- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.321
ahh ahh kaynana degılmı bırcogu hatta hepsı aynı ...allahyardımcın olsun yorma uzme kendını yapamıyorsun zorla degılya yat yapamıyorum de.eşinde konussun annesıyle yardım etsın ıs yaptırma desin....Yaa kızlar bıktım inanın bıktımmmm yoruldum artıkkk aglıycam yaaaniye böyle oluyo yaa sizin evde yardım edicek birileriniz varmı annenız kayınvalıdenız kardeşinz birileri varmı evde sizden başka yardımcı oluyolarmı yeri geliyo yemek yapamıosun mutfaga giremiosun azar azar yıyosun zorla yıosun temızlıgını yapamıosunn..Allah aşkına bişey soyleyın yaa zor güç yemek yapıyorum sabah kalk erkenden kahvaltı hazırla bögüre bögüre Kadının biri kalkmasın cogu zaman yardım etmesın eşini gönder sen kahvaltı edeme bi tutam ekmeği zor ye oğlen olmadan acık hazırlayıp yıyeme bekleki miiğden biraz düzelsin hazırlayıp yiyesin yok anam yok 2olur saat 3 olur yeri gelir 4olur bi iyi anında kalkıp bişiler hazırlarsın yok bide iki kişilik yaparsın kendıne zor hazırlıyosun zaten azcık ye 3 4 saat sonra gene acıkırsın offfff yaa nıye bana yardımcı olmuyoooo nıyeeeeee sanki o hamile ben hazırlayıp ben cagırıyorm bıde yemek hazır dedım duymamısmıs aradan 3saat geçti yiyeli sen yedınmı bıseler dıooo mutfagı girip yemegı gormedı sanki hiç laf arıyo agzımdan duyup gelmiyo yemege gelmezse gelmesin koydu tek basına yıyo sımdı 3saat geçti aradan bnde açımmm insan bari sanada koyym mu der.... Birazdanda aksam yemegııı yapııcmmmm.. Sırf eşim için katlanıyormm anneme giidcemmmmm bakar o bana!
Yorum yapn bana nolur nolur nolrrr( sizdemi böylesinizzz?
maşallah cnm allah sızelre bagıslasın
Yaa kızlar bıktım inanın bıktımmmm yoruldum artıkkk aglıycam yaaaniye böyle oluyo yaa sizin evde yardım edicek birileriniz varmı annenız kayınvalıdenız kardeşinz birileri varmı evde sizden başka yardımcı oluyolarmı yeri geliyo yemek yapamıosun mutfaga giremiosun azar azar yıyosun zorla yıosun temızlıgını yapamıosunn..Allah aşkına bişey soyleyın yaa zor güç yemek yapıyorum sabah kalk erkenden kahvaltı hazırla bögüre bögüre Kadının biri kalkmasın cogu zaman yardım etmesın eşini gönder sen kahvaltı edeme bi tutam ekmeği zor ye oğlen olmadan acık hazırlayıp yıyeme bekleki miiğden biraz düzelsin hazırlayıp yiyesin yok anam yok 2olur saat 3 olur yeri gelir 4olur bi iyi anında kalkıp bişiler hazırlarsın yok bide iki kişilik yaparsın kendıne zor hazırlıyosun zaten azcık ye 3 4 saat sonra gene acıkırsın offfff yaa nıye bana yardımcı olmuyoooo nıyeeeeee sanki o hamile ben hazırlayıp ben cagırıyorm bıde yemek hazır dedım duymamısmıs aradan 3saat geçti yiyeli sen yedınmı bıseler dıooo mutfagı girip yemegı gormedı sanki hiç laf arıyo agzımdan duyup gelmiyo yemege gelmezse gelmesin koydu tek basına yıyo sımdı 3saat geçti aradan bnde açımmm insan bari sanada koyym mu der.... Birazdanda aksam yemegııı yapııcmmmm.. Sırf eşim için katlanıyormm anneme giidcemmmmm bakar o bana!
ben de grıbım doktor ıhlamur ıcme meyve ye agırlık ver dedııhlamur da olur bence ama emin değilim. adaçayı içemiyoruz onu biliyorum ama.
