2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya o killanma bende 6. hafta gibi basladi
gobegimde kil var ya cogaliyor da
daha once bir tane yoktu
birazcik aldim agda bandiyla ve koyu sert cikti simdi dokunmuyorum korkudan
dogumdan sonra dokuluyor dedi bir arkadasim

Hiç sormaa ben gerile gerile göbişi göstermek istedikce; ayını söylerken fııısss diye sönmek istiyorum
Artık içimede çekemiyorum kiii
Ayrıca benim iç karnım dar belki :44: göbek beğendircez millete bide

10.-11.-12. Haftalık olanların göbişleri nasıl, bir sertleşme var mı acaba? çıkıntı oldu mu
Bende zeytinyağı kullanmayı düşünuyorum ama henüz erken bana
Benim gobegim masallah oldu esim bile sasiriyor 5aylik gibi ben gaz diyorumbebegin oldugu bolge cikti biraz eskiden dumduzdu orasi simdi hafif bir bombelik var

Bende hep basenler popo kilo alirim oralar zaten catladi gobek derisi daha esnek sanirim diger bolgelere gore,ay napiim catlarsa da catlasin ben elimden geleni yapiyom daha napiim

ya o killanma bende 6. hafta gibi basladi
gobegimde kil var ya cogaliyor da
daha once bir tane yoktu
birazcik aldim agda bandiyla ve koyu sert cikti simdi dokunmuyorum korkudan
dogumdan sonra dokuluyor dedi bir arkadasim

Belkide hamilelikle ilgilidir kıllanmaa
Çünkü ben duşta kullanıyorum, bir durulama suda döküyorum yinede
Ama dediğin gibi bende de oluştuu
Ben cımbızla çektim ama alttan gelen sert olacak ucu batıyor resmen
Acaba genel olarak yağlarda besler mi kılları :44:
Doktora gitcem gün mecburen aldırcam ama ağda sürüncede delikleri açarsın yayılır diyorlar :44:

canım doktora nezaman gittin ikiz olabilirmi acaba ben 7haftalıkken öğrendiğimde.bende rüyamda üçüz olduğunu gördüm moralim çok bozuldu en son 8haftaıkken gittim doktora 3.çıkar diye çok korkuyorum..

kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullandım bide badem yağı kullandım hiç çatlağım yok şimdi yine lierac aldım bebe yağı aldım ama mutlaka çatlarım bu kez

umarım herkes iyidir. geçmişi pek okuyamadım işyerindeyim malum :)

dr görüştüm yarın sabah ikili test için gidiyoruz çok heyecanlıyım gerçekten bu gece artık uyuyamam zaten wc yüzünden çok uyuduğum da söylenemz ya neyse :)

bebeğimi çok merak ediyorum saatler geçmekte bilmiyor. bizim için dua edin olurmu ?

hepinizi rabbime emanet ediyorum.

bence alma ve dr a da söyle hemde görsün
açıkçası bende gebelikte olabilir sonrasında dökülür diye biliyorum ama
dokunursan kaybolmaz çoğalır sanki
ama sen yinede dr la konuş öyle karar ver ne yapacağına

Zaten bacak ve koltukaltıyla başa çıkamıyordum
Şimdi göbişte eklendiii evrimimi tamamladım iyice
Varsınn olsunn yaa bebişim sağlıklı olsundaa anası kıllı olsun
Bende 3-5 tane var oyüzden cımbızla aldım ama yine geliyor devamı onlarda kalsın artıkk
Hem dediğin gibi doktorada sorurarım
Benim endişem eşimden kendi hiiiiiiççç sevmez kılı tüyüüü bebek gibi olsun ister
Ama ne demişler eşşeğin istemediği ot burnunda bitermişş
Göbişide kıllandırırsam tamamen krizlere girecek adam

amaaan boşver onlar heep çoook şey ister :)

dogru diyorsun
sadece 3,4 kil agda bandiyla aldim nasil sert cikti
orasi yogunlasiyor benim sanki
ben de ellemiycem doktora sorcaktim unuttum
ama tamamen hamilelikle ilgili
ben farkettim de koltuk alti bile hizla uzuyor hamile oldugumdan beri

hamilelikte kıllanma normal bir olay çünkü vücudumuz büyüme hormonu salgılıyor ondan kaynaklanıyor, benim ilk hamileliğimde göbeğime badem yağı sürdüğümden baya çoğalmıştı ve en ilginçi daha önceden epilasyon olan bacaklarımda vs tek tük kıllar çıkmıştı ama sonra göbekteki tüyler vs geçiyor

10.-11.-12. Haftalık olanların göbişleri nasıl, bir sertleşme var mı acaba? çıkıntı oldu mu

biz 8 haflıgız ve göbeğim zaten vardı yanı kıloluyum bıde son 1 haftadır göbegimde sertleştı göbegımın altıda annem bılmıyodu hamıle oldugumu göbegimden anladı hiçte saklamıyorm hamıleyım işteee :)

Acı badem yağı hem çatlağa iyi geliyormuş hemde kıllandırmıyormuş sanırım
Bende epilasyona başlayacaktım hamilelikten önce ama beni de uyardılar gebelikten sonra başla çünkü hormonlar hızlı çalıştığından yeniden çıkarlarr boşu boşuna ışın almış olursun dediler
Bende izliyorum şuanlık kıllarımıı, bide aksi gibi koltukaltı, bacaklar, göbiş kıllandığı gibi, saçımda tersine tutam tutam dökülüyorr

Benimde var canım öncesinden
Ama insan ister istemez takılıyorr
2 aylıktaa bu kadarr mıııııı diyeen o pörtlek gözleriii hiç ama hiç sevmiyorummm

bugun 11+1 olduk göbek mevcut oldugundan ben pek anlamıyorum bırsey .ama esıme ve esımın kardeslerıne göre göbegım kocaman olmusbende bugun yarın alıcam aktara bı gıdeyım bakalım

İnanırmısın bende anısını gördm bebeklerimin saçları kızıldı ama çok tatlılardı.

bugun 11+1 olduk göbek mevcut oldugundan ben pek anlamıyorum bırsey .ama esıme ve esımın kardeslerıne göre göbegım kocaman olmusbende bugun yarın alıcam aktara bı gıdeyım bakalım

Maşallahhh göbişinee
Zaman hayırlısıyla geçsinde bizimde göbişlerimiz çıksın inşAllahh
Eşim göbeğimi seviyor bazen, ne zaman bebeği seveceğim diyor Halaa yumuşak yumuşak geldi için
Senin zamanı gelmiş canımm
Badem yağımı deneyeceksin? Zeytinyağı mı?
Bende açıkcası kremlere para dökmek istemiyorumm
Bünyenin çatlayacağı varsa çatlıyor çünkü

evet yaa daha da buyusunnn koca gobeklı bısı olmak ıstıyorum
eşlerımız hep aynı ben esımden korkuyorum bebek bebek baska bısı yok allah sonumuzu hayr etsın

bılmyıorum ya cok kararsızım zeytınyağı daha dogal aslında napsam bılemedım suanda beklemedıyım bı aktara sorayım dıye dusunuyorumama bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…