- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.941
ayy bide adamın dilien düştümm iice
duşunu aldınmı sen dio pis pis sırıtıp:) sorma heralde crınone jel kullanıorum ya ondan heralde yaa
12 haftada bırakcam onabağlı değilsek yandık adam 9 ay yanaşmayacakmıs baan öle dıokorkudan:))
Amiiiin. Yok canım tedirginlinlik yaşamamız normal. E biraz biçok şeye karşı tiksinme geldiğini düşünürsekYengem dayına kapıyı açıyodum lavaboya zor atıyodum kendimi dedi. Hani dayım öyle bakımsız da değildir ama işte herşey etkileyebiliyor onun çok zor geçmiş...Hepimizde az biraz var yani
Herkeze merhabalar.Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Daha önce 2 kere hamile kaldım ancak meleklerimin kalbi durdugu için küretaj oldum.şimdi gene hamileyim ancak doktor (doktorlar) geçen hafta bizi çok üzdüler.
1-Her zaman gittigim doktorum bir önceki hafta geç döllenme olabilir dediği halde bu hafta bebeği çok küçük bulup gidişatını begenmedi 1 hafta sonra bakalım netleşir diyerek dünyamı başıma yıkıp beni bitmek tükenmek bilmeyen bir haftanın içine sürükledi.
2-Ne olur ne olmaz diyerek gittiğim 2. doktor kalp atışı yok kese büzüşmüş hemen alalım dedi.
3-Fenalaşıp acile gittim oradaki doktor kalp atışı var kese düzgün ancak kalbi yavaş atıyor beklemelten başka çaren yok dedi.
4-Telefon ile görüştügüm başka bir tanıdık doktor toksoplazma testi ve renkli ultrasona girmemi tavsiye etti bende yaptım tabiki sonuçlara göre bir problem olmadığını kalp atışı vardır yada yoktur sen moralini bozma dedi.
Tabiki gönlüm son görüşmeden yana ancak daha önce yaşadıkalrımıda düşününce çok korkuyorum.Rabbim göstermesin ancak bu bebeğimde beni bırakır giderse nasıl toparlarım bilemiyorum.Bunun gibi bir durumla karşılaşan varsa lütfen sonuç hakkında bilgiye ihtiyacım var.Herşeye hazırlamam lazım kendimi.Lütfen Cevap arkadaşlar.
maşallah kuzummben bu sağ sol olayını anlamadım kızlar yaa değerlendirin bakayım benimkini
resme bakınca sağda ama karnıma göre en solda miniğim 5+5 usgmiz ufağız ama sola yapışmışız resmen bugün nerde olacağız bakalım
Eki Görüntüle 534094
canımm ben kendi odamda tutmk için eşimin beşiği duruyomuş onu BOyarım ben dedi heves etti onu kullancaz..bende hayır diyemedim..ama kendi odası için büyüyen genc odası olan beşikler var ondan almayı düşünüyorum..ama 7.aya doğru İNŞALLAH..Kızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:):)
cnm cok geçmiş olsun kan pıhtılaşma testlerine bakıldımı
en sık gözukenelre mthfr,faktör 2,faktör 5 leıden, vs.
bebeğin kalbının durması genelde ıkı sebepten oluo ya bebeğin sağlıksız yada kromozomsal olarak anomalili olması
yada kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğin beslenemesi,
daha once kayıp yasayanalra genelde pıhtılşama önleyici iğne verıolar cnm
benım bir faktörde heterozigot çıktı tek gende yani kan pıhtılaşması ama hem iğne hem coraspın kullanıorum cnm
maaelesef butun drlar aynı hassasıyetı göstermeyebılıo benımkıtüp bebek oldugu ıcın arastırıldı oncesınde cnm
Kızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:):)
MERHABA HANIMLAR bebişlerinizle birlikte sağlıklı huzurlu günler diliyorum
hep güzel haberiniz gelsin
ben akşamları çok kötü oluyorum bir baş dönmesi bulantı ,gaz ay akşamları eziyet remen ama çok şükür rabbime
olmayan bekleyen herkese nasip olur inşallah
11 ila 12 haftalarda ikili teste gideceğiz inşallah
benim kayınvalidem de aynısı
anca siz gelin der, eşim bitane kadın bulmuş temizlik için pazartesi gelebilirmisin Anne kadının başında durursun dedi
yok oğlum beni evimden alıkoymayın karın izin alsın demiş
eşimde kızcaz bu haliyle yıllık günlerim biriksin diye didiniyor sen ne diyosun tamam anne tamam ben aldım cevabımı dedi kapadı telefonu