elden bir şey gelmiyorsa yapacak bir şey yok sabır dıyeceksınYaa kızlar bıktım inanın bıktımmmm yoruldum artıkkk aglıycam yaaaniye böyle oluyo yaa sizin evde yardım edicek birileriniz varmı annenız kayınvalıdenız kardeşinz birileri varmı evde sizden başka yardımcı oluyolarmı yeri geliyo yemek yapamıosun mutfaga giremiosun azar azar yıyosun zorla yıosun temızlıgını yapamıosunn..Allah aşkına bişey soyleyın yaa zor güç yemek yapıyorum sabah kalk erkenden kahvaltı hazırla bögüre bögüre Kadının biri kalkmasın cogu zaman yardım etmesın eşini gönder sen kahvaltı edeme bi tutam ekmeği zor ye oğlen olmadan acık hazırlayıp yıyeme bekleki miiğden biraz düzelsin hazırlayıp yiyesin yok anam yok 2olur saat 3 olur yeri gelir 4olur bi iyi anında kalkıp bişiler hazırlarsın yok bide iki kişilik yaparsın kendıne zor hazırlıyosun zaten azcık ye 3 4 saat sonra gene acıkırsın offfff yaa nıye bana yardımcı olmuyoooo nıyeeeeee sanki o hamile ben hazırlayıp ben cagırıyorm bıde yemek hazır dedım duymamısmıs aradan 3saat geçti yiyeli sen yedınmı bıseler dıooo mutfagı girip yemegı gormedı sanki hiç laf arıyo agzımdan duyup gelmiyo yemege gelmezse gelmesin koydu tek basına yıyo sımdı 3saat geçti aradan bnde açımmm insan bari sanada koyym mu der.... Birazdanda aksam yemegııı yapııcmmmm.. Sırf eşim için katlanıyormm anneme giidcemmmmm bakar o bana!
Kizlar gecen sene mayis annelerinin dogum zamanlarini okudum hergun biri dogurmus,ay sira bize gelse keske
harika olurrrrr gelse o gnler bir an onceee
Cnm bnm bebegin cinsiyetini ogrenmissin
Ne guzel fakat erken degilmi
ultrasal resmi varmi
Mayıs anneleri benm gibi sorunlar yasayan yokmu oğlenden 4 tabak yemek vardı girdim tencere yok nerde dıe sordum bıttı yemek dedı aksama daha fazla iş cıktı bana yanı nasl yedıyse okdr yemegı ben yarım tabagı zor yemıstım. nedn bnmlede ilgilenmiyosnnzZ
valla aynı olmasada benzer şeyler yaşıyorum canım seninle. çalışan bir bayanım. ben de sabah kalkıyorum hiç bişey yiyemiyorum. akşama kadar iş yerinde herşey kokuyor. tuvalete gidip kusmayayım diye su bile içmiyorum.öğle yemeği yerine çubuk kraker. kayınvalidem çocuk işi ortaya çıkana kadar melek gibiydi. allah diyordum herkese böyle kayınvalide versin. ama çocuk lafını duyunca değişti. eşim o kadar arıyor anne gel ihtiyacımız var diye. siz gelin ben yemek yaparım burda yersiniz diyor. e kalabalıklar her akşam çekecek halim kalmıyor. zaten o da her gün aramıyor. grip oldum bir de üstüne. bak bir kere arayıp naptınız akşam gelin falan yok. dün o kadar zoruma gitti ki eşim ders veriyor akşam sekize kadar. o da yapamaz salya sümük gözümü açamıyorum biz lokantalarda yemek yemeye çalışıyoruz. ve ben dışarıda yemek yemekten nefret ediyorum. en sonunda annemi aradım isyan ettim nolur gel diye. yazık zaten o da kaç gündür uyuyamıyormuş. yarın gelecek birkaç günlüğüne. aslında çok mesafe yok aramızda ama kalp hastası hemen hastalanıyor. insanın ne varsa kendi anasından var. sabret canım hiç üzülme. seni de sıktım bu konularla ama aynı şeyleri yaşadığımızı anlatmak istedim. kayınvalideni de öyle kabul et. gül geç bazı şeylere. bebeğini düşün ona kavuşunca hiç bişey gelmez aklına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?