- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.881
Günaydın hanımlar geçmişi okumayı ancak bitirebildim. Yaa ben bayramın gelmesini hiç istemyorum, çünkü dönüşte kaynanam bize gelecekmiş, midem bulanıyor ya yemek yapacakmış bize canı gezmek istiyor da bahane buluyor off offf
Perşembe dktora gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim de kaynanamın gıcıklıklarını kafama takmam
eger gelıcekse hıc canını sıkma butun işi ona yaptır hatta canının cektıgı yemekler varsa soyle yorucu yaptır kendısıne bak gor ıs zora gelınce bır sure sonra kacıp gelmıycek. tabii huyunu bılmıyorum kayınvaldenın ama eger mumkunse butun ev ısını vs yaptırt ben hamıleyım de yapsın :)
günaydın anneler. siz nasılsınız bilmiyorum ama ben yine sabah çıkardım ve yetmiyormuş gibi çok ağır grip oldum. ve bugün işyerinde en yoğun günüm birazdan başlıyor. bana dua edin arkadaşlar. benim gibi olanlara allah sabır versin. annemler uzakta her an gelemiyorlar. kayınvalidem de aman üstüme kalcak diye ödü kopuyor. eşim kaç kere yalvardı anne geliver arada zor durumdayız diye ama tek bildiği siz gelin oluyor.dışarıdan baksan melek. ki bu zamana kadar da hep çok iyi anlaşmışızdır. bu çocuk olayı ortaya çıktı çıkalı huyu suyu değişti. ilk söyledik sevinmedi bile. o gün ben bakamam dedi. ben çocuğum sağ salim doğsun diye bakıyorum millet neyin hesabında. sanki doğdu da bakılması kaldı. yemeğe arada gidiyorduk ona. dün yemek yaptım dedim. çok mutlu oluverdi. canım kocam koşuyor herşeyime. ay neyse sabah sabah baydım içinizi de. çok doluyum biraz rahatlarım belki dedim.
bende aynı şeyi düşünüyorum cnm
bide arkadaşımında (kardeşim sayılır) doğumu 8 hazirandı
oda en bol montunun sadece altını kapatır önünede kalın şalı fular şeklinde kullnırdı
göğsünü göbeğini örterdi hani araçla falan gidilecek yerlerde kullanılabilir
cnm geçmiş olsun hepsi olabilecek şeyler nasıl olsa
bebiş iyiymiş ya onlarda geçer çaresi var
geçmiş olsun cnm
allah kimsecikleri evlat acısıyla sınamasın
nası ya 10 gün tatil mi yapacaksın :/
hıh çok kıskandım şimdi
günaydın anneler. siz nasılsınız bilmiyorum ama ben yine sabah çıkardım ve yetmiyormuş gibi çok ağır grip oldum. ve bugün işyerinde en yoğun günüm birazdan başlıyor. bana dua edin arkadaşlar. benim gibi olanlara allah sabır versin. annemler uzakta her an gelemiyorlar. kayınvalidem de aman üstüme kalcak diye ödü kopuyor. eşim kaç kere yalvardı anne geliver arada zor durumdayız diye ama tek bildiği siz gelin oluyor.dışarıdan baksan melek. ki bu zamana kadar da hep çok iyi anlaşmışızdır. bu çocuk olayı ortaya çıktı çıkalı huyu suyu değişti. ilk söyledik sevinmedi bile. o gün ben bakamam dedi. ben çocuğum sağ salim doğsun diye bakıyorum millet neyin hesabında. sanki doğdu da bakılması kaldı. yemeğe arada gidiyorduk ona. dün yemek yaptım dedim. çok mutlu oluverdi. canım kocam koşuyor herşeyime. ay neyse sabah sabah baydım içinizi de. çok doluyum biraz rahatlarım belki dedim.
benim kayınvalidem de aynısı
anca siz gelin der, eşim bitane kadın bulmuş temizlik için pazartesi gelebilirmisin Anne kadının başında durursun dedi
yok oğlum beni evimden alıkoymayın karın izin alsın demiş
eşimde kızcaz bu haliyle yıllık günlerim biriksin diye didiniyor sen ne diyosun tamam anne tamam ben aldım cevabımı dedi kapadı telefonu
sağolsun teyzem gelip duracak kadının başında, izin alma günün boşa gitmesin dedi Allah bin kere razı olsun
böyle olunca eşim çok üzülüyor bende onun adına üzülüyorum ama asla yorum yapmıyorum
olsun hayatım o da belki temizlik yapacaktır boşver yoksa gelirdi dedim
ama içimden lafı saydım
günaydın canım pıtpıtları duymayamı gidiyosunuz..günaydın güzel anneler bebişler nasıl bugün
bizim 3:15 te randevumuzz var çok heyecanlıyız
Günaydınnn güzell anneleerr
Kızlar sizde belirtiler devam ediyor mu?
Bu gögüs hassaslığı, bel ağrısı gibi şeyler..
Bende hepsi kesildii
Ne gögsüm acıyor, ne belim ağrıyorr
Telaşlanıyorum bende
Doktorada kısmetse 8 günüm varr :18:
Mide bulantısıda (çok şükür) sık yaşamıyorumm
Yaşasamda çok kısa sürüyor geçiyor oda 5-6 günde bir olursa oluyor
Birde dün farkettim eşim bana dokunsun istemiyorum, böyle öpünce bi acaip oluyor filaan :26: Offf bu hamilelikle ilgilidir dimii, bebeğime birşey olacak diye köşe bucak kaçtım resmen ama eşimde ilgi göstermek istiyor-muşşş
Sizler nasılsınızz iyisinizdirr inşAllahhh,
Güzel bir gün geçsin hepimizz içinn
günaydın canım pıtpıtları duymayamı gidiyosunuz..
Valla çok takdir ettim seni, ben olsam içimden değil dışımdan da bir sürü sayardım hata yaptığımı biliyorum ama kendimi tutamıyorum, ben kadını kötüledikçe eşim daha çok sahipleniyor haksız da olsa ben kötülediğim için savunuyor bana karşı keşke ben de az tutabilsem çenemi
Günaydınnn güzell anneleerr
Kızlar sizde belirtiler devam ediyor mu?
Bu gögüs hassaslığı, bel ağrısı gibi şeyler..
Bende hepsi kesildii
Ne gögsüm acıyor, ne belim ağrıyorr
Telaşlanıyorum bende
Doktorada kısmetse 8 günüm varr :18:
Mide bulantısıda (çok şükür) sık yaşamıyorumm
Yaşasamda çok kısa sürüyor geçiyor oda 5-6 günde bir olursa oluyor
Birde dün farkettim eşim bana dokunsun istemiyorum, böyle öpünce bi acaip oluyor filaan :26: Offf bu hamilelikle ilgilidir dimii, bebeğime birşey olacak diye köşe bucak kaçtım resmen ama eşimde ilgi göstermek istiyor-muşşş
Sizler nasılsınızz iyisinizdirr inşAllahhh,
Güzel bir gün geçsin hepimizz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?