- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.221
GAVISCON ılacın adı ama ben mumkun mertebe ılac kullanmama taraftarıyım gebelıklte
bu yuzden cekıyorum ıste agrıyı
Bana doktorum çayı yasaklamadı ben gunde 3 caybardağı içiyorum zararlı mı kızlar kafama takıldı şimdi(
herkes iyidir inşallahbugün bebişimiz için adak kurbanı kestik :)bi güzel dağıttık ALLAH kabul eder inşallah
kızlar gecen hafta cumadan berıdır gıremıyorm cok kotuyum cok kotu bulantım ve kusmam var acım açlıktan ölmektn korkuyorm herseyden tıskınıyorm herseyden nefret edıyor ve ıgrenıyorm susuzum ama korkudan ıcemıyorm ıctıgım gıbı istifardr. umuz PREMESİS diye bi laç yazdı oda cuma gunu gelıyormuş cumaya kadar napıcam ben yardım edın nolurrr nasıl yemek yıyebılrırm nasıl bulantım kesılırr nolursunuz cok caresızım allah rızası ıcın ya dr.umuz 8. haftada oldugumu soyluyor aıle hekımlıgı ve hesaplama sıtelerı 9 diyor sasrdımm
kaçta olursk olalım umrumda degıl ama yemek yemek karnımı doyrmak ıstıyorm aglamaktan bıktımmmm:'(
amin canımAllah kabul etsin canım
Bebekler doğduğu zamanda kesmek nasip olsun Inşallah
tesekkur ederim hepimizin bebegini Allah bagislasin saglikla buyusunlerÇok güzel yazdıkların.Okuyunca gülümsedim.Allah bağışlasın bebişini sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Ben merak ediyorum ense kalınlığına göbekten mi bakıyorlar.Ve normal ultrason cihazıyla ölçüm yapabiliyorlar mı?Bazı doktorlar, özellikle ikili test için ,özel daha gelişmiş ultrason cihazlarıyla bakıyorlarmış...Birde tam olarak kaç haftalıktın bebeğe baktığınızda..
evet simdi kizim diye seviyoruzBizi anlayacak en iyi kişi sensin şimdiii, teşekkür ederim güzel dileklern için canımm
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinn
Artıkk göbişinii kızıııımmm diye seviyormusunn
Ben en çok onun hayalini kuruyorum bian önce öğreniyimde ona göre seveyim bebemi diyorum
bende sabah kalktım ultrason resimlerine baktım ağladım
onu düşüdükce hüzünleniyorum ben nedense
ve özlüyorum.
kızlar benim doktorum bebeğe hep sağımdan bakıyor, ultrason resimlerine baktım bebek hep ortalarda hiç bişey anlayamadım
GAVISCON ılacın adı ama ben mumkun mertebe ılac kullanmama taraftarıyım gebelıklte
bu yuzden cekıyorum ıste agrıyı
merhaba canım çok gecmiş olsun umarım bulantıların geçer de rahat bir hamilelik geçirirsin..hamilelik bulantılarına zencefil çayının iyi geldiğini çok duydum..bir tatlı kaşığı zencefili bir bardak suya atıp biraz bekleyip içebilirsin..iyi gelir umarım..
tesekkur ederim hepimizin bebegini Allah bagislasin saglikla buyusunler
benim karnimdan bakti once ama sonra alttn bakmaya devam etti olcumler icin net bilgi icin alttan ultrason yapicak demisti kendi doktorum
benim doktorumun usgsi cok gelismis degil, beni baska yere gonderdi, ben ikili test icin baska birime gittim
gelismis ultrasonla bakildi
evet simdi kizim diye seviyoruz
esim sabah kizim diye optu gitti karnimi
meger icen icten hep kiz istermis caktirmiyormus:)) ben hep erkek bebek delisiydim ya o yuzden ben erkek istiyorum diye kiz istedigini bastiriyormus meger:)
benimki de sagimdan bakiyor
hatta uyandirmak icin karnima vururken de cogunlukla sagdan denedi
cinsiyette alakasi var mi bilmiyorum ama benim kiz
Kızlar yaa öğle arasında kızlarla konuşurken bu isim konusunda tartıştık resmen
Bu samsun müftüsü açıkladı yaa bazı isimleri bende erkek olursa koyacağım bir isim vardı KAYRA (anlamı Tanrı demekmiş Türk mitolojisine göre, sözlük anlamı ama bu değil) koymam dedim...Oda yok öyle birşey o adam salladı, diyanette açıklama yaptı peşinden okumadın mı dedii..Bende okudum ama neticede doçent olmuş biri durup dururken neden yalan söylesin kiii, yalan söyledi madem neden o isimler? Yada doğruda bu bilgiler Diyanet mi önünü kesti acaba çok tepki olunca?
