2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen kaç yaşındaydın bu arada

Ooo Maşallah sen benden de gençmişssin... 29 yasındayım ben.... 9 yasında 3.sınıfa giden oglum 7 yasında 1 sınıfa giden bi oglum daha var... evet canım bugun bu konuyu eşimlede konustum ... dıgerlerınde ne bir yorgunluk ne mide bulantısı hamılelıge dair hiç bir şey yaşamadım .. Bu erkek cocuguna özgü bir şeymidir bılemıyorum ama bu farklılıgı cınsıyet değişimi veya yaştan dolayı olabılıcegını dusunuyorum ... :)

yaştandır yaştan :)
aynı yaştayız kız ben daha birinciyi zor doğuruyorum :):):)
şaka biyana çok güzel bişey genç yaşta anne olmak
ama artık bu ihtimaller azaldı ne mutlu sana

Yok canım ondan değil, kız ismim belli
Erkek isminde değişiklik olduğu için erkek ismini konuştum
Rabbim sağlıkla versinn evlatlarımızı

Bizimde Kız ismimiz hazır,, Senden kpya çektim Erkek ismi olarak Kayra ismide çok hoşuma gitti..)))) anlamına bakacagım daha sonra .. Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inş..

yaştandır yaştan :)
aynı yaştayız kız ben daha birinciyi zor doğuruyorum :):):)
şaka biyana çok güzel bişey genç yaşta anne olmak
ama artık bu ihtimaller azaldı ne mutlu sana

Evet canım sımdı dusunuyorumda 2.si kaza sonucu meydana gelmıs olsada iyiki varlar ..:) Rabbim isteyen herkese bu zevki tattırsın...

bence yaş ilerledikçe dayanma güçümüzde tükeniyo bende kızdada oglanda hiç hamile gibi diildim ama şimdi daha farklı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

bence yaş ilerledikçe dayanma güçümüzde tükeniyo bende kızdada oglanda hiç hamile gibi diildim ama şimdi daha farklı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Amin canım inş.... Ya ben Kordon bağlarını baglatmayı dusunuyorum artık... yasım genc oldugundan karsı cıkıyorlar ama ımza atıp kendı ıstegınle yaptırabılıyormussun.... gorumcem 3. cocuktan sonra baglattı... şu an o dusunce ıcerısındeyım lakın tam kararımı vermedım... sende oyle bı dusunce varmı ..?

Hangisini beğendin canım kızda
Asel Mira ?
Ayza Derin ?

Kayra'dan soğudum ben
Ali Aras (Irmak ismiymiş), Aras olma ihtimali yükseldi
Ali Ateş'te hoş gibi ama anlam olarak ne katar bilemem
Ali Aybars
Ali Gurur

Yeni listem

şu an için yok çünkü ilerde ne düşünecegimi bilmiyorum belki yeter derim belkide fikrim degişir bi tane daha isterim

Kız ismimiz ( Zeynep nur ) :)) Erkek hiç hiç düşünmedim desem yeridir... =)) Aras gercekten çok hoş bi isim...

Kız ismimiz ( Zeynep nur ) :)) Erkek hiç hiç düşünmedim desem yeridir... =)) Aras gercekten çok hoş bi isim...

Rabbim isimleriyle güzel bir ömür yaşatsın inşAllahhh

Birşey soracağımm senin diğer doğumlar sezeryan mı normal miydi?
Ben normal çok istiyorum ama birazda tırsıyorum sanırım
Sezeryanda da uyutulupta değilde epidural olsun taraftarıyım

Canım ben ılk dogumumu normal ve çok çok rahat yaptım maşallah..... 8 de evden cıktık.. gorumcemı aldık 9 da hastedeydım 9 45 'te dogum yaptım =))) ılk gebelıkler (Genelde cok rahat oluyormus ) Bu yuzden hiç korkma....2.'de normal ama hastenenın azizlıgıne ugradım .. benı sezeryana almadan direk suni sancı verıp doguma aldılar... kordon bagı hem bogazına hemde ayagına dolanmıs .. ben ıkındıkca bebek geri çekılıyormus... az daha boguluyormus yavrucak ... oda zaman olarak cok cabuk dogdu :) ikinci dogum bıraz korkuttu benı bu yuzden biir sorun cıkmazsa bende epidural ıstıyorum...

valla sizi bilmemde ben sağlığımda izin verirse
çatır çatır dğurmak istiyorum
zorsa ikinciyi sezaryan yaptırırrım :):):)

Ayyy ne müthiş birşey Rabbimm bizede yaşatır inşAllahhh
O sıcak sıcak haliyle yanağına koymaları, mızık mızık ağlamalarını izlemek şahane bir duygudur sanırım
Tüpleri bağlatma normal doğumda da oluyor dimi?

valla sizi bilmemde ben sağlığımda izin verirse
çatır çatır dğurmak istiyorum
zorsa ikinciyi sezaryan yaptırırrım :):):)

Aynen öylee normal doğurmak en temizi en ağrısızı en yaşanılası bir mucize
İnşallah Rabbim nasip eder doğururuz
Birde işim komik tarafı analarımız senin tabirinle çatır çatır doğururken
Şimdi normal doğum yapana kahraman gözüyle bakıyorlar
Bende tırsık bir kahraman olmak istiyorumm ne yalan söyleyimmm

Son düzenleme:

Tüpleri bağlatma olayı malesef normal doğumda yapılamıyor... Bıcak altına yatman şart...

maşallah 3.bebek kaç doğumlusun?

maşşalah maaaşalllahh çok erken anne olmuşsunuz. Benim 3.düşünmek için çalışmıyor olmam gerekiyor. Siz çalışmıyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…