2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydınnn hayal 2012 :))

güle güle giyin inşallahhhhh
bende cinsiyetiii beklemekteyim hevesleeee ondan sonraa sanırım bende duramam herseyeee bakmaaya baslarım cok ıstıyorum cunkııııı
Hissediyor musun canım cinsiyetin dair bir his:)Bende çok merak ediyorum. Ne zaman kaçıncı haftada belli oluyormş erkekse daha çabuk belli oluyor diyorlar ama:)

kızlar gunaydın ben bugun 8+4 um geçen hadta içinde yanı 8 de ıken başka dr a gittim kendi dr um oktu o gun bize halen vajinal bakılıyor karnım da gorunmuyor bugun de kendi dr umuz ile randevumuz var ama diğer dr sordum neden halen vajinal diye bana buyuk sorun değil olabiliyor bebek derinde dedi 2 cm olmuş ama benim kafam takıldı aranızda boyle olan varmı dr bana zaman içinde buyudukçe gorunecek dedi fakat içim rahat değil gerçi durumu sağlıklı boyu yeri normalmiş neden bilemiyorum bu durumu yaşıyan varmı aranız da??

Günaydın arkadaşlar...

Herkes iyidir umarım.. Çok sık giremiyorum işler de yoğun.. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.. ancak acele etmeyin yahu alışveriş için.. insan ilk zamanlar için o kadar çok gereksiz şey alıyor ki.. Ben herhalde aynı zamanda şikayetlerin iyice azaldığı 20.haftalardan sonra yavaş yavaş alırım diye düşünüyorum..

Bizim çocuklarımız bahar çocukları olacak hem.

hayırlı sabahlar kızlar :)
gece rüyamda yavrumun cinsiyetini gördüm bakalım doktora gitmeye 3 hafta var daha
dün şok magazasından hugges pamuklu organik bez aldım annem yavrunada sakla
cınsıyeti öğren alışverişe başlıcam dıyo hep :)
bezlerı pez pasta yapmak ıcın aldım bır kactane saklarım belkı 3 tl kızlar bu arada haberınız oldun ındırımde

haklısın cnm ben zaten iyi ind bulunca aldım ki o da zaten 6 aydan sonra giyecek :)

Hissediyor musun canım cinsiyetin dair bir his:)Bende çok merak ediyorum. Ne zaman kaçıncı haftada belli oluyormş erkekse daha çabuk belli oluyor diyorlar ama:)

yaaaa bazen kız gıbı hıssedıyorum ama bılmıyorum gecende ruyamda oglum oluyor duu canım yaa :) arkadsım 13 haftada ogrendı oglu oldugunuu bu degısııyor sanırım ama cınsıyet olusumu 12 haftada baslıyormusss bakalımmmmm evvettt erkek sanırım dırekt gosterebılıooo

Günayydınnn güzell annelerr

Haftasonu aklımda olan bir doktoru daha denedim, bebişimide gördümm Rabbim nasıl büyümüşte şekillenmişş maşallahh subhanAllah
Şimdi ki konumuz (önce sağlık) cinsiyet tahminlerii, ben kız diyorum eşim erkek diyoor son görüntüye göre tabii Paşalar gibi yatıyor diyor
Bu nub teorisini duydunuz mu kızlar hiç? 11.12.13 haftada cinsiyet tahminde doğru sonuçlar çıkarıyormuş :26:

maşallah canım Allahım nazarlardan korusn bend 31 ekimde göreceğim inşallah kuzucuğumu 2li test için gideceğim:) Bu Nub teorisini ilk defa duydum ben hiçbir fikrim yok açıkcası tatlım??

SANIRIMM hepımız dusnmekten ruyalarımızıı süslüyor meleklerımızz bende gordum hep goruyorum aman yarabbı erkek oldugunu gormustum :) hayırlısııı

aynen benım annemde oyle cınsıyetı beklıor hevesleee hemen soylee alıcaklara baslıcam dıoorr

maşallah canım Allahım nazarlardan korusn bend 31 ekimde göreceğim inşallah kuzucuğumu 2li test için gideceğim:) Bu Nub teorisini ilk defa duydum ben hiçbir fikrim yok açıkcası tatlım??

11.12.13 hafta bebeğin cinsel organ çıkıntısı usgde gözüküyormuş
Buna göre popoya paralel bir çıkıntı varsa kız, 30 derece açı ile havada ve dikse erkekmiş
Usg görüntülerinize bi bakınn yada kk böyle bir konu var usg görüntüsünü yüklüyorsunuz tahminde bulunuyorlar
Zaten erken tahminlerde doktorlarda bu teoriye göre bakıyormuş

Şöyle ki;

ben şimdi aslında 12inci haftanın içindeyim yani 11+2 bizimkisi de böyle belli olur mu ki

hem merak etmicem diyorum hemde çok merak ediyorum ve hiçbir tahminde bulunamıyorum
sanki içimin derinliklerinde kız var gibi ama erkek de var

Benimde öyle canım, içim derinliklerinde bir kız oluyor bir erkek oluyor
Merak ediliyor canım yaa hepp aklının köşesinde kız mı erkek mi dönüp duruyor
Sende 11. hafta görüntü varsa bak bakalım bir

ERKEK;

KIZ;

Hatırladım canım okumuştum bende Kk'da hatta okuduktan sonra bir arkadaşıma anlatmıştım oturup incelmiştik ultrason görüntüsünü:)) ama çok küçüktü benim minnak kuşum birşey a layamadık o zaman ikili teste gittiğimde alacağım usg bir fikir verebilir çünkü 11+3 degidiyorum:))

maalesef canım yok, 9+4 en son usg resmi ondan da bişey anlaşılmıyor
bayram sonrasını beklicem ben artık mecbur
bu arada da 4 taraftan cinsiyet tahmini alıyorum
erkek diyenler çoğunlukta

maalesef canım yok, 9+4 en son usg resmi ondan da bişey anlaşılmıyor
bayram sonrasını beklicem ben artık mecbur
bu arada da 4 taraftan cinsiyet tahmini alıyorum
erkek diyenler çoğunlukta

Hayırlısı olsun inşAllahhh
Rabbim sağlıkla versin kucaklarımıza evlatlarımızı
Kızı erkeği ayırmıcaz elbette
Ama bu merak insanı kemiriyor, kıyafetlere bakamıyorum içimde kalıyor hep
Bana tahminde bulunanlarda kararsız bir kız diyorlar bir erkek

Kızlar slm,ben de 9+5 oldum...cuma günü gördüm bizim ufaklığı,ayy çok değişik bi duygu:)5 kasımda hem ikili test için çağırdı doktorum hem de cinsiyetine bakalım dedi:)

Bide ikili testte free beta-hcg düşükse erkek, yüksekse kızmış Allahım neleri araştırmışlarda şimdi bizler araştırıyoruz Gerçi yüksek çıkıpta erkek olanda varmış ama Dr. Mumcu bile bahsetmiş bu konudan
Ve çin rus haricinde yorumcu varmış oda tutuyormuş Ayy paşa paşa bekleyipte ultrasonda görsemde rahatlasam artık

AMİİİN

bizim kızımız olursa kesin iflas ederiz
eşimle zor tutuyoruz kendimizi

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
epeydir yazamadım buraya, tatildeydik. cuma günü randevumuz var, ikili test için gidicez nasipse. biraz stresliyim sanırım. sizler nasılsınız? sanırım Snowdan başka cinsiyet öğrenen olmadı. acaba cuma günü biz öğrenebilirmiyiz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…