Yani anlamı Tanrı olan bir ismi ben koymak istemem ama arkadaşımda ne alakası var diyor, ben oğluma Aren ismi koydum (oda güneş tanrısının oğlu demekmiş), eski mitolojide çok tanrı ismi varmış bildiğimiz veya bilmediğimiz ama Esma_ül Hüsnada böyle isimler yok ve Allah bir tane, bence sakıncası yok diyor :18::18: Çözemedim ben yaa, bilgisi olan var mı ?:44:
ilk gebeliğimde bir kitapta okumuştum ben,çok çay tüketen hamilelerde bebek doğduğunda iştahsız oluyor ve uyumuyormuş çok,aklımda kalmıştı ve hiç çay içmemiştim,ama maşallah bebeğim beni hiç uykusuz bırakmadı ve iştahlıydı..aklında bulunsun..
herkes iyidir inşallahbugün bebişimiz için adak kurbanı kestik :)bi güzel dağıttık ALLAH kabul eder inşallah
o ılacı bende alsam olurmu mide bulantısı ıcın bnm bulantı ılacım cuma gunu gelecekmış
canım o ılac mıde yanması ıcın bulantıya ıyı gelırmı bılemıyorum ..o ılacı bende alsam olurmu mide bulantısı ıcın bnm bulantı ılacım cuma gunu gelecekmış
Bu samsun müftüsü açıkladı yaa bazı isimleri bende erkek olursa koyacağım bir isim vardı KAYRA (anlamı Tanrı demekmiş Türk mitolojisine göre, sözlük anlamı ama bu değil) koymam dedim...Oda yok öyle birşey o adam salladı, diyanette açıklama yaptı peşinden okumadın mı dedii..Bende okudum ama neticede doçent olmuş biri durup dururken neden yalan söylesin kiii, yalan söyledi madem neden o isimler? Yada doğruda bu bilgiler Diyanet mi önünü kesti acaba çok tepki olunca?
Yani anlamı Tanrı olan bir ismi ben koymak istemem ama arkadaşımda ne alakası var diyor, ben oğluma Aren ismi koydum (oda güneş tanrısının oğlu demekmiş), eski mitolojide çok tanrı ismi varmış bildiğimiz veya bilmediğimiz ama Esma_ül Hüsnada böyle isimler yok ve Allah bir tane, bence sakıncası yok diyor :18::18: Çözemedim ben yaa, bilgisi olan var mı ?:44:
canım yaa ben de çok sık yaşıyorum bu aşırı sinir duygusuu.sonra da korkuyorum bişe olacak diye.gerçi işte ben normalde de böyleydim ama sanki hamilelikle beraber arttı gibi.Doktorum 3. ayda biteceğini o zamana kadar olayları kendime ya da birilerine değil 'hormonlara' bağlamamı istedi:) zor ama...
Merhaba kızlar. Bı sorum var. Okuduğum kadarı ile genelinizde mide bulantı, yemek kokusuna karsı tiksinti vs bişeyler var. Bende hiç birsey yok. Midem bulanmıyor, kokuya duyarlı olmadım, uyku halı hiç olmadı. Acaba bende yolunda gitmeyen bişeyler mı var. Sağlam bı gebelik değil mı acaba?
canım bende o haberi okudum benim yeğenimin ismide kayra biz anlamına baktığımızda allahın hediyesi demekmiş mitolojidede tanrı ismi diye geçiyor ama bencede biz haşa tanrı ismi olduğu için koymuyoruzmitolojiye bakarsak ortalık haşa tanrıdan geçilmiyor ama karar senin canım
cocukların anne baba ustunde hakkı isimdir
ısmın anlamını tasır cocuklar bu yuzden cok dıkkatlı olmak lazım ısım koyarken
Allahın ısımlerı bıle basına abdul demeden koyulmaz
kezban kuranda gecer mesela anlamı yalancı demek
bu yuzden yasaklı ısımlerı koymamak gerek konu dısına cıkmak ıstemıyorum ama bu batıya özenti isimler neden koyulur anlamıyorum
kendı kulturumuzde cok guzel ısımler var anlamını tasıcagı guzel bır ısım ınsallah sende bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?