2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ikili test için mi alttan baktı canım ona göre doktora gideceğim çünkü
uykucu ve saklambaçı seven bir bebek olacak galiba:)) bende görürüm inşallah o günleri

ikili test için mi alttan baktı canım ona göre doktora gideceğim çünkü
uykucu ve saklambaçı seven bir bebek olacak galiba:)) bende görürüm inşallah o günleri

ben yurt disindayim o yuzden orda nasil bilemem
ama ben masaya yattim alt taraf acik olarak once karindn bakti, bir sure birseyleri inceledi falan
sonra attan ultrasona gecti
yani ayni anda ikisini de yapti
alttan olcumde bakti ense kalinligina, burun olcusune falan

ilişki günlerimiz 10-12-14-17 temmuzdu ;
10-12-17 temmuz için erkek,
14 temmuz için kız tahmini yapmışlar bu testte :)
çin takvimi-->erkek, rus takvimi --> erkek
bakalım hayırlısı :)

Son düzenleme:
linki veremedim ama google dan (ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??))yaz ilk sayfada ki ilk linke tıkla hamile kaldığını tahmin ettiğin günü yaz

bi kız çıkıyor bir erkek tam olarak hangi günler ilişkiye girdiğimizi tam olarak bilemiyorum not almışım ama biraz karışık
bi kırmızı kalemle bi mavi kalemle işaretler koymuşum

Canim hayirli olsun ,saglikli olsun da cinsiyet onemli degil,hareketlerini izlemek cok mucizevi birsey

linki veremedim ama google dan (ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??))yaz ilk sayfada ki ilk linke tıkla hamile kaldığını tahmin ettiğin günü yaz

bi kız çıkıyor bir erkek tam olarak hangi günler ilişkiye girdiğimizi tam olarak bilemiyorum not almışım ama biraz karışık
bi kırmızı kalemle bi mavi kalemle işaretler koymuşum

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...

19'u kız
21'i erkek
22'i erkek
24'ü kız

Sorun şu kiii zaten 2 seçenek var ya kız yaa erkek bunu bizde biliyoruz, döllenme ne zaman oldu onu nerden bileceğiz
Hııı şimdi bunu merak edip durayım ne zaman oldu acaba

evet sizin tahmininiz zor bu aşılama ve tüp bebek yapanlar için sanırım

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...

Biz ne kadar üzülme desekde boş. bunu yaşayan sensin.. Hayırlısı böyleymiş demek ki demek lazım.
Umarım Allahım bundan sonra güzel bir hamilelik sağlıklı bir çocuk nasip eder

Geçmiş olsun canım, söylemesi kolay ama demekki böylesi daha hayırlıymış. Oğluna sarıl sıkı sıkı, gelecekte sağlıklı bir bebişin daha olur inşallah

ilişki günlerimiz 10-12-14-17 temmuzdu ;
10-12-17 temmuz için erkek,
14 temmuz için kız tahmini yapmışlar bu testte :)
çin takvimi-->erkek, rus takvimi --> erkek
bakalım hayırlısı :)

ilişki günlerimiz aynı ama bende çin ve rus kız bu ay takvimi ağırlıkla erkek bir kere de kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…