2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bişey sormak istiyorum size.. bulantılarınız en çok sabahları mı oluyor yoksa akşamları mı??

göbek kıl çatlak muhabbetı cok guzel ılerlıyor maşallah :)
bende epılasyon aletıyle alıyorum doktora sormayı unuttum sımdıde kullansam sakıncalımı yoksa jıletmı kullanıcam

ay mide bulantısı ne kötüymüş yemek yarısmasını bıle ızleyemedım canım hıc bırsey cekmıyor 24 saat oruc tutsam
ayran corba salata fıx menu devam bende calısıpta boyle zorlananların Rabbım yardımcısı olsun ..

kızlar bişey sormak istiyorum size.. bulantılarınız en çok sabahları mı oluyor yoksa akşamları mı??
benim aksamlari
tam 7 bucukta basliyor
yemegi hazirliyorum sorun yok esim geliyor masaya oturuyoruz, bir lokma yiyemiyorum hersey kokuyor bulantim basliyor ve gece yataga girene kadar, uyutmuyor da gece 1de falan hala oluyor.
senin de mi geceleri yoksa?
netten arastirdim normalmis bazi kadinlarin gece bulanirmis

nilaycim cikolata yazisini okuyunca bile kotu oldum ben ya
tatlidan iyi igrendim sen yiyebiliyor musun hala
ilk gunlerden beri seviyorsun
soylentiye gore bizim cinsiyetler farkli olmali o zaman
ya ben de gobekliyim cikolatan tatlidan igrenmem o kadar harika ki benim icin kilom sabit gidiyor eski ben olsam simdiye oooo saldirirdim tatliya

arkadaşlar neyi çok severseniz ondan tiksinirsiniz.annem sevdiğin şeyi çok yeme tiksinirsin dedi,bulantılar bendede var bide üstüne böbrek ağrısı sersem sersem ortada dolaşıyorum.moralmen çöküntüdeyim ilaç kullanmak zorundayım,iyi gelse bari oda yok ağlayasım var.

cnm benım pek olmuyo ama aksamları daha cok oluyor
cnm zararalı olabılır epılasyon aletı ben kullanmıyorum ama yınede bır sor ıstersen

bende cok acıkıyorum mıdem kazınıyor resmen aclıktan ama sofraay oturunca 2lokma yıyorum tıkanıyorum...

yıyorum genelde ama oglen cnm cok tatlı cektı esım ıstedıgımden almıs ama aldıgı gıbı duruyor bakamıyorum suanda ama genel olarak hala yıyorum

cok gecmıs olsun canım
ayy ben benn bayılırdım balıgaa sımdı balık goresım yokk aslında yemem de lazım

Son düzenleme:

Anladım Canım İşin çok zor...Dokuz ay boyunca karnında büyüyen yavrunu görememek üzücü..ALLAH yardımcın olsun ..:)

Şu an öyle bir kısır döngü içerisindeyim ki anlatamam. Mide bulantım geçsin diye yediğim şeyler kabız yapıyor, bağrsaklarımı çalıştıracak şeyler midemi bulandrıyor karnım şiş şiş geziyorum artık nefes bile alamaz oldum

Kızlar şimdilik öğrenemıyeceğiz bir noktada bebeklerimizin cınsıyetlerı ...3. gebeliği yaşamama ragmen sizler kadar heyecanlı ve cinsiyetini merak edenlerdenim... cinsiyet kız olunca mide bulantıları cok olurmus diye duydum... şahsen benım 2 oglumda'da hiç mide bulantısı yaşamamıştım...Sizce bu düşünceler alakasız olup bünye ve yaştan kaynaklanıyor olabılırmı ..?

bence kısıden kısıye degısıyor annem ın 3 hamılelıgınde de mıdesı hıc bulanmamıs ve 3kız kardesız hatta annem dıyorkı senınde kız olabılır pek mıdem bulanmadıgından ama bence erkek olacak:)

ALLAH gönlüne göre versın canım =)) 2 sinde mide bulantısı olmayıpta bunda aşırı mide bulantısı yaşayınca kız olabılme ihtimalini göz önünde bulundurdum ... Tabiki saglıklı olması en büyük isteğim lakin Değişiklik gerek =)))

sana birsye diyim mi ben seninkinin kiz oldugunu hissediyorum nedense kendiminkini bilmiyorum ama sneinkine oyle diyesim geldi bakalim tutacak mi
sen hep erkek oldugunu dusunuyorsun bakalim senin hisler cikacak mi
cok heyecanli

sana birsye diyim mi ben seninkinin kiz oldugunu hissediyorum nedense kendiminkini bilmiyorum ama sneinkine oyle diyesim geldi bakalim tutacak mi
sen hep erkek oldugunu dusunuyorsun bakalim senin hisler cikacak mi
cok heyecanli

ayyy inşallahhhama bende sana bısey dıyeyım mıı bende senınkını kız kendımınkını erkek hıssedıyorumınsallah trsı olurda ıkımızde gonlune gore oluryıne de herseyden ocne hayırlısı tabıkıofff bı ogrensek yaaa

benimki kiz herhalde canim ya
tum cinsiyet tahminleri kiza cikiyor, takvimden tut ultrason goruntusunden tut
ama gercekten ikisi de ayri guzel ilk cocuk nasilsa sadece ogrenme ani cok heyecanli olacak yoksa doktor kiz desin erkek desin ayni sonuc olacak da dusununce bile gozum yasariyor duygulaniyorum cok hos birsey
saglikli olduklarinin da haberini alip derin nefes alalim insallah canim

kizlar hicbir sey yiyemiyorum ne olucak bu halim bilmiyorum
iki haftadir dogru durust beslenmedim
12. haftadan sonra gecse bari
isin garibi sebzeler bile kokuyor bana ama normalde hic yemedigim patates kizartmasi, kola, hamurdan birseyler falan canim istiyor sadece, yani onlar rahatlatacak gibi geliyor pilav mesela ayni sekilde. karbonhidrat istiyor vucut sadece ilginc ki
umarim duzelirim bir an once

kızlar yarın sabah şeker yüklemem var çok korkuyorum (( bu mideyle nasıl içicem o şekerli suları bilmiyorum yanında limon götür diolar ii geliyomuş ama ben zaten ölüyorum bulantıdan aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo (

sanırım seni en ii anlıyanlardanım benimde 6.haftama girdiğim gibi başlayan ve hala gece gündüz geçmek bilmeyen bulantılar zofen 8 mg lık alıyorum günde 2 tane serum takıldı krakerler vs gerçi yiyemiyorum ama elimden geleni yapmama rağmen malesef geçmiyo (( açım ama yemek yiyemiyorum herşey benimde midemi bulandırıyo

merhabalar arkadaşlar
şükürler olsun kı cok ıyıyım tek sıkıntım yorgunluk
mide bulantım olur dıye cok korkuyordum sukur daha olmadı inş hep boyle gider
tek endısem de bebegım yerınde duruyor mudur dıye hep dusunuyorum (

Aşkıma bi bakıyım büyümüş mü:) Bugün nöbet tuttuk okulda yorulduk kuzucuğumla.
öptüm bebişlerinizi ve sizi Allah'a emanet olun.

Anam benim yavrum fıstık kabuğunu dolduruyomuş artık inş öyledir çok merak ediyorum.bu hafta yine gitcem görmeye.evde ultrason cihazı olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…