2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnnnnnnnn bugun gidemicez doktora yarın ölmezsem kesin giderm inşalllah haberlerımı verırım kızlar
benm cnm gnelde portkal meyve fln istiyo tursuda yıorm arada bır onuda cnm ıstıyo gnlde tatlı syler yıorummm erkek mı acba cok merk edıyorm esım paşam dıyp duruo zatn nerdn bılıosa karnımda fzla bı sıslık yk popom dha ck kılo aldı sankı karnımda top gıbı durmuyo..İnşallah sağlklı olr ama ıcımdn hp kız gecıo :) kız cockları ck severmm cok ttlı oluyolrrrD

Son düzenleme:
günaydın herkese,
konuyu hergün takip ediyorum hatta sayfa sabahtan akşama kadar açık ama işte olduğum için sürekli bakamıyorum. Keyifler iyidir umarım. İnşallah bugün bulantısız ağrısız güzeeeel bir gün olur hepimiz için. Bizim yarın ilk kontrolümüz var, biraz heyecanlıyız. Bebişi görene kadar inanamicam hamile olduğuma :)

Değerlerin olması gereken aralıkta, bence de stres yapma. Bak gör Allahın izniyle sağlıcakla alıcaksın bebişini kucağına

benim de henüz bi yerimde bişey yok ama göbeğim biraz çıktı..öyle bişey ki birini dinleyip erkek olduğuna inanırsam kızım olsun istioyorum, kızım olduğuna inanırsam erkek istiyorum..ben ikisini de istiyorum keşke ikiz olsaymış :) hem çok iyi anlaşabileceğim bir kız istiyorum, hemde çok sevecen düşünceli bi oğlum olsun istiyorum..

Merhabaa anneleerr

Çoookk güzel bir gün diliyorummm hepinizee
Testleriniz iyi, bebişleriniz sağlıklı, sizlerde mutlu hamileler olun inşAllahhh

selam evet bır kalabalıgıızzz ki allaha sukur masallah yanı :))

bende yetısemıyorum geneldeee ben urfadan katılıyorum sen neredensın pekıı
neguzel dusunmusler ama nasıl oluyor

benım yanımdakı iş arkadasım mart annesi,cekılıs yapmıslar aralarında bırbırlerıne adreslerını vermısler ve herkes cınsıyetıne gore hedıye alıp gondermıs adreslere o kadar güzelki..ben çorludayım.

Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu.
kızlar bu yazıyı kk takvimde okudum, sıkılık konusuna burda bakamadım ama, gözüme baktım sağ gözüm daha parlak duruyor..bakalım tutacakmı hehe..

Günaydın kızlar :)
Artık tatil olsun istiyorum ben de,bütün gün koltuk tepesinde..şöyle evde olsam,ayaklarımı uzatıp yatsam,canımın istediğini yesem içsem :) walla iple çekiyorum bayram tatilini,ama asıl hedef ücretsiz izin :) kısmet olursa inşallah en azından 1 yaşına kadar kendim bakmak isitiyorum bebeğime

yarın biz de gideceğiz 2li tarama için ama walla alttan muayeneye hiç sıcak bakmıyorum :18: inşallah karından halleder :) herkese mutlu haftalar ve bulantısız ve ağrısız

Kızlar yaa ara ara çok sinirleniyorum ben bebeği kötü etkileyecek diye korkuyorum sonra...ne yapayım zaten hormonal şoklardayız 3 gündürde eşimle küsüz acayip tartıştık o yetmiyomuş gibi iş yerimde her işi bana veriyorlar ya çıldırmamak içten değil millet akşama kadar gazete okusun, gelmesin, erken çıksın gitsin onların işlerinide ben yapayım acayip sinirlendim yaa onlar tam memur valla

günaydın canım çok enerjiksin maşallah

güzel dileklerin için kocaman bi aminnn

herkese mutlu bir gün dilerim günaydınnnn

Teşekkür ederim canımmm
Hepinizee bulaşsın inşAllahhh güzel ve pozitif enerjiii

Kızlar sizde de var mı? Camları açtık hava süpperr diyee bildiğin ofise koyun sokmuşuz gibiii bu nasıl kokudur yahuuu bu sene ki koyunlarr fena tezeklii

Kızlar gunanaydin Bayadir giremiyorum çok guzel kalabalıklasmisiz ben kendimi tekrar hatırlatayım sat 07 05 2012 tamını dogum 05 12 2013 yas 35 4. Bebeğim cinsiyet le ilgili bende bı yerde okudum sag göğüs ucu daha büyük olurmuş bebek sagda olursa bebek erkek solda olursa kız

Günaydın güzel anneler!
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyoruz bebeğim ve ben

ayy ilahiiiii güldürdün beni sabah sabah hayvan pazarı mı var iş yerinin yakınında yoksa senin burnun mu fazla algılıyo kokuyu bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…