2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benım bıldıgım aynı gun yapılmalı kan testı. alınan olcumler kan tahlılı sonucunu etkılıyor dıye bılıyorum ben . yanı bebwek buyudukce kandakı hormon mıktarıda degısıyo o ndenle aynı gun yapılmalı kan dıye tahmın edıyorum ben

maşallh canım.keyıflerı yerınde tabı:)

oyledir o zaman canim
haklisin
benim de ayni gun yapildi da belki kan daha sonra olur gibi de dusundum
ama dogru diyorsun kan testinin kagidinda bebegin bilgileri de var boyu, agirligi olcumleri falan
o zaman kesinlikle ayni gun
simdi duzelltim ben yazdigim mesaji canim
umarim kimse okumamistir yanlis yonlendirmeyim sen iyki hatirlattin

Son düzenleme:
sanmiyorum canim
ben 10+6 demisim de 9+6da gitmisim yanlis dedim, o zaman alttan bakmadi
ikili testte bakildi alttan sadece

Hmm iyi ozaman
Ama sanki benim doktor alttan bakmaya pek bir istekli (bayan yanlış annlaşılmasın)
Sonucları tam alalım, bebeği tam görelim diyee
Gerçi bu aylardan sonra bakılması ne denli güvenli bilmiyorum ama ben yinede hazırlıklı olacağımm
Bende kısmetse 10+2 olacağım doktora gittiğimde

canım zaten drlar yonlendırıyor merak etme sen :)

dogru benim doktor da oyle
ama turkiyede genelde tam aksi oluyor karindan bakmayi tercih ediyor doktorlar da ilk zamanlar vajinal iyi oluyor net gormek icin
heyecan doruktadir yarin doktor gunun iyi haberlerle gel

dogru benim doktor da oyle
ama turkiyede genelde tam aksi oluyor karindan bakmayi tercih ediyor doktorlar da ilk zamanlar vajinal iyi oluyor net gormek icin
heyecan doruktadir yarin doktor gunun iyi haberlerle gel

Nasıl dorukta anlatamamm
Bide sanırım yalnız gideceğimm
Eşim okadar yoğun ki bayram üzeri tam bir saniye beni arayamıyor değil dışarı çıkmak
Bende baya acıtasyon yaptım dün akşamm
Ama 1 ay daha göremiyeceksin miniğimizi kısmetsee
Elleri kolları hareketlenmiştirr beraber görmeliyiz filan dedim dee
Sonuçta oda gelmek ister ama yapacağı birşey yok adamınn
Bakalımm inşAllahhh geliiirr :18:
Bende bebişimin kısmetsee iyi haberlerini alayımda bayramım tam bayram olsunn

ah oyle bır yarama bastınkı
eltım ıkıncı oglu oldu dıger eltımde 2. hamıle dıyorkı dıger eltım benı aramıyor kıskanıyor benım ıkı oglum oldu
onun ıkıncısıde kız ben soktayım ne dıyorsun ya oyle sey olurmu kı akıllanmıyor ıkı ogluda dogdugunda sorunları oldu hastanelerde gecıor ılk ayları
bu hasetlık fesatlık Allah muhafaza maalesef kadınlarda daha cok erkekler soyları devam etsın dıye ıster
esımde cok erkek ıstıyor bu konuda ona cok kırgınım gercı kızımda olsa canım olcak dıyor ama ıste
rus takvımı falan yok ultrason goruntusu hıc bırıne bakmadım kızlar Allaha teslımıyet ıcındeyım ne gelırse ondan ...
yengem delı gıbı oglan ıstıyor 7. ayında doktor kız olcak dıyo kız esyaları almıs
hala umut edıyor bellı degıl dıyor doktor organını gormemıs yuh !! 7 aylık olmus gıdersın baska doktora baktırırsın
hala oglan dıye afedersınız yırtınması aılemıde benıde uzuyor kı bızde asla erkek olsun derdı yok
abım bıle kızı olcak dıye havalara ucuyor yanı özetle kızlar KADINLARI KADINLAR EZER !!! aynen oyle
ablam hep bana saglıklı zekı salıh bır evlat olması için dua et dıyor ılk gunden berı duan bu elı ayagı duzgun olsun saglıklı Allah yolunda
efendı olsun kız erkek ne fark ederkı dınımızın kadına verdıgı değere bır ornek 3 salıh kız yetıstırıne cennet vacıp olur
erkek kız farkdermı can parcası ama gelde cevrene anlat kımısı kuma alır kımısı kadın bosar
oysa erkektengelen sprem cınsıyetı belırler ozman kadınlar erkeklerı bosamalı erkek veremedı dıye tobe tobe
Rabbım hakkımızda hayırlısını versın kımseyı cocuklarıyla imtihan etmesın AMİN ...

Son düzenleme:

canım cok gecmıs olsun ya bıraz dınlen aksama dogru arıcam senı balım annen saan ıyı bakar cok ıyı oldu onun yanına gıtmen

Ayy canım benim hiç üzmek istemem hiç birinizi
Ama kendimce itirafa ve afdilemeye çalıştımm
Tövbeler tövbesi olsun milyonlarcaa
Ben sapkınlık yaptımm, Rabbim evladımla sınamasınn
Ama şükürler olsun kii bunu yine hissettiren, farkettiren Rabbim
Dilerimde anlamış olurumda, sınavım evladımla olmaz
Şimdi minikimin görme telaşı var sadecee
Allahımm minik yavrumu korusun kollasınn ve hepinizinkini inşAllahh

canım hoca tanıdıgıma sordum kesınlıkle oyle bırse yok sacını kesebılırsın dedı
ılkbahar ve sonbahar sacların en dokuldugu zaman canım bende kesıcem uclarını ıyıce ınceldı

cok gecmıs olsun canım

gözün aydın hep boyle guzel haberlerle gel emi :)

[

hamılelıkte daha cok acıkıyoruz canım :)

ya sız boyle dedıkce ben cok heyecanlanıyorum esımede yazdıklaırnı soyluyorum bak bebiş boyle tepkı verıyor soyle yapıyor dıye
oda sasıyor hala ınanamıyorda :) maşallah canım darısı basıma bede bıranonce gorebılırım ınsallah yavrumu

ben doktordan geldim arkadaşlar cinsiyetimiz belli oldu sölimmi
erkek dıye ankete işartlemişşin soyle bakım merakta bırakma prensesmı prensmı gelıyor :)

Yaa bayanlarr benim sağ ayak tırnağım battıı
Pedikür yaptırıyorum ama her uzadığında batıyor
Ve şimdi sancısından duramıyorumm
Bu halde de pedikür yapmıyorr yani iltihaplıyken
Bildiğiniz bir yöntem var mıı?
Biliyorsunuz kii ilaç ve baticon gibi şeyler yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…