2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

every inanılmaz heyecanlandım yazdıklarını okuyunca. beklenen doğum tarihlerimiz aynı sanki ben de yaşadım gibi hissediyorum. cuma günü bizim kontrolümüz nasıl geçecek bu üç gün bilmiyorum ama.
çok heyecanlı ve stresliyim. umarım benim meleğim de sağlıklıdır ve annesine cinsiyetini gösterir. acayip merak içerisindeyim hepiniz gibi. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

bir de ben rus takvimini hiç incelemedim çin takvimine göre erkek çıkıyor ama. rus takvimi için sağlıklı bir link paylaşabilecek varmı acaba?

bendede çin kız diyor ama rus takvimini anlamadım ama anlayan biri olursa banada yorum yapın

Şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... GÖKÇE'ninde Prensi olacak gibi =)))

ben ilk bebeğimde ahşap almıştım,bücürük ten..300 tl idi o zaman.1 sene koyabildim,sonra sığamadı içine :) bu sefer tekrar gidip oyunparklı almıştım ve ilk önce onu alsaydım keşke dedim..sonuçta o kadar çabuk büyüyorlarki,bence daha da rahat..şimdiki bebeğimin beşiği abisinden kalma,hazır..ben de o beşik için örtü falan arıyorum ama öyle tek satmıyorlarmış buralarda.internetten bildiğiniz bir site varmı bulabileceğim..şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

tebrikler every, Allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuz daim olsun minik kızınızla :)

tebrık ederim cnmmmmm hayırlı saglıklı bız evlat olur ınsalllah:)
bu arada tutmadı sagda olursa erkek olur tezi dun bı arkafas yazmıstı
benımde çin ve rus takvımınde erkek cıktı bakalım hayırlısı:)

şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... Gökçe'ninde prensi olacak gibi =)))

:) valla bnm de içimden öyle geliyodu ama bazen kız belirtisi oluyo
bilemedim cuma kısmetse gidicem dr a belki gösterir kendini

bendede çin kız diyor ama rus takvimini anlamadım ama anlayan biri olursa banada yorum yapın

ben şimdi çözdüm ve erkek çıktı :) çin takvimine göre de erkek çıkmıştı :) bakalım fazla kalmadı en geç 1 aya kadar öğreniriz inşAllah. sağlıklı bir bebek olsun da.
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi burdan yapabilirsin cnm sen de. eşinin ve senin doğum tarihini, son adet tarihini gireceksin.

Şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... GÖKÇE'ninde Prensi olacak gibi =)))

cevremdıklerde kız dıyor bana kı buna daır yengem hamıle ıken ruya gormustum ıkı pembe gul bırı kucuk bırı buyuk kızı olucak
ondan 5 ay snrada ben hamıle kaldım bu ruyaya göre kız :)
ben hamıle ıken ruyamda erkek gördüm bakalım hangısı cıkıcak
kacta kac tutturucaksın not al bakım ılerde kk nın cınsıyet tahmıncısı ödülünü alırsın :)

Sende ve gökçede tutmazsa kımseye tahmınde bulunmayacagım =)) Rüyalara itibar etmemek gerekmış.. Bi gün ruyamda kız görüp ertesi gün erkek gördüm.. bir an önce hayırlısıyla cinsiyetlerını ögrensekte şu psıkolojıden kurtulsak =))

hepinize tesekkur ederim kizlar tek tek alinti yapamadim

doktorum benim tahmine doguma 30 nisan dedi bakalim hayirlisi 12+1 gorunuyormus ultrasona gore onde 3 gun
insallah canim ben de cok stresliydim simdi rahatladim darisi sizlerin basina kizlar

benım daha 3 hafta var doktor randevuma ama 1 haftada ben uzatmak ıstıyorum nasılsa ıkılı test yaptırmıcam
bırde cınsıyetı öğrenme ıhtımalım yuksek olsun dıye cızergeden 2 hafta gerıdeyım bız doktora gıdene kadar ancak 12 haftalık olur
sabır sabır inşallah sende bıranonce ögrenırsın :)

rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım.. Benimki sadece tahmin..bakalım sendede tutacakmı :dd

aslı tabikide sağlıklı sıhhatli olsun
zaten ilk bebeğim biri olup diğerini de isteyemem
ama merak işte insanı yiyiyo :)
en önemlisi hepimiz için hayırlı evlatlar olsun

Zamanların hepsi senin canımm
ama hiç mi içinden bişey geçmedi
Rabbim hepimizin evlatlarını zihinen,ruhunen,bedenen sağlıklı versin

Amin Canım ..Tabiki Hayırlı,saglıklı olması en önemlisi lakin insan oğlu içindeki meleğin cinsiyetini öğrenmek istiyor.. =)) Tam emin değilim ama daha çok oğluşun olacakmıs gibi geliyor... Beni yanıltabılıecek kişi sen olabılırsın .. =)))))

Benim de Çin'de erkek, Rus'ta kız çıktı ben de kız gibi hissediyorum. Bunlar işin eğlencesi kafamı dağıtmaya çalışıyorum yeter ki sağlıklı, hayırlı olsun da kız, erkek farketmez ben onu her halükarda seveceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…