- 28 Haziran 2011
- 194
- 3
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.181
ayy ilahiiiii güldürdün beni sabah sabahhayvan pazarı mı var iş yerinin yakınında yoksa senin burnun mu fazla algılıyo kokuyu bu sene
Yaklaşık 2 durak ötemizde Carrefour var orda varmış sanırım ama buraya kadar gelmesi tuhafYada şuan avcı köpeği duyarlılığında olan burnumun hassaslığımı bilemedim :26:
Arkadaşımda geçen carrefoura eşiyle doğum günü kutlaması için sinemaya gittiler (yeni bebekleri oldu da en büyük kaçamak sinema olmuş), havalarda sıcak gidiyor diye havalndırmayı açmışlar, bana diyor ki koyunların hepsini havalandırmadan tek tek sinemaya attılar sanki, eşimle değilde bir koyunla sinema izleyip kalktım diyorKoyunlar alt katta sanırım havalandrma açınca hep kokuları dolmuş salonun içine
hahhahah çok fena yaa
koyunlar için izole bir mekan yapsalar ya sinemaya kadar koku girermi hiç
koyun demişken kurban bayramında napıcaz bilmiyorum heryer kavurma et kokucak ben bu bayram el öpmeye filan gidemem imkanı yok
Merhaba kızlar. Bı sorum var. Okuduğum kadarı ile genelinizde mide bulantı, yemek kokusuna karsı tiksinti vs bişeyler var. Bende hiç birsey yok. Midem bulanmıyor, kokuya duyarlı olmadım, uyku halı hiç olmadı. Acaba bende yolunda gitmeyen bişeyler mı var. Sağlam bı gebelik değil mı acaba?
Merhaba kızlar. Bı sorum var. Okuduğum kadarı ile genelinizde mide bulantı, yemek kokusuna karsı tiksinti vs bişeyler var. Bende hiç birsey yok. Midem bulanmıyor, kokuya duyarlı olmadım, uyku halı hiç olmadı. Acaba bende yolunda gitmeyen bişeyler mı var. Sağlam bı gebelik değil mı acaba?
doktor vurunca hopladı zıpladı diyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor benim:)) çok merak ediyorum o görüntüyü,ikidir alltan baktılar bana karından bakınca nasıl olacak acaba.inşallah sağlıkla kucağına aılrsın
Aynen öyle, şehir merkezlerinde hayvan barınakları olmaması lazım
Hayvanlar egzos soluyor, biz hayvanların tezekleriniiiNeyse az bi zaman kaldı
Ama ben inanılmaz et yemek istiyorumm, bayram olsada kavurmalarıı indirsemm göbişimee diye bakıyorumm
kizlar ben de ikili test sonucumu yazayim
ense kalinligi:1,2 mm
burun kemigi olcusu: 2,6 mm
ultrasona gore bir sorun gormuyorum bebegin saglikli dedi
sonra kana gittik kandaki olcum sonuclarin yaziyorum:
yas riski: 1/1062
degerlere gore risk: 1/26543
serbest beta hcg: 23,93
sonuc: dusuk risk
doktoru aradim sonuclari soyledim ooo cok iyi dedi.
zaten arastirdim netten dusuk risk ve yuksek risk diye adlandiriliyormus bu testin sonuclari. siz risk yoktur yazisini soyleyince aklim karisti kagidi detayli inceledim bu sekilde ama dusuk risk sanirim - diye geciyormus.
risk yok derken çok düşük olduğunu belirtmek istedim yoksa mılyonda bır bıle bır rısktır.. below cut off risk aşagıda.. sonuçta below cut off yazıyorsa az tedirginlik demek yoksa %100 yok demek değil... salak doktorum kafamı karıstırdı benım de o yuzden sordum ...
evet ben de oyle okudum nette
bosuna bulandirmis kafani ashanurun dedigi gibi
insallah saglikla alicaz bebkelerimizi kucagimiza
ben de below cut off un rusca versiyonuna baktim benim kagitta yazan oluyorayni seymis oyleyse, dusuk ihtimal gibi cevrilebilir sanirim
kesinliklegunaydınn kıslarrrr
bugun cok mutluyum kayınvalıdemlerın son gunu yarın erkenden gıdıolar:))))))
bu arada cınsıyet kontrolu ıcın gıdenlere bi önerım var
gıderken cıkolata yıyıp gıdın bebeiş uyumasın gayet hareketlı oluomus:)
ya bütün açıklamalarda below cut off yazıyor tıp fakültesinde yapıldı bu tahlil bırde öyle basit bır yerde de değil yanı orda ıkı doktorda hersey yolunda dedi geldim kendi doktoruma gösterdim amniyosentez yapılması lazım dedı.. sanırsam kadının ingilizcesi yetersiz.. takmıyorum aslında herseyi normal gelişimi ensesi burnu eee aman bundan sonra fakülte takip edecek benı zaten burda kı doktorla işim bitti artık..
kesinlikleben de oyle yapsam mi dedim ama sonra olcumler icin falan asiri hareketli olursa iyi olmaz mi dedim kendi aklimca benim bebis inanilmaz hareketliydi gozlerimizi alamadik ama bir anda uyuyakaldi o hareketten uykuya nasil gecti hala anlamiyorum . doktor karnima birkac kez vurarak uyandirdi, bana cok sert vurdu gibi geldi annelik icgudusu olabilir kapiyi calar gibi karnimin sag tarafina yogunlukla vurdu durdu, ama yazik elini yuzune getirerek rahatsiz oldu belli,uyandi sonra diger olcumlere bakti doktor, ama bir dahakine ya kivi yiycem ya cikolata
ordakiler oyle yorumladiysa ne guzel iste canim, doktor meselesi cidden onemli hep iyi, tecrubeli, anlayisli,bilgililer ciksin karsimiza
gunaydınn kıslarrrr
bugun cok mutluyum kayınvalıdemlerın son gunu yarın erkenden gıdıolar:))))))
bu arada cınsıyet kontrolu ıcın gıdenlere bi önerım var
gıderken cıkolata yıyıp gıdın bebeiş uyumasın gayet hareketlı oluomus:)
dün bizimki de öyle yaptı bir türlü ölçüm yaptırmadı sinirlendikçe poposunu döndü burnuna bakamadı yarım saat.. doktor vurdukça dönmesi için o da ordan tepindi durdu:) sonra bi 15 dk ara verdi sakinleşsin dedi .. daha devam edıldı ölçüme :) resım verdıler Allahım o kadar tatlı kı ya elini havaya kaldırmış popoyu dönmüş inatçı benim kuzum ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?