2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar geçmişi okumayı ancak bitirebildim. Yaa ben bayramın gelmesini hiç istemyorum, çünkü dönüşte kaynanam bize gelecekmiş, midem bulanıyor ya yemek yapacakmış bize canı gezmek istiyor da bahane buluyor off offf
Perşembe dktora gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim de kaynanamın gıcıklıklarını kafama takmam

eger gelıcekse hıc canını sıkma butun işi ona yaptır hatta canının cektıgı yemekler varsa soyle yorucu yaptır kendısıne bak gor ıs zora gelınce bır sure sonra kacıp gelmıycek. tabii huyunu bılmıyorum kayınvaldenın ama eger mumkunse butun ev ısını vs yaptırt ben hamıleyım de yapsın :)

gunaydin herkese bende mayis annesi olucam allah kismet ederse..biz bugun 8+0 olduk bebislerimle 3 ayi bir atlatsak hayirlisiyla....

bu benim ikinci hamileligim ve ikinci tup bebegim nisan ayinda 3 aylik bebegimi dusurdum ve tekrar tup bebek yaptirdik cok sukur simdi ikizlerime hamileyim ve cok korkuyorum...

insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi....

benide listeye eklermisiniz
yas 21
sat 23 agustos
tahmini dogum tarihi 30 mayis
ilk bebegim olacak
cinsiyet belli degil tabiki

günaydın güzel anneler bebişler nasıl bugün

bizim 3:15 te randevumuzz var çok heyecanlıyız

günaydın anneler. siz nasılsınız bilmiyorum ama ben yine sabah çıkardım ve yetmiyormuş gibi çok ağır grip oldum. ve bugün işyerinde en yoğun günüm birazdan başlıyor. bana dua edin arkadaşlar. benim gibi olanlara allah sabır versin. annemler uzakta her an gelemiyorlar. kayınvalidem de aman üstüme kalcak diye ödü kopuyor. eşim kaç kere yalvardı anne geliver arada zor durumdayız diye ama tek bildiği siz gelin oluyor.dışarıdan baksan melek. ki bu zamana kadar da hep çok iyi anlaşmışızdır. bu çocuk olayı ortaya çıktı çıkalı huyu suyu değişti. ilk söyledik sevinmedi bile. o gün ben bakamam dedi. ben çocuğum sağ salim doğsun diye bakıyorum millet neyin hesabında. sanki doğdu da bakılması kaldı. yemeğe arada gidiyorduk ona. dün yemek yaptım dedim. çok mutlu oluverdi. canım kocam koşuyor herşeyime. ay neyse sabah sabah baydım içinizi de. çok doluyum biraz rahatlarım belki dedim.

Evet evet cnm doğru söylüyorsun ben de olabiliğince bütün işleri ona yıkmayı düşünüyorum, iş yapmayı hiç sevmez gelinleri gelsin de emirler yağdırsın diye bekler ama şimdi bahanem var sonuna kadar kullanacağım:)))

Geçmiş olsun, boşver yaa sana kocan yardım ediyormuş Allah kaynanalara muhtaç etmesin onları da bize...
Çok ilginçben de sabahları gayet iyiyim akşama doğru başlıyo bulantılar o yüzden yemeklerimi filan sabahtan yapmaya çalışıyorum

pazartesi salı işe geleceğim ama geç gelip erken çıkmayı düşünüyorum
izin günlerim kesilmesin diye geleceğim sonra da zaten arefe bayram veeeee cumhuriyet bayramı
Tam tamına 6 gün

ama Allah affetsin kurban bayramlarını pek sevmiyorum, etraftaki kokular o etler
kayınvalideye git sabah'ın köründe kahvaltıya

benim ailemle eşimin ailesi baya farklı olduğundan ben onlara alışamıyorum bir türlü
beni severler, bende hep saygılı davranırım ama yanlarında çok da sıkılıyorum

benim kayınvalidem de aynısı
anca siz gelin der, eşim bitane kadın bulmuş temizlik için pazartesi gelebilirmisin Anne kadının başında durursun dedi
yok oğlum beni evimden alıkoymayın karın izin alsın demiş
eşimde kızcaz bu haliyle yıllık günlerim biriksin diye didiniyor sen ne diyosun tamam anne tamam ben aldım cevabımı dedi kapadı telefonu
sağolsun teyzem gelip duracak kadının başında, izin alma günün boşa gitmesin dedi Allah bin kere razı olsun

böyle olunca eşim çok üzülüyor bende onun adına üzülüyorum ama asla yorum yapmıyorum
olsun hayatım o da belki temizlik yapacaktır boşver yoksa gelirdi dedim
ama içimden lafı saydım

