- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.661
Kızlar şimdilik öğrenemıyeceğiz bir noktada bebeklerimizin cınsıyetlerı ...3. gebeliği yaşamama ragmen sizler kadar heyecanlı ve cinsiyetini merak edenlerdenim... cinsiyet kız olunca mide bulantıları cok olurmus diye duydum... şahsen benım 2 oglumda'da hiç mide bulantısı yaşamamıştım...Sizce bu düşünceler alakasız olup bünye ve yaştan kaynaklanıyor olabılırmı ..?
Kızlar şimdilik öğrenemıyeceğiz bir noktada bebeklerimizin cınsıyetlerı ...3. gebeliği yaşamama ragmen sizler kadar heyecanlı ve cinsiyetini merak edenlerdenim... cinsiyet kız olunca mide bulantıları cok olurmus diye duydum... şahsen benım 2 oglumda'da hiç mide bulantısı yaşamamıştım...Sizce bu düşünceler alakasız olup bünye ve yaştan kaynaklanıyor olabılırmı ..?
Gunaydin hanimlar
günaydın kızlarrrrrr
kızlar yarın sabah şeker yüklemem var çok korkuyorum(( bu mideyle nasıl içicem o şekerli suları bilmiyorum yanında limon götür diolar ii geliyomuş ama ben zaten ölüyorum bulantıdan aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo (
sanırım seni en ii anlıyanlardanım benimde 6.haftama girdiğim gibi başlayan ve hala gece gündüz geçmek bilmeyen bulantılar zofen 8 mg lık alıyorum günde 2 tane serum takıldı krakerler vs gerçi yiyemiyorum ama elimden geleni yapmama rağmen malesef geçmiyo(( açım ama yemek yiyemiyorum herşey benimde midemi bulyiyemem dandırıyo
kızlar ben de aynı şekilde 6. haftadan beri aç geziyorum.bütün yemekler iğrenç geliyor.eşim şunu alayım dese başlıyorum çocuk gibi tepinmeye diye..ben ki hayatım boyunca hiçbir yemeği ayırt ettiğimi hatırlamam şimdi evet bunu yerim dediğim tek bir yemek yok..sadece meyve, kuruyemiş, kraker,yoğurda doğranmış ekmek...hatta bazen açlıktan oturup ağlıyorum
benım de en cok ıstedıgım sey su gunlerde evde bı ultrason cıhazı aksamları oturup bebegı ızlemek
günaydın millet
bulantısız kokusuz zinde bi gün olsun..
komik bişi diyeyim size normalde ben tatlı delisi ayrıca limonu kabuğuyla yiyen biriydim acıyıda pek sevmem yiyemem
gebelik başından beri tatlı ve limon yiyemiyorum veya çok seyrek
peki dün gece ilk aşerdiğim şey neydi??? çiğköfte :)
su hazırlar etsiz diye gitti aldı kocam saat 10 u geçiyodu
ve sonra baktı kaldı çok acıydı nasıl yedin sen o kadar diye :)
benim kuzenimin de ilk aşermesi çiğköfte oldu
onu yedikten sonra da 1 litre ayran içmişti
miden rahatsız olmadı mı sonra, benimki alev alev yanardı valla
benim kuzenimin de ilk aşermesi çiğköfte oldu
onu yedikten sonra da 1 litre ayran içmişti
miden rahatsız olmadı mı sonra, benimki alev alev yanardı valla
sizde de başladı mı bilmiyorum ama
ben menopozlu kadınlar gibiyim
bi tir tir titriyorum bi yanıyorum ateşler basıyor
uyurken eşime tahammül edemiyorum bazen sarılmak istiyor yazık herüfümün elini itiyorum öf pöf yapıyorum çekilsin diye
sonra da gidip sokuluyorum
kafam karıştı ne istiyosun bi karar ver sarılmak mı yoksa ayrı yatmak mı diyo
bende bilmiyorum karar veremedim kociş dedim
bebek olana kadar idare edecekmiş beni, söz verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?