2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
maşallah 3.bebek kaç doğumlusun?

maşşalah maaaşalllahh çok erken anne olmuşsunuz. Benim 3.düşünmek için çalışmıyor olmam gerekiyor. Siz çalışmıyorsunuz sanırım.

evet ben çalışmıyorum rabbim işalah sizede nasip eder hepsinin ayrı bi heyacanı var çünkü

Yaa kızlar bıktım inanın bıktımmmm yoruldum artıkkk aglıycam yaaa niye böyle oluyo yaa sizin evde yardım edicek birileriniz varmı annenız kayınvalıdenız kardeşinz birileri varmı evde sizden başka yardımcı oluyolarmı yeri geliyo yemek yapamıosun mutfaga giremiosun azar azar yıyosun zorla yıosun temızlıgını yapamıosunn..Allah aşkına bişey soyleyın yaa zor güç yemek yapıyorum sabah kalk erkenden kahvaltı hazırla bögüre bögüre Kadının biri kalkmasın cogu zaman yardım etmesın eşini gönder sen kahvaltı edeme bi tutam ekmeği zor ye oğlen olmadan acık hazırlayıp yıyeme bekleki miiğden biraz düzelsin hazırlayıp yiyesin yok anam yok 2olur saat 3 olur yeri gelir 4olur bi iyi anında kalkıp bişiler hazırlarsın yok bide iki kişilik yaparsın kendıne zor hazırlıyosun zaten azcık ye 3 4 saat sonra gene acıkırsın offfff yaa nıye bana yardımcı olmuyoooo nıyeeeeee sanki o hamile ben hazırlayıp ben cagırıyorm bıde yemek hazır dedım duymamısmıs aradan 3saat geçti yiyeli sen yedınmı bıseler dıooo mutfagı girip yemegı gormedı sanki hiç laf arıyo agzımdan duyup gelmiyo yemege gelmezse gelmesin koydu tek basına yıyo sımdı 3saat geçti aradan bnde açımmm insan bari sanada koyym mu der.... Birazdanda aksam yemegııı yapııcmmmm.. Sırf eşim için katlanıyormm anneme giidcemmmmm bakar o bana!

Yorum yapn bana nolur nolur nolrrr( sizdemi böylesinizzz?

Son düzenleme:
Ben de normal doğum yaptım (epiduralsiz)

umarım bunda da normal doğum yapabilirim herşey yolunda giderde..

Çünkü gerçekten bence de her annenin bu anı yaşaması gerekiyor. çok özel bir durum.

Bence şükretmesini bil... Biz ne yapalım? Evde ne yardımcı var ne de yardımcı olacak bir yakınım.

Çalışıyorum sabah 7,30 da evden çıkıp akşam 8 de eve giriyorum. İş çıkışı koştur koştur kayınvalideden çocuğu al markete uğra eve git yemek hazırla çocuğu doyur .. oyna vakit geçir iki iş yapabilirsem ne alaka.. Ahhh ahh şükret bence

Ama yanımda k.v. var. hiç düşünmüyo beni açmıyım susuzmyum sureklı cıkarıyorm yemek yapıp yıyemıyorm kumanda elinde sureklı otryo baska bıse yaptıgı yok bebeğim minicik doğck yemeye yemeye.. doğum yapncada boyle olursa halim perişan azcık bişe alsam yesem önüme gözume bakıo sanki bana hani der gibi nolur hazırlasa öğle yemeğini. insan saat 3te 4 te oğle yemeği mi yer

Son düzenleme:

wuu o da süpermiş
biz de aynen kanka muhabbbeti gidiyo artık

Son düzenleme:
Mayıs anneleri benm gibi sorunlar yasayan yokmu oğlenden 4 tabak yemek vardı girdim tencere yok nerde dıe sordum bıttı yemek dedı aksama daha fazla iş cıktı bana yanı nasl yedıyse okdr yemegı ben yarım tabagı zor yemıstım. nedn bnmlede ilgilenmiyosnnzZ

gördüğüm kadarıyla hiç çatlak yok gibi canım nasıl başardın bunu bize de söylesen :):) maşallah sanada bebegine de :)

cnm bnm yapacak bişi yok
takmayacaksın
madem çalışmıyosun git yat kalkamıyorum de
sinirlenme kendine yapıyosun

ha yok yapamam işler kalır diyosanda o yokmuş gibi davran

ama en iyisi sabır çek

BAK BUARADA TÜM ŞEÇENEKLERİ SUNMUŞUM AMA BEN HEP VE HER KOŞULDA SONUNCUSUNU YAPARIM :)

