- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.021
canim bence de kiz seninki
hem cin ve rus da kiz diyor
doktor diyinca sasirmiycan bile benim gibi oyle dusunuyorum
hayirlisi olsun az kaldi ogrenirsin umarim 12. 13. haftalarinda
insallah normal birseydirbende öyle umut ediyorum yol cok sallayınca olmuştur çünkü daha önce dusuk yaptım daha koyuydu ve sureklı geliyordu bunda 3 kez peceteye geldi sadece
kalbi atıyordur umarım gerçi durmasa sabah su ve yemek ıcın uyandırılmazdım diye düşünüyorum
Allahh sağlıklı ve hayırlı evlat versinnn canım
Sen kız olduğunu öğrenincede sevinmedin mii? Yada hala korkuların mı yok mu ona bişey olacak diye:18:
Dün ne farkettim biliyormusunuzz? Kız olcak senin ki derken bıyık altından hııhııı gülüşmeler, kızı olur bunun!!demeler
Aslında sinirlendim! Çünkü ataerkil toplumda yaşamanın getirdiği cahillikler diye düşünüyorum..
Zira bunu diyen bayan topluluğu kendini hangi cinsiyet ayrımınına sokuyor acaba
Bende aaa zaten çinde de kız çıkıyor filan diyince 6 aylık hamile olan bir arkadaş vardı, oda bana diyor kii bende dee kız çıkıyordu ama oğlum oluyor (umudunu yitirme demek istiyor) dedi..
Şaşırdım açıkcası ve kendimede kızdım çok mu erkekçi gözüküyorum diye :44:
Kız-erkek...Rabbim tüm organları sağlam, zihni aklı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllahhh...
Artık öğrenene kadar da çok girmek istemiyorum cinsiyet durumuna
Allahh sağlıklı ve hayırlı evlat versinnn canım
Sen kız olduğunu öğrenincede sevinmedin mii? Yada hala korkuların mı yok mu ona bişey olacak diye:18:
Dün ne farkettim biliyormusunuzz? Kız olcak senin ki derken bıyık altından hııhııı gülüşmeler, kızı olur bunun!!demeler
Aslında sinirlendim! Çünkü ataerkil toplumda yaşamanın getirdiği cahillikler diye düşünüyorum..
Zira bunu diyen bayan topluluğu kendini hangi cinsiyet ayrımınına sokuyor acaba
Bende aaa zaten çinde de kız çıkıyor filan diyince 6 aylık hamile olan bir arkadaş vardı, oda bana diyor kii bende dee kız çıkıyordu ama oğlum oluyor (umudunu yitirme demek istiyor) dedi..
Şaşırdım açıkcası ve kendimede kızdım çok mu erkekçi gözüküyorum diye :44:
Kız-erkek...Rabbim tüm organları sağlam, zihni aklı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllahhh...
Artık öğrenene kadar da çok girmek istemiyorum cinsiyet durumuna
Amin canım,
benim teyzem ikizlerine doğum yapacakken doktor bekleme odasında bi teyze sormuş neyin olacak diye, teyzemde ikizlerim olacak kızlarım demiş
kadın da olsun üzülme, o da evlat demiş
bence ilk bebeğin cinsiyeti önemli değil ikincisinde insan karşı cinsi ister
o aman kiz olabilir senintersini dusunmek lazim pekbicicinin di mi kiz saka bir yana herkes merak ediyor bu ara hergunku konumu bu
ben simdi kurtuldum bu meraktan darisi basiniza
aslinda ilk 3 ay da yolculuk zararlidir diye birsey okumadim hic nette hele ki bir saatlik yolculuktan hicbir sey olmaz benceben de yolculuk yapicam yakin zamanda hem de cok uzun
yolculuk sorun değil normalde.benim düşük tehlikesi vardı ve gideceğim yol çok virajlı o yüzden. birşey olmazdı belki ama, olsaydı da bahanesi olmasın diye...
amin canim saglikli olsun bebeklerimiz
bizimki sadece merak sakin kendini suclama ya da kotu hissetme
ben de erkek bebek delisiyim diye suclardim bazen ama karninda tasiyinca ne onemi var
kiz cocuklarini hep havali cimarik bulurdum esim kiz bebek dedikce ama simdi BENIM KIZIM olunca nasil degerli bir bilsen
ben de tam aksi saniyordum bu aralar kiz bebek isteyen cok gibi geliyor bana, hatta herkes kizim olsun kizim olsun tavirlarinda
bence cevrenin ne dedigine naisl baktigina aldiris etme, onlara acik vermemek de onemli, ilk bebegim cinsiyet onemli degil gibi
sonucta inan bizimki merak yoksa kiz erkek farkeder mi? sadece son haftalarda nsan acaba acaba diye cok kapiliyor ondan.
