- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.121
yaptırdıgım testlerı ınternetten cıkardım suan bendeler.. .. (hemogram,,, Elisa,, biyokımya,,İdrar tit..hormom,,) başlıkları var lakın hiç bır sey anlamıyorum :)) pazartesı yine gideceğim.. o zaman sorarım ne olduklarını..
Aradan 3 hafta geçmiş az bir zaman değil onun için çağırmıştır, belki ilaç verecektir, aklına kötü birşey getirme bebişini yeni gördün iyiydi maaşallah bulantının olması da iyi birşey zaten sıkma canını
Canımm panikleme hemenn
Sen şikayetlerini söyleyince belki kontrol altına almak için çağırmıştır,
Hem bebiş artık senden besleniyorr annesiii, onu daha iyi beslemek için vitamin yazacaktır
Hemde bebişinii sağlıklaa bir daha göreceksinnn annesiii güzel düşün sennn
merhaba cnm bu testlerı benden 8. haftada ıstedı ve daha coktu bunlar kan şekerı, idrarda herhangı bırsey varmı troıt ler calışıyormu falan dıyymış bnm dr. pek konusmaz zor bela bu kadar laf alabıldm agzından :)
kızlar resim nasıl eklenıyor beceremıyorum =))
Insert ımage yazan yere tıklayıp FORM URLe tıklıyorsun, o küçük kutucuktaki tiki kaldırıyorsunn, urlsi olan fotoyu yüklüyorsun canım :26:
Bunu sordun dimiii
ben sali gunu ikili testten geldim ya kendi doktorum da beni 9+5te gordu en son ama yakin zamanda detayli ultrasona girdim
doktorumu aradim simdi midem cok bulaniyor, kusuyorum. brisye yiyemiyorum vitamine gerek var mi acaba diye
yarin gel seni gormek istiyorum dedi sasirdim ben de
hem usg hem masada kontrol
hic beklemiyordum aklima takildi neden cagirdi diye
evet kızlar şu an itibariyle bir kızımızın iki oğlumuzun cinsiyetini öğrenmiş bulunduk değil mi darısı bizlerin başına. Gelsin güzel haberler...
Evet canım onu sordumda.. Bende o butonlar yok ....
ben sali gunu ikili testten geldim ya kendi doktorum da beni 9+5te gordu en son ama yakin zamanda detayli ultrasona girdim
doktorumu aradim simdi midem cok bulaniyor, kusuyorum. Brisye yiyemiyorum vitamine gerek var mi acaba diye
yarin gel seni gormek istiyorum dedi sasirdim ben de
hem usg hem masada kontrol
hic beklemiyordum aklima takildi neden cagirdi diye
Evet canım onu sordumda.. Bende o butonlar yok ....
Canım vardır mutlaka
Bu kalın yazı ayarı yapılan yer var ya B diye olan onun sırasında(hemen üstte doğru bak 2.sıra, dünya resmi var,mektup resmi var hemen onun yanında tablo gibi resim)
yanıt yazdığın kısımda , ekranın aşağısında eklentiler kısmı var eklenti ekle diyorsun yeni bir pencere açılıyor, dosya ekleye basıyosun , sonra dosyaları seç , ordan resmi seçip upload files tıklıyosun ,yüklüyor , içeriğe ekle tıklayıp mesaja ekliyorsun
3 mayis diyordu doguma normldecanım sen 13 haftalık hamile isen nisan anneleri grubunda olman gerekmiyor mu?
Bende merak ettım canım doktora gıdınce neler soyledı bızede haber ver:)
banada doktorum bırsey olursa ara dedı ama bas agrısındada mıde bulantısındada aramadım normaldır dıye
ıcıme kurt düştü şimdi:26:
kızlar cınsıyet ögrenenler nılaya mesaj atsınkı ılk sayfada lısteye eklensınler :)
yanıt yazdığın kısımda , ekranın aşağısında eklentiler kısmı var eklenti ekle diyorsun yeni bir pencere açılıyor, dosya ekleye basıyosun , sonra dosyaları seç , ordan resmi seçip upload files tıklıyosun ,yüklüyor , içeriğe ekle tıklayıp mesaja ekliyorsun
Allahh sağlıklı ve hayırlı evlat versinnn canım
Sen kız olduğunu öğrenincede sevinmedin mii? Yada hala korkuların mı yok mu ona bişey olacak diye:18:
Dün ne farkettim biliyormusunuzz? Kız olcak senin ki derken bıyık altından hııhııı gülüşmeler, kızı olur bunun!!demeler
Aslında sinirlendim! Çünkü ataerkil toplumda yaşamanın getirdiği cahillikler diye düşünüyorum..
Zira bunu diyen bayan topluluğu kendini hangi cinsiyet ayrımınına sokuyor acaba
Bende aaa zaten çinde de kız çıkıyor filan diyince 6 aylık hamile olan bir arkadaş vardı, oda bana diyor kii bende dee kız çıkıyordu ama oğlum oluyor (umudunu yitirme demek istiyor) dedi..
Şaşırdım açıkcası ve kendimede kızdım çok mu erkekçi gözüküyorum diye :44:
Kız-erkek...Rabbim tüm organları sağlam, zihni aklı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllahhh...
Artık öğrenene kadar da çok girmek istemiyorum cinsiyet durumuna
Eki Görüntüle 537974 Eki Görüntüle 537975 PekBiCici Resimler sana ilham verecekmi =))) hadi bi tahminde bana yap =)))
3 mayis diyordu doguma normlde
ama benim 30 nisan gibi gorunuyormus simdi
zaten burdaki cogu kisinin nisana kayacak gibi dogumlari
ama burda basladik burda devam ediyoruz
gideyim mi
yok canim ya bulantinin olmasi zten cok normal
ben birsye yiyemiyorum diye en azindna vitamin falan baslatsin diye aradim
benim su an kullandigim hap yok o yuzden
burda duyuyorum bazilariniz birseyler iciyor
hem de kdin demek ki gormek istedi 3 hafta gecti dusunce
Bu arada dün iki tane hamile pantolonu aldım lcw'den kot aldım bir de gebe'den kanvas, şimdilik pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum diye bunları aldım üst olarak normal kıyafetlerimi giyebiliyorum. Yaa gebe'de çok güzel şeyler var, biraz pahalı ama kaliteli gözüm kaldı
yok erken olmas emın ol ınanılmaz rahat onun rahatlgını aldım anda keske daha once alsam dedımm dar dar rahatsız edıcıı kıyafetlerden uzaklasmakk lazım artıkk almalsınnnnkızlar bennde bugun alışverişe gidicem acaba hamile pantolonu için erkenmi olur kafam karışık...
Bende ıkıtest yaptırıcan kasımın basında ıkılı test nasıl yapılıyo pekı tam olarak
tamam sölüyorumilk gittik dvd götürdük doktorun makinası yeniymiş geçen sefer bi sonraki sefere öğrenim demişti ama öğrenmemiş baya uğraştı ama olmadı eşim telefona çekti artık onunla idare edicez neyse bizimki secde pozisyonundaydı uyuyodu galiba önce sonra hemencecik uyandı tam karşıya döndü yani tam ben gb karşıya bakıyodu çok ilginç ya mucize başka hçbişey diyemem neyse yüzde doksan erkek dedi bide resmini çekmiş tam o pozisyon sağlıklı olsunda hiç farketmezdi benim için biraz kıza meyilim vardı ama sonuç olarak sonuç böyle budur yani Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar sağlıklı vatana millete islama hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?