- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.621
evet yaa daha da buyusunnn koca gobeklı bısı olmak ıstıyorum
eşlerımız hep aynı ben esımden korkuyorum bebek bebek baska bısı yok allah sonumuzu hayr etsın
bılmyıorum ya cok kararsızım zeytınyağı daha dogal aslında napsam bılemedım suanda beklemedıyım bı aktara sorayım dıye dusunuyorumama bılemedım
slm kızlar..
başlığa bi giriş yaptım bi ara sonra bakamadım hiç ama kesinlikle sizlere ihtiyacım var.. beni ancak aynı durumda olan sizler anlarsınız.. çok şükür şimdilik problemsiz gidiyor herşey.. ama bu heyecanı sizlerle paylaşmak çok güzel (= tabi bi de insan ya bişe olursa diye endişelenmiyo değil.. şimdi iyi ama ya kalbi duruverirse ya bişe olursa diye..ne zormuş (=
ergenlık cagımda bu kadar sıvılce cıkarmadım ya heryerım sıwılce doldu .
merhaba kızlar ben de mayıs annesiyim inşallah. 14 mayıs görünüyor bakalım :) 8haftalık olmama rağmen karnım şişti kızlar ya ciddi hazımsızlık problemi yaşıyorum. Ayrıca kabızlık da varnapacağımı bilemiyorum.
slm hayırlı olsun benimde 7 +3 :) hazımsızlık ve kabızlık sorununa tek buldugum care sabah hiç bir şey yemeden iki bardak suyla 4 adet kayısı yemek 1-2 saat içinde etkisini gösteriyor evet benim gibi miden bulantın varsa dahada artırıyo ama tercih senin :)hazımsızlık için dr umun söyledigi azar azar sık sık ye ciddi sekilde mide bulantısı ve hazımsılık cekiyorum bende ama işe yarıyo mide bulantısı içinde çözüm ürettim kendimce peynır yiyorum hafifliyo hepden geçmiyo çünkü sabah başalyıp gece yatana kadar mide bulantısı çekiyorum ama çıkarmıyorum ,
merhaba kızlar ben de mayıs annesiyim inşallah. 14 mayıs görünüyor bakalım :) 8haftalık olmama rağmen karnım şişti kızlar ya ciddi hazımsızlık problemi yaşıyorum. ayrıca kabızlık da varnapacağımı bilemiyorum.
Acı badem yağı hem çatlağa iyi geliyormuş hemde kıllandırmıyormuş sanırım
Bende epilasyona başlayacaktım hamilelikten önce ama beni de uyardılar gebelikten sonra başla çünkü hormonlar hızlı çalıştığından yeniden çıkarlarr boşu boşuna ışın almış olursun dediler
Bende izliyorum şuanlık kıllarımıı, bide aksi gibi koltukaltı, bacaklar, göbiş kıllandığı gibi, saçımda tersine tutam tutam dökülüyorr
ben daha önce sadece göbeğime badem yağı ve kayısı yağı kullandım gerçekten hiç çatlağım olmadı ama bacaklarıma ve göğüslerime sürmek pek aklıma gelmedi bacak ve göğüslerimde kılcal çatlaklarım oldu o yüzden tüm vücuda sürmekte fayda var :)
Evet koca koca göbeğimlee ben hamileyimm ve içinde bebek varr, göbeğimle ilgilenip durmayınnn demek istiyorum
Eşimm birazda bana lafı dokundurtuyorr az yemem konusundaa
Hiç sorma bebek konusunda avm ye gittiğimizde benden önce saldırıyor bebek ile ilgili dükkanlaraa
Şimdii galeri gezer gibi bebek arabalarını geziyoruz heepp ama almıyoruz tabii fikir ediniyoruz
Tekerlik frenine, rahatlığınaa, kumaşına, sürüşünün hafifliğine bakıyormuşşş
Bende balata-yağda kontrol edelim mi diyorumSankiii gerçek araba alıyor deli adam
Aktarlar direk badem yağını veriyor canımm ama bildiğin tanıdığın aktar varsaa fikir verebilir neyin iyi geldiğinee
kızlar slm,bulantı beni de bitirio,ne yapcağımı şaşırdım,iştahım da yok zaten,bulantıdan kurtulayım da diğer sıkıntılar,hazımsızlık,uykusuzluk hepsi vız gelir
ben çatlaklar için kakao yağı kullnamyı düşünüorum ama henüz erken
cok gecmıs olsun cnm uamrım cok surmez bulantılar benım bulandıgı zaman meyve yıyorum gecıyor gıbı oluyor bı dene ıstersen
Kendimce yaptığım birşey
sakıncası varmıdır bilmiyorum ama kahvaltıda domates-salataya has zeytinyag döküp bana bana yiyorum
Ve anında çıkabiliyorum tuvalete
Şu zamana kadar şikayetim olmadı
Zeytinyağ bağırsakları çalıştırdığı gibi, kurulukta yaptırmadığı için sıkıntı yaşatmadı
Ve çok su içiyorum
selam aramızda 1 gün var :) kısmetse tabı ::) benım cok agrım var hafta ıcı kalp ritimlerini ölçtürmeye gidicem melegiminsen gıttın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?