Günaydınnn güzell anneleerr

Kızlar sizde belirtiler devam ediyor mu?
Bu gögüs hassaslığı, bel ağrısı gibi şeyler..
Bende hepsi kesildii
Ne gögsüm acıyor, ne belim ağrıyorr
Telaşlanıyorum bende
Doktorada kısmetse 8 günüm varr :18:
Mide bulantısıda (çok şükür) sık yaşamıyorumm
Yaşasamda çok kısa sürüyor geçiyor oda 5-6 günde bir olursa oluyor
Birde dün farkettim eşim bana dokunsun istemiyorum, böyle öpünce bi acaip oluyor filaan :26: Offf bu hamilelikle ilgilidir dimii, bebeğime birşey olacak diye köşe bucak kaçtım resmen ama eşimde ilgi göstermek istiyor-muşşş
Sizler nasılsınızz iyisinizdirr inşAllahhh,
Güzel bir gün geçsin hepimizz içinn

Valla çok takdir ettim seni, ben olsam içimden değil dışımdan da bir sürü sayardım hata yaptığımı biliyorum ama kendimi tutamıyorum, ben kadını kötüledikçe eşim daha çok sahipleniyor haksız da olsa ben kötülediğim için savunuyor bana karşı keşke ben de az tutabilsem çenemi

Benim göğüs ağrım yok ama bayağı büyüdüler, belim arada ağrıyor, akşamları midem bulanıyor
Ama eşimi yanıma yaklaştırmıyorum, öpmesin diye köşe bucak kaçıyorum sabah yine ben kaçtım o kovaladı git yaa dedim kusacağım şimdi, akşamları da eğer sarılmak istiyorsan ben sırtımı döneyim öyle sarıl diyorum öpmek isteyince elimi filan uzatıyorum :))
Valla bu bebek nasıl oldu şuan düşününce çok acayip geliyor

günaydın herkese.. öncelikle formu uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olmak bugüne nasipmiş. Bende mayıs 2013 annesi olmaya adayım inş :) ama benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyo bebeğimizin varlığını geç öğrendiğimizden dolayı hiç dikkat etmeden kendimi çok fazla yormuşum, taşınmayla fln uğraşmıştım doktora ilk gittiğimizde 6 haftalıktı ve kese altında kanama olduğu görüldü bebeğimin kalp atışlarını duyup ondan sonra düşük riskinin yüksek olduğunu öğrenmek inanılmaz acı vericiydi.. 10 gün rapor ve yatak istirahatinden sonra dün işbaşı yaptım ve doktora gittik yeniden çok şükür kanama alanı baya bi azalmış ama yinede dikkatli olmam gerekiyomuş mide bulantılarım çook çook fazlaydı doktor ilaç verdi bulantı kanama alanını etkiliyebiliyomuş şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum. şuan 9. haftanın içindeyim ve kısmetse 22 mayıs doğum tarihi olarak gözüküyo. Burdaki enerji çok güzel herkes birbirine moral vermeye destek olmaya çalışıyo sizden ricam benim içinde dua eder misiniz? Allah hepimize yardımcı olur inş sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız bahardaa :)

günaydın canım pıtpıtları duymayamı gidiyosunuz..

evet canım aslında 5+5 te karından doktor kalp atışını gördü anck daha minik yakmayalım dedi bize dinletmedi gördükten sonra da bende bazı testler istedi onları yaptırdık

sonra bi 10 günlük tatile çıktık pazar günü döndük bu gün de hem pıtpıtları duyalım hemde testlerin sonuçlarını değerlendirelim dedik

bakalım herşey yolundadır inşallah senin birsonraki randevun ne zaman? testlerin yapıldımı? bir de folik asitim bu gün bitti tekrar yazıyormu başka birşey mi verecek?

yapma canım, bana rahmetli anneannem tembihlemişti
sen melek ol ki kocan seni korusun

en başlarda bende yorum yapıyordum baktım bu savunmaya geçiyor stratejimi değiştirdim
eşim ona kızdıkça ben koruyorum
geçende kayınvalideme laf sokmuştum bile bile canını acıtmak için
eşime ağlamış, böyle dedi de bilerek dedi demiş
o seni kast etmemiştir, ben sana kızdığım zaman o seni koruyor ne kötü kalplisin kızı yanlış anlıyorsun demiş

canım bende devam ediyor göğüs ağrısı zaten acayip büyüdüler
pamela anderson'a rakip olucam yakında
kasık ağrılarım var, sabahları da baş ağrısı ile uyanıyorum

bazı hamilelerde belirtiler erken bitiyor artık bebek 2inci evreye giriyor
bazısında hiç başlamıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…