- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.081
detayli ultrasonla bebegin ense kalinligina ve burun kemigi olcusune bakiliyor
ultrasonda bu olcumlere gore doktorun bebegin sagligi konusunda yorum yapabiliyor.
sonra da kan veriyorsun ayni gun icinde ya da ne zaman istersen
kan sonucuna gore de deger cikiyor risk, dusuk risk, yuksek risk gibi gruplandiriliyor
maşallh canım.keyıflerı yerınde tabı:)merhaba kızlar ben de bebeğimi cumartesi günü gördüm..gerçekten de bebek olmuş:)rahmin arkasına saklanmış görümüyordu ama doktor bastırmaya başlayınca yavaş yavaş çıktı kolunu bacağını oynatmaya başladı..aman da aman bebek olmuş da rahatsız olup sinir yapmış benim kuşum:)
benım bıldıgım aynı gun yapılmalı kan testı. alınan olcumler kan tahlılı sonucunu etkılıyor dıye bılıyorum ben . yanı bebwek buyudukce kandakı hormon mıktarıda degısıyo o ndenle aynı gun yapılmalı kan dıye tahmın edıyorum ben
sanmiyorum canim
ben 10+6 demisim de 9+6da gitmisim yanlis dedim, o zaman alttan bakmadi
ikili testte bakildi alttan sadece
oyledir o zaman canim
haklisin
benim de ayni gun yapildi da belki kan daha sonra olur gibi de dusundum
ama dogru diyorsun kan testinin kagidinda bebegin bilgileri de var boyu, agirligi olcumleri falan
o zaman kesinlikle ayni gun
simdi duzelltim ben yazdigim mesaji canim
umarim kimse okumamistir yanlis yonlendirmeyim sen iyki hatirlattin
Hmm iyi ozaman
Ama sanki benim doktor alttan bakmaya pek bir istekli (bayan yanlış annlaşılmasın)
Sonucları tam alalım, bebeği tam görelim diyee
Gerçi bu aylardan sonra bakılması ne denli güvenli bilmiyorum ama ben yinede hazırlıklı olacağımm
Bende kısmetse 10+2 olacağım doktora gittiğimde
dogru benim doktor da oyle
ama turkiyede genelde tam aksi oluyor karindan bakmayi tercih ediyor doktorlar da ilk zamanlar vajinal iyi oluyor net gormek icin
heyecan doruktadir yarin doktor gununiyi haberlerle gel
ben doktordan geldim arkadaşlar cinsiyetimiz belli oldu sölimmi
Allahh sağlıklı ve hayırlı evlat versinnn canım
Sen kız olduğunu öğrenincede sevinmedin mii? Yada hala korkuların mı yok mu ona bişey olacak diye:18:
Dün ne farkettim biliyormusunuzz? Kız olcak senin ki derken bıyık altından hııhııı gülüşmeler, kızı olur bunun!!demeler
Aslında sinirlendim! Çünkü ataerkil toplumda yaşamanın getirdiği cahillikler diye düşünüyorum..
Zira bunu diyen bayan topluluğu kendini hangi cinsiyet ayrımınına sokuyor acaba
Bende aaa zaten çinde de kız çıkıyor filan diyince 6 aylık hamile olan bir arkadaş vardı, oda bana diyor kii bende dee kız çıkıyordu ama oğlum oluyor (umudunu yitirme demek istiyor) dedi..
Şaşırdım açıkcası ve kendimede kızdım çok mu erkekçi gözüküyorum diye :44:
Kız-erkek...Rabbim tüm organları sağlam, zihni aklı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllahhh...
Artık öğrenene kadar da çok girmek istemiyorum cinsiyet durumuna
slm kızlar gunaydın ben hala ıyılesemedımdun aksam acıle fgıttık cok fgena usutmusum ilaç kullanıyoprum anneme fgeldım kendımı ıyı hıssedene kadar burada kalıcam bır sure gfıremıcem kedınınıze cok ıyı bakın...
