- 9 Temmuz 2010
- 43
- 5
- 86
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.721
GüNaYdIıN .....
Arkadaşlar birde size birşey soracagımm kasıklarımda agrılarım oluyorum sag tarıfımda kramp gıbı kısa surelı gelısmesınden kaynaklı bır agrıımııdır sızde bu donemde yasıyormusunuz boyle hafıf ara ara yoklayan agrılar dayanılmaz degıl tabı ama bu ara cok var sankıı
iki gundur benim de sikayetim bu
genelde solda oluyor 2 gundur
ama agri baya oluyor
geciyor sonra yine basliyor
onceleri bu kadar degildir sidmi gun icinde cogu vakit agrili tabi siddetli degil ama gerginlik var karnimda
bezlerden pasta şekli yapılıyor ılk denememı sızlerle paylaşırım :)
,vay vay vay üstadlar varmısta haberımız yokmuş :)
onu nerden aldın peki ? Boylede susleme yapabılırm nette gormustum bunun süslenmiş halını
dogum yapanlara bence enguzel hedıye
günaydınlar,
2 gündür giremiyordum burası ne kadar kalabalıklaşmış böyle
isimleri karıştırır oldum iyice:44:
herkesler iyidir Inşallah......
benimde sağ kasığımda ağrı var baya da şiddetli, doktorum bağların gerilmesinden kaynaklandığını söyledi
endişelenmeyin hamişler
11 ve 12. haftalar şikayetlerin arttığı haftalarmış
Allah'ın izni ile bunları da atlatacağız
benim göbüşüm iyice çıktı, dün arkadaşımın oğlunun 1.yaş gününe gitmiştik orda bi abla gel canım sen koltuğa otur sandalye tepesinde oturma hamilesin değil mi dedi
çok hoşuma gitti
günaydın hosgeldınızzz :))
bende bugun uzun zaman sonra aktıf oldum aranızaaa
evet kasık agrılarımız artık herkezde olduguna gore normal demekkı rahat olalım ohalde bende hafta sonu kasık agrısı cok cektımmm
hep oluyorduda bu hafta fazlalasıtını fark ettım ıyıden ıyıye benımde sag tarafımdaa hayırlısı bakalım ıyı olsunda meleklerımız yeter
neguzel bende yok göbüş henuzzz
yıllardır tiroid hastasıyım ve içinizdebu sorunu yaşayan var mı ?
levotiron 100 mg kullanıyorum aynen devam et dedı doktorum ( aile hekımı )
2 yıldır 100 mg dayım
ama pazartesı kadın doguma gıdınce ona da soracam riske atılabılecek bir durum değil
aynen bende de oyle bir yorgunluk var yemek yemek bıle yorucu gelıyor iş yerinde dakıkaları sayıyorum bıtse de gıdıp uyusam diyorum
inşallahhh hiç bir sorun çıkmaz canım.. evet 3 altında olması gerekıyormuş ama 2 yıldır hiç görmedim :))) hadi iyi geceler annecanla kuzucana :))
günaydın benım 7 yıldır var malesef2 yıl once de kanser şüphesıyle ( bir suru nodulum vardı) tiroid bezlerım alındı
o zaman doktor hamıle kalamayabılırsın evlendğinde demişti ve şükür rabbıme ilk denememızde oldu bebeğim
sürekli ilac dozum değişti ama amelıyattan sonra bayadır 100 mg kullanıyorum şükür iyiyim ama tek sorun aşırı yorgun oluyorum
sende hoşgeldin, Allah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin Inşallah
az önce bir doktorun sitesinde okudum hatta hemen buraya alıntı yapıyorum (11 +0 - 11+6 günler için geçerli)
Rahiminiz artık pelvisten (pelvis rahim ve diğer genital organların bulunduğu kemik çatınızdır), yukarı doğru hareket etmeye başlar. Böylece mesane üzerindeki baskı ortadan kalkar ve sık idrara çıkma şikayetleriniz hafifler.
Bulantılar bu haftadan itibaren artık azalmaya başlarlar ve yorgunluk şikayeti de azalır.
buarada bebeğime ilk kıyafetini aldım
kışlık mont :)
çok güzel indrim vardı bide böyle çok bebeksi değildi
ki öyle şeyler pek bi hoşuma giderr karı koca dayanamayıp aldık
sonra bebk odası yapacağımız odada mont ortada biz iki tarafta
yatıp odanın eşların ve bebeğin hayalini kurduk :)
komikiz dimi bide biz şimdilik istemiyo ve beklemiyoduk kim sorarsa :)
buarada bebeğime ilk kıyafetini aldım
kışlık mont :)
çok güzel indrim vardı bide böyle çok bebeksi değildi
ki öyle şeyler pek bi hoşuma giderr karı koca dayanamayıp aldık
sonra bebk odası yapacağımız odada mont ortada biz iki tarafta
yatıp odanın eşların ve bebeğin hayalini kurduk :)
komikiz dimi bide biz şimdilik istemiyo ve beklemiyoduk kim sorarsa :)
montu hangi renk aldın:))
kahveyle yeişl arası ikiside olabilecek gibi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?