları görsekte bi rahatlasak
Benim gobegim masallah oldu esim bile sasiriyor 5aylik gibi ben gaz diyorum10.-11.-12. Haftalık olanların göbişleri nasıl, bir sertleşme var mı acaba? çıkıntı oldu mu
Bende zeytinyağı kullanmayı düşünuyorum ama henüz erken bana
tamam o zaman ben de bir an once bebe yagina basliyim cildim cok kurulasti, zaten gerilmeden baslamak iyiymis de ben karnim konusunda korkmuyorum, cunku 2 seneye onceye kadar benim karnim dumduzdu hicbir zaman cikmazdi ve kilolarimi basenden alirdim, bir anda dunya kilo aldim dusukten sonra yapilan kortizonlu igneler etkili oldu ozellikle de ama karnimda hic catlak olmadi yapisi geregi olmayacagini dusunuyorum nedenseumairm kendimi kandirmiyorumdur, ama bacaklarimda catlak oluyor malesef o kilo degisimden etkileniyor surekli
body shop aklimda su an bulundugum yerde yok ama en yakin zamanda aldiricam
ya o killanma bende 6. hafta gibi basladi
gobegimde kil var yacogaliyor da
daha once bir tane yoktu
birazcik aldim agda bandiyla ve koyu sert cikti simdi dokunmuyorum korkudan
dogumdan sonra dokuluyor dedi bir arkadasim
rüyada doğum yapmak ve tek bebek beklerken ıkız doğurmak bırı kız bırı erkek ne anlama gelıyorrr bılenınız yorum yapcak bırı varmı meraktan catlıyorm ıntde hep aynı seyler yazıyor bana degısık yorum lazm :)
Belkide hamilelikle ilgilidir kıllanmaa
Çünkü ben duşta kullanıyorum, bir durulama suda döküyorum yinede
Ama dediğin gibi bende de oluştuu
Ben cımbızla çektim ama alttan gelen sert olacak ucu batıyor resmen
Acaba genel olarak yağlarda besler mi kılları :44:
Doktora gitcem gün mecburen aldırcam ama ağda sürüncede delikleri açarsın yayılır diyorlar :44:
bence alma ve dr a da söyle hemde görsün
açıkçası bende gebelikte olabilir sonrasında dökülür diye biliyorum ama
dokunursan kaybolmaz çoğalır sanki
ama sen yinede dr la konuş öyle karar ver ne yapacağına
Zaten bacak ve koltukaltıyla başa çıkamıyordum
Şimdi göbişte eklendiii evrimimi tamamladım iyice
Varsınn olsunn yaa bebişim sağlıklı olsundaa anası kıllı olsun
Bende 3-5 tane var oyüzden cımbızla aldım ama yine geliyor devamı onlarda kalsın artıkk
Hem dediğin gibi doktorada sorurarım
Benim endişem eşimden kendi hiiiiiiççç sevmez kılı tüyüüü bebek gibi olsun ister
Ama ne demişler eşşeğin istemediği ot burnunda bitermişş
Göbişide kıllandırırsam tamamen krizlere girecek adam
bence alma ve dr a da söyle hemde görsün
açıkçası bende gebelikte olabilir sonrasında dökülür diye biliyorum ama
dokunursan kaybolmaz çoğalır sanki
ama sen yinede dr la konuş öyle karar ver ne yapacağına
6 yıllık evlıyım benımde ılk bebegım sogum tarıhlerımızde yakın bırbırımıze:)
gozun aydın canım hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebeğini
cnm seninde gözün aydın inşalalh sag saglim alırız bebeklerimizi kucagımıza.dgum tarihlerimiz çok yakın birbirimize ama benim 40 haftayı beklemeyebilir drum 38. haftada oluyomuş sanırım tüp bebek oldugu için.bugün kntrolüm akşam saat 5 te . allah isteyen herkese sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .
Belkide hamilelikle ilgilidir kıllanmaa
Çünkü ben duşta kullanıyorum, bir durulama suda döküyorum yinede
Ama dediğin gibi bende de oluştuu
Ben cımbızla çektim ama alttan gelen sert olacak ucu batıyor resmen
Acaba genel olarak yağlarda besler mi kılları :44:
Doktora gitcem gün mecburen aldırcam ama ağda sürüncede delikleri açarsın yayılır diyorlar :44:
10.-11.-12. Haftalık olanların göbişleri nasıl, bir sertleşme var mı acaba? çıkıntı oldu mu
hamilelikte kıllanma normal bir olay çünkü vücudumuz büyüme hormonu salgılıyor ondan kaynaklanıyor, benim ilk hamileliğimde göbeğime badem yağı sürdüğümden baya çoğalmıştı ve en ilginçi daha önceden epilasyon olan bacaklarımda vs tek tük kıllar çıkmıştı ama sonra göbekteki tüyler vs geçiyor
biz 8 haflıgız ve göbeğim zaten vardı yanı kıloluyum bıde son 1 haftadır göbegimde sertleştı göbegımın altıda annem bılmıyodu hamıle oldugumu göbegimden anladı hiçte saklamıyorm hamıleyım işteee :)
10.-11.-12. Haftalık olanların göbişleri nasıl, bir sertleşme var mı acaba? çıkıntı oldu mu
rüyada doğum yapmak ve tek bebek beklerken ıkız doğurmak bırı kız bırı erkek ne anlama gelıyorrr bılenınız yorum yapcak bırı varmı meraktan catlıyorm ıntde hep aynı seyler yazıyor bana degısık yorum lazm :)
bugun 11+1 olduk göbek mevcut oldugundan ben pek anlamıyorum bırsey .ama esıme ve esımın kardeslerıne göre göbegım kocaman olmusbende bugun yarın alıcam aktara bı gıdeyım bakalım
Maşallahhh göbişinee
Zaman hayırlısıyla geçsinde bizimde göbişlerimiz çıksın inşAllahh
Eşim göbeğimi seviyor bazen, ne zaman bebeği seveceğim diyorHalaa yumuşak yumuşak geldi için
Senin zamanı gelmiş canımm
Badem yağımı deneyeceksin? Zeytinyağı mı?
Bende açıkcası kremlere para dökmek istemiyorumm
Bünyenin çatlayacağı varsa çatlıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?