2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar :)
Ben sabah bir kalktim sanki regl olmus gibi kan geldi peceteye :/
Dr a gittim ultr. bakti iyi dedi ve dinlenmemi soyledi simdi de az az pembemsi geliyo sizde de var mi boyle akinti?
Ah ah kendinimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki eskisi gibi devam ediyorum :)) tabi Allah dur diyo boyle..
Bu arada midesi bulananlar icin tavsiyem caniniz ne cekiyorsa aman saglikli deyip kndinizi zorlamayin ve onu yiyin en azindan su ilk 3 ayi atlatana kadar
Benim istahim acildi surekli canim biseyler cekiyo

canım çok dikkat et.bende de oldu kanama.üzülme hiç.doktoruna güven.ama çok dikkat etmelisin. ben 10 gün raporluydum işe gitmemiştim ve evdede sadece yemek ve tuvalet için kalktım.yatarsan rahme bol bol kan gidermiş en çok o zaman beslenirmiş bebek.ayaklarını da havaya kaldırmaya çalış.bir de bol bol su iç, bu da çok önemli.benim çok şükür geçti.inşallah senin de birşeyin kalmaz...

ayy aynen cnm yaa gece bı kalkıorum öğürme sınırındayım
kraker beyaz ve sarı leblebi en ıyı dostum oldu:))

kussak acaba dahamı ıyı olur
bugun dısardaydım kıvrandım durdum hep acım ama yıyemıyorum
Rabbım beterınden sakınsın ama inşallah biranönce gecer bu bulantılar ..

ya bende gıdıcem lcw ye tesettur ıcın kıyafetler varsa bayrama bırseyler almak ıstıyorum
suan sorun yok kıyafetlerımden bıseyde bellı olmuyor ama 3.aydan sonra sıkmamak gerek o bolgeyı
elımden geldıgınce bol gıyıncem bugun lcw önünden gectım halım yoktu gıremedım ıcerde hep hamıleler vardı :)

bana doktor 4. aydan sonra baslıcaz dedı beklemedeyım bu yuzden lireac cok duydum memnun olan cok
ama munkunse dogal yaglar kulanmayı dusunuyorum ...
iştahımız cok acılmasında orta karar olsa ah ah :)

kendıne dıkkat et canımdoktor ıyı dıyorsa vardır bildiği aklına kötü şeyler getırme
ne guzel yıyebılıyorsun Allahtan ılk 3 ay dan sonrası önemlı hayvansal gıda tuketemıyrum dıye cok uzuluyorum
ayran sadece bol bol ıcebılıyorum zor bısey cıdden mıde bulantsı İnsallah yasamazsın hiç

ben sureklı yıyorum cnm eşime kalsa eve madraf yapmayalım hergun soyleyelım dısardan dıyor daha karlı oldugunu dusunuyor

hafta 2 gun fln yıyorum cnm

2 gundur oglumun dogum gunu hazirliklarini yapiyordum dunde kutladik fakat aksam insanlar gelmesine yakin bir feci bel agrisi geldi sanki kirilacakti belim ve etrafin adet sancisinin 2 kati kadar agrisiydi sonra wcye gittim o sanciyla peceteye kan lekesi geldi ve hala devam ediyor leke esimde adetmi oluyorsun yoksa diyor.herkes gittikten sonra uzandim esim topladi heryeri. bugun dinleniyorum zaten kalkinca belim agriyor.dua edin kizlar benim icin hic sevinemedim bu hamileligimde.

aman arkadaslar dikkat edin kendinize yaa bukadar beklemişşsiniz mutlu haberi almışsınız bırakın pis kalsın ev ben yormuyorum öle kendimi zaten bi garip sizzde oluyormu acaba mesela çok ayakda durdummu karnımın bi tarafına değişik bi ağrı oluyor oturunca hemen geçiyor gece yatarken artık zorlanıyorum bu batmalar çok oluyor uyandırıyor beni yatış şeklimi değiştirince geçiyor acaba bebiş rahatsızmı oluyor :44: benim bulantılarım azaldı sanki biraz kusuyorum ama yinede iyi buarada sağlık ocağına kayıt yaptırdım kızlar doktorumun istediği tahliller için hepsini ücretsiz yapıyorlarmış. aklınızda bulunsun

oluyor tatlım karın ağrısı gibi değilde benim karnımın bir köşesinde bir ağrı giriyor sonra geçiyor. ikibüklüm çok kaldığımda çok yürüdüğümde bolca dinlenmek lazım galiba

ben de lcw dan bir seyler aldım ama istediğim gibi bir pantolon bulamadım. hep dar paça bir tane kot aldım o güzeldi, paçası da istediğim gibiydi. okulda giymek için keten tarzından bir kot almam lazım, bulamıyrm.. düğmeyi açık bırakıyrm artık..

