2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ehhh bu cuma 10. hafta oluyoruz.evet az kaldı:)sabır hepimize inşallah..

lierac'ı öneriyor hamile arkadaşlar
bide mustella'nın göğüs kremi göğüslere çok iyi geliyormuş

Ahhh arkadaşlar doğum yapanlar bilirler.. doğum sonrası en zor süreçlerden biri de bebeğiniz emmeyi reddiyorsa emmiyorsa sağmak zorunda kalıyorsunuz alışana kadar arada.. sağarken de uçları hep yara olur.. Sağarken göğsümden kan geldiğini bilirim. Bu konuda en iyilerden biri lansinoh ve medeladır. (Bazı hastaneler doğum sonrası veriyorlar)

Canım Sen erkek için kendini alıştırıp isim bile düşünmeye başlamıssın =))))))))

HOSGELDIN ARAMZKA HAYRISLI OLSUN
cnm ben 6 aya kadar kullanabılecegı sepet alıcam begendık 1-2 aya alıcaz buyuk ıhtımal o zmna kadar yatak odasında yatacak sonra odasına gecek ama park besıkmı normal besıkmı karar veremedım

ayyyyy bılıyordummmmm cokk sevındım hadı gzun aydınnn
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
cok uzuldum cnm hakkında hayırlısı olsun
cnm eczande satılıyor ama once doktoruna bır danıs bence

Bende varim kizlar =))

Nida_K, 24, 1 agostos, 7 mayis, cinsiyet belli degil, daha ilk

hosgeldınız aramızaaaaaaaa

bol bol su ic bence
catlamamiycaksa catlamiyorms
biraz cildin yapisiyla ilgili
ben yag kullanmiyorum killandirir diye korkuyorum
[/QUOTE]

tabiki su içmek önemlı ve ciltle alakalı birşey ama canım bişeylerde kullanmamız gerekıyor çünkü cilt kuruyor ve geriliyor badem yağı kıllandırıyor onu biliyorum ama susam yağı ile ilgili herhangi bir şey duymadım.

Kızlar size bi sorum olacak ....Benim Gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... o zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. neyse... sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. fazla ustelemedım.... sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?

zencefili çok ince dilimlersen ve çok fazla bekletmessen suyun içinde kötü değil bence yani en azından bulantı çekmekten daha iyi bence. ekstradan limon da sıkabilirsin içine o zaman daha iyi oluyor. bence denemekte fayda var çünkü zencefil gerçekten çok çok faydalı

yok cnm ikili test için daha erken senin
normal rutinlerini yaptırtmış o normal
2 hafta sonrasınada kalp atışını falan duyabilmek çocuğu görebilmek için çağırmış

merhaba kıslar nasılsınız yaa ben grip oluyorum galiba napıcam yaa bogazlarım şişmiş burnumda tıkalı gibi halsizim ne yesem ne içsem iyi gelir ki :18:

çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine...

taze zencefilli limonlu sıcak su içebilirsin hem bulantılarına iyi gelir hemde bağışıklığını arttırır. bogazların şiştiyse de karbonatlı yada tuzlu su ile gargara yapabilirsin. ama tabi ki en iyisi dinlenmek bol bol...

saol canım zaten çok halsizim yatıyorum bol bol zencefili deneye bilirim aslında onu alana kadar ıhlamur felanmı içsem

yok cnm ikili test için daha erken senin
normal rutinlerini yaptırtmış o normal
2 hafta sonrasınada kalp atışını falan duyabilmek çocuğu görebilmek için çağırmış

yaptırdıgım testlerı ınternetten cıkardım suan bendeler.. .. (hemogram,,, Elisa,, biyokımya,,İdrar tit..hormom,,) başlıkları var lakın hiç bır sey anlamıyorum :)) pazartesı yine gideceğim.. o zaman sorarım ne olduklarını..

selam yanlış hatırlamıyosam seninde üçünçü bebegindi herhalde benimde aynen öyle bu arada ankaradamısın sende

HOSGELDIN ARAMIZA GOZUN AYDIN
HOSGELDIN ARAMIZA GOZUN AYDIN ne guzel cınsıyetını de ogrenmıssın
cnm benımkınde cut off degerının altındayazıyor...yaş rıskı de920 yazıyor...beta hcg de 78.63
beni de ekler misiniz

28 , 3 ağustos, 20 mayıs , --- ilk

hosgeldın aramıza gozun aydın

evet cnm dediğim gibi rutin yapılan kan ve idrar testleri
zaten hemende sonuçlanırlar bi tek idrar kültürü istediyse o iki gün alır
kendi dr una gittiğindede işe yarayacak ona bilgi verecektir

selam yanlış hatırlamıyosam seninde üçünçü bebegindi herhalde benimde aynen öyle bu arada ankaradamısın sende

Merhaba canım evet 3. gebelıgım lakın sankı ılk bebegımmiş gibi heyecanlıyım =)) Hayır Ankara'dan deglım İstanbul'dayım :) Senın yasın kac bu arada..? Bugun saglık ocagına gittib hamıle kaydı yaptırmak ıstedıgımde hemsıre ılk bebebgın dımı dedı hayır 3. dedııgımde maşallah bu yasta 3. çocuk benı tebrık ettı :) bana gorede yaşım 3. gebelık ıcın çok normal...

Son düzenleme:
27 yaşındayım 9 yaşında kızım var 3.sınıfa gidiyo 6 yaşında oglum var anasınıfında . bende aynı ilk bebek gibi heyecanlıyım ve sanki digerlerinde daha rahattım daha hafiftim şimdi biraz daha zor olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…