- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.701
Merhaba kizlar :)
Ben sabah bir kalktim sanki regl olmus gibi kan geldi peceteye :/
Dr a gittim ultr. bakti iyi dedi ve dinlenmemi soyledi simdi de az az pembemsi geliyo sizde de var mi boyle akinti?
Ah ah kendinimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki eskisi gibi devam ediyorum :)) tabi Allah dur diyo boyle..
Bu arada midesi bulananlar icin tavsiyem caniniz ne cekiyorsa aman saglikli deyip kndinizi zorlamayin ve onu yiyin en azindan su ilk 3 ayi atlatana kadar
Benim istahim acildi surekli canim biseyler cekiyo
ayy aynen cnm yaa gece bı kalkıorum öğürme sınırındayım
kraker beyaz ve sarı leblebi en ıyı dostum oldu:))
gunaydınn kıslarr bebişler buyuoo maaşallah onlara
bende lcw den bayramlık baktım bayramdada cok bellı olsun ıstemıorum
kamufle edıcem bıraz ,hoş daha kucucuk karnım ama
yüzüme bakanlar anlıo gerçi çökmüşüm öyle dıolar
ayol ınsanın yuzune oyle denırmi:)))
banada bebişim kız gıbı gelıo ,ama herkese göre erkek dıolar bakalım sağlıklı olsunda :)
bu arada karnınıza ne suruosunu kıslar doktorunuza danıstınızmı ben unuttum sormayı
bana doktor 4. aydan sonra baslıcaz dedı beklemedeyım bu yuzden lireac cok duydum memnun olan cokmerhaba güzel anneler ben şimdi badem yağı sürüyorum 3.aydan sonra lireac diye bi krem var etrafımda çok duydum ondan kullanıcam ama benim karnım daha içine kaçık hiçte canım yemek istemiyo inş ileriye doğru iştahım açılır.
Merhaba kizlar :)
Ben sabah bir kalktim sanki regl olmus gibi kan geldi peceteye :/
Dr a gittim ultr. bakti iyi dedi ve dinlenmemi soyledi simdi de az az pembemsi geliyo sizde de var mi boyle akinti?
Ah ah kendinimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki eskisi gibi devam ediyorum :)) tabi Allah dur diyo boyle..
Bu arada midesi bulananlar icin tavsiyem caniniz ne cekiyorsa aman saglikli deyip kndinizi zorlamayin ve onu yiyin en azindan su ilk 3 ayi atlatana kadar
Benim istahim acildi surekli canim biseyler cekiyo
Bir şey sormak istiyorum sizlere, dışarda yemek yiyor musunuz? bugün eşimle muhtemelen gezicez ve dışarda yemek yeriz, sizler napıyosunuz, mümkün olduğunca bilinen yerlere gitmeye çalışıcam ve fastfooddan uzak durmaya çalışıcam inş
2 gundur oglumun dogum gunu hazirliklarini yapiyordum dunde kutladik fakat aksam insanlar gelmesine yakin bir feci bel agrisi geldi sanki kirilacakti belim ve etrafin adet sancisinin 2 kati kadar agrisiydi sonra wcye gittim o sanciyla peceteye kan lekesi geldi ve hala devam ediyor lekeesimde adetmi oluyorsun yoksa diyor.herkes gittikten sonra uzandim esim topladi heryeri. bugun dinleniyorum zaten kalkinca belim agriyor.dua edin kizlar benim icin hic sevinemedim bu hamileligimde.
günaydın güzel anneler
inş. güzel bir pazar geçiririz uzun zaman sonra eşimle gezmeye çıkacağız
inş hemencik yorulmam deniz havası almak istiyorum
bişi soracağım benım bebek daha ufak ama bişey almak için çömeldiğim de , ya da tuvalette fazla kaldıgımda karnım ınanılmaz agrıyo sankı içerden dogru dur sıkısıyorum dercesıne
karnıma kramplar girıyor sizde de oluyor böyle bir durum ?
kussak acaba dahamı ıyı olur
bugun dısardaydım kıvrandım durdum hep acım ama yıyemıyorum
Rabbım beterınden sakınsın ama inşallah biranönce gecer bu bulantılar ..
ya bende gıdıcem lcw ye tesettur ıcın kıyafetler varsa bayrama bırseyler almak ıstıyorum
suan sorun yok kıyafetlerımden bıseyde bellı olmuyor ama 3.aydan sonra sıkmamak gerek o bolgeyı
elımden geldıgınce bol gıyıncem bugun lcw önünden gectım halım yoktu gıremedım ıcerde hep hamıleler vardı :)
ben de lcw dan bir seyler aldım ama istediğim gibi bir pantolon bulamadım. hep dar paçabir tane kot aldım o güzeldi, paçası da istediğim gibiydi. okulda giymek için keten tarzından bir kot almam lazım, bulamıyrm.. düğmeyi açık bırakıyrm artık..
ben de lcw dan bir seyler aldım ama istediğim gibi bir pantolon bulamadım. hep dar paçabir tane kot aldım o güzeldi, paçası da istediğim gibiydi. okulda giymek için keten tarzından bir kot almam lazım, bulamıyrm.. düğmeyi açık bırakıyrm artık..
2 gundur oglumun dogum gunu hazirliklarini yapiyordum dunde kutladik fakat aksam insanlar gelmesine yakin bir feci bel agrisi geldi sanki kirilacakti belim ve etrafin adet sancisinin 2 kati kadar agrisiydi sonra wcye gittim o sanciyla peceteye kan lekesi geldi ve hala devam ediyor lekeesimde adetmi oluyorsun yoksa diyor.herkes gittikten sonra uzandim esim topladi heryeri. bugun dinleniyorum zaten kalkinca belim agriyor.dua edin kizlar benim icin hic sevinemedim bu hamileligimde.
canım ilk başlarda lekelenme normlade sonraki ayları hiç bilmiorum düşük tehlikesi dediyse iğne vermiş olması lazım verdimi iğne..
ilaç kullanıyor musun ? doktorun ne diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?