2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay bilemedim ben şimdi ikisine de uyuyo gibi
ama benim de sol tarafımda kız mı ki acaba
bi göreydik iyiydi

aynen ya bende kaçtır rüyamda görüyorum adamcağız korkuyo yanıma yaklaşmıyo bile hormonlarım tavan valla

Maşallah bugün herkes pek bi keyifli sanki :)
allah bozmasın
ben bişi sorcam bulantı yanma tamam damide ağrısı olan varmı ?
Ben tuttumu dayanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum :/
gerçi cuma günü kısmete dr a gidicem ama

kesinlikle katılıyorum sana. eşim benim tüm desteğim hayatta. öğleyin başlaması daha ağır oluyor. benim de öğleyin başlıyor genelde yatana kadar sürüyor. allah kolaylık versin sana da.

ben de bugün devlet hastanesine tahlilleri yaptırmaya gittim
anam devlet hastanesi ne zor yaa , allah düşürmesin, başımızdan eksik de etmesin tabi ama... ama iştee
ultrason vardı allahtan, gerçi yarın doktoruma gitcem ama yine de görelim istedim, ama doktor ekranı bana çevirmedi ki
kendi baktı
bebişim 4 cm olmuş kızlaarrrrr
alttaki etiketlerde daha küçük diyo sanki bu haftalarda ama kocimannnn

Ayyy çoookk güldümmm
iştee baak bende hep hamilelerden bunu duydumm
Normalde hiç isteksizken, hamile kalınca adam benden kaçar olduu diyorlardı
Hatta bir arkadaşımın eşii sen hep hamile kalsanda böyle olsan demişş
offf diyorumm bu hamilelik sendromunu eşim yaşıyor, eşimin yaşayacaklarını ben yaşıyorumm
Birimizin hormonu ters işliyor ama hangimizin :44:

aynen ya bende kaçtır rüyamda görüyorum adamcağız korkuyo yanıma yaklaşmıyo bile hormonlarım tavan valla

ayy ben de kendimi sapık gibi hissediodum haha
ben de rüyamda görüyüorum ama bi hareket yok, gerçi iğrenme de yok ama bişey olur diye tedirginlikten bekliyoruz ole

Herkeze merhabalar.Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Daha önce 2 kere hamile kaldım ancak meleklerimin kalbi durdugu için küretaj oldum.şimdi gene hamileyim ancak doktor (doktorlar) geçen hafta bizi çok üzdüler.
1-Her zaman gittigim doktorum bir önceki hafta geç döllenme olabilir dediği halde bu hafta bebeği çok küçük bulup gidişatını begenmedi 1 hafta sonra bakalım netleşir diyerek dünyamı başıma yıkıp beni bitmek tükenmek bilmeyen bir haftanın içine sürükledi.
2-Ne olur ne olmaz diyerek gittiğim 2. doktor kalp atışı yok kese büzüşmüş hemen alalım dedi.
3-Fenalaşıp acile gittim oradaki doktor kalp atışı var kese düzgün ancak kalbi yavaş atıyor beklemelten başka çaren yok dedi.
4-Telefon ile görüştügüm başka bir tanıdık doktor toksoplazma testi ve renkli ultrasona girmemi tavsiye etti bende yaptım tabiki sonuçlara göre bir problem olmadığını kalp atışı vardır yada yoktur sen moralini bozma dedi.
Tabiki gönlüm son görüşmeden yana ancak daha önce yaşadıkalrımıda düşününce çok korkuyorum.Rabbim göstermesin ancak bu bebeğimde beni bırakır giderse nasıl toparlarım bilemiyorum.Bunun gibi bir durumla karşılaşan varsa lütfen sonuç hakkında bilgiye ihtiyacım var.Herşeye hazırlamam lazım kendimi.Lütfen Cevap arkadaşlar.

ay bilemedim ben şimdi ikisine de uyuyo gibi
ama benim de sol tarafımda kız mı ki acaba
bi göreydik iyiydi
benımde sol kasığım agrıo coğunlukla
dun 8 haftalık usg resmıne baktım sol taraftaymıs gercektende
benım ıcımede kız doğuodu hep bakalım saglıklı olsunlarda bızımkı merak yalnızca:)

ay sorma su progesteronu bıraktıktan sonra normale donmeyi beklıorum
duyuodum hamıleyken esini durdurmayan kadınları,normalde oyle cok bı ısteğim yok ama
bastırıorum demekki,gece cıkıo ortaya:)

ben de rüyamda görüyüorum ama bi hareket yok, gerçi iğrenme de yok ama bişey olur diye tedirginlikten bekliyoruz ole

azcık daha zaman geçsin de kurtulamıycak elimden tedirginlik bende de var ondan tutuyorum kendimi 2 ay oldu yav dile kolay bebiş için hergün çalış birden bıçak gibi kesilsin olmaz kii

