- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.741
Hissediyor musun canım cinsiyetin dair bir his:)Bende çok merak ediyorum. Ne zaman kaçıncı haftada belli oluyormş erkekse daha çabuk belli oluyor diyorlar ama:)günaydınnn hayal 2012 :))
güle güle giyin inşallahhhhh
bende cinsiyetiii beklemekteyim hevesleeee ondan sonraa sanırım bende duramam herseyeee bakmaaya baslarım cok ıstıyorum cunkııııı
Günaydın arkadaşlar...
Herkes iyidir umarım.. Çok sık giremiyorum işler de yoğun.. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.. ancak acele etmeyin yahu alışveriş için.. insan ilk zamanlar için o kadar çok gereksiz şey alıyor ki.. Ben herhalde aynı zamanda şikayetlerin iyice azaldığı 20.haftalardan sonra yavaş yavaş alırım diye düşünüyorum..
Bizim çocuklarımız bahar çocukları olacak hem.
Hissediyor musun canım cinsiyetin dair bir his:)Bende çok merak ediyorum. Ne zaman kaçıncı haftada belli oluyormş erkekse daha çabuk belli oluyor diyorlar ama:)
Günayydınnn güzell annelerr
Haftasonu aklımda olan bir doktoru daha denedim, bebişimide gördümm Rabbim nasıl büyümüşte şekillenmişş maşallahh subhanAllah
Şimdi ki konumuz (önce sağlık) cinsiyet tahminlerii, ben kız diyorum eşim erkek diyoor son görüntüye göre tabiiPaşalar gibi yatıyor diyor
Bu nub teorisini duydunuz mu kızlar hiç? 11.12.13 haftada cinsiyet tahminde doğru sonuçlar çıkarıyormuş :26:
hayırlı sabahlar kızlar :)
gece rüyamda yavrumun cinsiyetini gördüm bakalım doktora gitmeye 3 hafta var daha
dün şok magazasından hugges pamuklu organik bez aldım annem yavrunada sakla
cınsıyeti öğren alışverişe başlıcam dıyo hep :)
bezlerı pez pasta yapmak ıcın aldım bır kactane saklarım belkı 3 tl kızlar bu arada haberınız oldun ındırımde
maşallah canım Allahım nazarlardan korusn bend 31 ekimde göreceğim inşallah kuzucuğumu 2li test için gideceğim:) Bu Nub teorisini ilk defa duydum ben hiçbir fikrim yok açıkcası tatlım??
11.12.13 hafta bebeğin cinsel organ çıkıntısı usgde gözüküyormuş
Buna göre popoya paralel bir çıkıntı varsa kız, 30 derece açı ile havada ve dikse erkekmiş
Usg görüntülerinize bi bakınn yada kk böyle bir konu var usg görüntüsünü yüklüyorsunuz tahminde bulunuyorlar
Zaten erken tahminlerde doktorlarda bu teoriye göre bakıyormuş
Şöyle ki;
ben şimdi aslında 12inci haftanın içindeyim yani 11+2 bizimkisi de böyle belli olur mu ki
hem merak etmicem diyorum hemde çok merak ediyorum ve hiçbir tahminde bulunamıyorum
sanki içimin derinliklerinde kız var gibi ama erkek de var
Hatırladım canım okumuştum bende Kk'da hatta okuduktan sonra bir arkadaşıma anlatmıştım oturup incelmiştik ultrason görüntüsünü:)) ama çok küçüktü benim minnak kuşum birşey a layamadık o zaman ikili teste gittiğimde alacağım usg bir fikir verebilir çünkü 11+3 degidiyorum:))11.12.13 hafta bebeğin cinsel organ çıkıntısı usgde gözüküyormuş
Buna göre popoya paralel bir çıkıntı varsa kız, 30 derece açı ile havada ve dikse erkekmiş
Usg görüntülerinize bi bakınn yada kk böyle bir konu var usg görüntüsünü yüklüyorsunuz tahminde bulunuyorlar
Zaten erken tahminlerde doktorlarda bu teoriye göre bakıyormuş
Şöyle ki;
teori bariz kendini göstermiş çok net:)Benimde öyle canım, içim derinliklerinde bir kız oluyor bir erkek oluyor
Merak ediliyor canım yaa hepp aklının köşesinde kız mı erkek mi dönüp duruyor
Sende 11. hafta görüntü varsa bak bakalım bir
ERKEK;
KIZ;
Benimde öyle canım, içim derinliklerinde bir kız oluyor bir erkek oluyor
Merak ediliyor canım yaa hepp aklının köşesinde kız mı erkek mi dönüp duruyor
Sende 11. hafta görüntü varsa bak bakalım bir
ERKEK;
KIZ;
maalesef canım yok, 9+4 en son usg resmi ondan da bişey anlaşılmıyor
bayram sonrasını beklicem ben artık mecbur
bu arada da 4 taraftan cinsiyet tahmini alıyorum
erkek diyenler çoğunlukta
Hayırlısı olsun inşAllahhh
Rabbim sağlıkla versin kucaklarımıza evlatlarımızı
Kızı erkeği ayırmıcaz elbette
Ama bu merak insanı kemiriyor, kıyafetlere bakamıyorum içimde kalıyor hep
Bana tahminde bulunanlarda kararsız bir kız diyorlar bir erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?