2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar bende Mayiss 2013 Annesiyim ins.
- suan 10+0 Haftalik hamileyim benim simdiye kadar hic bulantim olmadi Sizler neler yasadiniz
10 haftada bilen varsa yazsin ltf merak ediyorm

bendee cok sessiz bir hamilelik geciriyomm...9 hafta 5 günlük hamileyim...inş.. bööölee devam eder...Rabbim herkese hayırlı hamilelik nasip etsinnn

- suan 10+0 Haftalik hamileyim benim simdiye kadar hic bulantim olmadi Sizler neler yasadiniz
Hoşgeldin canım bugün itibariyle bende 10+0ım :) Allaha şükür benim öyle çok bulantım falan olmadı Aten midecyanması ve bu ay özellikle kasıklarda batma hissi oluyor birde hamileliğimin başından beri bol bol uyku:) akşam 9 da gözlerim çoktan kapanmış oluyor:)

Canım ben daha önce paylaşmışsın geçen yıl Doktorum programında izledim, bir masaj var baş ağrısını gideren. Ben bazen eşime yaptırıyorum, çoğu zaman kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Benim baş ağrımı epey hafifletiyor. Bilmiyorum psikolojikte olabilir ama iyi geliyor sanki. Google' a doktorum başağrısını gideren masaj yaz videoları çıkıyo.

malesef hala beynım yerınden oynuyor basımı sıkmakta işe yaramadı bende boyle devm ederse dayanamıcam
hıc bısey yapmadan oturuyorum yatınca daha beter
acaba hamılelıkle bas agrısı alakası ne

çok geçmiş olsun bende de 2 gün önce baş ağrısı olmuştu bende başıma bez bağladım ve karanlık bi odada gözümü kapatıp yattım ama en faydalısı dolapta soğuttuğum şişe suyu ağrıyan yerlere tuttum acayip iyi geldi hapta içmedim hemen geçti

malesef hala beynım yerınden oynuyor basımı sıkmakta işe yaramadı bende boyle devm ederse dayanamıcam

geçmiş olsun tatlım hamilelikte kan basıncı arttığı için beyin damarlarıda normal olarak zaman zaman genişliyormuş o yüzden olurmuş bende nette okudum

geçmiş olsun tatlım hamilelikte kan basıncı arttığı için beyin damarlarıda normal olarak zaman zaman genişliyormuş o yüzden olurmuş bende nette okudum

dondurucuda özel jel buz vardı ah ah bılsem bastan onu koyardım basıma sağol canım
sanada cok gecmıs olsun darısı basıma..

eşimle bir konuda tartıştık, bende yemek yapmadım,
markete gitti geldi, mutfağa girdi,
3 haftadır balıktan nefret eder hale gelmiş olmama rağmen,
yarım saat snra balık kokusu evi sarmasın mı, tabii mutfağa girmiyorum küsüz ya :)
karnım da nasıl aç, geldi yanıma yemek hazır gel dedi, gittim yarım yamalak yedim zorla, şimdilik hala midemdeler
istemediğim şeyi yemiş olmam, benim eşime olan saygım mı (kalktı yemek yaptı masa hazırldı sofrayı topldı) dersiniz yoksa eşimin bencilliği mi size bırakıyorum :)

Merhabalar güzel anne adayları,

Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)

senin programı görünce kendimi çok boş hissettim bir an:)) 10 20 kişilik sınıflar vs. yıllarca çalışınca alışmışsın galiba ondan sıkılıyorsun evde ben geçen yıl da evdeydim sınava hazırlanıyordum o yüzden evde pek sıkılmıyorum bizim okulda öğretmenlerin en eskisinin üçüncü yılı:)) gelen gidiyo buralardan bende 4 yıl burda görev yapınca tembellliğe alışırım galiba:S senin kadaar yoğun olamam çünkü
sucuk salamı da çiiğ sevmem zaten pastırmayı severim ama doğumdan sonra artık:))
Allah bağışlasın oğlunu tam abi olacak yaşta araları güzel
izne o zaman 32 den sonra ayrılacaksın öylemi benim o zamanlara denk geliyor çünkü

canımm çok geçmiş olsun, diğer tarafta şefaatçin olur inş. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sana
nasıl anladın kalbi durduğunu peki, kanama-leke oldu mu, benimde korktuğum bir konudur bu?

patates dilimleyip tülbentin içine koyup alnına sarmayı denedin mi onun için de iyi diyorlr
bide ben nane yağıyla masaj yapıyordu şakaklarıma hafifletiyordu lavanta yağı da olabilir

Allah bundan sonra sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah tez zamanda tekrar sevindirici haberini alır kucağına alırsın

Canim allah sabir versin,bende sana insallah yeniden saglikli bir gebelik dilerim

kuzum başın sagolsun cok üzüldüm yaaaa........offfff.........RABBİM İNŞ.. tekrar bu güzel duyguyu tattırır sana..ben bilee cok korkuyorum her an bebegimi kaybedebilirim diye..cünkü agır bir işte calısıyorum..kendime fazla dikkat etmiyorum...RABBİM kötülüklerin serrinden korusun evlatlarımızı inş....

canım rabbim sabır versin.ben de geçtiğimiz haziran ayında 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi kalbi durdu.şimdi yeniden hamileyim. allahım bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve sana da en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah.çok zor bi zamandasın ama geçecek inşallah

Rabbım hayırlı vakıtte sağlıklı bir hamilelik nasıp etsın inşallah hepımızın korkulu ruyası Rabbım kımseye yasatmasın

Ahh kızlar sabahtan berı ara ara kahverengı lekler gelıyor ıns kortugum basıma gelmez sabah olupta bır doktora gıdebılseydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…