Son düzenleme:
gördüğüm kadarıyla hiç çatlak yok gibi canım nasıl başardın bunu bize de söylesen :):) maşallah sanada bebegine de :)

evet hiç çatlağım olmadı..52 ile hamile kalıp 65 kilo ile doğuma girmiştim..Lierac ve bebe yağını dönüşümlü kullanıyordum.

Canm tesekkur ederm cvp verdiğin için.. yatamıyorumkı ınan cok ayakta kalıyorm sırtım belim cok agrıyo. Sanırım vuct dengesi yuzunden göbişe geliyoya agırlık.. aç olmasam takmam ama aç olnca cok sınırlı olyrmm dayanamıyorm takmadanda durammıyorm ama sabır dıyorum cok sagol cnm benmmm

herkese iyi akşamlar

inşallah,herkesin keyfi yerindedir.çok sık giremediğim için nete,değişiklikleri pek takip edemiyorum ama naplım bu da yeter.
geçen hafta yaşadığım kanama ve kalp atışını duymadığımızdan kaynaklanan kabuslarım çok şükür bu pazartesi sona erdi.pazartesi günü gördüm ilk kez bebeğimi,kalbi pıt pıt pıt atıyordu.kanamam ve lekelenmelerim de geçti çok şükür.dr yinede progesteran ilaç(3) ve iğne(haftada 1) verdi.yalnız internetteki hafta hesaplamaya göre pazartesi tam 8.haftamdı,ama doktorun verdiği ultrason kağıdında 7 hafta yazıyordu.sanırım normal bir durum,geriden takip ediyorum herhalde.
mutluyum ,umutluyum,herkese sonsuz sevgiler ve bol şanslar

ıkılı test ıcın daha erken canım bızlerede verılen kan ıdrar testlerı..

Eki Görüntüle 535128

Bu da oğlumun şimdi ki hali :) zaman nasıl da geçiyor

rabbim bağışlasın ne guzel bır duygu ya bızde bebıslerımın buyudugunu gorecekmıyız:)

ıkılı test ıcın daha erken canım bızlerede verılen kan ıdrar testlerı..

Eki Görüntüle 535128

Bu da oğlumun şimdi ki hali :) zaman nasıl da geçiyor

rabbim bağışlasın ne guzel bır duygu ya bızde bebıslerımın buyudugunu gorecekmıyız:)

bıraz ıyı olduguma guvenerek evı temızlıyım dedım sonuc halsızlık ve kasık agrıları
pazara gıdıcektım gıdemedım butun gun evdeydım dısarı cıkcak halım yok Allahtan yemek var bırde onla ugrasmıcam
komsum gordu benı süzülmüşşün nzayıflamıssın dedı hamıelyım dıyınce oyle bır sarıldıkı sasırdım 2 3 dk bırakmadı benı
ne ıstıyorsan yapıyım yardımcı olayım dedı Allah razı olsun kızı gıbı sevıyorum senı yemek yaparım ben sana dıyor
boyle cevremde sevınenler gordukce bende mutlu oluyorum kendı kendıme yeterım ınsallah kımseden yardım almak ıstemıyorum
kasık agrıları bı bıtse gerısıyle basa cıkıcam ..

canım annene gıtme ıhtımalın varsa bıraz onda kal sende dınlenmıs olursun
bu haldeyken kayınvalıdenın yaptıgı ayıp ama bunu o farketmelı yada esın görüp annesını uyarmalı
duzeltemıcegı nseyler ıcın kendını yıpratmak boş ben bunu cok yaptım halada yapıyorum ama eskısı gıbı degılım ..
esıne durumunu guzelce anlat baktın ortam duzelmıyor kardesın varsa yanına gelsın yada annen sanabaksın musaıtse
ve ınsallah tez vakıt mıde bulantısından kurtulursun inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…