- 5 Ekim 2011
- 164
- 22
- 98
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.001
aslinda nasil biliyor musun
doktor karindan bakti ama olcumler icin alttan usg ye gecti
yani ikisi de yapildi bana
alttan usgde bebegim uyuyakaldi bir anda
hareket etmedi doktor da karnima vurup uyandirdi
olcum icin uyanmasi gerek dedi
sonra devam etti eliyle yuzunu kapatisi falan hep belli oluyor inanilmaz birsey kizlar
gidince siz de bayilacaksiniz
oh oh bır prenses gelıyor :) hayırlı olsun canım sımdılık 1- 1 gıdıyoruz bakalım bızlerde doktor ne dıcek
nılaycım konuya artık anket eklesek nasıl olur cinsiyetlerle ilgili 3 haftaya kadar çoğumuz öğrenmiş olucak :)
ben ilk bebeğimde ahşap almıştım,bücürük ten..300 tl idi o zaman.1 sene koyabildim,sonra sığamadı içine :) bu sefer tekrar gidip oyunparklı almıştım ve ilk önce onu alsaydım keşke dedim..sonuçta o kadar çabuk büyüyorlarki,bence daha da rahat..şimdiki bebeğimin beşiği abisinden kalma,hazır..ben de o beşik için örtü falan arıyorum ama öyle tek satmıyorlarmış buralarda.internetten bildiğiniz bir site varmı bulabileceğim..şimdiden teşekkürlerKızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:):)
kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... Gökçe'ninde prensi olacak gibi =)))
bendede çin kız diyorama rus takvimini anlamadım ama anlayan biri olursa banada yorum yapın
:) valla bnm de içimden öyle geliyodu ama bazen kız belirtisi oluyo
bilemedim cuma kısmetse gidicem dr a belki gösterir kendini
Şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... GÖKÇE'ninde Prensi olacak gibi =)))
Şimdiye dek tahmınlerım tuttu.. Ruyanda ne gordun bilmiyorum ama :) içimden kızın olacakmıs gıbı gelıyor... GÖKÇE'ninde Prensi olacak gibi =)))
cevremdıklerde kız dıyor bana kı buna daır yengem hamıle ıken ruya gormustum ıkı pembe gul bırı kucuk bırı buyuk kızı olucak
ondan 5 ay snrada ben hamıle kaldım bu ruyaya göre kız :)
ben hamıle ıken ruyamda erkek gördüm bakalım hangısı cıkıcak
kacta kac tutturucaksın not al bakım ılerde kk nın cınsıyet tahmıncısı ödülünü alırsın :)
Zeyneep ben tahmincilikte sınıfta kaldımm
Senin tutuyor, bana da tahminde bulunur musun
every inanılmaz heyecanlandım yazdıklarını okuyunca. beklenen doğum tarihlerimiz aynı sanki ben de yaşadım gibi hissediyorum. cuma günü bizim kontrolümüznasıl geçecek bu üç gün bilmiyorum ama.
çok heyecanlı ve stresliyim. umarım benim meleğim de sağlıklıdır ve annesine cinsiyetini gösterir. acayip merak içerisindeyim hepiniz gibi. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Senin için tahmın yapamıyorum canımseni takibe almam gerek bana 1...2 gün zaman ver :=))))
Sende ve gökçede tutmazsa kımseye tahmınde bulunmayacagım =)) Rüyalara itibar etmemek gerekmış.. Bi gün ruyamda kız görüp ertesi gün erkek gördüm.. bir an önce hayırlısıyla cinsiyetlerını ögrensekte şu psıkolojıden kurtulsak =))
rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım.. Benimki sadece tahmin..bakalım sendede tutacakmı :dd
Zamanların hepsi senin canımm
ama hiç mi içinden bişey geçmedi
Rabbim hepimizin evlatlarını zihinen,ruhunen,bedenen sağlıklı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?