ben kizim oldugunu ogrneince uctum havalara, ama o an oktor kiz ya da erkek desin deger ayni olacakti ayni sevinecektikzaten hep bunu diyordum ayni derece sevinirdim
ama bebege birsye olacak mi endisesi bence kucagimiza alana kadar egcmez canim ya
karnmizda tasimak mucizevi harika birsey
ama yine de her aninda tedirginlik olacaktir diyorum ben
ben sali gun gordum su an aklim onda iyi mi hersye yolunda mi diye
kızlaaaar günaydın. bugün kontrolümüz var. minik kuzumu 3 haftadır göremedim. bugün görcez.çok heyecanlıyım. nasıl birşey oldu acaba. bugünlerde testler falan da yapılacak nolur dua edin sonuçlar güzel çıksın. bu arada bol bol çikolata yiyip gitcem.bakalım miniğim gösterecek mi? halam hafta sonu bana ayva soyup uzattı. bunu ye de, kızın gamzeli olsun, dedi. sonrada, allah dedirtti herelde dedi.gülüştük.bakalım nasıl olcak
Aynen öyle canım ikiside kıymetlimiz ve ilk göz ağrımız olacak
Rabbim yokluklarını göstermesin, ömür boyu sağlık nasip etsin
Birde aklıma ne geldi ipek1982'i okuyunca (çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin artık)
Ben 1 aydır doktora gitmedim, şuan 11. haftadayım ve sağlıklı mı? Hala benle mi? Kalbi atıyor mu hala? bilmiyorum
Kiii kötüde düşünmek istemiyorum ama bunlarında olabileceğini biliyorumm
Oyüzden Rabbimin gücüne gitmesin, onun verdiği canlı benim koşulsuz kabulumdur
Ve emaneti içinde milyonlarca şükür olsunn
Ayrıca bir arkadaşım vardı, çok erkek isterdii, benim erkek olacak sizin hepinizin kızı olacak derdii
Ozaman ona nasıl kızardım, bir kere ağzından sağlıklı olsun çıkmadı diyee
Hep oğlum olacak oğlum olacakk, babasıyla maçlara gidecekk,kız peşinde koşacak,sizin kızları sıkıştıracak derdi
Evet oğlu oldu, Rabbim gönlüne göre verdi
Ama noldu kalp kapakçığının birinde sorun oldu, 1 hafta kuvezde kaldı
Ve bu süreç içersinde doktorun dediği neydi biliyormusunuz
Oğlunuz iler ki hayatında futbol oynayamıcak, çok koşturmayacak, faal spor yapamaz
Sadece masa başı bir işi memur olabilir dedi (ozaman doktorada kızmıştım teknoloji bukadar ilerlerken kuvezde yatan cocuğun annesine bunlar denir mi diye)
Belki askere bile gidemeyebilir ve 7 yaşında gibi ameliyat olması gerekir diye...
Ve bunları en yakın, tanıdık ben yaşarken nasıl unuturum diyede dünden beri kendime kızıyorumm ve vicdandan dolayı içim sıkılmıyor değil, çünkü acaba oğlum mu olsun diye geçirdim
Ama bir rahatlığım var kiii hep sağlık diledim Rabbimden
Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
pekbicici tuylerim diken diken oldu
canim deme oyle, illaki gonlunde yatan olur herkesin
bak esimin de kiz bebek yatiyormus gonlunde ama o da hep gizliyormus, hatta yon degistirip oglumla Brezilya'ya salsa yapmaya gidicez, oglumu salicam Rusya'ya gezsin dursun, boyle takilirdi bana
ben de erkek cocuklarini boyle spor gomlek suveter cici tulumlarla falan giydirirsin ya papyonlu gomlek bazen hep hosuma gitmistir
sonucta hepimiz hayal etmisizdir birseyler syle yaprim kizima ya da ogluma diye
o yuzden kendine kizma her zmana sgalikli olsun yeter diye hepimiz diyoruz zaten
bu arada aklina kotu sey getirme
ben de kalp atisindan sonra 3 haftadan fazla beklemistim zordu beklemek ama yolunda gitti cok sukur
hatta dktoruma kalsa ultrasona hic gerek yok ben gozunun icine bakiyordum yapsin diye 10+6da gittigimde ikili teste kadar sabredemem demistim ama 6. haftadan 10. hafta sonuna kadar bekledim ben de, iyi dusun geciyor zaman her turlu
bu arada bulantin falan olmuyorsa korkma takilma bunlara cunku benim de cok gec basladi tam basladi biliyorsun, ki hic de olmayabilir
Üfff ne bileyim yarın doktor kontrolüm var yaa
İçimde de tuhaf bir sıkıntıı
Rabbim hayırlara çıkarsın diyorum artık...
