- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.921
gunaydınn kıslarrr nasılsınız bakalımmm
benımde cınsıyet ıcın bı kaç tezim varve hepsi de tutarlı gıdıo sızede yazayım bakalım tutacakmı
1. geç döllenme gibi bı olay yoksa,bhcg yuksek başlayıp ıkıden fazla fazla katlıosa erkek, dusuk başlayıp ancak ıkıye katlıosa kız
2. haftasıyla uyumlu yada gerıden gelıosa kız,haftasından ılerde gıdıosa erkek( erkek bebekler daha iri oluo)
bunların ısıgında benım bebeğim kız gözukodu dunkı bı arkadasın yazdıklarından, bebeğin kesenin sol tarafında olduğu görmeklede kız olduğu ıhtımalı güçlendı
bakalım benımkı tutacakmı:))))
ayy pekbicici bendede tam tersi var
kullandığım progesteron ve iğnelerden sanırım
adamı 3 gune bır ruyamda göruorum:)) dualar okuyup yatıorum görmiim die:)
tobe tobe normalde öle deyildim düşün adamdan köşe bucak kacıodum zamanlı ilşkı ıstemıorum dıe
sımdı yasak ya tatlı gelıo heralde,oda korkudan yaklaşmıo bıle bana,ayy öpmekle bısı olmaz dıorum
bılmem ne hormonu salgılatırsa rahım kasılırmıs,adamın doktor olmasıda iyi değil kandıramıozda:))
Geçmiş olsun, boşver yaa sana kocan yardım ediyormuş Allah kaynanalara muhtaç etmesin onları da bize...
Çok ilginçben de sabahları gayet iyiyim akşama doğru başlıyo bulantılar o yüzden yemeklerimi filan sabahtan yapmaya çalışıyorum
ayy pekbicici bendede tam tersi var
kullandığım progesteron ve iğnelerden sanırım
adamı 3 gune bır ruyamda göruorum:)) dualar okuyup yatıorum görmiim die:)
tobe tobe normalde öle deyildim düşün adamdan köşe bucak kacıodum zamanlı ilşkı ıstemıorum dıe
sımdı yasak ya tatlı gelıo heralde,oda korkudan yaklaşmıo bıle bana,ayy öpmekle bısı olmaz dıorum
bılmem ne hormonu salgılatırsa rahım kasılırmıs,adamın doktor olmasıda iyi değil kandıramıozda:))
aynen ya bende kaçtır rüyamda görüyorum adamcağız korkuyo yanıma yaklaşmıyo bile hormonlarım tavan valla
benımde sol kasığım agrıo coğunluklaay bilemedim ben şimdi ikisine de uyuyo gibi
ama benim de sol tarafımda kız mı ki acaba
bi göreydik iyiydi
aynen ya bende kaçtır rüyamda görüyorum adamcağız korkuyo yanıma yaklaşmıyo bile hormonlarım tavan valla
ayy ben de kendimi sapık gibi hissediodum haha
ben de rüyamda görüyüorum ama bi hareket yok, gerçi iğrenme de yok ama bişey olur diye tedirginlikten bekliyoruz ole
Maşallah bugün herkes pek bi keyifli sanki :)
allah bozmasın
ben bişi sorcam bulantı yanma tamam damide ağrısı olan varmı ?
Ben tuttumu dayanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum :/
gerçi cuma günü kısmete dr a gidicem ama
Herkeze merhabalar.Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Daha önce 2 kere hamile kaldım ancak meleklerimin kalbi durdugu için küretaj oldum.şimdi gene hamileyim ancak doktor (doktorlar) geçen hafta bizi çok üzdüler.
1-Her zaman gittigim doktorum bir önceki hafta geç döllenme olabilir dediği halde bu hafta bebeği çok küçük bulup gidişatını begenmedi 1 hafta sonra bakalım netleşir diyerek dünyamı başıma yıkıp beni bitmek tükenmek bilmeyen bir haftanın içine sürükledi.
2-Ne olur ne olmaz diyerek gittiğim 2. doktor kalp atışı yok kese büzüşmüş hemen alalım dedi.
3-Fenalaşıp acile gittim oradaki doktor kalp atışı var kese düzgün ancak kalbi yavaş atıyor beklemelten başka çaren yok dedi.
4-Telefon ile görüştügüm başka bir tanıdık doktor toksoplazma testi ve renkli ultrasona girmemi tavsiye etti bende yaptım tabiki sonuçlara göre bir problem olmadığını kalp atışı vardır yada yoktur sen moralini bozma dedi.
Tabiki gönlüm son görüşmeden yana ancak daha önce yaşadıkalrımıda düşününce çok korkuyorum.Rabbim göstermesin ancak bu bebeğimde beni bırakır giderse nasıl toparlarım bilemiyorum.Bunun gibi bir durumla karşılaşan varsa lütfen sonuç hakkında bilgiye ihtiyacım var.Herşeye hazırlamam lazım kendimi.Lütfen Cevap arkadaşlar.
Herkeze merhabalar.Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Daha önce 2 kere hamile kaldım ancak meleklerimin kalbi durdugu için küretaj oldum.şimdi gene hamileyim ancak doktor (doktorlar) geçen hafta bizi çok üzdüler.
