- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.001
Merhabalar güzel anne adayları,
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
kızlar merhaba.. ancak girebildimm.. dün kontrolümüz vardı. bebişimizi gördük.çok değişmiş, büyümüş gördüm 3 hafta önceki halinden.. eğilmiş vaziyetteydi, doktor biraz keyfini bozalım dedi, hareketlendirdi. pozisyon değiştirdi.. ölçümünü yaptı.. kolları başına kalkıktı. kuzum benim. burnu falan da belliydi.. o kadar mutlu oldum ki onu görünce.. ağzım kulaklarımda leyla gibiydim :) 2 hafta sonra gideceğim. ense kalınlıgı falan ölçülecek. 2 test zamanı da geldi ama onu yaptırmayacağım.. öyle işte.. bizden haberler bu şekilde...
hayırlı olsun cok sevindim senin adına.merakımdan soruyorum neden 2li testi yaptırmayacaksın?
Merhabalar güzel anne adayları,
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
Günaydın güzel annelerr
Şafak az kaldı kısmetse 6 gün yatacağız
Ben bugün nedense keyifsiz başladım, yarında doktor kontrolüm var sanırım onunda heyecanı ve stresi varr :18: Rabbim inşAllah güzel haberler duyutup ve güzel haberler vermeyi nasip eder banada
Haftasonu cumartesi ve pazar çocuk doğum günleriyle geçtiBiraz yorucu ama keyifliydii...Annemde önceden düğünlere çağırırdım amann kızım gel kii düğününe gelecek adam bulalım diyee, şimdi de çocuk doğum günlerini kaçırmaa
Bidee dün ilk defa insanlar ne hissettiklerini söylediler, senin kızın olcak dedilerYüzümdeki sivilcelerden mi bilmiyorum yoksa hissetmemi yoksa dilek ve isteklerimi o yönde bilemedim ama yoğun şekilde öyle söyleyince sanki banada kızım olacakmışşş gibi geldi ilk defa Ayy söylerken bir hoş oluyorum Kızıııııımmmm
slm karnının buyume durumu nasıl kenarlardan mı yoksa alltan cıkıntı mı? ben kız istiyorum ama annem dun benı gorur görmez oglun olacak dedi minicik göbeğime bakarak
Canım bende var olan göbiş ve yan simitlerim olduğundan dolayı o teoriden hiç yararlanamıcammama yandan bakınca alttan başlıyor gibi gerçi hep alttan başlamıyor mu? Sonra sonra yukarıya çıkıyor
Ama bende haftasonu genel bir anket yaptım, kız olacağına dair daha çok kehanet yürüttüler
Canım bende var olan göbiş ve yan simitlerim olduğundan dolayı o teoriden hiç yararlanamıcammama yandan bakınca alttan başlıyor gibi gerçi hep alttan başlamıyor mu? Sonra sonra yukarıya çıkıyor
Ama bende haftasonu genel bir anket yaptım, kız olacağına dair daha çok kehanet yürüttüler
bende anneme öle dedim zaten gobek buyumeye burdan başlamyor mu dıye de yok erkek bu dedi
iyi dedim ( halbuki annemde benm gibi kız istiyo)
bakalım 10 haftadan sonra pıt pıt dıye hıssedersen erkek dedi bakacağız
çevremdeki herkes kızımın olmasını istiyor bakalım mevlam neyi nasip edecek : nazar :
tek istediğim sağlıkla kucağıma alayım dünden beri korkumdan yerimden kalkamadım :18:
öğleden sonra da acile gitcez hastanelerin cogunun randevuları doluymuş düşük riskim olabilir dedim acilden giriş yapın dediler
canim umarim onemsiz bir lekelenmedir
iyi haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?