2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar birde size birşey soracagımm kasıklarımda agrılarım oluyorum sag tarıfımda kramp gıbı kısa surelı gelısmesınden kaynaklı bır agrıımııdır sızde bu donemde yasıyormusunuz boyle hafıf ara ara yoklayan agrılar dayanılmaz degıl tabı ama bu ara cok var sankıı

iki gundur benim de sikayetim bu
genelde solda oluyor 2 gundur
ama agri baya oluyor
geciyor sonra yine basliyor
onceleri bu kadar degildir sidmi gun icinde cogu vakit agrili tabi siddetli degil ama gerginlik var karnimda

günaydın arkadaşlarrrr

kübracım benım mesela bu surece kadar sadece gogus agrılarım oldu onun dısında hıc bır belırtım olmadı bı ara durdu agrılarım sımdı yıne basladı sanırım bu belırtıler kısıden kısıye cok farklılık gostermekte

iki gundur benim de sikayetim bu
genelde solda oluyor 2 gundur
ama agri baya oluyor
geciyor sonra yine basliyor
onceleri bu kadar degildir sidmi gun icinde cogu vakit agrili tabi siddetli degil ama gerginlik var karnimda

benım de sag tarafta işte ıkmızde ok ıkıncı haftaya gırıyoruz hesaplamaaya gore sanırım artık hareketlerını boyle mı hıssettıyor acabaa cunkıı bu donemde hareketlerı hıssedılıyormus bız sanırım kasık agrısı dedıgımız agrı ondan olabılır doktooruma sormustum bısı olmaz normal demıstı.kasık agrılarım benımde oluyordu ama bu haftaa dedıgınız gıbı cogaldı hayırlısı bakalım ıyı olsunlarda artık agrılarıyla tatlarıyla basımızın ustune :)

günaydınlar,

2 gündür giremiyordum burası ne kadar kalabalıklaşmış böyle
isimleri karıştırır oldum iyice:44:

herkesler iyidir Inşallah......

benimde sağ kasığımda ağrı var baya da şiddetli, doktorum bağların gerilmesinden kaynaklandığını söyledi
endişelenmeyin hamişler
11 ve 12. haftalar şikayetlerin arttığı haftalarmış

Allah'ın izni ile bunları da atlatacağız

benim göbüşüm iyice çıktı, dün arkadaşımın oğlunun 1.yaş gününe gitmiştik orda bi abla gel canım sen koltuğa otur sandalye tepesinde oturma hamilesin değil mi dedi

çok hoşuma gitti

almadım cnm bunu yapıp üstünüde süsledim

günaydın hosgeldınızzz :))

bende bugun uzun zaman sonra aktıf oldum aranızaaa

evet kasık agrılarımız artık herkezde olduguna gore normal demekkı rahat olalım ohalde bende hafta sonu kasık agrısı cok cektımmm
hep oluyorduda bu hafta fazlalasıtını fark ettım ıyıden ıyıye benımde sag tarafımdaa hayırlısı bakalım ıyı olsunda meleklerımız yeter

neguzel bende yok göbüş henuzzz

sende hoşgeldin, Allah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin Inşallah

az önce bir doktorun sitesinde okudum hatta hemen buraya alıntı yapıyorum (11 +0 - 11+6 günler için geçerli)

Rahiminiz artık pelvisten (pelvis rahim ve diğer genital organların bulunduğu kemik çatınızdır), yukarı doğru hareket etmeye başlar. Böylece mesane üzerindeki baskı ortadan kalkar ve sık idrara çıkma şikayetleriniz hafifler.
Bulantılar bu haftadan itibaren artık azalmaya başlarlar ve yorgunluk şikayeti de azalır.

yıllardır tiroid hastasıyım ve içinizdebu sorunu yaşayan var mı ?

evet bende zamanında tiroid hastasıydım daha sonra tiroid kanseri oldum
ve buyüzden artık tiroid bezim hiç yok sadece dışarıdan bu hormonu alıyorum
gebeliktede en önemlisi normalde 3-6 yada yapılması gereken kontroller
ayda bir olmalı kontrol altında tutulduğu sürece herşey yolunda olacaktır

cnm kendine bi endokrin uzmanı bul hamilelik ve sonrasında konforlu bi hayt için çok gerekli
normal dahiliyecilerde bu işi yapıyo ama kasaptan sebze almak gibi düşün :)

inşallahhh hiç bir sorun çıkmaz canım.. evet 3 altında olması gerekıyormuş ama 2 yıldır hiç görmedim :))) hadi iyi geceler annecanla kuzucana :))

bence bi dr değiştirmeyi dene 2 yıldır düşüremiyorsa ya farklı bi sorun vardır
yada tedavi yanlıştır

ne entresans dr muş hamile eğer dozaj ayarlamasını yaparsa gebe kalmamak gibi birşey olamazki
ki (maşallah diyelim) benim inaçcı mücize bebeğim tsh ım 90 ken bi ay tutundu :)

buarada bebek bezi pastasına gelince;
keşke fırsatım olsada hepinize yapabilsem kızlar ama en yakın yıl sonuna kadar bi sürü doğum var çevremde
hepsi için yaptıklarımı yapılışlarıyla fotolar paylaşırım

buarada bebeğime ilk kıyafetini aldım
kışlık mont :)
çok güzel indrim vardı bide böyle çok bebeksi değildi
ki öyle şeyler pek bi hoşuma giderr karı koca dayanamayıp aldık
sonra bebk odası yapacağımız odada mont ortada biz iki tarafta
yatıp odanın eşların ve bebeğin hayalini kurduk :)
komikiz dimi bide biz şimdilik istemiyo ve beklemiyoduk kim sorarsa :)

hosbuldukkk :)) bebegım ve ben :) amın ınsallah saglıkla sıhatle rabbım nasıp etsın ınsallah

evet sanırımm artık yukarı cıkmaya basladııgıı ıcın bu agrılarımızz

günaydınnn hayal 2012 :))

güle güle giyin inşallahhhhh
bende cinsiyetiii beklemekteyim hevesleeee ondan sonraa sanırım bende duramam herseyeee bakmaaya baslarım cok ıstıyorum cunkııııı

montu hangi renk aldın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…