- 23 Ocak 2012
- 370
- 87
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.641
benim aksamlarikızlar bişey sormak istiyorum size.. bulantılarınız en çok sabahları mı oluyor yoksa akşamları mı??
bendee bendeeee
esım tam aksıne kılom olmasına ragmen boyna yedırıyor hergun poset poset cıkolata tatlılarla gelıyor pasam ın canı cekmıs dıyor
bızde sureklı nette gezıyoruzbebek arabası aklımda bır model var ve kesınlıkle onu ıstıyorum ama bıraz pahalı esım ılk baslarda pek sıcak bakmıyordu ama nasıl ıc ceke ceke baktıysam tamam dedi ama daha erken ben onları 7-8.aylarda almayı dusunuyorum dayanabılırsem
aktar tanıdıgm yok cnm önume gelen ılk aktara bakıcam artık
cnm benım pek olmuyo ama aksamları daha cok oluyorkızlar bişey sormak istiyorum size.. bulantılarınız en çok sabahları mı oluyor yoksa akşamları mı??
cnm zararalı olabılır epılasyon aletı ben kullanmıyorum ama yınede bır sor ıstersengöbek kıl çatlak muhabbetı cok guzel ılerlıyor maşallah :)
bende epılasyon aletıyle alıyorum doktora sormayı unuttum sımdıde kullansam sakıncalımı yoksa jıletmı kullanıcam
ay mide bulantısı ne kötüymüş yemek yarısmasını bıle ızleyemedım canım hıc bırsey cekmıyor 24 saat oruc tutsam
ayran corba salata fıx menu devam bende calısıpta boyle zorlananların Rabbım yardımcısı olsun ..
benim aksamlari
tam 7 bucukta basliyor
yemegi hazirliyorum sorun yok esim geliyor masaya oturuyoruz, bir lokma yiyemiyorum hersey kokuyor bulantim basliyor ve gece yataga girene kadar, uyutmuyor da gece 1de falan hala oluyor.
senin de mi geceleri yoksa?
netten arastirdim normalmis bazi kadinlarin gece bulanirmis
nilaycim cikolata yazisini okuyunca bile kotu oldum ben ya
tatlidan iyi igrendim sen yiyebiliyor musun hala
ilk gunlerden beri seviyorsun
soylentiye gore bizim cinsiyetler farkli olmali o zaman
ya ben de gobekliyim cikolatan tatlidan igrenmem o kadar harika ki benim icin kilom sabit gidiyoreski ben olsam simdiye oooo saldirirdim tatliya
cok gecmıs olsun canımarkadaşlar neyi çok severseniz ondan tiksinirsiniz.annem sevdiğin şeyi çok yeme tiksinirsin dedi,bulantılar bendede var bide üstüne böbrek ağrısı sersem sersem ortada dolaşıyorum.moralmen çöküntüdeyim ilaç kullanmak zorundayım,iyi gelse bari oda yok ağlayasım var.
canim ben yurt disindayim burda ultrason cihazlari sadece hastanelerde var eger kadin dogumcu gerek duyarsa gonderir orda uzmanlar bakar raporu doktorumuza gonderirler biraz farkli sistem. ikili testi herkese yapiyorlar ondan sonrasi duruma bagli sorun gozukmuyosa doguma kadar ultrason yok.
slm hayırlı olsun benimde 7 +3 :) hazımsızlık ve kabızlık sorununa tek buldugum care sabah hiç bir şey yemeden iki bardak suyla 4 adet kayısı yemek 1-2 saat içinde etkisini gösteriyor evet benim gibi miden bulantın varsa dahada artırıyo ama tercih senin :)hazımsızlık için dr umun söyledigi azar azar sık sık ye ciddi sekilde mide bulantısı ve hazımsılık cekiyorum bende ama işe yarıyo mide bulantısı içinde çözüm ürettim kendimce peynır yiyorum hafifliyo hepden geçmiyo çünkü sabah başalyıp gece yatana kadar mide bulantısı çekiyorum ama çıkarmıyorum ,
Kızlar şimdilik öğrenemıyeceğiz bir noktada bebeklerimizin cınsıyetlerı ...3. gebeliği yaşamama ragmen sizler kadar heyecanlı ve cinsiyetini merak edenlerdenim... cinsiyet kız olunca mide bulantıları cok olurmus diye duydum... şahsen benım 2 oglumda'da hiç mide bulantısı yaşamamıştım...Sizce bu düşünceler alakasız olup bünye ve yaştan kaynaklanıyor olabılırmı ..?
bence kısıden kısıye degısıyor annem ın 3 hamılelıgınde de mıdesı hıc bulanmamıs ve 3kız kardesız hatta annem dıyorkı senınde kız olabılır pek mıdem bulanmadıgından ama bence erkek olacak:)
bence kısıden kısıye degısıyor annem ın 3 hamılelıgınde de mıdesı hıc bulanmamıs ve 3kız kardesız hatta annem dıyorkı senınde kız olabılır pek mıdem bulanmadıgından ama bence erkek olacak:)
sana birsye diyim mi ben seninkinin kiz oldugunu hissediyorum nedense kendiminkini bilmiyorum ama sneinkine oyle diyesim geldi bakalim tutacak mi
sen hep erkek oldugunu dusunuyorsun bakalim senin hisler cikacak mi
cok heyecanli
ayyy inşallahhhama bende sana bısey dıyeyım mıı bende senınkını kız kendımınkını erkek hıssedıyorum ınsallah trsı olurda ıkımızde gonlune gore olur yıne de herseyden ocne hayırlısı tabıkı offf bı ogrensek yaaa
kizlar hicbir sey yiyemiyorum ne olucak bu halim bilmiyorum
iki haftadir dogru durust beslenmedim
12. haftadan sonra gecse bari
isin garibi sebzeler bile kokuyor bana ama normalde hic yemedigim patates kizartmasi, kola, hamurdan birseyler falan canim istiyor sadece, yani onlar rahatlatacak gibi geliyor pilav mesela ayni sekilde. karbonhidrat istiyor vucut sadece ilginc ki
umarim duzelirim bir an once
Anam benim yavrum fıstık kabuğunu dolduruyomuş artık inş öyledir çok merak ediyorum.bu hafta yine gitcem görmeye.evde ultrason cihazı olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?