Birde çindi rusdu, ultrason görüntüsüydü, buydu şuyduu
Nefsime uydum gibi geliyorr
Tam bir teslimiyet yoktuu
Rabbim verecek, Rabbim bilir hayırlısını
O günahlarada girdim birde
Bende hep erkek üzerine kurmuşum hayallerimii
Hiç kızım olacak gibi davranmadım düne kadarr
Birazda o burukluk var, nasıl böyle bir cahillik yapıyorum ben diyee
Ya yaptığım bu bencillik, cocuğumun sağlığına sıhatine neden olursa
Neysee sabahh sabahh bunalttım dimi
Haydiiinnn dağılııınnn
Güzel düşünelimmm kii güzel olsunnn herşeyyy
Ama artık cidden cinsiyet konusuna dalmıyorumm :26:
kızlar merhaba.gecen hafta iş seyahatindeydim bi türlü gelemedim doğru düzgün nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oluyor sanırım yavas yavas biz cuma günü gittik en son belli degil dedi doktor artık bayramdan sonraya hayırlısı olsun.bu arada aranızda ikili test yaptırmamayı düşünen var mı?
Ben de seni merak etmiştim ses çıkmayınca çok şükür iyiymişsiniz. Dr bayramdan sonra gel ense kalınlığını filan ölçeriz istersen ikili testi yaparız dedi ben de 30 Ekim'e randevu aldım yaptıracağım aslında sonuçları %100 güvenilir değil biliyorum ama yine de yaptırayım dedim
Aynen öyle canım ikiside kıymetlimiz ve ilk göz ağrımız olacak
Rabbim yokluklarını göstermesin, ömür boyu sağlık nasip etsin
Birde aklıma ne geldi ipek1982'i okuyunca (çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin artık)
Ben 1 aydır doktora gitmedim, şuan 11. haftadayım ve sağlıklı mı? Hala benle mi? Kalbi atıyor mu hala? bilmiyorum
Kiii kötüde düşünmek istemiyorum ama bunlarında olabileceğini biliyorumm
Oyüzden Rabbimin gücüne gitmesin, onun verdiği canlı benim koşulsuz kabulumdur
Ve emaneti içinde milyonlarca şükür olsunn
Ayrıca bir arkadaşım vardı, çok erkek isterdii, benim erkek olacak sizin hepinizin kızı olacak derdii
Ozaman ona nasıl kızardım, bir kere ağzından sağlıklı olsun çıkmadı diyee
Hep oğlum olacak oğlum olacakk, babasıyla maçlara gidecekk,kız peşinde koşacak,sizin kızları sıkıştıracak derdi
Evet oğlu oldu, Rabbim gönlüne göre verdi
Ama noldu kalp kapakçığının birinde sorun oldu, 1 hafta kuvezde kaldı
Ve bu süreç içersinde doktorun dediği neydi biliyormusunuz
Oğlunuz iler ki hayatında futbol oynayamıcak, çok koşturmayacak, faal spor yapamaz
Sadece masa başı bir işi memur olabilir dedi (ozaman doktorada kızmıştım teknoloji bukadar ilerlerken kuvezde yatan cocuğun annesine bunlar denir mi diye)
Belki askere bile gidemeyebilir ve 7 yaşında gibi ameliyat olması gerekir diye...
Ve bunları en yakın, tanıdık ben yaşarken nasıl unuturum diyede dünden beri kendime kızıyorumm ve vicdandan dolayı içim sıkılmıyor değil, çünkü acaba oğlum mu olsun diye geçirdim
Ama bir rahatlığım var kiii hep sağlık diledim Rabbimden
Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
ay canım Allah razı olsun bizi merak edenlerin olması ne güzel:) bende bayramdan sonra gideceğim ense kalınlığına bakacak ama ben ikili testi istemedim doktorumlada konustum tercih senin dedi zaten sadece down sendromlumu değil mi bilmek için yapıyoruz dedi. garantisi yok dedi oda zaten Allah korusun down sendromluda olsa o benim bebişim ve Rabbim ömür verdiği kadar benimle kalacak. o yüzcen yaptırmayacağım.
cinsiyet için çok meraklanıyorum ben hayırlısı bakalım sizin belli mi cinsiyeti?
ekledım canım hayırlı olsun
cnm benım ılk donemler oluyordu su sıralar pek olmuyor ama regl gunum geldı gıbı agrılarım basladı
slm kızlar gunaydın ben hala ıyılesemedımdun aksam acıle fgıttık cok fgena usutmusum ilaç kullanıyoprum anneme fgeldım kendımı ıyı hıssedene kadar burada kalıcam bır sure gfıremıcem kedınınıze cok ıyı bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?