aman düğme açıkken bı kazaya kurban gıtme :) yada üşütme
netten biraz araştır istersen belkı guzel bırseyler bulursun ben begendıgımı not alıyorum mağazalarda istediğimi bulamazsam
nete yönelirim artık

yanlış yazmışım, şimdi görüyrm. keten pantolon diyecektim. kot demişim. önemsiz ama olsun :))

iyi akşamlar lcw dan 2 ketenımsı 1 tane de kot aldım o kadar rahat kı kızlar bosu bosuna bebısleri sıkıstırmayın her tARZ var kumas almadım utulemesı zor olmasın dıye yeşille sıyah aldım

dikkat et sadece tuvalet ıcın kalk bence işler kalsın boşver dınlen bol bol

kızlar merhaba ben 2012 mayıs annelerindenim:)) hepiniz inşallah hayırlısı ile alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza. sizin yazılarınızı okuyunca bir tuhaf oluyorum geçen sene bugünlerde bende sizin heyecanlarınızı yaşıyordum. çok ama çok zor bir hamilelik geçirdim bu yüzden 2. bebeği düşünmüyorum( 5. hafta başlayan kusmalarım 20. haftaya kadar sürdü. 10 gün hiçbirşey yemedim içemedim ben ölücem diye ağladığımı bilirim. doktorum istersen bebeği alayım bile dedi kabus gibiydi. bende trioid hashimato hastasıyım sabahları içtiğim hap zehir oluyordu bana. 4 kilo verdim o dönemde. 5. aydan sonra giderek azaldı kusmalarım. bebeği besleyememek gibi bir durum olmuyor çok şükür sizde sakın kafanıza takmayın bebeğim gayet iyi doğdu.ikili testi yapıpta normal çıkarsa sakın üçlüyü yaptırmayın. doktorum yaptırdı riskin fazla çıktı dedi tabi bizde korku üzüntü şok. detaylı ultrasona girdik bir yığın para bayılıp tabi hiçbirşey çıkmadı çok şükür. tam keyfini çıkarayım derken hamileliğin bebeğin baskısı yüzünden hemoroid oldum. ağrılardan oturamadım ve ilaç kullanmak zorunda kaldım 10 gün boyunca bol su tüketin kabız olmamaya çalışın özellikle kan hapı yapar. öyle böyle derken normal doğum yapıcam diye diye 40 haftam doldu ve sezeryana alındım. korktuğum gibi hiç olmadı ve dünyalar tatlısı kızıma kavuştum. sizlerde hep hayırlısını isteyin Allahtan ve aklınıza takılan olursa bize sormaktan çekinmeyin

ilaç kullanıyor musun ? doktorun ne diyor ?

Ben ilaç kullanıyorum değerlerim de normaldi ama hamile kaldığım anda 4,5'a yükseldi, dozu arttırdık ama 1 ayda ancak 3,5'a düşebildi dozu tekrar arttırdık şimdi hafta içi 100, haftasonu 150 içiyorum bana da hep 2,5'un altında olsun diyor dr

merhaba sevgili mayıs anneleri aranızdayımmm bende :) pek aktıf olarak bulunamadım dahıl olamadımm ama artık elımden geldıgınce takıp edıcem

15 eylülde ögrendım anne oldugumu ultarsyona gırdım 2 hafta sonrada kendısı ve kalp atısını duyduk melegımınnnnn allahım herkeze bu guzel duyguyu yasatsın bızlerede yasattıgı ıcın sukurler olsunnnn..

nasılsınz arkadaslar ben aranıza urfadan katılmaktayım esımın ısı dolayısıyla buradayız bende calısıyorum gunlerım rahat sakın gecıyor ılk gunden berı hıc sıkayetım olmadı neredeyse bazen kokuları kotu algıladıgımda öğürme hıssı duydum okadarrr bırde ınanılmazz yıyorum cok ac hıssedıyorum doyamıyorum sanırım ıcımde bıııırı benıııı somurmekte :) neyseki zayıfımm yesemde işime gelior buduurumdaaa benım haylaa karnım yok olmamasıda normal sanırım :) bu haftalarda karnı cıkan varmı aranızda :)))
artık yavas yavas pantolonlarımın ıcıne gıremedıgımı fark ettım veee sureklı dugmelerımı acıp gezdıgımıı fark ettım bunun uzerıne dun gıdıp bol olmak kaydıydla dahada kılo alacagımı hesaplayarak lcwden sırın ıkı tane hamıle pantolonu aldım bıırısııı bıldıgınız seker pembesı dıgerıde sıyah sımdılık hamıle koleksıyonuma onları attım aslında bana kalsa alısverıs ıcın bırazdaha bekleyebılırdım ama esım saolsun rahat etmemı dar kotlardan artık kurtulmam gerektıgını soyledıı buyuzden keyıflı bı alısverıs gerceklestırdık :)

12 haftaya gıren annelerımızzz sızler neyaptınız tarama testını ben kısmetse cuma gun gıdıcem doktora kurban oldugum rabbım hepımızın cocouklarını saglık sıhatle dunyaya getırmemızı nasıp etsnı ınsallah

baslıgımızaa hızlı ve dolu bır gırıs yaptım sanırımmm sabah sabah basınızı agrıttımsa kusuruma bakmayın hepınıze saglklı bııı hafta dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…