- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.041
slm kızlar gunaydın ben hala ıyılesemedımdun aksam acıle fgıttık cok fgena usutmusum ilaç kullanıyoprum anneme fgeldım kendımı ıyı hıssedene kadar burada kalıcam bır sure gfıremıcem kedınınıze cok ıyı bakın...
slm kızlar gunaydın ben hala ıyılesemedımdun aksam acıle fgıttık cok fgena usutmusum ilaç kullanıyoprum anneme fgeldım kendımı ıyı hıssedene kadar burada kalıcam bır sure gfıremıcem kedınınıze cok ıyı bakın...
cnm sorma bende okuyunca cok hkötü oldum cunku
kalp gelısımı 10.haftanın sonunda bıtıo
bu haftadab sonra kalbi cok durmaz gibi gelıodu,oluomus demekki dedim..allah sabır versin tez vekıtte yenıden nasıp etsın..
aynı haftada olunca bide..gece yatmadan once bı bakım demıstım uyanmasam dra gıdıp kalp dınlıcektım
esıme dedım ıs yerındekı el doplerini getir bıdaha benım kriz ne zaman tutar bilinmez
içime kurt dusunce dınlerım bari..
soylediğin okodar doğruki..benim bi arkadasım onunda olmuodu
bı cok tüp denemsıde oldu ama asla tevekkul ıcınde değildi
mezarıma anne olmadan öldü yazın yok boyle bı acı ,ben napptımda bu derdi verdi allah bana
dertlerın en acısıymıs dıodu..sonradan kendiliğinden yolladı rabbım mucızesını
ama sureklı sorun cıkıo 2lı ve 4lu testınde rısk cok yuksek cıktı
eşi amnıyo ıstmemıo vs vs..ama soyledım ona sen cok ısyan ettın rabbım verdi ama hala sınıo dedim..
bizim de okulda bi surungen var surungen dıorum cunku
kendı vucut ısısı dusukmus de onun ıcın hep oğlu oluomus..
bılıosunzuz surungenlerde olur bu cınsıyet ısıya göre belırlenir..
öğrt. odasında herkesın ıcınde dıokı benım esımın spermlerı cok kalıtelı oldugu ıcın
benım hep oğlum oldu ve cok zekıler..benım eşımde amelıyat oldu ya değerlerı dusuk die..dedım bızımkı aptal olacak ozaman
esımın maleıyet oldugunu bılıo ve ozellıkle yanımda soyluo bunları..
kısacası benım kızım olmasını beklıodur emınım..tüp oldugunu bılmıo zaten..bizde gercekten kız cocouk daha sıcak gelır
secmek haşa bıze mı kalmıs ama ılerde hasta olsam oğlum yada gelınım bakacağını dusunmuorum..hayırlı evlatlur dıe hep kız gecer
ıcımden..benım annem kanser oldu ben baktım hep..abım geldi mısafır gıbı karısı öğlene kadar uyyudu uyudu gıttı..
rabbım ne verırse kabulum hiç farketmez..ben hep beklerken dedım rabbım bide verıp evladımla sınamasın.ımtıhanaım bu kadarla kalsın die...ama dediğin gibi sırf o kadın haklı cıkmasın dıe seytanın oğlum olsa dıe durttüğüde olmuo değil...hemen tövbe dıorum
bugun doktora gıtcem yola cıkmadan bi görim istıorum
kıslar bu arada saçalrım dökuluo cok
taramakda cok zor oluo dıye saclarımı kestırmeyı dusunuorum toplanacak kadar olsa yeter
ama hamıleyken
pek ıyı değil derler ya..batıl ınanc bılıorum ama napsam acep..
kıslar bu arada saçalrım dökuluo cok
taramakda cok zor oluo dıye saclarımı kestırmeyı dusunuorum toplanacak kadar olsa yeter
ama hamıleyken
pek ıyı değil derler ya..batıl ınanc bılıorum ama napsam acep..
Canım çok geçmişşş olsunn
Dikkat et kendine ve bebişinee
Valla benimde inandığım tek şey bu saç olayıı :18:
Ömür denince akan sular duruyor işte ne bileyiiiimm
Yoksa benim saçım bildiğin karakoyun gibi yumak yumak oldu
benimde tek batıl inancım bu, sonra diyorum Rabbim bebeğimin ömrünü benim kılımdan mı biçiyor saçma geliyor
eşimde kızıyor inanma buna diyor ama elde değil doğana kadar kestirmeyeceğim kararım kesin
benim saçlarım fazla dökülmüyor benim en büyük sorunum bitmek bilmeyen baş ağrılarım
yatıyorum ağrı kalkıyorum ağrı
Aynen... biliyorsun hurafe uydurma bunlar
Ama insanında can evinden vuruyorlar
Biri sacını kestirince bebeğini mi kaybetti herhalde böyle şehir efsanesi oldu
Yoksa ona bakarsan ağdada yaptırmayalım onlarda kıl
bu hassas dönemimizde herşeye kafa patlatıyoruz
Rabbim alacak nefes versin evlatlarımıza
eheheeh sorma o kılları cnm resmenAynen... biliyorsun hurafe uydurma bunlar
Ama insanında can evinden vuruyorlar
Biri sacını kestirince bebeğini mi kaybetti herhalde böyle şehir efsanesi oldu
Yoksa ona bakarsan ağdada yaptırmayalım onlarda kıl
bu hassas dönemimizde herşeye kafa patlatıyoruz
Rabbim alacak nefes versin evlatlarımıza
AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım
Bu arada dün iki tane hamile pantolonu aldım lcw'den kot aldım bir de gebe'den kanvas, şimdilik pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum diye bunları aldım üst olarak normal kıyafetlerimi giyebiliyorum. Yaa gebe'de çok güzel şeyler var, biraz pahalı ama kaliteli gözüm kaldı
eheheeh sorma o kılları cnm resmen
ivedik diim ben sana:))
ayyyyy vazgecmek üzereyimmmm:))))))
Bu arada dün iki tane hamile pantolonu aldım lcw'den kot aldım bir de gebe'den kanvas, şimdilik pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum diye bunları aldım üst olarak normal kıyafetlerimi giyebiliyorum. Yaa gebe'de çok güzel şeyler var, biraz pahalı ama kaliteli gözüm kaldı
eheheeh sorma o kılları cnm resmen
ivedik diim ben sana:))
ayyyyy vazgecmek üzereyimmmm:))))))
AMİN,
çevremde de hiç saçını kestiren olmadı hamileliğinde, çok düşündüm saçını kestiren referans alınacak birini ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?