- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.141
canımıniçi senın ıcın demedımkı tabıkı herkes merak eder ögrenmek ıster
benım tepkım erkek dogurmayınca bızlerı eksık gorenlere
erkek dogurunca kendını bısey sananlara
teyzem oglu olanın dogumuna bıle gıder kızda hıc bısey demez
oglunun bırı özürlü yanıcok doluyum cınsıyt saplantısı olanda
yoksa merak etmek tabıkı hepımızde var balım ıcın rahat olsun
ben kendımı tutabılırsem esıme cınsıyetı soylemeyı dusunmuyorum sımdı bellı olursa cunku 4.5. ayında daha net bellı oluyor
oglan derse doktor bos yere kımse heveslenmesın ne olur ne olmaz tabı bakalım tutabılcekmyım kendımı ..:)
Sen gidersen bende durmam buralarda hih benimde 30 nisan dedi drben basladim vitamin takviyesine,sabah folikasit,oglen kalsiyum d3vitamini,aksam multivitamin,yuklendik bakalim bir de demir vercek herhalde
Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022
Sagol canim allah hepimizin yavrularini nazarlardan korusunoy masallah kurbanoldum allahımm nazarlardan korusunnnn hayırlısıyla alırsın kucagına ınsallah canım
benım bebegımınde 12 haftalık ultrasyon goruntusuu aynen boyleee kısmet olursa bende bu reesımlerdennn gunluk yapıcammm yapıstırıp ınsallahhh heves edıyorum bebegıme ozel defter tutucammmmm
canım maşallah bebeğine doktor cinseyetini söyledi mi bence kız bu söylemediyse de bakalım doğru bilcekmiyim:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tütütütütütüt 41 kere maşallahh minik meleğinee
Maşallaaah subhanAllahhhh.......
Nub teorisine göre kız gibi canım minikinn
Bencede kiz gibi,valla ne yalan diyim bizim sulalede kiz cok sevilir,bende kiz olsun istiyorum
kızlar ikili tarama için sabah randevum var.kan için aç karnına mı gitmeliyim bilen var mı?
kızlar ikili tarama için sabah randevum var.kan için aç karnına mı gitmeliyim bilen var mı?
Bende merak ettım canım doktora gıdınce neler soyledı bızede haber ver:)
banada doktorum bırsey olursa ara dedı ama bas agrısındada mıde bulantısındada aramadım normaldır dıye
ıcıme kurt düştü şimdi:26:
kızlar cınsıyet ögrenenler nılaya mesaj atsınkı ılk sayfada lısteye eklensınler :)
Rabbim gönlündekini hayırlı evlat kılsın canımm
Sen şuan 10+ değilmisin canım?
Erken çağırmamışlar mı ikili test için
ben mesaj atamıyorumki özel 100 mesaj olmadan atılmıyomuş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?