- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.301
maşallah 3.bebek kaç doğumlusun?
maşşalah maaaşalllahh çok erken anne olmuşsunuz. Benim 3.düşünmek için çalışmıyor olmam gerekiyor. Siz çalışmıyorsunuz sanırım.
Yaa kızlar bıktım inanın bıktımmmm yoruldum artıkkk aglıycam yaaaniye böyle oluyo yaa sizin evde yardım edicek birileriniz varmı annenız kayınvalıdenız kardeşinz birileri varmı evde sizden başka yardımcı oluyolarmı yeri geliyo yemek yapamıosun mutfaga giremiosun azar azar yıyosun zorla yıosun temızlıgını yapamıosunn..Allah aşkına bişey soyleyın yaa zor güç yemek yapıyorum sabah kalk erkenden kahvaltı hazırla bögüre bögüre Kadının biri kalkmasın cogu zaman yardım etmesın eşini gönder sen kahvaltı edeme bi tutam ekmeği zor ye oğlen olmadan acık hazırlayıp yıyeme bekleki miiğden biraz düzelsin hazırlayıp yiyesin yok anam yok 2olur saat 3 olur yeri gelir 4olur bi iyi anında kalkıp bişiler hazırlarsın yok bide iki kişilik yaparsın kendıne zor hazırlıyosun zaten azcık ye 3 4 saat sonra gene acıkırsın offfff yaa nıye bana yardımcı olmuyoooo nıyeeeeee sanki o hamile ben hazırlayıp ben cagırıyorm bıde yemek hazır dedım duymamısmıs aradan 3saat geçti yiyeli sen yedınmı bıseler dıooo mutfagı girip yemegı gormedı sanki hiç laf arıyo agzımdan duyup gelmiyo yemege gelmezse gelmesin koydu tek basına yıyo sımdı 3saat geçti aradan bnde açımmm insan bari sanada koyym mu der.... Birazdanda aksam yemegııı yapııcmmmm.. Sırf eşim için katlanıyormm anneme giidcemmmmm !!
Yorum yapn bana nolur nolur nolrrr( sizdemi böylesinizzz?
Bence şükretmesini bil... Biz ne yapalım? Evde ne yardımcı var ne de yardımcı olacak bir yakınım.
Çalışıyorum sabah 7,30 da evden çıkıp akşam 8 de eve giriyorum. İş çıkışı koştur koştur kayınvalideden çocuğu al markete uğra eve git yemek hazırla çocuğu doyur .. oyna vakit geçir iki iş yapabilirsem ne alaka.. Ahhh ahh şükret bence
evet ben çalışmıyorum rabbim işalah sizede nasip eder hepsinin ayrı bi heyacanı var çünkü
valla arkadaşımın ilişkisi olmuş 2 saat sonra doğuma gitmiş üstelik bu arkadaşım da hemşire
normal doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bilemiyorum tabi korku işte elimizi bağlıyo bizim eşimle kanka olcaz bu gidişle
profilimde ki ayarlarıma bakarken eklentiler kısmında daha önce eklediğim fotoları gördüm. 03.01.2009 da Mart anneleri grubumuza göbeğimin fotoğrafını eklemişim. Herkes ekliyordu o zaman. Doğumdan 1 ay önceki halim yani
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=7711&d=1231012170
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=7710&d=1231010970
mayıs anneleri benm gibi sorunlar yasayan yokmu oğlenden 4 tabak yemek vardı girdim tencere yok nerde dıe sordum bıttı yemek dedı aksama daha fazla iş cıktı bana yanı nasl yedıyse okdr yemegı ben yarım tabagı zor yemıstım. Nedn bnmlede ilgilenmiyosnnzz:d:d
gördüğüm kadarıyla hiç çatlak yok gibi canım nasıl başardın bunu bize de söylesen :):) maşallah sanada bebegine de :)
cnm bnm yapacak bişi yok
takmayacaksın
madem çalışmıyosun git yat kalkamıyorum de
sinirlenme kendine yapıyosun
ha yok yapamam işler kalır diyosanda o yokmuş gibi davran
ama en iyisi sabır çek
BAK BUARADA TÜM ŞEÇENEKLERİ SUNMUŞUM AMA BEN HEP VE HER KOŞULDA SONUNCUSUNU YAPARIM :)
Kızlar size bi sorum olacak ....Benim Gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... o zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. neyse... sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. fazla ustelemedım.... sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?
Kızlar size bi sorum olacak ....Benim Gitmek istediğim doktor hem tatılde hemde kasım ayına kadar randevusu dolu oldugundan kasım 13'e randevu aldım... o zamana dek farklı bir doktora baglanmak ıstemedım . bu nedenden dolayı sadece içimi serinletmek adına devlet hastanesine gittim... doktor bana son sat tarıhını felan sormadı o sormadan ben herseyı soyledım .. neyse... sadece ultrasondan baktı kese gorunuyor şu tahlıllerı yap 2 hafta sonra tekrar gel dedı ... yaptırdıgım tahlıllerın ne oldugunu sordugumda '' genel her hamıle bayana yaptırdıgımız tahlıllıer'' dedi.. fazla ustelemedım.... sımdı size soruyorum bu tahlıller sizce 2'li test diye tabır ettgınız tahlıllermi...?
Ama yanımda k.v. var. hiç düşünmüyo beni açmıyım susuzmyum sureklı cıkarıyorm yemek yapıp yıyemıyorm kumanda elinde sureklı otryo baska bıse yaptıgı yokbebeğim minicik doğck yemeye yemeye.. doğum yapncada boyle olursa halim perişan azcık bişe alsam yesem önüme gözume bakıo sanki bana hani der gibi nolur hazırlasa öğle yemeğini. insan saat 3te 4 te oğle yemeği mi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?