2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
senin için tahmın yapamıyorum canım :d seni takibe almam gerek bana 1...2 gün zaman ver :=))))

ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..

Eklentiler

• $DSC01976.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC01986.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC02063.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..

=)))))))))))))))) ay çok güldüm...Canım ben yazılarını takip ettiğim bir kaç kişi için tahmınde bulunmustum ılk ıkısı tuttu.. diğerleri tutarmı bılmıyorum .. benımkı sadece eglence :)) Ultrason resımlerıyle ılgılı bı topiçte cınsıyet tahmını yapılmıstı baya inceledim..Sadece kalça cıkıntısından Erkeğe benzettim :=))

Bu arada resme bakarken çok duygulandım ... maşallah bebegın ayakları kafa yapısı bütün uzuvları belirginleşmiş... bende sadece kese resmi var pazartesi test sonuclarını alıp doktora gideceğim inşallah benimkide bu şekle girebilmiştir...:)

Sağlıklı olsunda bebişlerimizz, gönlünden erkek geçmiş, erkekte kızda hayırlı olsunda
Yalnız bende herkes kararsız kalıyor :18:
Rabbim bana ve hepinize sağlıklı evlat versin...

Son düzenleme:

Rabbim sağlıkla nasip etsinn
10+3 olan hangisi canımm
Gerçi ben hiçbirinde nub çıkıntısı göremedim , gözükmezsede kız diyorlar ama
11. haftada daha kesin oluyor bu bilgi

çin-kız
rus-kız
kk da bi yer vardı bebeğin döllendiği gün oda- kız

Rabbim sağlıkla nasip etsinn
10+3 olan hangisi canımm
Gerçi ben hiçbirinde nub çıkıntısı göremedim , gözükmezsede kız diyorlar ama
11. haftada daha kesin oluyor bu bilgi

hepimize inşallah...3.resim 10+3..doktorumu çok zorladım dün,erkeğe benzettim dedi,ama zorladığın için söyledim,emin değilim dedi..hayırlısı tabiki..ama insan merak ediyor ya...

linki veremedim ama google dan (ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??))yaz ilk sayfada ki ilk linke tıkla hamile kaldığını tahmin ettiğin günü yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…