2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet koca koca göbeğimlee ben hamileyimm ve içinde bebek varr, göbeğimle ilgilenip durmayınnn demek istiyorum
Eşimm birazda bana lafı dokundurtuyorr az yemem konusundaa
Hiç sorma bebek konusunda avm ye gittiğimizde benden önce saldırıyor bebek ile ilgili dükkanlaraa
Şimdii galeri gezer gibi bebek arabalarını geziyoruz heepp ama almıyoruz tabii fikir ediniyoruz
Tekerlik frenine, rahatlığınaa, kumaşına, sürüşünün hafifliğine bakıyormuşşş
Bende balata-yağda kontrol edelim mi diyorum Sankiii gerçek araba alıyor deli adam
Aktarlar direk badem yağını veriyor canımm ama bildiğin tanıdığın aktar varsaa fikir verebilir neyin iyi geldiğinee

Son düzenleme:
slm kıslarr
gecen hafta kısa sureli bı kanamam oldu ama sukur ıkımızde ıyıyız
rahımde kanama alanı yoktu
bu haftalarda plesantaya yavas yavas geciş yapıomus
devır teslım kanaması denıomus olursa korkmayın
göbüş konusunda ben de acele edıorum şöle kocaman olsak yuvarlansak diye:)
ıkılı testler yapılmaya başlanmıs beni 12+1 de cağırdı drum geçmi sizce
tuy konusunda sormayın ağda yasak tüp bebek zaten die,jilet kullandım
maşalalah besledi iice
kıslar ben bacaklarıma fılan vazelın kullanıorum ama zararlımıdrı
en saf o gıbı geldi

slm kıslarr
gecen hafta kısa sureli bı kanamam oldu ama sukur ıkımızde ıyıyız
rahımde kanama alanı yoktu
bu haftalarda plesantaya yavas yavas geciş yapıomus
devır teslım kanaması denıomus olursa korkmayın
göbüş konusunda ben de acele edıorum şöle kocaman olsak yuvarlansak diye:)
ıkılı testler yapılmaya başlanmıs beni 12+1 de cağırdı drum geçmi sizce
tuy konusunda sormayın ağda yasak tüp bebek zaten die,jilet kullandım
maşalalah besledi iice
kıslar ben bacaklarıma fılan vazelın kullanıorum ama zararlımıdrı
en saf o gıbı geldi

slm kızlar..

başlığa bi giriş yaptım bi ara sonra bakamadım hiç ama kesinlikle sizlere ihtiyacım var.. beni ancak aynı durumda olan sizler anlarsınız.. çok şükür şimdilik problemsiz gidiyor herşey.. ama bu heyecanı sizlerle paylaşmak çok güzel (= tabi bi de insan ya bişe olursa diye endişelenmiyo değil.. şimdi iyi ama ya kalbi duruverirse ya bişe olursa diye..ne zormuş (=

selam aramızda 1 gün var :) kısmetse tabı ::) benım cok agrım var hafta ıcı kalp ritimlerini ölçtürmeye gidicem melegimin sen gıttın mı

merhaba kızlar ben de mayıs annesiyim inşallah. 14 mayıs görünüyor bakalım :) 8haftalık olmama rağmen karnım şişti kızlar ya ciddi hazımsızlık problemi yaşıyorum. ayrıca kabızlık da var napacağımı bilemiyorum.

slm hayırlı olsun benimde 7 +3 :) hazımsızlık ve kabızlık sorununa tek buldugum care sabah hiç bir şey yemeden iki bardak suyla 4 adet kayısı yemek 1-2 saat içinde etkisini gösteriyor evet benim gibi miden bulantın varsa dahada artırıyo ama tercih senin :)hazımsızlık için dr umun söyledigi azar azar sık sık ye ciddi sekilde mide bulantısı ve hazımsılık cekiyorum bende ama işe yarıyo mide bulantısı içinde çözüm ürettim kendimce peynır yiyorum hafifliyo hepden geçmiyo çünkü sabah başalyıp gece yatana kadar mide bulantısı çekiyorum ama çıkarmıyorum ,

al bendende okadar ne sinir bi bulantı bi ara ver de bizde bi oh diyelim dimi?

Kendimce yaptığım birşey
sakıncası varmıdır bilmiyorum ama kahvaltıda domates-salataya has zeytinyag döküp bana bana yiyorum
Ve anında çıkabiliyorum tuvalete
Şu zamana kadar şikayetim olmadı
Zeytinyağ bağırsakları çalıştırdığı gibi, kurulukta yaptırmadığı için sıkıntı yaşatmadı
Ve çok su içiyorum

bendee bendeeee

esım tam aksıne kılom olmasına ragmen boyna yedırıyor hergun poset poset cıkolata tatlılarla gelıyor pasam ın canı cekmıs dıyor

bızde sureklı nette gezıyoruz bebek arabası aklımda bır model var ve kesınlıkle onu ıstıyorum ama bıraz pahalı esım ılk baslarda pek sıcak bakmıyordu ama nasıl ıc ceke ceke baktıysam tamam dediama daha erken ben onları 7-8.aylarda almayı dusunuyorum dayanabılırsem
aktar tanıdıgm yok cnm önume gelen ılk aktara bakıcam artık

kızlar slm,bulantı beni de bitirio,ne yapcağımı şaşırdım,iştahım da yok zaten,bulantıdan kurtulayım da diğer sıkıntılar,hazımsızlık,uykusuzluk hepsi vız gelir

ben çatlaklar için kakao yağı kullnamyı düşünüorum ama henüz erken

cok gecmıs olsun cnm uamrım cok surmez bulantılar benım bulandıgı zaman meyve yıyorum gecıyor gıbı oluyor bı dene ıstersen

benım gecen ultrason kagıdında 28 nısan 2013 yazıyordu son gıttıgımde 30 nısan yazıyor:44::44::44::44:tmm nisanda dogum yapıcam bunu anladım da kacı onu anlayamadımunutmazsam bu haftasıonu gıttıgımde kesın bu dogum konusunu konusucam

yok cnm gayet doğal ve zararsız
ama bnm daha öncedende devam eden bi hastalığımdan kaynaklı
hamilelikte üzerine tuz biber oldu :)
hiç bişey banamısın demiyor

selam aramızda 1 gün var :) kısmetse tabı ::) benım cok agrım var hafta ıcı kalp ritimlerini ölçtürmeye gidicem melegimin sen gıttın mı

inşallah sağsalim kavuşuruz o günlere (= ben en son iki hafta önce gittim dr.a o zaman kalp atışını gördüm ama çok minikti daha belli belirsiz.. bakalım bu çarş. randevum var ve sabırsızlanıyorum.. biçok hamilenin dediği gibi elimden gelse her gün gider ultrasona girerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…