2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bizimde aksine çevremdeki herkesin oğlu var herkes kesin oğlun olcak diyo bende sinir oluyom daha karnım yok hiçbişeyim yok neye göre yorum yapıyon inş kızım olurda hepsi çatır çatır çatlasın:)))

Sen gidersen bende durmam buralarda hih benimde 30 nisan dedi dr ben basladim vitamin takviyesine,sabah folikasit,oglen kalsiyum d3vitamini,aksam multivitamin,yuklendik bakalim bir de demir vercek herhalde

bende 3 mayısım ama bakalım erken yada gec artık kısmet nezamannn gelırse melegımızz hayırlsıyılaaa :))))

valla bende vıtamın kullanıyordum bıtırdım multıvet sanırım sımdı onu verdı bırde tüp şişe şeklinde olan içinde 10 adet olan kan ılacından verdı onları kullanıyorum cuma gununden berııı kan ılacı ıcınde folık asıtıde barındırıyor hıc aksatmadan ıcıyorum bende bakalımm

Simdiye kadar hic yuklememistim 12 hafta burada yavrumEki Görüntüle 538022

oy masallah kurbanoldum allahımm nazarlardan korusunnnn hayırlısıyla alırsın kucagına ınsallah canım

benım bebegımınde 12 haftalık ultrasyon goruntusuu aynen boyleee kısmet olursa bende bu reesımlerdennn gunluk yapıcammm yapıstırıp ınsallahhh heves edıyorum bebegıme ozel defter tutucammmmm

bende günlük tutcam bebeğime. günlüğünü aldım bile cicili bicili:)

Sagol canim allah hepimizin yavrularini nazarlardan korusun konusuyorum yavrumla baban gibi koca kafalisin diyesimdi kafalari buyuk ya vucuda gore,esimde cocuga oyle deme diyo

kızlar ikili tarama için sabah randevum var.kan için aç karnına mı gitmeliyim bilen var mı?

Bencede kiz gibi,valla ne yalan diyim bizim sulalede kiz cok sevilir,bende kiz olsun istiyorum

Rabbim gönlündekini hayırlı evlat kılsın canımm

kızlar ikili tarama için sabah randevum var.kan için aç karnına mı gitmeliyim bilen var mı?

Sen şuan 10+ değilmisin canım?
Erken çağırmamışlar mı ikili test için

ben mesaj atamıyorumki özel 100 mesaj olmadan atılmıyomuş:44:

kıslarr bende geldim doktordan ıyıymıs bebişim oynuodu maaşalllah
tam gunuyle uyumlu cıktı..mınıcık bı kanama alanı vardı rahımde
oda kaybolmus cok şükür,gez toz bayramda ama abartma dedi drum:)

bu arada uzamn tvde ızledım 11 haftalık gebelik diye yazdım ggda
bu haftadan sonra düşük rıskı %1dir dıor.vucudun doğal seleksıyonu varmıs
ılk haftalarda saglıksız gebeliği sonlandırıomus,bu haftaya kadar kalmıssa demekkı %99 saglıklıdır dıor

ya kızlar bişey diycem bugün kahverenginde bi akıntım oldu 11.haftaya gircem doktorumu aradım progestan kullan dedi geçmezse yarın gel dedi bitane kullandım şuan için yok akıntım hani beyaz bi akıntı olurya onun kahverengisi sizin başınıza böyle bişey geldimi yda duydunuzmu sonuç ne bilen varsa lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…