- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.981
Selam kizlar bende Mayiss 2013 Annesiyim ins.
- suan 10+0 Haftalik hamileyim benim simdiye kadar hic bulantim olmadi Sizler neler yasadiniz
10 haftada bilen varsa yazsin ltf merak ediyorm
Hoşgeldin canım bugün itibariyle bende 10+0ım :) Allaha şükür benim öyle çok bulantım falan olmadı Aten midecyanması ve bu ay özellikle kasıklarda batma hissi oluyor birde hamileliğimin başından beri bol bol uyku:) akşam 9 da gözlerim çoktan kapanmış oluyor:)Selam kizlar bende Mayiss 2013 Annesiyim ins.
- suan 10+0 Haftalik hamileyim benim simdiye kadar hic bulantim olmadi Sizler neler yasadiniz
kızlar bana fikri olan varsa söylesin ne olur mide bulantılarının yanına bide baş ağrısı eklendi uyudum uyandım geçmiyooooooooooo
böyle bi ağrı yok sağ gözüm dışarıya fırlıycak gibi 2 gündür ağrıyo ama dün akşamdan beri daha bi kötüyüm malum ilaç içemiyorum minoset aldım faydası yok
ne yapcam ben nasıl geçiricem bu ağrıyı
yok kuzum yaa zaten minosette fayda etmiyo
ya ebn kafamı yastığa bile koyamıyorum sağ tarafım uyuşmuş durumda ağrıdan resmen ağzım burnum kaydı sanki felç oluyorum(
ben bağlıyamam çünki elimi şakağıma ble götüremiyorum ya bi çaresi olmalı ne bileyim
zaten böle devam ederse gidicem acile
gecmıs olsun canım aynı dertten muzdaribiz
ılac ıcmeme ınadım yuzunden mınosette almadım basıma bez bagladım agrısı dayanılcak gıbı degıl
umarım bıranonce agrılarımız gecer mıde yanmasından bıle kotuymus bas ağrısı ..
malesef hala beynım yerınden oynuyor basımı sıkmakta işe yaramadı bende boyle devm ederse dayanamıcam
hıc bısey yapmadan oturuyorum yatınca daha beter
acaba hamılelıkle bas agrısı alakası ne
çok geçmiş olsun bende de 2 gün önce baş ağrısı olmuştu bende başıma bez bağladım ve karanlık bi odada gözümü kapatıp yattım ama en faydalısı dolapta soğuttuğum şişe suyu ağrıyan yerlere tuttum acayip iyi geldi hapta içmedim hemen geçti
geçmiş olsun tatlım hamilelikte kan basıncı arttığı için beyin damarlarıda normal olarak zaman zaman genişliyormuş o yüzden olurmuş bende nette okudum
dondurucuda özel jel buz vardı ah ah bılsem bastan onu koyardım basıma sağol canım
sanada cok gecmıs olsun darısı basıma..
Selam kizlar bende Mayiss 2013 Annesiyim ins.
Hamilelik iyi bulantilarim yok denecek kadar azaldi,sen nasilsın?
tesekkürler canım bende iyiyimmm hamilelik sessiz ilerliyorrr valla nasıl hamileyim bilmiyom masallahh...
Hoşgeldin canım bugün itibariyle bende 10+0ım :) Allaha şükür benim öyle çok bulantım falan olmadı Aten midecyanması ve bu ay özellikle kasıklarda batma hissi oluyor birde hamileliğimin başından beri bol bol uyku:) akşam 9 da gözlerim çoktan kapanmış oluyor:)
ayyy ne güzel mşlhh size inşlh hep böle devam ederr darısı bizim başımıza bulantılar berbat bişey bide böle baş ağrısı grip hamileyken özellikle hiç çekilmiyo valla böle paylaşmayın nazar değicek :))
hemen açtım şekerim koca maçta gelsin hemen yaptırcam çok sağolCanım ben daha önce paylaşmışsın geçen yıl Doktorum programında izledim, bir masaj var baş ağrısını gideren. Ben bazen eşime yaptırıyorum, çoğu zaman kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Benim baş ağrımı epey hafifletiyor. Bilmiyorum psikolojikte olabilir ama iyi geliyor sanki. Google' a doktorum başağrısını gideren masaj yaz videoları çıkıyo.
malesef hala beynım yerınden oynuyor basımı sıkmakta işe yaramadı bende boyle devm ederse dayanamıcam
kuzum hamilelikte baş ağrılar genelde kan basıncından dolayı oluyo kan hacmi arttıkça doğal olarak çoğumuzda diş eti kanamaları ve baş ağrıları oluyo inşlh bunlarda geçicek
canım devlet okulundayım özel okul değil. izne mart sonu diyorum erken ayrılmak istemiyorum evde canım sıkılıyo. bende ilk başladığımda 8yıllıklar 10 yıllıklar eski gelirdiçiğ et derken çiğ köfte, sucuk,salam sosis, pastırma kastediyor. etsiz çiğ köfteler var bence sakıncası yok onların.
oğlum 3,5 yaşında bu arada
Merhabalar güzel anne adayları,
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?