2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aaa snow cinsiyetini mi öğrenmiş???

nesi oluyormuş

BEN 9 haftalıkken gıtmıstım resmı hıc boyle bellı degıl goruntusunden teorıye bakıyım dıorum ama uzak kalıyorr net degıl yanıı bu resımler sankı bıraz yakınlasmısmı acabaa arkadaslarr bende bakalım cuma gıdıcem gorecekmıyız bısıler ıkılı test ıcın gıdıcem gercı ben hakkımızda hayırlısı kız erkek saglıklı olsunda ınsallah

Son düzenleme:
selam güzel anneler..herkesin hamileliği güzel geçiyordur umarım..bu sabah dayanamadım gittim doktora,aslında bir problem yok,bulantı bile yok,ama cinsiyetini çok merak ediyorum ben...doktor baktı,bebeğin iyi dedi..11+3 olduk bugün..cinsiyetini sordum,henüz erken dedi,biraz zorladım adamcağızı....hani siz tecrübelisiniz mutlaka bir tahmininiz vardır dedim..erkeğe benzettim dedi..hayırlısı artık..sanırım bayram sonrasına kadar belli olucak.bide ben cuma gününden beri bebeğimi hissetmeye başladım..en çok sırt üstü uzandığımda hissedyorum pıtpıtlarını...bide bizim ermişler cinsiyet tahmini yaparmı acaba benim için de :) bekliyorum

zaten ikili test için de gitmen gerekiyor sanırım. gitmişken bakar zaten doktor :)

bayramdan sonraya çağırdı canım ikili test için
o zamana kadar herşeyi çok net belli olur
hem bebeği yormayız hemde anneyi yormayız dedi

sağolsun doktorumu bu yönden çok seviyorum
ben geç olmaz mı hocam falan dedim
ne için geç olacak dedi, dedim yani bir anormali falan varsa
e dedi ben sana bir sürü kan testi yaptırdım, sen sağlıklısın, eşin sağlıklı ikinizde gençsiniz
Allah'ın izni ile bebek de iyidir, endişelenme dedi

Selam güzel anneler, ben sabahtan dr daydım. Kuzum öylece duruyordu haraket etmiyor dedim. Dr hadi göster kendini annene dedi cihazla biraz dürtükledi ayyyy Allahım ne güzeldi ya zıpladı, kolunu kaldırdı inanamadım çok inanılmaz güzel bir andı 2 hafta kadar sonrada 2 li test için çağırdı galiba yeni inandım hamile olduğuma Hepimiz için kocamaaaaaan

BENDE 11 3 ÜCÜMM AYNIYIZ SANIRIM :) ben cuma gunu gıdcem tarama testı ıcın bakalım o ara bı süpriz olabilirmi bilemiyorum kısmetse :)
negüzelll sanırım benım melegımdee kasık agrılarımla varlıgınıı hıssettırıyorum annecım ben buyuyorum dıyorr yerınıı ıceee acııorr sanırımm cok fena bı duyguu hayırlsııyla sert tekmelerını duycamız gunlrde gelır ınsallahhh

mayıs anneleri herkese slm kızlar grip olup ağır geçiren varmı ilaç kullanmadan falan ben çok kötüyüm 10 gün oldu her geçen gün kötüye gidiyo dr.ilaç al dedi ama almak istemiyorum zaten bi dünya ilaç içiyorum
mide bulantılarımda mşlh var son gaz devam ya çok yoruldum çok güçsüz kaldım bi akıl verin

ben doktorumla en son 12 eylülde görüştüm o zaman söylemişti 12. haftada gelirsiniz diye, ben de cuma günü gideyim diyorum. inşAllah sağlıklıdır bebeklerimiz cnm. insan ister istemez endişe ediyor hayırlısıyla atlatsaydık şu günleri :)
cuma günü bize bi tahmin yaparsa doktorum paylaşırım sizlerle de.

Ayyyy ne kadar güzellll maşallah canım:) Siz anlattıkça sabırsızlanıyorum ben tekrar görmek için:))

cnm olur mu öyle şey ilaç içerek zarar vermeyeyim derken bu halinde daha da zarar verirsin
sen en uygun ilacı öğren ve al çünkü 10 gün çook uzun hem sen iyi olmazsan o nasıl iyi olsun

Kızlar slm,ben de 9+5 oldum...cuma günü gördüm bizim ufaklığı,ayy çok değişik bi duygu:)5 kasımda hem ikili test için çağırdı doktorum hem de cinsiyetine bakalım dedi:)

aynı gün doktorlarımız çağırmış ıkılı test yaptırmıcam gerçi ama cinsiyeti öğrenirim diye gidicem bakalım bende:)

hamılelıgın bızden ılerde canım nılayla aynı dönem gibisiniz öğrenebilirsin inşallah
gerçi yanılma payıda var doktorların en net sonu c daha ilerde ama aha su merakımız olmasa:)

Kızlar listeye beni de ekler misiniz?
nisan1983
29
10 ağustos
18 mayıs
?
ilk

hoşgeldın aramıza masallah hala yenı gelenler var mayıs ayı bayağı bereketlı gecıcek :)

cnm olur mu öyle şey ilaç içerek zarar vermeyeyim derken bu halinde daha da zarar verirsin
sen en uygun ilacı öğren ve al çünkü 10 gün çook uzun hem sen iyi olmazsan o nasıl iyi olsun

ya doğru söylüyosun aslında ama dr.verdiği yine vitamin başka bişey değil minoset ağrı kesici bi fayda etmiyoki zaten ıhlamuru C vitamini vs bunları yedim içtim başım çok ağrıyo midem bulanıyo öğrürken başım daha beter oluyo benim bu ikisine önce çare bulmam lazım bulantının geçmesi ve başımın ağrısına

Bugün güne çok kötü başladım.okulda istiklal marşı öncesinde müdürün uzun konuşması ardından istiklal marşı derken bütün vücudumu bir anda ateş kapladı soğuk soğuk terler boşaldı.gözlerim karardı..hayatımın en zor istiklal marşıydı..içimden allahım lütfen yardım et diye duala ettim..marş bitti çöktüm kaldım..revire götürdüler..tansiyonum normal çıktı..yiyememekten vücut halsiz ve susuz almış olabilir dedi hemşire..artık müdürden izinliyim hiçbir törende ayakta dikilmeyeceğim..

mayıs ayında içimden bir ses erkek çocuklar ağırlıklı olucak diyor :)
of 1 ay gecsede hepımız öğrensek

ay ne güzel bir duygu yaa gelde bekle şimdi bir dahaki görüceğimiz günü

slm kızlar ben de cuma günü gidicem doktora.

ense kalınlığına bakıcam demişti.çok merak ediyorum yavrumu.nasıl acaba?cinsiyet daha belli olmaz demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…