2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok canım bı sakıncası yok cok zorlanmadıgın surece hatta acık olacak ama orgazm olmanın bebeğin hareketlerini artırdığı
iyi geldiği yazıodu nette..
bız bıraz buldumcuk olduk cnm 4. tüp bebek denememızde kavustuk ya
sımdı bırlıkte oluruz bısey olursa daha ömrü billah işe yaramaz olurum ben dıo esım:)))ay gül gül öldüm :)
benim bi çok arkadasımda eşinin kokusundan tiksınme filan olmus ama ılerkı aylarda gecer senın bu duygularında cnm
kaygıdan ve annelık içgüdüsündendir şimdi

biz bebek olsun diye bir gün ara ile hergün yapardık ben pko olduğum için yumurtlama zamanımı bilmiyoduk eşim artık bıktım diyodu dün akşam bu lafalrını hatırlattım evet o günleri çok özledim dedi garibim

bu arada kızlar ben cok duygusal oldum sanırım
lale devrini izleyen varmı
fınal sahensınde yeşimi hiç sevmeme ragmen
söylediği sarkı benı okadar ertkıeldıkı vallahi zor tuttum hatta tutaamdım bı an :))
yalnızlık senfonisini okadar güzel söylemiş seranay,cınarla tanıştıkları ilk anı fılan gösterdı ya
annem dedım noluoo bana bölee:))
raporluyumya ne varsa ızlıorum valla
bide lale devrıın bende özel bı yerivar bundan ıkı yıl once yazın fargmanları dönuodu

mustafa sandalın eşiyle oynuodu ozaman bı salın ucunda gelınlık ve damatlık gıymısler arkada dizi müziği
bizde ılk kez aşılama denıoduk iğnelerımı oluodum..sonra olmadı tabii her o sarkıyı duyduğumda duygulanıodum
şimdi aynı sarkıyı dınlıorum, gözumun onunden gezıo fılm şeridi gibi yasadıklarım ve şükredıorum bebeğimin artık benimle olduguna:))

kizlar doktordan geldim
ikili test sonucum temiz cikti cok sukurrrrr
bebisimizi gorduk esim soka girdi simdi daha iyi anladik hamile oldugumu, bildiginiz eller kollar yuz hersey belirgin acayip hareketliydi yavrum sonra ultrasona devam ederken bir ara uyuyakaldi oylece hareketsiz, doktor uyandirmam lazim olcum yapicam dedi sagdan soldan vurdu kadin karnima sert sert sonra uyandi yuzunu acti bebegim, kalp atisi dakikada 175. biz daha once dinlememistik kalbini sadece grmustuk simdi biraz dinledik de doktor olcumler yaparken acti sesini.agzim kulaklarimda bugun cok sukur. darisi yakin zamanda doktor kontoru olanlara kizlar. bebeklerimiz Allah'a emanet.bu arada tam giyinirken oylesine sordum cinsiyeti, cunku burda asla soylemezler garanti olmadigi surece 16. haftadan once. direk soyledi, soka girdim. yuzde de vermedi direk net cevapladi ama aksam yazicam simdi diger topicten arkadaslarimla cinsiyet tahmini yapiyoruz

canım ben çok araştırıyorum gebe giyim ve h&m mağazasında çok tatlı hamile kabanları var birde park bravo da görmüştüm hemde çok uygun istersen oralara bi bak ...
http://www.hm.com/tr/product/03840?article=03840-B bunu çok beğeniyorum ben:)

maşallah subanallah ,darısı başımıza maşallah ,gözün aydın

bencee bu kadar erken gozuktugune göree erkek olmalı:))))
dbebek kesenın neresındeydı hatırlıomusun cnm 8.haftada ,kesenın sagındamıydı solundamı
tutuomu sende bakalım:)

çok sevindim canım maşallah bebişşine akşama bizi bulamazsın çatlamış oluruz çünkü şimdi söyleeeeeeee

İnşallah benm sonucumda temız cıkar cok korkuyrm ama cok cok sevindim senin adına canmm cok mtlu oldm sağlıkla buyusun ınsallahhhhhhh:):) bende yarın gidicm buyk ihtimalle :):) iyi dileklerin için teskkr edrm

Artık hayırlısıı ben bu işi çözmem lazım yoksa adamcağız şimdiden demeye başladı cocuk doğunca yandık biz demeye

Ayy maşallaahhh subhanAllahhh
Darısı hepimizinn başına inşAllahh canımm
Bu sefer tutsun tahminim lütfeenn

gözün aydın nasıl bu kadar net söyleyebilmiş şaşırdım doğrusu hayırlısı olsun

kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim

Son düzenleme:
sızınde 3.bebek degılmi benım gıbı:)

Evet Canım yaşıtlarım ilk bebeğine hamile kalırken benim 3. gebeliğim.. ilk çocugum 8 yaşında 3.sınıfa gidiyor.. ikincisi 6 yaşında bu yıl 1. sınıfa başladı ..bu yaşta 3. gebeliği yaşayan biri olarak kendimi şanslı hissetmeme ragmen.. genç yaşta gebelik daha rahat geçiyormus buna kanaat getirdim... önceki gebeliklerimde hiç bu şekilde zorlanmamıstım... markete gidip poşetlerle geri dönüyordum... şimdi ise çok zorlanıyorum hemen yoruluyorum..... Sende durumlar nasıl..? :))

hayırlı olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun benimkide sağda kızmı acaba ?

kızlar sabah saat 9dan beri 3kere kustum sizce normal mi ilk defa bole oldum doktora gıtmelımıyım onemli bişeymidir??

Hayırlısı olsun canım ..:))

İnşallah benm sonucumda temız cıkar cok korkuyrm ama cok cok sevindim senin adına canmm cok mtlu oldm sağlıkla buyusun ınsallahhhhhhh:):) bende yarın gidicm buyk ihtimalle :):) iyi dileklerin için teskkr edrm
insallah canim ben de gunlerce stres yasadim insallah temiz cikacak senin de
iyi haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun benimkide sağda kızmı acaba ?

bilmem bende tuttu
ama serbest hcg tutmadi
deger 23,93 benim, erkek olmali ama o tutmuyor snowflaken de da tutmadi serbest hcg olayi

hayırlı olsun canımtopiğin ilk prensesi de senden geldi hayırlı evlat olsun inşallah

insallah canim ben de gunlerce stres yasadim insallah temiz cikacak senin de
iyi haberlerini bekliyoruz

bilmem bende tuttu
ama serbest hcg tutmadi
deger 23,93 benim, erkek olmali ama o tutmuyor snowflaken de da tutmadi serbest hcg olayi

şimdi rus takvimi yapayım dedim beceremedim serbest hcg ne ,ay çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…