- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.161
ıkılı test yaptıran arkadaşlar risk değerlerınız neler ? ya ense kalınlığı 1,09mm burun oluşumu normal down sendr. 1/4425 ıkılı rısk 1/989 yaşa bağlı rısk 1/956 trızomi 13/18 1/150 fakulte hastesınde yapıldı orda ıkı doktor normal dedi hersey yolunda dedi 1/150 sordum onun en alt değeri 1/100 oyle cıksa tehlıkelı dedı ama kendı doktoruma gösterdım amniyosentez yapılması lazım dedı yuksek cıkmıs dedı ya ben anlamadım netten te arastırdım 1/100 ve altında tehlıkelı dıyor down sen. 1/270 altında rısk olurmus kafam karıstı yaw gerci içimden bı ses herseyın normal oldugunu söyluyor valla tansıyonum düşmüyor bu yuzden yakında doktora gıdecek arkadasalr kendı doktorlarına sorabılır mı bu durumu
Günaydınnnnnnnnnnnn bugun gidemicez doktora yarın ölmezsem kesin giderm inşalllah haberlerımı verırım kızlar
benm cnm gnelde portkal meyve fln istiyo tursuda yıorm arada bır onuda cnm ıstıyo gnlde tatlı syler yıorummm erkek mı acba cok merk edıyorm esım paşam dıyp duruo zatn nerdn bılıosa karnımda fzla bı sıslık yk popom dha ck kılo aldı sankı karnımda top gıbı durmuyo..İnşallah sağlklı olr ama ıcımdn hp kız gecıo :) kız cockları ck severmm cok ttlı oluyolrrrD
Merhabaa anneleerr
Çoookk güzel bir gün diliyorummm hepinizee
Testleriniz iyi,bebişleriniz sağlıklı, sizlerde mutlu hamileler olun inşAllahhh
ne güzel ya
bizde yapalım sanırım bayaa kalabalığız artık
Merhabaa anneleerr
Çoookk güzel bir gün diliyorummm hepinizee
Testleriniz iyi,bebişleriniz sağlıklı, sizlerde mutlu hamileler olun inşAllahhh
selam evet bır kalabalıgıızzz ki allaha sukur masallah yanı :))
bende yetısemıyorum geneldeee ben urfadan katılıyorum sen neredensın pekıı
neguzel dusunmusler ama nasıl oluyor
günaydın canım çok enerjiksin maşallah
güzel dileklerin için kocaman bi aminnn
herkese mutlu bir gün dilerim günaydınnnn
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu.
kızlar bu yazıyı kk takvimde okudum, sıkılık konusuna burda bakamadım ama, gözüme baktım sağ gözüm daha parlak duruyor..bakalım tutacakmı hehe..
Teşekkür ederim canımmm
Hepinizee bulaşsın inşAllahhh güzel ve pozitif enerjiii
Kızlar sizde de var mı? Camları açtık hava süpperr diyee bildiğin ofise koyun sokmuşuz gibiii bu nasıl kokudur yahuuu bu sene ki koyunlarr fena tezeklii
Günaydın güzel anneler!
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz bebeğim ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?