- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.041
aslinda nasil biliyor musun
doktor karindan bakti ama olcumler icin alttan usg ye gecti
yani ikisi de yapildi bana
alttan usgde bebegim uyuyakaldi bir anda
hareket etmedi doktor da karnima vurup uyandirdi
olcum icin uyanmasi gerek dedi
sonra devam etti eliyle yuzunu kapatisi falan hep belli oluyor inanilmaz birsey kizlar
gidince siz de bayilacaksiniz
anam mec_ topiği bulmuş bile
ikili test için mi alttan baktı canım ona göre doktora gideceğim çünkü
uykucu ve saklambaçı seven bir bebek olacak galiba:)) bende görürüm inşallah o günleri
mec takip edelim ozaman
Araç çubuğunda yazan adresi kopyalasan yeter canım
linki veremedim ama google dan (ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??))yaz ilk sayfada ki ilk linke tıkla hamile kaldığını tahmin ettiğin günü yaz
kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
linki veremedim ama google dan (ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??))yaz ilk sayfada ki ilk linke tıkla hamile kaldığını tahmin ettiğin günü yaz
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
19'u kız
21'i erkek
22'i erkek
24'ü kız
Sorun şu kiii zaten 2 seçenek var ya kız yaa erkek bunu bizde biliyoruz, döllenme ne zaman oldu onu nerden bileceğiz
Hııı şimdi bunu merak edip durayım ne zaman oldu acaba
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
ilişki günlerimiz 10-12-14-17 temmuzdu ;
10-12-17 temmuz için erkek,
14 temmuz için kız tahmini yapmışlar bu testte :)
çin takvimi-->erkek, rus takvimi --> erkek
bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?