- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.261
bende çok pozitif biri değildim ama bir anda parlıyorum sonra ne oluyor bana ya azıcık sus artık diyorum kendi kendime...En önemlisi etrafımıza vicdanlı ve anlayışlı insanların olması Allah yardımcımız olsun geçer inşallah 3 aya çok kalmadı değil mi ?
lierac'ı öneriyor hamile arkadaşlar
bide mustella'nın göğüs kremi göğüslere çok iyi geliyormuş
Bende Ali Aras, Ali Kayra (Üstü çizik), Ali Demir...gibi düşünmüştüm, soyadımda 4 harfli
Artık sağlıklı ve cinsiyetleri belli olsunlarda ozaman bakacağız isim konusuna
Bende Ali koyacağım ben ve eşimin Rahmetli dedelerimizin ismi manevi olarak mutlu edecek biziÇünkü dedem büyüttü beniii bukadarlık bir şey olsun istiyorum...
Ama diğer ismi günümüze uygun anlamı farklı manalara çıkmayan bir isim olacak
HOSGELDIN ARAMZKA HAYRISLI OLSUNgunaydin herkese bende mayis annesi olucam allah kismet ederse..biz bugun 8+0 olduk bebislerimle 3 ayi bir atlatsak hayirlisiyla....
bu benim ikinci hamileligim ve ikinci tup bebegim nisan ayinda 3 aylik bebegimi dusurdum ve tekrar tup bebek yaptirdik cok sukur simdi ikizlerime hamileyim ve cok korkuyorum...
insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi....
cnm ben 6 aya kadar kullanabılecegı sepet alıcam begendık 1-2 aya alıcaz buyuk ıhtımal o zmna kadar yatak odasında yatacak sonra odasına gecek ama park besıkmı normal besıkmı karar veremedımKızlarrrrrrrrr merhaba:):) Beşik almayı düşünüyorumda sizce ahşap normal bi beşik mi alsam kullanışlı olur yoksa oyun parklı fln mı alsam ilk bebeğim oldugu ıcın bıraz tecrubesızım.. Ahşap beşik alınca braz buyuyncede rahat edemez,oyunparklı alırsamda kendını kısıtlanmıs gıbı hısseder mı dıye dusunuyorum. Sizler aldınızmı beşiklerinizi ne almayı düşünüyorsunuz bir fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:):)
kizlar doktordan geldim
ikili test sonucum temiz cikti cok sukurrrrr
bebisimizi gorduk esim soka girdi simdi daha iyi anladik hamile oldugumu, bildiginiz eller kollar yuz hersey belirgin acayip hareketliydi yavrumsonra ultrasona devam ederken bir ara uyuyakaldi oylece hareketsiz, doktor uyandirmam lazim olcum yapicam dedi sagdan soldan vurdu kadin karnima sert sert sonra uyandi yuzunu acti bebegim, kalp atisi dakikada 175. biz daha once dinlememistik kalbini sadece grmustuk simdi biraz dinledik de doktor olcumler yaparken acti sesini.agzim kulaklarimda bugun cok sukur. darisi yakin zamanda doktor kontoru olanlara kizlar. bebeklerimiz Allah'a emanet.bu arada tam giyinirken oylesine sordum cinsiyeti, cunku burda asla soylemezler garanti olmadigi surece 16. haftadan once. direk soyledi, soka girdim. yuzde de vermedi direk net cevapladi ama aksam yazicam simdi diger topicten arkadaslarimla cinsiyet tahmini yapiyoruz
kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
cok uzuldum cnm hakkında hayırlısı olsunevet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
cnm eczande satılıyor ama once doktoruna bır danıs bencecanım ben bu bulantı ılacını nasıl bulabılırım.nette arattım bışey bulamadım.eczanelerde satılıyo demı.sanırım bu ılaca benımde ıhtıyacım var.
benımde agrım oluyo en cokta yatakta saga sola donerken kasıklarımda oluyor
maşallh allah kucagınada almayı nasıp etsın.
maşallh canım.aa ben merak ederım.
hayırlı olsun prenses bı kız bı oglan olduk bakalım.
canım yaş kaç ama ben sanırım buygum.benım kıler kuçuk daha buyuk 6 ytaşında kuçuk 2,5 yaşında .bu bebek beklenmeyen plansız bı bebek oldu.rabbım nasıp edeckmış tabı.allah hayırlısını versın.en azından bı anda buyurler işte.bulantım olmasa bende sorun yok.ılerde olur olsada sanırım.
aa banada tahmın yap bakımm.senın 2 oglandı demı.bendede 2 kız var:))
bu bebek bencede erkek..
canım çok gecmış olsun.demek kolay tabı en azından bı oglun var sanıırm allah ona uzun omur versın.ınşallh yakın zamanda yenıden annelıgı tadarsın.
