2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

merhaba cnm bu testlerı benden 8. haftada ıstedı ve daha coktu bunlar kan şekerı, idrarda herhangı bırsey varmı troıt ler calışıyormu falan dıyymış bnm dr. pek konusmaz zor bela bu kadar laf alabıldm agzından :)

Merhaba kızlar bende doktordan yenı geldım .... Hersey yolunda çok şükür.. bebeğimin resmini eklemek istedimde beceremedım ..:) maşallah elleri ayakları çok belirgin... tahmın ettıgım gibi geç döllenme oluşmuş.. ultrasona göre 8 haftalıkmışım:)) doktora kac gram oldugunu sordum .daha 1 cm dedı .. devlet hastanesi oldugu için cok fazla ılgılenemıyorlar.. ne kalp atışı nede ayrıntılı bılgı verıyorlar.. kendi doktorumdan 13 kasıma randevu almıstım .. artık o zamana kaldı kalp atıslarını dınlemek =))

hklisiniz kizlar ya
kendi goreli 3 hafta oluyor
normal tabi cagirmasi
zten onceden demisti ben de bkarim diye
bir anda panik oldum ama ne guzel iste yarin da gidiyorum :))

bu arada saç kestirme konusu açılmış bende eve gelmeden kuaföre uğradım ama çok doluydu beklersin sonra gel dedi hiç duymamıştım daha önce kestirlmesi iyi değil diye bilmiyorum ama ben kestiricem çok biçimsiz aynen bende boyatıcaktım tam hamile kalmadan önce tabi başka bahar kaldı:78::126:

Canım ben o testlerin sonucunu bugun gösterdım.. iyi sorun yok dedı .. yalnız 11. haftada zeka testi istedı.. zeka testi şu sizin 2.li test dediğinizmi..?

Bende merak ettım canım doktora gıdınce neler soyledı bızede haber ver:)
banada doktorum bırsey olursa ara dedı ama bas agrısındada mıde bulantısındada aramadım normaldır dıye
ıcıme kurt düştü şimdi:26:

evet kızlar şu an itibariyle bir kızımızın iki oğlumuzun cinsiyetini öğrenmiş bulunduk değil mi darısı bizlerin başına. Gelsin güzel haberler...

kızlar cınsıyet ögrenenler nılaya mesaj atsınkı ılk sayfada lısteye eklensınler :)

canım sen 13 haftalık hamile isen nisan anneleri grubunda olman gerekmiyor mu?

Evet canım onu sordumda.. Bende o butonlar yok ....

yanıt yazdığın kısımda , ekranın aşağısında eklentiler kısmı var eklenti ekle diyorsun yeni bir pencere açılıyor, dosya ekleye basıyosun , sonra dosyaları seç , ordan resmi seçip upload files tıklıyosun ,yüklüyor , içeriğe ekle tıklayıp mesaja ekliyorsun

Eklentiler

• $SV100781.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 39
Canım vardır mutlaka
Bu kalın yazı ayarı yapılan yer var ya B diye olan onun sırasında (hemen üstte doğru bak 2.sıra, dünya resmi var,mektup resmi var hemen onun yanında tablo gibi resim)

Canım bende o dedıklerının hiç biri yok ( sayfayı tavaf ettım resmen ama bulamadım =))) sanırım kıdem meselesı . sende var ama bende yok :)

canım sen 13 haftalık hamile isen nisan anneleri grubunda olman gerekmiyor mu?
3 mayis diyordu doguma normlde
ama benim 30 nisan gibi gorunuyormus simdi
zaten burdaki cogu kisinin nisana kayacak gibi dogumlari
ama burda basladik burda devam ediyoruz
gideyim mi

yok canim ya bulantinin olmasi zten cok normal
ben birsye yiyemiyorum diye en azindna vitamin falan baslatsin diye aradim
benim su an kullandigim hap yok o yuzden
burda duyuyorum bazilariniz birseyler iciyor
hem de kdin demek ki gormek istedi 3 hafta gecti dusunce

oldu Canım teşekkür ederim sana ve pekbicici'ye :)

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş.. İnanın kız erkek farketmıyor hayırlı olduktan sonra.. Benım 2 oglum var çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik ilerisini ALLAH bilir... Rabbim hayırlısıyla kız çocugunuda tattırır inşallah :)

Sen gidersen bende durmam buralarda hih benimde 30 nisan dedi dr ben basladim vitamin takviyesine,sabah folikasit,oglen kalsiyum d3vitamini,aksam multivitamin,yuklendik bakalim bir de demir vercek herhalde

güle güle kullan alan biri olarak ıykı almıssın dıorum BENIMDE PANTOLONLARIMIN DÜĞMESİ KAPANMIYOR artık sanırım şişkinliktenn henüz karnım yok ama şişkinliğim oluyor sıktırarak gıymek ıstemedım ıcın esımde darlardan kurtul artık dıye gıttı lcw pembe ve sıyah hamıle pantlonunu aldık gercekten ıykı almısım dıorum ınanılmaz rahattt malesef ıste gıyemıorum ıs yerının kendı kıayfetıı vardaa ıyce karnım cıkınca lcw sıyah olan hamıle esortman tarzı var onu gıyerım sanırım ozamanda cunkı sıyah gıyınmek zorundayım kumasların ıcıne 3 ay sonra gırememmm galıba ve rhaat eedemıcem

kızlar bennde bugun alışverişe gidicem acaba hamile pantolonu için erkenmi olur kafam karışık...
yok erken olmas emın ol ınanılmaz rahat onun rahatlgını aldım anda keske daha once alsam dedımm dar dar rahatsız edıcıı kıyafetlerden uzaklasmakk lazım artıkk almalsınnnn

Bende ıkıtest yaptırıcan kasımın basında ıkılı test nasıl yapılıyo pekı tam olarak

ben gıttım doktorumaaa ultrasyondan muayne ettı baktı olculere hersey yolunda dedı bırde kan vermem ıcın tahlıl ıstedı kan aldılar kolumdan bakalım 15 gun sonra gel dedı bayram sonunda gıdıp ogrenıcem ınsallah hepımız hayırlı sonuclar alırız

hayırlı ugurlu olsun rabbım sana hayırlı evlat kılsın oglusunuu tebrık ederımmm

hamile kalmadan once cocuk dusunmesken bıleeee ozamanlar kız cocuklarının cıcılı bıcılı gıyınmelerıne ımrenırdımm hayal ederdım kzlara ozaman ılgı duydum onun dısında hıc bır zaman kız erkek olsun dıyee takılmadım hamı kaldıktan sonraa düşündüm kendı kendıme hangısı olsa dıyee sonra düşündümdee hayırlı olsun daaa kız olsun evlat olsn ıyı bır evlat olduktan sonra secım yapamadım arkadaslar bence rabbım hepımızee hakkımızda hangısıı daha hayırlı olacaksaa ondan nasıp etsın utandırmaasın ınsallahhhhh bendee beklemedeyım ogrenemk ıcınnn bızımkııı gostermeyı bırakın poposu donuk yatıyorrr gızlenıyorrr bakalım süpriz henuz 2 haftaya kaldı bayramdan sonra gıdıcem hastaneyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…