2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben bu sağ sol olayını anlamadım kızlar yaa değerlendirin bakayım benimkini

resme bakınca sağda ama karnıma göre en solda miniğim 5+5 usgmiz ufağız ama sola yapışmışız resmen bugün nerde olacağız bakalım

Son düzenleme:

Bir sorun yoksa, sakıncasıda yoktur dimii
Şimdi eşin doktor dimii, o öyle diyorsa vardır bildiği dimii :18:
Hııııı yandı mı kocamm
Aslına bakarsan beni doktorum böyle yaptıı
Sıkıntı yok demesine rağmen ilk 3 ay yasak dedi, sonraki eşimin ısrarıyla ısrarla sordum her seferinde eee hadi haftada 1 kere olur dedi
Bir-iki hafta uydun rutine ama hormonu tavan yapmış eşim hormonsuz beni anlamıyor iştee

Ayyy doğrudur
Bende böyle olmam inşAllah, adamı zorla evden köyden kaçıracağım diye üzülüyorum :18:

Canım sen gönlünü ferah tut
Bunlar hakkında bilgim yok ama Rabbim güzel meleğini sana bağışlasın, bu sefer eline koluna almayı nasip etsin

Kızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz :):)

maşallah kuzumm benim meleğimde aynı canım..bende anlamadım şimdi böyle olunca kız mı oluyomuş erkek mi...

canımm ben kendi odamda tutmk için eşimin beşiği duruyomuş onu BOyarım ben dedi heves etti onu kullancaz..bende hayır diyemedim..ama kendi odası için büyüyen genc odası olan beşikler var ondan almayı düşünüyorum..ama 7.aya doğru İNŞALLAH..

Son düzenleme:
Canım sen gönlünü ferah tut
Bunlar hakkında bilgim yok ama Rabbim güzel meleğini sana bağışlasın, bu sefer eline koluna almayı nasip etsin [/QUOTE]

çok teşekkür ederim inşallah benimde yüyüzm gülecek sonunda.

Kan pıhtılaşması ile ilgili testlerim hamile kalmadan önce yapılmış tı bir problem yok genede coraspin kullanıyorum.Bazen çok farklı düşünceler içine giriyorum düşündüklerimden dolayı günaha giriyorum ama elimde degil melegimi kyabetmek düşüncesinin nasıl olduğunu anlatamam.İnşallah bütün bebek bekleyenler ve isteyenlerin gönlündeki olur rabbim hepimizin şifasını versin inş.

cnm ben ahşap alıcam hani basit sırf çıtalardan oluşanlar var ya ondan
oyun parkı yataklar çocuk haraketlendikten sonra haşırtı yapıp uyandıryo bebişleri
büyüyen beşiklerinde daha hiç kimsede (ki eşiminde öyleymiş) beşikten sonraki ki dönemde çok ve sağlıklı kullandıklarını duymadım görmedim
ee kendi annemlerde yeni doğduğu zaman için ufak bişi bakıyolar
bir iki ay onunla yanımda sonra kendi odasında

MERHABA HANIMLAR bebişlerinizle birlikte sağlıklı huzurlu günler diliyorum

hep güzel haberiniz gelsin

ben akşamları çok kötü oluyorum bir baş dönmesi bulantı ,gaz ay akşamları eziyet remen ama çok şükür rabbime

olmayan bekleyen herkese nasip olur inşallah

11 ila 12 haftalarda ikili teste gideceğiz inşallah

Bende oyle dusunuyorum kendi odama alıcam önce bıraz alışınca buyyunce uykusu duzene gırınce işte odasına alıcam bebeğimi biraz byünce yatak alırm ozaman.Ama sonra nasıl bi yatak almalıyım beşiğe sıgmaynca gene buyuk beşik mi almalıyım genç odası gıbı daha buyuk bısey mı alsam..Boşa gitmesin hic mi konuda bilgim yok :S

bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında

Eklentiler

• $Fotoğraf.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf-0075_e2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 21

ayyy canım aynen sabah iki kere cıkardım bıseyde yıyemıyormkı dogru duzgun bısey cıksın hep su cıkarıyorum azda yesem cokta yesem cabk acıkıyorm cıkarıyorm sureklı denemedıgım sey kalmadı Allah yardımcımz olsn... 9ay snra sağlıkla kucagmza alırz hepmz inşallah

Bende yarın yada perşmbe gunu gidicem ikili test için bakalım inşallah hersey yolundadır cok heycanlıyım.. Cinsiyeti nezaman belli olur acaba

masallah canım sana ne guzel esıne karsı aslında dogru olanı yaptında ah nefiss ben olsam sayardım dırek :)

her dua edısımde Rabbıme hepımıze saglıklı bır gebelık salih bir evlat vermesını dılıyorum bırıbırımızı tanımasakta
yapılan dualar cok makbul seneye bugunlerde evlatlarımızın ne yedıgını ne yaptıgını konusuruz inşallah :)

park beşik ılerde kolay kaldılıyor yer kaplamıyor ve cocuk bıraz buyuyunce beşikten dusebılıyor ablam bunu cok yasadı malesef
park besıkte ayar olması cok ıyı cocuk buyudukce asagı cekebılıyorsun yatağı ..

hadı gozun aydın canım :)

kızlar ruyalardan bahsetmıssınız :) bende cok farklı ruyalar goruyorum nedense
kı bugun orucluyum uyandım töbe töbe dedım ne oluyoruz :) hamılelıkte oluyormus boyle..
bu arada eslere nıye kırmızı kart gosterıyorsunuz bakim
doktor yasaklamadıysa onlarada acıyın :) bebişlere hiç birşey olmuyor rahat olun kızlar
ve dogumu kolay olsun ısteyenler son gunlerınde salıncakta sallansın yada eslerıyle olsun dıye bı makale okumustum bunuda not alalım bı yere:)

ve son olarak mide yanmalarım cok kotu gece mahvettı benı uyandım hala öyle sımdı sımdı bıraz kendıme geldım

Son düzenleme:

benim baş ağrım akşamları tutyor genelde

çok şükür ben çok rahatım öyle kusma falan olmuyor da , akşam olunca bir bulantı çıkmıyor ama kıvranıyorum ,gaz bende merak ediyorum cinsiyeti tekmi çiftmi keşke ikizlerim olsa :)

bende rüyamda gördüm bi kaç kere biz dra o işi hiç sormadık oda söylemedi:26: şimdilik cezalı eşim malesefbende kolay doğum için plates topunu bacak arasına alıp oturmayı duydum

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versn :):):)

bende rüyamda gördüm bi kaç kere biz dra o işi hiç sormadık oda söylemedi:26: şimdilik cezalı eşim malesefbende kolay doğum için plates topunu bacak arasına alıp oturmayı duydum

ıkı doktorada gıttım ıkısındede esım sor dıye baskı yapmıstı :) kendı doktoruna sor gercı dusuk tehlıkesı olmadıkca
yasak vermıyorlar zatı son aylarda ve dogumdan bır sure sonrasına kadar saha dısı olcaklar yazık onlarada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…