ben doktordan geldim arkadaşlar cinsiyetimiz belli oldu sölimmi
ah oyle bır yarama bastınkı
eltım ıkıncı oglu oldu dıger eltımde 2. hamıle dıyorkı dıger eltım benı aramıyor kıskanıyor benım ıkı oglum oldu
onun ıkıncısıde kız ben soktayım ne dıyorsun ya oyle sey olurmu kı akıllanmıyor ıkı ogluda dogdugunda sorunları oldu hastanelerde gecıor ılk ayları
bu hasetlık fesatlık Allah muhafaza maalesef kadınlarda daha cok erkekler soyları devam etsın dıye ıster
esımde cok erkek ıstıyor bu konuda ona cok kırgınım gercı kızımda olsa canım olcak dıyor ama ıste
rus takvımı falan yok ultrason goruntusu hıc bırıne bakmadım kızlar Allaha teslımıyet ıcındeyım ne gelırse ondan ...
yengem delı gıbı oglan ıstıyor 7. ayında doktor kız olcak dıyo kız esyaları almıs
hala umut edıyor bellı degıl dıyor doktor organını gormemıs yuh !! 7 aylık olmus gıdersın baska doktora baktırırsın
hala oglan dıye afedersınız yırtınması aılemıde benıde uzuyor kı bızde asla erkek olsun derdı yok
abım bıle kızı olcak dıye havalara ucuyor yanı özetle kızlar KADINLARI KADINLAR EZER !!! aynen oyle
ablam hep bana saglıklı zekı salıh bır evlat olması için dua et dıyor ılk gunden berı duan bu elı ayagı duzgun olsun saglıklı Allah yolunda
efendı olsun kız erkek ne fark ederkı dınımızın kadına verdıgı değere bır ornek 3 salıh kız yetıstırıne cennet vacıp olur
erkek kız farkdermı can parcası ama gelde cevrene anlat kımısı kuma alır kımısı kadın bosar
oysa erkektengelen sprem cınsıyetı belırler ozman kadınlar erkeklerı bosamalı erkek veremedı dıye tobe tobe
Rabbım hakkımızda hayırlısını versın kımseyı cocuklarıyla imtihan etmesın AMİN ...
kıslar bu arada saçalrım dökuluo cok
taramakda cok zor oluo dıye saclarımı kestırmeyı dusunuorum toplanacak kadar olsa yeter
ama hamıleyken
pek ıyı değil derler ya..batıl ınanc bılıorum ama napsam acep..
Geçmiş olsun cnm ne oldu bize böyle yaa ben de bütün gece öksürmekten uyuyamadım koltuğa geçtim oturur vaziyette uyumaya çalıştım kafamı yastığa koyduğum anda boğulacak gibi oluyorum çünkü şimdi kahvaltı filan yaptım daha iyiyim yumuşadı biraz boğazım ama kafam zonkluyor
gözün aydın hep boyle guzel haberlerle gel emi :)Selam anneler biz geldik :)
hepinize hayırlı bir hafta diliyoruz.
perşembe günü ikili test için muayeneye gitmiştik sonuçları c.tesi günü çıktı ama fırsat bulup yazamadım.
çok şükür herhangi bir risk görülmedi. günlerdir şükrediyorum.
epey stres yapmıştım sanırım hatta rüyalarıma bile giriyordu. rahat bir nefes aldım hamdolsun.
darısı hepinizin başına inşAllah.
hep güzel haberler alın
selamlar.yağmur yağıyor çok güzel. hasret kalmıştım resmen. sıcaklar bulantımı iyice arttırıyordu. işyerinde bir yandan çalışıp bir yandan yağmuru izlemek ve bir yandan burdakileri göz ucuyla okumak çok zevkli. ah bir de şu bulantılar bitse. kaç gündür rüyamda yemekler yiyorum doya doya.ama uyandımmı bulantıdan gene birşey yiyemiyordum. akşam arkadaşımın doğumgünü diye güzel bir restorana gittik. orda resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim. ve gece yatarken gene açtım. nasıl bişeyse artık.
merhaba kızlar ben de bebeğimi cumartesi günü gördüm..gerçekten de bebek olmuş:)rahmin arkasına saklanmış görümüyordu ama doktor bastırmaya başlayınca yavaş yavaş çıktı kolunu bacağını oynatmaya başladı..aman da aman bebek olmuş da rahatsız olup sinir yapmış benim kuşum:)
erkek dıye ankete işartlemişşin soyle bakım merakta bırakma prensesmı prensmı gelıyor :)ben doktordan geldim arkadaşlar cinsiyetimiz belli oldu sölimmi
başka soran yoksa sölemiyorum
gözün aydın hep boyle guzel haberlerle gel emi :)
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?