- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.901
anladım tatlımmm evet benimde testler fln yapıldı..şuan sadece folik asite devam ediyorum başka bişi kullanmıyorum..kasımın 12si gibi gidicem canım kısmatse..İNŞALLAH herşey yolundadır ne güzel bebişini görceksin benim 1 ay var..evet canım aslında 5+5 te karından doktor kalp atışını gördü anck daha minik yakmayalım dedi bize dinletmedi gördükten sonra da bende bazı testler istedi onları yaptırdık
sonra bi 10 günlük tatile çıktık pazar günü döndük bu gün de hem pıtpıtları duyalım hemde testlerin sonuçlarını değerlendirelim dedik
bakalım herşey yolundadır inşallah senin birsonraki randevun ne zaman? testlerin yapıldımı? bir de folik asitim bu gün bitti tekrar yazıyormu başka birşey mi verecek?
anladım tatlımmm evet benimde testler fln yapıldı..şuan sadece folik asite devam ediyorum başka bişi kullanmıyorum..kasımın 12si gibi gidicem canım kısmatse..İNŞALLAH herşey yolundadır ne güzel bebişini görceksin benim 1 ay var..
Valla çok takdir ettim seni, ben olsam içimden değil dışımdan da bir sürü sayardım hata yaptığımı biliyorum ama kendimi tutamıyorum, ben kadını kötüledikçe eşim daha çok sahipleniyor haksız da olsa ben kötülediğim için savunuyor bana karşı keşke ben de az tutabilsem çenemi
evet canım eşime diyorum evde olsam onu izlicem die kalkmam yerimden.inşallah canım sanırım benim de bu kontrolden sonra ayda bir çağıracak insan özler yaa imkan olsa evlere birer tane ultrason alsak
Günaydınnn güzell anneleerr
Kızlar sizde belirtiler devam ediyor mu?
Bu gögüs hassaslığı, bel ağrısı gibi şeyler..
Bende hepsi kesildii
Ne gögsüm acıyor, ne belim ağrıyorr
Telaşlanıyorum bende
Doktorada kısmetse 8 günüm varr :18:
Mide bulantısıda (çok şükür) sık yaşamıyorumm
Yaşasamda çok kısa sürüyor geçiyor oda 5-6 günde bir olursa oluyor
Birde dün farkettim eşim bana dokunsun istemiyorum, böyle öpünce bi acaip oluyor filaan :26: Offf bu hamilelikle ilgilidir dimii, bebeğime birşey olacak diye köşe bucak kaçtım resmen ama eşimde ilgi göstermek istiyor-muşşş
Sizler nasılsınızz iyisinizdirr inşAllahhh,
Güzel bir gün geçsin hepimizz içinn
Candy Allah bağışlamış ya ne korkmuşsundur
merhaba arkadaslar, bugun ssk goztepeye gittim, ikili test icin gec kaldinz 4 hafta sonraya en erken randevu var dediler.. daha erken randevu alabilecegim bir devlet hastanesi biliyor musunuz?? ozeller 100 tl uzeri fiyat istiyor(
tesekkur ederım....evet hemen bulantımı kesıyor benım o ılacsnowflaken cinsiyetin hayırlı olsun, darısı bizlere inş :) ben kullanıyorum bu ilacı, ismi Premesis.. tamamen bitkisel, hiçbir yan etkisi yok, ve çok etkili, çok memnunum şimdilik. benim doktorum yememene razıyım ama yeterki kusma diyen doktorlardan:)
cuma günü kontrolüm vardı, çok şükür büyümüş, hareketlerini gördük, kalp sesini dinletti, doktor anlatıyo bak şurası gözü şurası eli diye vs ben hem gözyaşı döküyorum hem elhamdülillah diyorum, mucize :) hareketlerini görünce artık eşim de kendini havaya sokmaya başladı :)
hosgeldın cnm aramzıa tebrık ederım...Kızlar listeye beni de ekler misiniz?
nisan1983
29
10 ağustos
18 mayıs
?
