- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.021
senin için tahmın yapamıyorum canım :d seni takibe almam gerek bana 1...2 gün zaman ver :=))))
ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..
ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..
Amin Canım ..Tabiki Hayırlı,saglıklı olması en önemlisi lakin insan oğlu içindeki meleğin cinsiyetini öğrenmek istiyor.. =)) Tam emin değilim ama daha çok oğluşun olacakmıs gibi geliyor... Beni yanıltabılıecek kişi sen olabılırsın .. =)))))
ben şimdi çözdüm ve erkek çıktı :) çin takvimine göre de erkek çıkmıştı :) bakalım fazla kalmadı en geç 1 aya kadar öğreniriz inşAllah. sağlıklı bir bebek olsun da.
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi burdan yapabilirsin cnm sen de. eşinin ve senin doğum tarihini, son adet tarihini gireceksin.
çin-kız
rus-kız
kk da bi yer vardı bebeğin döllendiği gün oda- kız
Bebeğin döllendiği gün mü
Onu nasıl bileceğiz kii :44:
çin-kız
rus-kız
kk da bi yer vardı bebeğin döllendiği gün oda- kız
Bebeğin döllendiği gün mü
Onu nasıl bileceğiz kii :44:
Melek demek hangi günler ilşkiye girdiğini Not almısDD
bbizim aşılama olduğu için ben biliyodumama sen en son ilşkiye girdiğin tarihi hatırlıyosan onu yazabilirsin
Rabbim sağlıkla nasip etsinn
10+3 olan hangisi canımm
Gerçi ben hiçbirinde nub çıkıntısı göremedim , gözükmezsede kız diyorlar ama
11. haftada daha kesin oluyor bu bilgi
hepimize inşallah...3.resim 10+3..doktorumu çok zorladım dün,erkeğe benzettim dedi,ama zorladığın için söyledim,emin değilim dedi..hayırlısı tabiki..ama insan merak ediyor ya...
Hadiyaaa ...Doktorda mı erkek dedıD Hayırlısı olsun canım..
linki nasıl vericem
linki kopyala yapıştır (eğer kk link'i ise)
değilse nerde bulabileceğimizi tarif edersen biz buluruz bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?