2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben köyde çalışıyorum tek öğretmenim. tenefüste hemen foruma bakıyorum. takip etmek zor. baya yoğun yazıyorsunuz.ama yazdıklarınız o kadar hoşuma gidiyor ki, tenefuste başka şeyi gözüm görmuyor...

Geçmiş olsun cnm ne oldu bize böyle yaa ben de bütün gece öksürmekten uyuyamadım koltuğa geçtim oturur vaziyette uyumaya çalıştım kafamı yastığa koyduğum anda boğulacak gibi oluyorum çünkü şimdi kahvaltı filan yaptım daha iyiyim yumuşadı biraz boğazım ama kafam zonkluyor

Tabiiki insan ister istemez merak ediyorr
Bunlar çok güzel heyecanlarr
Kızım mı olacak oğlum mu olacak diyee
Ona göre kıyafetler almak eşyalar bakmak
Ama bazen hırslara dönüşmesi çirkinleştiriyor olayıı
Örnek olursa bahsettiğin arkadaşın ve benim arkadaşım gibi
Rabbim sağlık versinn, hakkımızda hayırlısını versinn
Hepsi baş tacııı

Benim de çok dökülüyordu kestirdim hala da dökülüyor ben de çok gittim geldim batıl olduğunu biliyorsun ama içini de huzursuz ediyor ama en sonunda karar verip kestirdim

Canım çok geçmişşş olsunn
Dikkat et kendine ve bebişinee

Valla benimde inandığım tek şey bu saç olayıı :18:
Ömür denince akan sular duruyor işte ne bileyiiiimm
Yoksa benim saçım bildiğin karakoyun gibi yumak yumak oldu

geçmiş olsun canım anneciğin seni güzelce iyileştirir

benimde tek batıl inancım bu, sonra diyorum Rabbim bebeğimin ömrünü benim kılımdan mı biçiyor saçma geliyor
eşimde kızıyor inanma buna diyor ama elde değil doğana kadar kestirmeyeceğim kararım kesin

benim saçlarım fazla dökülmüyor benim en büyük sorunum bitmek bilmeyen baş ağrılarım
yatıyorum ağrı kalkıyorum ağrı

geçmiş olsun canım biz de yarın gıdıoz anneme,kayınvalıdemden sonra
yemekelrını cok özledımm..

ayy kıslarr taranmıo artıkk,bılemedım sımdı imama mı danıssak
yada alo diyaneti filanmı arasak
bı avuc oluo zorda taranınca döulen saç
sanırım kestircem dinen bi dayanağı yok cunku ama bi amamdan fetva da alsam daha rahat etcek içim:)

Aynen... biliyorsun hurafe uydurma bunlar
Ama insanında can evinden vuruyorlar
Biri sacını kestirince bebeğini mi kaybetti herhalde böyle şehir efsanesi oldu
Yoksa ona bakarsan ağdada yaptırmayalım onlarda kıl
bu hassas dönemimizde herşeye kafa patlatıyoruz
Rabbim alacak nefes versin evlatlarımıza

Bu arada dün iki tane hamile pantolonu aldım lcw'den kot aldım bir de gebe'den kanvas, şimdilik pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum diye bunları aldım üst olarak normal kıyafetlerimi giyebiliyorum. Yaa gebe'de çok güzel şeyler var, biraz pahalı ama kaliteli gözüm kaldı

AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım

eheheeh sorma o kılları cnm resmen
ivedik diim ben sana:))
AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım

ayyyyy vazgecmek üzereyimmmm:))))))

güle güle kullan aldıklarını
bana da yarın eşim bayramlık alacakmış
iş çıkışı gelecekmiş alıveriş yapcakmışız

bızde ayrın alacaz cnm anenmelere gıderken
burda lcw bıle yok:) bıraz kamufle edeyim dıorum bayramda
ay ebru hamıle gıyımın elbiseleri cok guzel ama dediğin gibi cok pahalı ama kaliteli

eheheeh sorma o kılları cnm resmen
ivedik diim ben sana:))

ayyyyy vazgecmek üzereyimmmm:))))))

Recep ivedik miiii ondaki ne kii
Ağdacım artık yeteeerr diyor
Bugünde gideceğim malum bölgeye bide
Yarın doktor günümüz yaa doktor teyzeye insan gibi gidiyimde korkmasın
Gerçi artık alttan bakmaz dimi :44:

AMİN,

3 hafta önce kestırdım ben cok uzundu şimdi daha rahat

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlenin ve sıcak tut kendını bende öksurmeye başladım havalar birden sogudu
anneciğin misler gibi bakar sana

kızlar bennde bugun alışverişe gidicem acaba hamile pantolonu için erkenmi olur kafam karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…