ilk
Benim göğüs ağrım yok ama bayağı büyüdüler, belim arada ağrıyor, akşamları midem bulanıyor
Ama eşimi yanıma yaklaştırmıyorum, öpmesin diye köşe bucak kaçıyorum sabah yine ben kaçtım o kovaladı git yaa dedim kusacağım şimdi, akşamları da eğer sarılmak istiyorsan ben sırtımı döneyim öyle sarıl diyorum öpmek isteyince elimi filan uzatıyorum :))
Valla bu bebek nasıl oldu şuan düşününce çok acayip geliyor
canım bende devam ediyor göğüs ağrısı zaten acayip büyüdüler
pamela anderson'a rakip olucam yakında
kasık ağrılarım var, sabahları da baş ağrısı ile uyanıyorum
bazı hamilelerde belirtiler erken bitiyor artık bebek 2inci evreye giriyor
bazısında hiç başlamıyor bile
Ara ara değişebiliyor belirtiler benimde göğüs ağrılarım eskisi kadar yoğun değil ama iş yerinde hamileliğimi bilmeyen arkadaşım yeleğimi çıkarırken off seninde maşşallahın varmış pamelamı desem dedi...söylesemmi hamilelikten diye dedim ama sonra daha değil dedim
evet canım eşime diyorum evde olsam onu izlicem die kalkmam yerimden..olsun canım ayda 1 çağırması iyi ultrasonda iyi bişi diil zaten..
merhaba arkadaslar, bugun ssk goztepeye gittim, ikili test icin gec kaldinz 4 hafta sonraya en erken randevu var dediler.. daha erken randevu alabilecegim bir devlet hastanesi biliyor musunuz?? ozeller 100 tl uzeri fiyat istiyor(
benim kayınvalidem de aynısı
anca siz gelin der, eşim bitane kadın bulmuş temizlik için pazartesi gelebilirmisin Anne kadının başında durursun dedi
yok oğlum beni evimden alıkoymayın karın izin alsın demiş
eşimde kızcaz bu haliyle yıllık günlerim biriksin diye didiniyor sen ne diyosun tamam anne tamam ben aldım cevabımı dedi kapadı telefonu
sağolsun teyzem gelip duracak kadının başında, izin alma günün boşa gitmesin dedi Allah bin kere razı olsun
böyle olunca eşim çok üzülüyor bende onun adına üzülüyorum ama asla yorum yapmıyorum
olsun hayatım o da belki temizlik yapacaktır boşver yoksa gelirdi dedim
ama içimden lafı saydım
Sormaa dün süpriz yapmış yemek hazırlamış (menemen) , sofrayı kurmuş Bir hürmet bir ilgi, yemek bitince kaldırmalar, makinaya yerleştirmeler, istediğin birşey var mı diye sormalar filann az bucuk anladım niyeti zaten Ama o öpücük kondurmaya çalıştıkca kaçıyorum, elini belime atınca irkiliyorum, oturma odasında otururken göbişine yattım yine muckk muckk ayy dedim git dişini fırçala :26::26: (ki dişlerine cok özen gösterir eşim, hayatında sigara içmemiş) Ayy kıyamam ikiletmedi gitti fırçaladı geldii, bu sefer tekli koltuğa oturdu, ben bu sefer hayırdırr küsmüyüz diye çemkirip yanıma çağırdımm ama hemen fırsat bildii kedi gibi ayaklarıma dolandıı ama beeen yineee piiiissttt dedimm Şimdi aklıma geldikce gülüyorum son cümlene katılarak ama vicdan azabıda çekiyorum :26:
Bende çok kısa sürdü gögüs ağrısı
Belim ağrıyordu oda küüütt kesilincee
İnsanın aklına kötü düşünce amip gibi çoğalıyoorr :18:
Aslına bakarsann böyle şişik oldular ama zaten küçük olduğu için normal standartta duruyorlar :26:
Benim işyerinde ben haric ki bana söyleyecek kişi kalmadı, herkes birbirine söylediği içinn, zaten milletin gözü yaa gögsümde ya karnımda, yaa popomda (cinsiyet tahmini için), ya kaşımda gözümde
ay sabah sabah iyi güldürdün beni
bencede canım İNŞALLAH görürüz ozamanlarıda sağlıklısıhatli,,..evet haklısın hiç iyi bişey değil biraz büyüseler hareketlerini hissetsek hiçbişeye gerek kalmaz ozaman
Rabbim gülmekten ayırmasınn hiçbirimizi inşAllahh
Ama kendimden korkuyorum cidden soğukluk mu var diyee :18:
Geçer dimii,daha çook küçük yaa teyzesii korkulardan böyle yapıyorum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?