2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canımıniçi senın ıcın demedımkı tabıkı herkes merak eder ögrenmek ıster
benım tepkım erkek dogurmayınca bızlerı eksık gorenlere
erkek dogurunca kendını bısey sananlara
teyzem oglu olanın dogumuna bıle gıder kızda hıc bısey demez
oglunun bırı özürlü yanıcok doluyum cınsıyt saplantısı olanda
yoksa merak etmek tabıkı hepımızde var balım ıcın rahat olsun
ben kendımı tutabılırsem esıme cınsıyetı soylemeyı dusunmuyorum sımdı bellı olursa cunku 4.5. ayında daha net bellı oluyor
oglan derse doktor bos yere kımse heveslenmesın ne olur ne olmaz tabı bakalım tutabılcekmyım kendımı ..:)

tamam sölüyorum ilk gittik dvd götürdük doktorun makinası yeniymiş geçen sefer bi sonraki sefere öğrenim demişti ama öğrenmemiş baya uğraştı ama olmadı eşim telefona çekti artık onunla idare edicez neyse bizimki secde pozisyonundaydı uyuyodu galiba önce sonra hemencecik uyandı tam karşıya döndü yani tam ben gb karşıya bakıyodu çok ilginç ya mucize başka hçbişey diyemem neyse yüzde doksan erkek dedi bide resmini çekmiş tam o pozisyon sağlıklı olsunda hiç farketmezdi benim için biraz kıza meyilim vardı ama sonuç olarak sonuç böyle budur yani Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar sağlıklı vatana millete islama hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

Ben de bu erkek düşkünlüğü eski kadınlarda kaldı diye düşünüyordum ama eşinin spermleriyle öğünebilecek kadınlar da varmış demek ki Allah akıl fikir versin...

Benimde yok sanıyordum ama ufaktan yokluyormuşş nefsim
Yoksa şimdi hiç merak yok dersem yalan söylerimm
Tabiiki bende çok merak ediyorum bebişimm prenses mi prens mii diye

Öğrenenler sağlıkla alsın kucaklarına bebişleriniiii

Son düzenleme:

ay yavrum benın göstermişmi kendını yaaa
amin canımmm Rabbım hayırlı sağlıklı evlat eylesın inşallah bızlerde dırek goruruz doktorumuz emın olur cınsıyetınden
yavrunla artık ısım belırledıysenız neguzel ısmıyle konusursunuz :) hadı gozun aydın

evet onlar nasıl kafalarsa anlamak zor ya ister isteemz böyle insanlar etrafımızda mvcut maalesef hatırlıyorum kuzenimin oğlu oldu birileride ziyarete geliyo bebeğe baksın bakmasın fln gb konuşmalar oldu gelen misafirin oda cekindi heralde neyse bitaneside cıkmış diyoki aman nolucak onun nazarı değmez dört tane oğlu var aslan gibi düşünebiliyomusunuz ve bunu dediği ortamda engelli oğlu olan biriside var sanki onun nazarı değmek zorundaymış gb sanki kadınlar olmasa erkekler tek başına çoğalıcak sanki kendi cinsiyeti ne işte Allah akıl fikir versin inşallah ne diyelim korkuyorum ki inşallah bizlerde etkilenmiyoruzdur bu tür insanlardan

gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün oğlun inşAllah. darısı tez vakitte bizim başımıza :)
ben de epey hevesliydim öğrenirim die ama doktorumuz söylemedi. bayramda istanbula gidiyoruz , bebeğime alış veriş yapacaktım cinsiyeti belli olsaydı.
birdahakine inşAllah :)
bu arada sen takvimlere fln bakmışmıydın ne çıkıyordu cinsiyetiniz ?

yok daha hiç isim düşünmedik garip bi şeklde daha önce hiç aklımdan geçmediği halde nerden çıktıysa cinsiyetini bilmeden bi yusuf düştü içime dedim güzel isimde yusuf a.s. gb olmasın ama çok sıkıntılar çekmiş ya neyse darısı sizleri başına inşallah

çok karıştırmadım bi çin i telefona indirdim baktım uygulaması varmış die kız çıkmıştı bide burda mı konuşuldu bu hücre yenilenmesiyle alakalı bişi vardı nerde duydum okudum bilmiyorum ona göre erkekti ama onuda annemlere denemiştim doğru çıkmamıştı bilmiyorum ya Allah bilir Allaha havale inşallah sağlıklı sıhhatı kucaklarımıza alırız

ohhh şükür
şimdi geldim doktordan hemen size yazıyorum
doktordan cok ama cok memnun kaldım konya da olan varsa kesin gitsin medline fuat demir
ultrason 4 boyutluydu her şeyini gösterdi tek tek anlattı kalp atısını dinletti muhteşemdi güm güm diye
hareket etmesi için biraz ugrastı ama olmadı
rahım duvarında bıraz kanama var ama cıddı değil dedi
yolculugun zararı olmaz bu dönemde olacağı varmış dedi
iğne verdi , protegtan verdi haftaya gel bakalım ne durumdasınız dedi
çok ama cok mutlu oldum
düşük riski her durumda var dikkat et yeter dedi

ah ah ne dıyelım Rabbım akıl fıkır versın boylelerıne
dedıgın gıbı kadınlar olmasa erkekler nasıl cogalıcak onları doguran kadın degılmı

içine neguzel ısmı dogmus peygamber ısmı onun ahlakını alır inşallah hayırlısı canım

ıcını rahatlatmıs doktor cok sevındım canım

ıcını rahatlatmıs doktor cok sevındım canım [/QUOTE]

evet cok mtlu oldum
keşke istanbuldakı doktorum da böyle olsa
istanbuldakı de cok iyi ama bayıldım bu doktorun muayene şekline hep derler erkek doktor daha iyi sanırım dogruymuş

ben sali gunu ikili testten geldim ya kendi doktorum da beni 9+5te gordu en son ama yakin zamanda detayli ultrasona girdim
doktorumu aradim simdi midem cok bulaniyor, kusuyorum. brisye yiyemiyorum vitamine gerek var mi acaba diye
yarin gel seni gormek istiyorum dedi sasirdim ben de
hem usg hem masada kontrol
hic beklemiyordum aklima takildi neden cagirdi diye

evet kızlar şu an itibariyle bir kızımızın iki oğlumuzun cinsiyetini öğrenmiş bulunduk değil mi darısı bizlerin başına. Gelsin güzel haberler...

tatlım aklına kötü bir şey getirme kesin vardır bir sebebi gelişimini görmek istemiştir

Canımm panikleme hemenn
Sen şikayetlerini söyleyince belki kontrol altına almak için çağırmıştır,
Hem bebiş artık senden besleniyorr annesiii, onu daha iyi beslemek için vitamin yazacaktır
Hemde bebişinii sağlıklaa bir daha göreceksinnn annesiii güzel düşün sennn

tatlım aklına kötü bir şey getirme kesin vardır bir sebebi gelişimini görmek istemiştir

ikili testi baska doktor yapti ya belki kendi de gormek istiyor dedigin gibi bebegin gelisimini ve ultrason kagidimi flan
iyi olur benim icin bebegimi gorurum
hem karin agrimi sorayim hem de bualntidan yiyemiyorum ilac verir belki

Aradan 3 hafta geçmiş az bir zaman değil onun için çağırmıştır, belki ilaç verecektir, aklına kötü birşey getirme bebişini yeni gördün iyiydi maaşallah bulantının olması da iyi birşey zaten sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…