2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canımm.. Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin insallah...

kızlar merhaba.. ancak girebildimm.. dün kontrolümüz vardı. bebişimizi gördük. çok değişmiş, büyümüş gördüm 3 hafta önceki halinden.. eğilmiş vaziyetteydi, doktor biraz keyfini bozalım dedi, hareketlendirdi. pozisyon değiştirdi.. ölçümünü yaptı.. kolları başına kalkıktı. kuzum benim. burnu falan da belliydi.. o kadar mutlu oldum ki onu görünce.. ağzım kulaklarımda leyla gibiydim :) 2 hafta sonra gideceğim. ense kalınlıgı falan ölçülecek. 2 test zamanı da geldi ama onu yaptırmayacağım.. öyle işte.. bizden haberler bu şekilde...

hayırlı olsun cok sevindim senin adına.merakımdan soruyorum neden 2li testi yaptırmayacaksın?

hayırlı olsun cok sevindim senin adına.merakımdan soruyorum neden 2li testi yaptırmayacaksın?

gerek duymuyorum. sonuçlar kesin değil, risk yüzdeliği çıkıyor ki o bile yanıltıcı olabiliyor. kesin olsa bile fark etmez.. sonuçta anne karnında bir tedavisi yok, yaptırıp neden kafamı bulandırayım.. Olumsuz bir durumla karşılaştığımızda (down sendromu riskiyle) gebeliği sonlandıracak mıyız? buna cevap vermek lazım.. Allah korusun böyle bir sey düşünmediğim için yaptırmak da istemiyorum. bu testi yaptırıp olumsuz sonuçlarla karşılaşan bir annenin doğuma kadarki ruh halini düşünün.. ne kadar perişan olur.. bu durumu yaşayan ve sağlıklı bebekler dünyaya getiren anneler var.. olan annenin hamileyken geçirdiği günlerine oluyor...

cok gecmis olsun Allah sabir versin
yeniden saglikla gelir bebegin kisa zaman icinde dilerim canim

Günaydın güzel annelerr

Şafak az kaldı kısmetse 6 gün yatacağız
Ben bugün nedense keyifsiz başladım, yarında doktor kontrolüm var sanırım onunda heyecanı ve stresi varr :18: Rabbim inşAllah güzel haberler duyutup ve güzel haberler vermeyi nasip eder banada
Haftasonu cumartesi ve pazar çocuk doğum günleriyle geçti Biraz yorucu ama keyifliydii...Annemde önceden düğünlere çağırırdım amann kızım gel kii düğününe gelecek adam bulalım diyee, şimdi de çocuk doğum günlerini kaçırmaa
Bidee dün ilk defa insanlar ne hissettiklerini söylediler, senin kızın olcak dediler Yüzümdeki sivilcelerden mi bilmiyorum yoksa hissetmemi yoksa dilek ve isteklerimi o yönde bilemedim ama yoğun şekilde öyle söyleyince sanki banada kızım olacakmışşş gibi geldi ilk defa Ayy söylerken bir hoş oluyorum Kızıııııımmmm

günaydin güzel anneler

gene erkenden uyandırıldım su ve yemek için
leke gelmemiş ama hala cok korkuyorum acaba kalbi atıyor mu diye ? :18:
geldim o kadar yolu bebeğimi riske attım şimdi de korka korka doktora gitmek için bekliyorum
inş kalp atışlarını görüp rahatlarım yoksa babacığımız kendını hiç affetmez :18:

Son düzenleme:

slm karnının buyume durumu nasıl kenarlardan mı yoksa alltan cıkıntı mı? ben kız istiyorum ama annem dun benı gorur görmez oglun olacak dedi minicik göbeğime bakarak

günaydınlar, herkese iyi haftalar....

dün arkadaşımın bebeğinin mevlütüne gittim, öyle minik öyle tatlıydı ki
Dua ettim Allah tüm bekleyen anne adaylarına nasip etsin Inşallah

çok sert ve genelde keskin tavırları olan arkadaşım melek gibi olmuş, görülmeye değer

slm karnının buyume durumu nasıl kenarlardan mı yoksa alltan cıkıntı mı? ben kız istiyorum ama annem dun benı gorur görmez oglun olacak dedi minicik göbeğime bakarak

Canım bende var olan göbiş ve yan simitlerim olduğundan dolayı o teoriden hiç yararlanamıcamm ama yandan bakınca alttan başlıyor gibi gerçi hep alttan başlamıyor mu? Sonra sonra yukarıya çıkıyor
Ama bende haftasonu genel bir anket yaptım, kız olacağına dair daha çok kehanet yürüttüler

canim bence de kiz seninki
hem cin ve rus da kiz diyor

doktor diyinca sasirmiycan bile benim gibi oyle dusunuyorum
hayirlisi olsun az kaldi ogrenirsin umarim 12. 13. haftalarinda

bende anneme öle dedim zaten gobek buyumeye burdan başlamyor mu dıye de yok erkek bu dedi
iyi dedim ( halbuki annemde benm gibi kız istiyo)
bakalım 10 haftadan sonra pıt pıt dıye hıssedersen erkek dedi bakacağız
çevremdeki herkes kızımın olmasını istiyor bakalım mevlam neyi nasip edecek
tek istediğim sağlıkla kucağıma alayım dünden beri korkumdan yerimden kalkamadım :18:
öğleden sonra da acile gitcez hastanelerin cogunun randevuları doluymuş düşük riskim olabilir dedim acilden giriş yapın dediler

Son düzenleme:

canim umarim onemsiz bir lekelenmedir
iyi haberlerle gelirsin

canim umarim onemsiz bir lekelenmedir
iyi haberlerle gelirsin

bende öyle umut ediyorum yol cok sallayınca olmuştur çünkü daha önce dusuk yaptım daha koyuydu ve sureklı geliyordu bunda 3 kez peceteye geldi sadece
kalbi atıyordur umarım gerçi durmasa sabah su ve yemek ıcın uyandırılmazdım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…