2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
anladım tatlımmm evet benimde testler fln yapıldı..şuan sadece folik asite devam ediyorum başka bişi kullanmıyorum..kasımın 12si gibi gidicem canım kısmatse..İNŞALLAH herşey yolundadır ne güzel bebişini görceksin benim 1 ay var..

inşallah canım sanırım benim de bu kontrolden sonra ayda bir çağıracak insan özler yaa imkan olsa evlere birer tane ultrason alsak

Offf bende bende yaaa imreniyorum valla içinde tutanlara ben bayılıyorum haklıyken haksız hale gelmeye kocamda sağolsun yanlışlarını görse bile toz kondurmaz zaten belki o yüzden hepten çıldırıyorum kim bilir

inşallah canım sanırım benim de bu kontrolden sonra ayda bir çağıracak insan özler yaa imkan olsa evlere birer tane ultrason alsak
evet canım eşime diyorum evde olsam onu izlicem die kalkmam yerimden..olsun canım ayda 1 çağırması iyi ultrasonda iyi bişi diil zaten..

Ara ara değişebiliyor belirtiler benimde göğüs ağrılarım eskisi kadar yoğun değil ama iş yerinde hamileliğimi bilmeyen arkadaşım yeleğimi çıkarırken off seninde maşşallahın varmış pamelamı desem dedi...söylesemmi hamilelikten diye dedim ama sonra daha değil dedim

merhaba arkadaslar, bugun ssk goztepeye gittim, ikili test icin gec kaldinz 4 hafta sonraya en erken randevu var dediler.. daha erken randevu alabilecegim bir devlet hastanesi biliyor musunuz?? ozeller 100 tl uzeri fiyat istiyor (

merhaba arkadaslar, bugun ssk goztepeye gittim, ikili test icin gec kaldinz 4 hafta sonraya en erken randevu var dediler.. daha erken randevu alabilecegim bir devlet hastanesi biliyor musunuz?? ozeller 100 tl uzeri fiyat istiyor (

benim arkadaşlarım rapor almak için taksim eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorlar hemen alıyorlar randevu ama ikili test için çok beklermisin bilemiyorum

tesekkur ederım....evet hemen bulantımı kesıyor benım o ılac

Kızlar listeye beni de ekler misiniz?
nisan1983
29
10 ağustos
18 mayıs
?
ilk
hosgeldın cnm aramzıa tebrık ederım...

Sormaa dün süpriz yapmış yemek hazırlamış (menemen) , sofrayı kurmuş Bir hürmet bir ilgi, yemek bitince kaldırmalar, makinaya yerleştirmeler, istediğin birşey var mı diye sormalar filann az bucuk anladım niyeti zaten Ama o öpücük kondurmaya çalıştıkca kaçıyorum, elini belime atınca irkiliyorum, oturma odasında otururken göbişine yattım yine muckk muckk ayy dedim git dişini fırçala :26::26: (ki dişlerine cok özen gösterir eşim, hayatında sigara içmemiş) Ayy kıyamam ikiletmedi gitti fırçaladı geldii, bu sefer tekli koltuğa oturdu, ben bu sefer hayırdırr küsmüyüz diye çemkirip yanıma çağırdımm ama hemen fırsat bildii kedi gibi ayaklarıma dolandıı ama beeen yineee piiiissttt dedimm Şimdi aklıma geldikce gülüyorum son cümlene katılarak ama vicdan azabıda çekiyorum :26:

Bende çok kısa sürdü gögüs ağrısı
Belim ağrıyordu oda küüütt kesilincee
İnsanın aklına kötü düşünce amip gibi çoğalıyoorr :18:

Aslına bakarsann böyle şişik oldular ama zaten küçük olduğu için normal standartta duruyorlar :26:
Benim işyerinde ben haric ki bana söyleyecek kişi kalmadı, herkes birbirine söylediği içinn, zaten milletin gözü yaa gögsümde ya karnımda, yaa popomda (cinsiyet tahmini için), ya kaşımda gözümde

slm hepınıze yatılı mısafırım var gıremedım az bakabıldım gecmıse gelıcem daha sonra cok opuyroum sızı

evet canım eşime diyorum evde olsam onu izlicem die kalkmam yerimden..olsun canım ayda 1 çağırması iyi ultrasonda iyi bişi diil zaten..

evet haklısın hiç iyi bişey değil biraz büyüseler hareketlerini hissetsek hiçbişeye gerek kalmaz ozaman

Canım sana yakın olan devlet hastanelerini internetten telefonlarını alıp sor ona göre, internet üzerinden merkezi hastane sisteminden bakıp randevunu alabilirsin.

aynen bu kadar benzer. eşim de annesine geçen hafta bu böyle olmayacak birini tutayım bari dedi telefonda. tamam tut demiş. sinirlendi kapattı telefonu eşim de . yarım saat sonra akşamın dokuzunda bize gelmiş neymiş yemek yapacakmış. niyeti iyi olan o saatte gelmez yemek yapmaya. ben de yaptırmadım tabi. soğan kokar bu saatte şimdi diye. bir daha da uğramadı tabi. ben de senin söylediklerini söylüyorum eşime. boşver onun da işi vardır nasıl gelsin kadın falan diyorum. melek gibi gelinleriz valla. benim eşim üstüme düşüyor laf ettirmiyor da ondan bişey diyemiyor kayınvalidem bana. bir de eşim laf söylese varya hiç geri kalmaz.

ay sabah sabah iyi güldürdün beni

gunaydınn kıslarrr nasılsınız bakalımmm

benımde cınsıyet ıcın bı kaç tezim varve hepsi de tutarlı gıdıo sızede yazayım bakalım tutacakmı

1. geç döllenme gibi bı olay yoksa,bhcg yuksek başlayıp ıkıden fazla fazla katlıosa erkek, dusuk başlayıp ancak ıkıye katlıosa kız

2. haftasıyla uyumlu yada gerıden gelıosa kız,haftasından ılerde gıdıosa erkek( erkek bebekler daha iri oluo)

bunların ısıgında benım bebeğim kız gözukodu dunkı bı arkadasın yazdıklarından, bebeğin kesenin sol tarafında olduğu görmeklede kız olduğu ıhtımalı güçlendı
bakalım benımkı tutacakmı:))))

ayy pekbicici bendede tam tersi var
kullandığım progesteron ve iğnelerden sanırım
adamı 3 gune bır ruyamda göruorum:)) dualar okuyup yatıorum görmiim die:)
tobe tobe normalde öle deyildim düşün adamdan köşe bucak kacıodum zamanlı ilşkı ıstemıorum dıe
sımdı yasak ya tatlı gelıo heralde,oda korkudan yaklaşmıo bıle bana,ayy öpmekle bısı olmaz dıorum
bılmem ne hormonu salgılatırsa rahım kasılırmıs,adamın doktor olmasıda iyi değil kandıramıozda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…