2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben 7+4 iken doktora gittim şimdi ultrason resmini inceliyordum 7w 4 d
altında da 6w 3d yazıyor bu bir hafta geriden gittiğini mi gösteriyor doktor birşey demedi ama sağlıklı dedi
öyleyse 6+4 iken gittiğim cins doktorun kalp atışalarını görmeme sebebi bu o zaman

ahh ahh kaynana degılmı bırcogu hatta hepsı aynı ...allahyardımcın olsun yorma uzme kendını yapamıyorsun zorla degılya yat yapamıyorum de.eşinde konussun annesıyle yardım etsın ıs yaptırma desin....
benım esımın yanında bana yaptırmaz kaynanam esım gıdınce cay bekler ayagına onu getır bunu getır der.ahh annem bı bardak kaldırtmaz bana el işte ne anlar bırde bana dıyorkı ben 3 hamılelıgımde de yattım sen ıyı duruyorsun dıyor.sinirrrrrrrrr
Eki Görüntüle 535128

Bu da oğlumun şimdi ki hali :) zaman nasıl da geçiyor
maşallah cnm allah sızelre bagıslasın

Selam kızlar. Ben hem annemden hem kayınvalidemden çok uzağım. Onun için eşimin eline kalmış durumdayım. Eşimin günü gününe uymaz normalde, bi gün çok alayışlı bi gün değil. Ben derdimi anlatarak çözmeye çalışıyorum. Mesela kuru soğana hiç tahammülüm yok hamilelik yüzünden. Onun için ymek yapacağım zaman tatlı dille, güler yüzle rica ediyorum, sağolsun o da soğanları doğrayıp kavuruyor. Yemeğin gerisini ben yapıyorum. Bu da bi yöntem. Ama ben şu an 11. haftanın içindeyim, bulantılarım epey azaldı. Darısı daha erken haftalarda olup bekleyen arkadaşların başına.
Bi de unutmadan, benim de ağzımın tadı yoktu ilk zamanlar. Ben bol bol hurma yedim işe yaradı, zaten çok severim, bi de içinde lif olmasından dolayı bebeğin zekasını geliştirdiğini öğrendim e daha ne olsun.

valla aynı olmasada benzer şeyler yaşıyorum canım seninle. çalışan bir bayanım. ben de sabah kalkıyorum hiç bişey yiyemiyorum. akşama kadar iş yerinde herşey kokuyor. tuvalete gidip kusmayayım diye su bile içmiyorum.öğle yemeği yerine çubuk kraker. kayınvalidem çocuk işi ortaya çıkana kadar melek gibiydi. allah diyordum herkese böyle kayınvalide versin. ama çocuk lafını duyunca değişti. eşim o kadar arıyor anne gel ihtiyacımız var diye. siz gelin ben yemek yaparım burda yersiniz diyor. e kalabalıklar her akşam çekecek halim kalmıyor. zaten o da her gün aramıyor. grip oldum bir de üstüne. bak bir kere arayıp naptınız akşam gelin falan yok. dün o kadar zoruma gitti ki eşim ders veriyor akşam sekize kadar. o da yapamaz salya sümük gözümü açamıyorum biz lokantalarda yemek yemeye çalışıyoruz. ve ben dışarıda yemek yemekten nefret ediyorum. en sonunda annemi aradım isyan ettim nolur gel diye. yazık zaten o da kaç gündür uyuyamıyormuş. yarın gelecek birkaç günlüğüne. aslında çok mesafe yok aramızda ama kalp hastası hemen hastalanıyor. insanın ne varsa kendi anasından var. sabret canım hiç üzülme. seni de sıktım bu konularla ama aynı şeyleri yaşadığımızı anlatmak istedim. kayınvalideni de öyle kabul et. gül geç bazı şeylere. bebeğini düşün ona kavuşunca hiç bişey gelmez aklına.

ıhlamur da olur bence ama emin değilim. adaçayı içemiyoruz onu biliyorum ama.
ben de grıbım doktor ıhlamur ıcme meyve ye agırlık ver dedı

elden bir şey gelmiyorsa yapacak bir şey yok sabır dıyeceksın
benım başıma gelse tum gun yataktan cıkmam cok mu acıktım bıseyler yer tekrar yatarım ev batmıs, yemek yokmuş umrumda mı olur aksamına eşim geldi mi inler dururum gider birkaç çıkarırım zaten aklı başında bır eşse o zaman annesini uyarır yardım etmesı gerektıgını soyler ben anlamıyorum insanları komşularım bile işten geldiğimde kapıya çıkıp istediğin birşey varsa yapalım diyorlar yedı kat eller böyle düşünürken en yakınlar nıye böyle hazımsız olur anlamam şükür kayınvalıdem dunya tatlısı kızlarından benı ayırmıyo ama çekenler var biliyorum
yakın arkadaşımın 3 aylık bebeği var diş çıkarmaya başlamış kayınvalıdesi aramış bayram temizliğine gel evi temizle cocuk yatar evde akşama kadar boş boş oturuyorsun evde demiş eşide çağırıyorsa gideceksin demiş
kızlar her durumda şükredeceksınız halınıze
gececek bu günler

Niye bu kadar stres yapıyosun ki??? sen de yapma yemeği, ne de olsa miden bulanıyor. Yiyebileceğin zamanda peynir ekmek atıştır bişeler hem hafif olur, kayınvaliden de başının çaresine baksın.

önce geçmişi okuyup yorum yaptığım için günaydın demek 2. mesaja kaldı :)

GÜNAYDINNNN GÜZEL ANNELER :)

Bugün ilk doktor kontrolümüz var saat 15:00'da, biraz heyecanlıyız, inşallah herşey yolundadır

kızlar ya okuyunca çok üzüldüm Allah sizlere kolaylık versin inşallah daha iyi olursunuz bulantılarınız halsizlikleriniz geçer..ben çokşükür bazen iyiyim, bazen kötü oluyorum işten gelip direkt yatıyorum yemek bile hazırlayamıyorum o zamanlar eşimden Allah razı olsun yardımcı oluyor hazırlıyor..doktor hergün et yemelisin dedi bana kanım düşük old. için..eşimde sağolsun dün et aldı geldi..ben bakınca bile midem bulandı o da pişirdi getirdi ama pişmiş hali bile midemi bulandırdı, sulu sulu görünüyodu..zorla aldım bi parça yedim sanki insan eti yiyor gibi hissettim midem iyice kalktı yiyemedim..sonra sakinleşince kendime iki tane yumurta haşladım onları yedim..iyi hissettiğimde ise yemeğimi falan yapabiliyorum çok şükür, kötüysemde yatıyorum..sizin için düşünüyorum da çok kötü olduğumda o halimle kendime eziyet edip yemek falan yapmazdım sanırım..bulantılı günlerde kahvaltı yapardım hatta eşimde kahvaltı yesin derdim bi çocuk kolay dünyaya gelmiyor.bence sizde eğer evinizde çok fazla olay çıkmazsa kötü olduğunuzda yemek falan yapmayın yatın ki ne eşiniz ne de kayınvalideniz sizden birşey beklemesin..siz yaptıkça onlar yapabildiğinizi görüp isterler..biraz canınızın kıymetini bilin canım arkadaşlarım..kayınvalidenizinde eşinizin de eli ayağı tutuyorsa bırakında zor gününüzde az yardım etsinler..ister gönüllü ister gönülsüz ama yardım etsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…