merhabalar...ben de mayıs annesi olacağım inşallah...beni de eklerseniz sevinirim..mdt 10 mayıs, yaş 29, sat 1 ağustos, ilk bebeğim...Diyarbakır'dan katıldım aranıza...herkese sağlıklı bebek ve doğumlar inşallah... :)
Merhaba mayıs anneleri,
Bende aranıza katıldım, 8+6 haftalık hamileyim bende. Bu ilk bebeğimiz olacak inşallah, süpriz bebeğimiz bizi baya şaşırttı aslında planlamamıştık ve korunuyorduk ama kısmetmiş demek ki. 5. haftamızda keseyi gördük, 7+2de de kalp atışlarını gördük. 10 gün sonra da tekrar randevumuz var bakalım yavaş yavaş büyüyoruz.. Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bende varim kizlar =))
Nida_K, 24, 1 agostos, 7 mayis, cinsiyet belli degil, daha ilk
cnm ya şu zencefili denemek istiyorum ama tadi nası?
ne güzel bakma bende erkek olursa eğer mehmetali erk koyucam ikimizinde babaların adlarını birleşik kullanıcam
valla cnm sivilce de yapıyomu bilmiyorum ama
devamlı duyduğum bebe yağı adı üzerinde bebekler içindir
büyüklere yaramaz zararı olur diyoallr :/
ben banyodan sonra bebe yağı sürüyorum ama dokundu mu anlamadım..bacaklarımda ve göbeğimde 4 tane büyük çıbana benzeyen sivilce çıktı acıyolar
kızlar size bi sorum olacak ....benim gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... O zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . Bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... Doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. Neyse... Sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... Yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. Fazla ustelemedım.... Sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?
merhaba kıslar nasılsınız yaa ben grip oluyorum galiba napıcam yaabogazlarım şişmiş burnumda tıkalı gibi halsizim ne yesem ne içsem iyi gelir ki :18:
çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine...
taze zencefilli limonlu sıcak su içebilirsin hem bulantılarına iyi gelir hemde bağışıklığını arttırır. bogazların şiştiyse de karbonatlı yada tuzlu su ile gargara yapabilirsin. ama tabi ki en iyisi dinlenmek bol bol...
yok cnm ikili test için daha erken senin
normal rutinlerini yaptırtmış o normal
2 hafta sonrasınada kalp atışını falan duyabilmek çocuğu görebilmek için çağırmış
Kızlar size bi sorum olacak ....Benim Gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... o zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. neyse... sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. fazla ustelemedım.... sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?
HOSGELDIN ARAMIZA GOZUN AYDINmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.8 yıllık evliyim 4.tüp denemesinden sonra Allah ıma şükürler olsun ki inş bende mayıs annesi olacağım.rabbim hepimizin meleklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş...
HOSGELDIN ARAMIZA GOZUN AYDIN ne guzel cınsıyetını de ogrenmıssınmerhabalar bende yeni geldim aranıza ben Allah kısmet ederse inşallah nisan 2013 doğumlu anne olacağım tabii daha konu açmak falan bilmediğim için burada paylaşayım dedimşuan 13 hafta 4 gunluk hamileyim ve bir oğlum olacak ALLAH IN İZNİYLE
cnm benımkınde cut off degerının altındayazıyor...yaş rıskı de
evet ben de oyle okudum nette
bosuna bulandirmis kafani ashanurun dedigi gibi
insallah saglikla alicaz bebkelerimizi kucagimiza
ben de below cut off un rusca versiyonuna baktim benim kagitta yazan oluyorayni seymis oyleyse, dusuk ihtimal gibi cevrilebilir sanirim
beni de ekler misiniz
28 , 3 ağustos, 20 mayıs , --- ilk
saol canım zaten çok halsizim yatıyorum bol bol zencefili deneye bilirim aslında onu alana kadar ıhlamur felanmı içsem
kızlar size bi sorum olacak ....benim gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... O zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . Bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... Doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. Neyse... Sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... Yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. Fazla ustelemedım.... Sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?
yaptırdıgım testlerı ınternetten cıkardım suan bendeler.. .. (hemogram,,, elisa,, biyokımya,,idrar tit..hormom,,) başlıkları var lakın hiç bır sey anlamıyorum :)) pazartesı yine gideceğim.. O zaman sorarım ne olduklarını..
selam yanlış hatırlamıyosam seninde üçünçü bebegindi herhalde benimde aynen öyle bu arada ankaradamısın sende
evet cnm dediğim gibi rutin yapılan kan ve idrar testleri
zaten hemende sonuçlanırlar bi tek idrar kültürü istediyse o iki gün alır
kendi dr una gittiğindede işe yarayacak ona bilgi verecektir
Canım Sen erkek için kendini alıştırıp isim bile düşünmeye başlamıssın =))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?