- 5 Ekim 2011
- 164
- 22
- 98
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.201
gunaydınn kıslarrrr
bugun cok mutluyum kayınvalıdemlerın son gunu yarın erkenden gıdıolar:))))))
bu arada cınsıyet kontrolu ıcın gıdenlere bi önerım var
gıderken cıkolata yıyıp gıdın bebeiş uyumasın gayet hareketlı oluomus:)
Kızlarrr siz böyle ikili test sonuclarınızı acıkladıkca bana bir heyecan basıyor bır heyecann :18::18:
Maşşallaaaahh sonuçlarınızaa, Rabbim hepimize böyle güzel sonuçlar aldırmayı nasip eder inşAllahh
Ama zaman geçmiyorr sankii, böyle bir panik bir telaşlı oluyorum, hem yavrumu özledim göreyim bian önce istiyorum
Rabbim yüzümüzün akıyla bizide bu testlerden geçirirsin
selam kızlar nasılsınız
Merhaba kızlar. Bı sorum var. Okuduğum kadarı ile genelinizde mide bulantı, yemek kokusuna karsı tiksinti vs bişeyler var. Bende hiç birsey yok. Midem bulanmıyor, kokuya duyarlı olmadım, uyku halı hiç olmadı. Acaba bende yolunda gitmeyen bişeyler mı var. Sağlam bı gebelik değil mı acaba?
bir arkadas, bir sabah kalkacaksiniz ve bulanti tamamen gitmis olacak demistikızlar ben 2 gündür kendimi iyi hissediyorum..yemek yiyebilmeye başladım,neredeyse bulantılarım bitti ve bu yüzden ben endişelenye başladım..erken diye düşünüyorum bunlar için..doktora cumartesi gideceğim umarım sorun yoktur..
Kızlarrr siz böyle ikili test sonuclarınızı acıkladıkca bana bir heyecan basıyor bır heyecann :18::18:
Maşşallaaaahh sonuçlarınızaa, Rabbim hepimize böyle güzel sonuçlar aldırmayı nasip eder inşAllahh
Ama zaman geçmiyorr sankii, böyle bir panik bir telaşlı oluyorum, hem yavrumu özledim göreyim bian önce istiyorum
Rabbim yüzümüzün akıyla bizide bu testlerden geçirirsin
ne guzel canım sorunsuz gecıyor gebelıgınsorun var dıye evhamlanma ...
kızlar mıde yanmaları beni bitirdi aksamdan baslıyor gunduze kadar boyle kıvranıyorum yaa
masallah yavruna,hala gozunun onunden gitmiyordur eminim
ben de butun gun hatirladim durdm o hallerini hala dusunuyorum hepesim dune kadar o kadar bilincinde degildi bebegimizin dunden beri elini karnimdan cekmiyor surekli kizim kizim diye sariliyor, bana el salladi surekli ellerini ayaklarini kaldirdi durdu diyor. ben esimin hic anlamiycagini saniyordum ama hersey cok net oluyor
al benden de o kadar. bebeğimi en son 12 eylülde gördüm o zaman da küçük bir nokta kadardı zaten. uzuvları fln belli değildi ki hiç.
çok çok fazla heyecanlıyım ilk defa görücem sayılır aslında bebek haliyle :) bir de ikili test var tabi.
Rabbim bana da güzel haberlerle buraya gelmeyi nasip etsin. ve hepimize de inşAllah..
seni cok iyi anliyorum gunlerce stres cektim ben de
anneyiz insanin endiseleri oluyor ama insallah guzel sonuclrla rahatlayacaksin canim
o zaman gelince bebegini kocaman gorunce havalara ucacaksinonu dusun simdi
Kızlar yaa ara ara çok sinirleniyorum ben bebeği kötü etkileyecek diye korkuyorum sonra...ne yapayım zaten hormonal şoklardayız 3 gündürde eşimle küsüz acayip tartıştık o yetmiyomuş gibi iş yerimde her işi bana veriyorlar ya çıldırmamak içten değil millet akşama kadar gazete okusun, gelmesin, erken çıksın gitsin onların işlerinide ben yapayım acayip sinirlendim yaa onlar tam memur valla
bende doktordan ilaç istedim onun için şurup olduğunu duumuştum zaten doktor 3 kutu yazmış böyle mentollü gibi bişe ilk anda bile rahatlatıyo yarım saat içinde etkisini gösteriyo ama bi süre sonra yanmaya devam edebiliyosungünde 3 sefer yazmışlar ama ben daha 2 sefer aldım şimdilik çok zorlandığım zamanlarda almayı düşünüyorum çünkü hep duydum yanma artarak devam eder diyolar:18:
Canım bende senin gibi hiçbir şey hissetmeyenlerdenim.bazen bende endişeleniyorum bir sorun mu var diye.Sanki hamile değilim.arada belim ağrımasa ,halsizsik yorgunluk olmasa ,birde durmadan tuvalet ihtiyacı ve kabızlık olmasa anlamıyacağım hamile olduğumu..bu biraz genetik sanırım..herkesin duyarlılığı farklı.Sen kaç yaşındasın bu arada ...Belki yaşta etken olabilir.O yüzden takma kafanı iyi şeyler düşün
sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?
merhaba hanımlar ,güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?