2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet dün randevu aldım cuma günü için, doktorumun yanındaki tıbbi sekreter arkadaşım. bana dediki, canım bol tatlı şeyler yiyerek gel :)

kızlar ben 2 gündür kendimi iyi hissediyorum..yemek yiyebilmeye başladım,neredeyse bulantılarım bitti ve bu yüzden ben endişelenye başladım..erken diye düşünüyorum bunlar için..doktora cumartesi gideceğim umarım sorun yoktur..

Kızlarrr siz böyle ikili test sonuclarınızı acıkladıkca bana bir heyecan basıyor bır heyecann :18::18:
Maşşallaaaahh sonuçlarınızaa, Rabbim hepimize böyle güzel sonuçlar aldırmayı nasip eder inşAllahh
Ama zaman geçmiyorr sankii, böyle bir panik bir telaşlı oluyorum, hem yavrumu özledim göreyim bian önce istiyorum
Rabbim yüzümüzün akıyla bizide bu testlerden geçirirsin

al benden de o kadar. bebeğimi en son 12 eylülde gördüm o zaman da küçük bir nokta kadardı zaten. uzuvları fln belli değildi ki hiç.
çok çok fazla heyecanlıyım ilk defa görücem sayılır aslında bebek haliyle :) bir de ikili test var tabi.
Rabbim bana da güzel haberlerle buraya gelmeyi nasip etsin. ve hepimize de inşAllah..

Böyle şeyler kişiden kişiye hatta aynı kişide hamilelikten hamileliğe değişir canım, kafana takma. İlk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne halsizlik hiç bir belirtim ve şikayetim yoktu. Hatta eşim karnın büyümese inanmicam hamile olduğuna diyordu. Ama şimdiki hamileliğimde midem biraz daha hassas, Şükür yine de bulantı kusma yok sadece hazımsızlık var. Allahın sevgili kulusun işte tadını çıkar :)

bir arkadas, bir sabah kalkacaksiniz ve bulanti tamamen gitmis olacak demisti
oyle olabilir
benim birgun hersey tersine donmustu hatta burda da yazmistim isah acildi bulnti gitti hersey yiyebildim ama o gune ozguydu
simdi hafif de olsa yine ara ara oluyor
mesela bugun siddetli bulanti gunum ama dun rahattim
ve bulantidan kurtulduysan ne mutlu sana

seni cok iyi anliyorum gunlerce stres cektim ben de
anneyiz insanin endiseleri oluyor ama insallah guzel sonuclrla rahatlayacaksin canim
o zaman gelince bebegini kocaman gorunce havalara ucacaksin onu dusun simdi

Son düzenleme:
bende sabah kalktım ultrason resimlerine baktım ağladım
onu düşüdükce hüzünleniyorum ben nedense
ve özlüyorum.

kızlar benim doktorum bebeğe hep sağımdan bakıyor, ultrason resimlerine baktım bebek hep ortalarda hiç bişey anlayamadım

günaydın kızlar nasılsınız..şekerler ben bişi sorcam ya ben kasım 10 yada 12 sinde gidicem sizce ozamana cinsiyeti belli olur mu..

Son düzenleme:
ne guzel canım sorunsuz gecıyor gebelıgın sorun var dıye evhamlanma ...

kızlar mıde yanmaları beni bitirdi aksamdan baslıyor gunduze kadar boyle kıvranıyorum yaa

bende doktordan ilaç istedim onun için şurup olduğunu duumuştum zaten doktor 3 kutu yazmış böyle mentollü gibi bişe ilk anda bile rahatlatıyo yarım saat içinde etkisini gösteriyo ama bi süre sonra yanmaya devam edebiliyosun günde 3 sefer yazmışlar ama ben daha 2 sefer aldım şimdilik çok zorlandığım zamanlarda almayı düşünüyorum çünkü hep duydum yanma artarak devam eder diyolar:18:

kızlar gecen hafta cumadan berıdır gıremıyorm cok kotuyum cok kotu bulantım ve kusmam var acım açlıktan ölmektn korkuyorm herseyden tıskınıyorm herseyden nefret edıyor ve ıgrenıyorm susuzum ama korkudan ıcemıyorm ıctıgım gıbı istifar dr. umuz PREMESİS diye bi laç yazdı oda cuma gunu gelıyormuş cumaya kadar napıcam ben yardım edın nolurrr nasıl yemek yıyebılrırm nasıl bulantım kesılırr nolursunuz cok caresızım allah rızası ıcın ya dr.umuz 8. haftada oldugumu soyluyor aıle hekımlıgı ve hesaplama sıtelerı 9 diyor sasrdımm
kaçta olursk olalım umrumda degıl ama yemek yemek karnımı doyrmak ıstıyorm aglamaktan bıktımmmm :'(

Çok güzel yazdıkların.Okuyunca gülümsedim.Allah bağışlasın bebişini sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Ben merak ediyorum ense kalınlığına göbekten mi bakıyorlar.Ve normal ultrason cihazıyla ölçüm yapabiliyorlar mı?Bazı doktorlar, özellikle ikili test için ,özel daha gelişmiş ultrason cihazlarıyla bakıyorlarmış...Birde tam olarak kaç haftalıktın bebeğe baktığınızda..

Sorma panik atak olacağım diye korkuyorum ama sanırım bu korku ve telaşlarda tek değilimm
Rabbim sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsinn

seni cok iyi anliyorum gunlerce stres cektim ben de
anneyiz insanin endiseleri oluyor ama insallah guzel sonuclrla rahatlayacaksin canim
o zaman gelince bebegini kocaman gorunce havalara ucacaksin onu dusun simdi

Bizi anlayacak en iyi kişi sensin şimdiii, teşekkür ederim güzel dileklern için canımm
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinn
Artıkk göbişinii kızıııımmm diye seviyormusunn
Ben en çok onun hayalini kuruyorum bian önce öğreniyimde ona göre seveyim bebemi diyorum

Son düzenleme:

canım yaa ben de çok sık yaşıyorum bu aşırı sinir duygusuu.sonra da korkuyorum bişe olacak diye.gerçi işte ben normalde de böyleydim ama sanki hamilelikle beraber arttı gibi.Doktorum 3. ayda biteceğini o zamana kadar olayları kendime ya da birilerine değil 'hormonlara' bağlamamı istedi:) zor ama...

GAVISCON ılacın adı ama ben mumkun mertebe ılac kullanmama taraftarıyım gebelıklte
bu yuzden cekıyorum ıste agrıyı

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 31 yaşındayım. en ufak belirti olmayınca telaslaniyorum. Salı gunü ikili teste giricem bisey olsa orda çıkar sanirim

sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?

AAH AHH UYKU DEMEYIN BANA oluyorum yaaa :) sormayın gece ondada yatıp denedım ama sabah kalkmak cok ama cok zor 5 dk daha uyım dıorum hep banada yetmıyor 8 saat ıse gelıorum kafam gıdyorr bos oturdugum zaman bunu bugnde yasadım dundee yarında yasıcam emınım :)))) ben zaten uykuyu seven bı ınsandım sımdı daha dustum hamılelıgımdekı belırtım cok uyumam
malum eve gıdınce sorumnluluklarımızda var oyle kafayı vurup yatıyım dıyemıor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…