sağolsun teyzem gelip duracak kadının başında, izin alma günün boşa gitmesin dedi Allah bin kere razı olsun
böyle olunca eşim çok üzülüyor bende onun adına üzülüyorum ama asla yorum yapmıyorum
olsun hayatım o da belki temizlik yapacaktır boşver yoksa gelirdi dedim
ama içimden lafı saydım
günaydın herkese.. öncelikle formu uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olmak bugüne nasipmiş. Bende mayıs 2013 annesi olmaya adayım inş :) ama benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyo bebeğimizin varlığını geç öğrendiğimizden dolayı hiç dikkat etmeden kendimi çok fazla yormuşum, taşınmayla fln uğraşmıştım doktora ilk gittiğimizde 6 haftalıktı ve kese altında kanama olduğu görüldü bebeğimin kalp atışlarını duyup ondan sonra düşük riskinin yüksek olduğunu öğrenmek inanılmaz acı vericiydi.. 10 gün rapor ve yatak istirahatinden sonra dün işbaşı yaptım ve doktora gittik yeniden çok şükür kanama alanı baya bi azalmış ama yinede dikkatli olmam gerekiyomuş mide bulantılarım çook çook fazlaydı doktor ilaç verdi bulantı kanama alanını etkiliyebiliyomuş şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum. şuan 9. haftanın içindeyim ve kısmetse 22 mayıs doğum tarihi olarak gözüküyo. Burdaki enerji çok güzel herkes birbirine moral vermeye destek olmaya çalışıyo sizden ricam benim içinde dua eder misiniz? Allah hepimize yardımcı olur inş sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız bahardaa :)
Kızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:):)
bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördükbebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında
Maşallah bugün herkes pek bi keyifli sanki :)
allah bozmasın
ben bişi sorcam bulantı yanma tamam damide ağrısı olan varmı ?
Ben tuttumu dayanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum :/
gerçi cuma günü kısmete dr a gidicem ama
ayyy canım aynen sabah iki kere cıkardım bıseyde yıyemıyormkı dogru duzgun bısey cıksın hep su cıkarıyorum azda yesem cokta yesem cabk acıkıyorm cıkarıyorm sureklı denemedıgım sey kalmadı Allah yardımcımz olsn... 9ay snra sağlıkla kucagmza alırz hepmz inşallah
Bende yarın yada perşmbe gunu gidicem ikili test için bakalım inşallah hersey yolundadır cok heycanlıyım.. Cinsiyeti nezaman belli olur acaba
park beşik ılerde kolay kaldılıyor yer kaplamıyor ve cocuk bıraz buyuyunce beşikten dusebılıyor ablam bunu cok yasadı malesef
park besıkte ayar olması cok ıyı cocuk buyudukce asagı cekebılıyorsun yatağı ..
tabi atlanmaması gereken bi diğer konuda
beşiklerin asansörlü olması yani aynı parrk yataklardaki gibi
iki kademesinin olması
bunlarda ya ytağın hareketiyle
yada ön tarafında bulunan parmaklığın hareketiyle oluyor
iki tane yeğen ve doğuştan tavan yapmış çocuk sevgimden bilgiliyim sanırım :)
kızlar ruyalardan bahsetmıssınız :) bende cok farklı ruyalar goruyorum nedense
kı bugun orucluyum uyandım töbe töbe dedım ne oluyoruz :) hamılelıkte oluyormus boyle..
bu arada eslere nıye kırmızı kart gosterıyorsunuz bakim
doktor yasaklamadıysa onlarada acıyın :) bebişlere hiç birşey olmuyor rahat olun kızlar
ve dogumu kolay olsun ısteyenler son gunlerınde salıncakta sallansın yada eslerıyle olsun dıye bı makale okumustum bunuda not alalım bı yere:)
ve son olarak mide yanmalarım cok kotu gece mahvettı benı uyandım hala öyle sımdı sımdı bıraz kendıme geldım
benim baş ağrım akşamları tutyor genelde
çok şükür ben çok rahatım öyle kusma falan olmuyor da , akşam olunca bir bulantı çıkmıyor ama kıvranıyorum ,gaz bende merak ediyorum cinsiyeti tekmi çiftmi keşke ikizlerim olsa :)
bende rüyamda gördüm bi kaç kerebiz dra o işi hiç sormadık oda söylemedi:26: şimdilik cezalı eşim malesef bende kolay doğum için plates topunu bacak arasına alıp oturmayı duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?