Ne yiyorsunuzz ne içiyorsunuzz bayanlaar banada söyleyinn
Değil rüyaa, muck muck yapmasın diye kapının ucundan el sallıyorum ben yatıyorum hadi iyi geceler diyee

Maşşallaah maşallaahh
Mide ağrısı ara ara bende de oluyordu ama gazdır,hazımsızlıktır,üşütmedir diye önemsemedim peek
Doktora sen bir sorda bizede söyle canım

canım benim konu hakkında hiçbir fikrim yok
inşallah güzel haberi alırsın yüzün güler,
en son konulan teşhis doğru olandır umarım

cnm cok geçmiş olsun kan pıhtılaşma testlerine bakıldımı
en sık gözukenelre mthfr,faktör 2,faktör 5 leıden, vs.
bebeğin kalbının durması genelde ıkı sebepten oluo ya bebeğin sağlıksız yada kromozomsal olarak anomalili olması
yada kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğin beslenemesi,
daha once kayıp yasayanalra genelde pıhtılşama önleyici iğne verıolar cnm
benım bir faktörde heterozigot çıktı tek gende yani kan pıhtılaşması ama hem iğne hem coraspın kullanıorum cnm
maaelesef butun drlar aynı hassasıyetı göstermeyebılıo benımkıtüp bebek oldugu ıcın arastırıldı oncesınde cnm

benımde sol kasığım agrıo coğunlukla
dun 8 haftalık usg resmıne baktım sol taraftaymıs gercektende
benım ıcımede kız doğuodu hep bakalım saglıklı olsunlarda bızımkı merak yalnızca:)

aynen öyle canım ya, hangisi olursa olsun biizm olsun yeter
ama merakk işte kör olasıcaa

azcık daha zaman geçsin de kurtulamıycak elimden tedirginlik bende de var ondan tutuyorum kendimi 2 ay oldu yav dile kolay bebiş için hergün çalış birden bıçak gibi kesilsin olmaz kii

evt ya di mi
ama bebek büyüyünce daha mı zor olour acaba

ayy bide adamın dilien düştümm iice
duşunu aldınmı sen dio pis pis sırıtıp:) sorma heralde crınone jel kullanıorum ya ondan heralde yaa
12 haftada bırakcam onabağlı değilsek yandık adam 9 ay yanaşmayacakmıs baan öle dıokorkudan:))

ayy yalnız değilmişimm şükür yaa
bıde kendimi suclu hısedıodum ergenler gibi:)))

1- Gebelik erken çıktı, ilk hcg 33, ikincisi 77, üçüncüsü 300 (ki ikiz mi diye düşünür olmuştuk )
2-Maşallah subhanallahh 2. gün önden gidiyor benim tosuncuğuuumm
3- sağ sol olayını ben anlamadım, kesemi sağda duracak yoksa içindeki bebek mi sağda :44:
*Rabbim sağlıkla sıhatle versinn

geçmiş olsun canım bebiş sağlıklı olsun da bunlar geçer inşallah Allah daha kötüsünden korusun hamilelik vücut fonksiyonlarını bayağı değiştiriyor galiba cinsiyet için rüyanda birşeyler gördün mü?

Amiiiin. Yok canım tedirginlinlik yaşamamız normal. E biraz biçok şeye karşı tiksinme geldiğini düşünürsek Yengem dayına kapıyı açıyodum lavaboya zor atıyodum kendimi dedi. Hani dayım öyle bakımsız da değildir ama işte herşey etkileyebiliyor onun çok zor geçmiş...Hepimizde az biraz var yani

bebek kesenın sagında yada solunda olacak cnm
ama 8 hafatadan sonra daha ortalarda gozkuo gercekten
7+ olan bı resme bak bakalım bebek ne tarafa yakın:)
benım miniş tam tamına aynı cıkıo haftasıyla
betada zar zor ıkıye katlamıstı:)bakalım cıkacakmı merak edıorum

Ne yiyorsunuzz ne içiyorsunuzz bayanlaar banada söyleyinn
Değil rüyaa, muck muck yapmasın diye kapının ucundan el sallıyorum ben yatıyorum hadi iyi geceler diyee

hiçbişey yiyemiyorum belki ondandır açlık başıma vuruyo herhal

evt ya di mi
ama bebek büyüyünce daha mı zor olour acaba

valla arkadaşımın ilişkisi olmuş 2 saat sonra doğuma gitmiş üstelik bu arkadaşım da hemşire

normal doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bilemiyorum tabi korku işte elimizi bağlıyo bizim eşimle kanka olcaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…