1-Her zaman gittigim doktorum bir önceki hafta geç döllenme olabilir dediği halde bu hafta bebeği çok küçük bulup gidişatını begenmedi 1 hafta sonra bakalım netleşir diyerek dünyamı başıma yıkıp beni bitmek tükenmek bilmeyen bir haftanın içine sürükledi.
2-Ne olur ne olmaz diyerek gittiğim 2. doktor kalp atışı yok kese büzüşmüş hemen alalım dedi.
3-Fenalaşıp acile gittim oradaki doktor kalp atışı var kese düzgün ancak kalbi yavaş atıyor beklemelten başka çaren yok dedi.
4-Telefon ile görüştügüm başka bir tanıdık doktor toksoplazma testi ve renkli ultrasona girmemi tavsiye etti bende yaptım tabiki sonuçlara göre bir problem olmadığını kalp atışı vardır yada yoktur sen moralini bozma dedi.
Tabiki gönlüm son görüşmeden yana ancak daha önce yaşadıkalrımıda düşününce çok korkuyorum.Rabbim göstermesin ancak bu bebeğimde beni bırakır giderse nasıl toparlarım bilemiyorum.Bunun gibi bir durumla karşılaşan varsa lütfen sonuç hakkında bilgiye ihtiyacım var.Herşeye hazırlamam lazım kendimi.Lütfen Cevap arkadaşlar.
benımde sol kasığım agrıo coğunlukla
dun 8 haftalık usg resmıne baktım sol taraftaymıs gercektende
benım ıcımede kız doğuodu hep bakalım saglıklı olsunlarda bızımkı merak yalnızca:)
azcık daha zaman geçsin de kurtulamıycak elimden tedirginlik bende de var ondan tutuyorum kendimi 2 ay oldu yav dile kolay bebiş için hergün çalış birden bıçak gibi kesilsin olmaz kii
ayy bide adamın dilien düştümm iiceAyyy çoookk güldümmm
iştee baak bende hep hamilelerden bunu duydumm
Normalde hiç isteksizken, hamile kalınca adam benden kaçar olduu diyorlardı
Hatta bir arkadaşımın eşii sen hep hamile kalsanda böyle olsan demişş
offf diyorumm bu hamilelik sendromunu eşim yaşıyor, eşimin yaşayacaklarını ben yaşıyorumm
Birimizin hormonu ters işliyor ama hangimizin :44:
ayy ben de kendimi sapık gibi hissediodum haha
ben de rüyamda görüyüorum ama bi hareket yok, gerçi iğrenme de yok ama bişey olur diye tedirginlikten bekliyoruz ole
gunaydınn kıslarrr nasılsınız bakalımmm
benımde cınsıyet ıcın bı kaç tezim varve hepsi de tutarlı gıdıo sızede yazayım bakalım tutacakmı
1. geç döllenme gibi bı olay yoksa,bhcg yuksek başlayıp ıkıden fazla fazla katlıosa erkek, dusuk başlayıp ancak ıkıye katlıosa kız
2. haftasıyla uyumlu yada gerıden gelıosa kız,haftasından ılerde gıdıosa erkek( erkek bebekler daha iri oluo)
bunların ısıgında benım bebeğim kız gözukodu dunkı bı arkadasın yazdıklarından, bebeğin kesenin sol tarafında olduğu görmeklede kız olduğu ıhtımalı güçlendı
bakalım benımkı tutacakmı:))))
merhaba kızlar bugun butun hastaneydim bebeğim çok sağlıklı şükür ense kalınlığı 1,7mm cıktı yarında fakülteye gidip kan verecegım küçük yer olduğu için test burda yapılmıyormuş he bırde yüksek tansiyon çıktı başıma bir hafta sabah akşam hasteneye gidip takip edilecekmişim.. folık asıtı bıraktırdı vitamine başladık decavit diye bır vıtamın kuzum uyuyordu yaaaa döndüremedik ki cinsiyetını öğrenelim babacık baya üzüldü öğrenmediği için ama ben mutluyum supriz olsun istıyorum....karaciğer enzımlerım yüksek çıkmıs onuda sürekli takip altında tutacakmış aman hiç birşey umrumda değil Allaha binlerce şükür bebeğim çok iyi uykucu gece aanasını uyutymaz gündğz de uyanmaz:=))))))ben kaçar sabah erken edirneye gideceğiz :)))öptüm hepinizi:))) benden haberler böyleeeeeeeee
Rabbim gülmekten ayırmasınn hiçbirimizi inşAllahh
Ama kendimden korkuyorum cidden soğukluk mu var diyee :18:
Geçer dimii,daha çook küçük yaa teyzesii korkulardan böyle yapıyorum diye düşünüyorum
1- Gebelik erken çıktı, ilk hcg 33, ikincisi 77, üçüncüsü 300 (ki ikiz mi diye düşünür olmuştuk)
2-Maşallah subhanallahh 2. gün önden gidiyor benim tosuncuğuuumm
3- sağ sol olayını ben anlamadım, kesemi sağda duracak yoksa içindeki bebek mi sağda :44:
*Rabbim sağlıkla sıhatle versinn
Ne yiyorsunuzz ne içiyorsunuzz bayanlaar banada söyleyinn
Değil rüyaa, muck muck yapmasın diye kapının ucundan el sallıyorum ben yatıyorum hadi iyi geceler diyee
evt ya di mi
ama bebek büyüyünce daha mı zor olour acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?