2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ilişki günlerimiz aynı ama bende çin ve rus kız bu ay takvimi ağırlıkla erkek bir kere de kız diyor

cuma günü cinsiyeti öğrenebilirsem paylaşırım cnm :) çin ve rus takviminde yaş daha etkili sanırım bu testte ayın durumuna göre yorum yapılmış gibi geldi bana. yaşın kaçtı senin ?

anladım canım teşekkürler buradakilere de bir sorayım gitmeden

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...

canım ne denir bilmiyorum çünkü bana ne söyleseler hepsi boş gelirdi tek bişey diyebilirin acın hafifliyor inşallah bundan sonrakini kucagına almak nasip olur.

teşekkür ederim :) nasip olursa bebeğimiz beklenen doğum tarihinde gelirse dünyaya, babasına 29. yaş günü hediyesi olacak :) 3 mayıs

bizimkisi de beklenen tarihinde gelirse anneannesine doğum günü hediyesi olacak
büyük ihtimalle babasının doğum gününde de yaptık onu

selam mayıs anneleri uzun zamandır yazılanları okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum,cevap vermeden cıkıyordum,ne güzel baya çoğalmış mayıs anneleri,nerelerden katılıyoruz hangı ıllerden acaba?mart annelerı cekılıs yapmıslar bırbırlerıne hedıye gonderıyorlarmıs ne güzel ya:))

teşekkür ederim :) nasip olursa bebeğimiz beklenen doğum tarihinde gelirse dünyaya, babasına 29. yaş günü hediyesi olacak :) 3 mayıs

Ayyy ne güzell
Benim eşimin doğum tarihide 21 mayıs yani kısmetse 2 gün olacak bebişimizle babamızın arası ama eşim ısrarla 2 gün daha sık dişini diyor

tesekkur ederım....evet hemen bulantımı kesıyor benım o ılac

hosgeldın cnm aramzıa tebrık ederım...
canım ben bu bulantı ılacını nasıl bulabılırım.nette arattım bışey bulamadım.eczanelerde satılıyo demı.sanırım bu ılaca benımde ıhtıyacım var.

benımde agrım oluyo en cokta yatakta saga sola donerken kasıklarımda oluyor

maşallh allah kucagınada almayı nasıp etsın.

maşallh canım.aa ben merak ederım.

hayırlı olsun prenses bı kız bı oglan olduk bakalım.

canım yaş kaç ama ben sanırım buygum.benım kıler kuçuk daha buyuk 6 ytaşında kuçuk 2,5 yaşında .bu bebek beklenmeyen plansız bı bebek oldu.rabbım nasıp edeckmış tabı.allah hayırlısını versın.en azından bı anda buyurler işte.bulantım olmasa bende sorun yok.ılerde olur olsada sanırım.

aa banada tahmın yap bakımm.senın 2 oglandı demı.bendede 2 kız var:))

ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..
bu bebek bencede erkek..

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
canım çok gecmış olsun.demek kolay tabı en azından bı oglun var sanıırm allah ona uzun omur versın.ınşallh yakın zamanda yenıden annelıgı tadarsın.

ne güzel ya
bizde yapalım sanırım bayaa kalabalığız artık

cınsıyet hesaplamaları yapmışsınız bakalım bende tahmın ısterem.bende anlatayım hadı eksık kalmıyım:))
rus takvım :kız
çın:yaş eklemezsem erkek eklersem kız
sagda hıssedıyom.yatarken resmen bebegı hıssedıyom donerken saga sola ozellıkle sagda kuçuk bı nokta hıssedıyorum.bazende segırme.
gunuyle uymlu gıdıyo.onde yada gerıde degıl.
goguslerım hiç buymedı.sol daha agrıyo hatat az saga gore buyuk.ama az tabı.bulanmama ragmen tatlı ıstegım var az azda olsa nefsımı koreltıyorum.sebze asla yemıyorum.yıyemıyorum dogrusu..hadı deyın bana ne olcek

selam evet bır kalabalıgıızzz ki allaha sukur masallah yanı :))

bende yetısemıyorum geneldeee ben urfadan katılıyorum sen neredensın pekıı
neguzel dusunmusler ama nasıl oluyor

Son düzenleme:
19 mayıs pazara denk gelıyo baktımda o gun dogmakta guzel olurdu tebi..bızım dogum 19-22 arası olur herhal bı aksılık olmazsa tabı

Son düzenleme:
Ayyy ne güzell
Benim eşimin doğum tarihide 21 mayıs yani kısmetse 2 gün olacak bebişimizle babamızın arası ama eşim ısrarla 2 gün daha sık dişini diyor

benim eşimde +-2 gün olursa 3 mayısla nüfus cüzdanına 3 mayıs yazdıracakmış öyle dedi önce :) sonra da diyor ki sen dayanamazsın ki çocuga söylersin hemen gerçek doğum tarihini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…