- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.061
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
ilişki günlerimiz aynı ama bende çin ve rus kız bu ay takvimi ağırlıkla erkek bir kere de kız diyor
cuma günü cinsiyeti öğrenebilirsem paylaşırım cnm :) çin ve rus takviminde yaş daha etkili sanırım bu testte ayın durumuna göre yorum yapılmış gibi geldi bana. yaşın kaçtı senin ?
30 yaşındayım canım, sen?
yarın 25 olucam :)
yarın 25 olucam :)
minnoş
ne güzel tam zamanında anne oluyorsun
şimdiden nice yıllara cnm
ben yurt disindayim o yuzden orda nasil bilemem
ama ben masaya yattim alt taraf acik olarak once karindn bakti, bir sure birseyleri inceledi falan
sonra attan ultrasona gecti
yani ayni anda ikisini de yapti
alttan olcumde bakti ense kalinligina, burun olcusune falan
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
teşekkür ederim :) nasip olursa bebeğimiz beklenen doğum tarihinde gelirse dünyaya, babasına 29. yaş günü hediyesi olacak :) 3 mayıs
teşekkür ederim :) nasip olursa bebeğimiz beklenen doğum tarihinde gelirse dünyaya, babasına 29. yaş günü hediyesi olacak :) 3 mayıs
canım ben bu bulantı ılacını nasıl bulabılırım.nette arattım bışey bulamadım.eczanelerde satılıyo demı.sanırım bu ılaca benımde ıhtıyacım var.tesekkur ederım....evet hemen bulantımı kesıyor benım o ılac
hosgeldın cnm aramzıa tebrık ederım...
benımde agrım oluyo en cokta yatakta saga sola donerken kasıklarımda oluyorMaşallah bugün herkes pek bi keyifli sanki :)
allah bozmasın
ben bişi sorcam bulantı yanma tamam damide ağrısı olan varmı ?
Ben tuttumu dayanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum :/
gerçi cuma günü kısmete dr a gidicem ama
maşallh allah kucagınada almayı nasıp etsın.bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördükbebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında
maşallh canım.aa ben merak ederım.kizlar doktordan geldim
ikili test sonucum temiz cikti cok sukurrrrr
bebisimizi gorduk esim soka girdi simdi daha iyi anladik hamile oldugumu, bildiginiz eller kollar yuz hersey belirgin acayip hareketliydi yavrumsonra ultrasona devam ederken bir ara uyuyakaldi oylece hareketsiz, doktor uyandirmam lazim olcum yapicam dedi sagdan soldan vurdu kadin karnima sert sert sonra uyandi yuzunu acti bebegim, kalp atisi dakikada 175. biz daha once dinlememistik kalbini sadece grmustuk simdi biraz dinledik de doktor olcumler yaparken acti sesini.agzim kulaklarimda bugun cok sukur. darisi yakin zamanda doktor kontoru olanlara kizlar. bebeklerimiz Allah'a emanet.bu arada tam giyinirken oylesine sordum cinsiyeti, cunku burda asla soylemezler garanti olmadigi surece 16. haftadan once. direk soyledi, soka girdim. yuzde de vermedi direk net cevapladi ama aksam yazicam simdi diger topicten arkadaslarimla cinsiyet tahmini yapiyoruz
hayırlı olsun prenses bı kız bı oglan olduk bakalım.kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
canım yaş kaç ama ben sanırım buygum.benım kıler kuçuk daha buyuk 6 ytaşında kuçuk 2,5 yaşında .bu bebek beklenmeyen plansız bı bebek oldu.rabbım nasıp edeckmış tabı.allah hayırlısını versın.en azından bı anda buyurler işte.bulantım olmasa bende sorun yok.ılerde olur olsada sanırım.Evet Canım yaşıtlarım ilk bebeğine hamile kalırken benim 3. gebeliğim.. ilk çocugum 8 yaşında 3.sınıfa gidiyor.. ikincisi 6 yaşında bu yıl 1. sınıfa başladı ..bu yaşta 3. gebeliği yaşayan biri olarak kendimi şanslı hissetmeme ragmen.. genç yaşta gebelik daha rahat geçiyormus buna kanaat getirdim... önceki gebeliklerimde hiç bu şekilde zorlanmamıstım... markete gidip poşetlerle geri dönüyordum... şimdi ise çok zorlanıyorum hemen yoruluyorum..... Sende durumlar nasıl..? :))
aa banada tahmın yap bakımm.senın 2 oglandı demı.bendede 2 kız var:))Sende ve gökçede tutmazsa kımseye tahmınde bulunmayacagım =)) Rüyalara itibar etmemek gerekmış.. Bi gün ruyamda kız görüp ertesi gün erkek gördüm.. bir an önce hayırlısıyla cinsiyetlerını ögrensekte şu psıkolojıden kurtulsak =))
bu bebek bencede erkek..ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..
canım çok gecmış olsun.demek kolay tabı en azından bı oglun var sanıırm allah ona uzun omur versın.ınşallh yakın zamanda yenıden annelıgı tadarsın.evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
selam mayıs anneleri uzun zamandır yazılanları okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum,cevap vermeden cıkıyordum,ne güzel baya çoğalmış mayıs anneleri,nerelerden katılıyoruz hangı ıllerden acaba?mart annelerı cekılıs yapmıslar bırbırlerıne hedıye gonderıyorlarmıs ne güzel ya:))
selam mayıs anneleri uzun zamandır yazılanları okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum,cevap vermeden cıkıyordum,ne güzel baya çoğalmış mayıs anneleri,nerelerden katılıyoruz hangı ıllerden acaba?mart annelerı cekılıs yapmıslar bırbırlerıne hedıye gonderıyorlarmıs ne güzel ya:))
ne güzel ya
bizde yapalım sanırım bayaa kalabalığız artık
Ayyy ne güzell
Benim eşimin doğum tarihide 21 mayıs yani kısmetse 2 gün olacak bebişimizle babamızın arası ama eşim ısrarla 2 gün daha sık dişini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?