- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.761
Sağlıklı olsundaaRabbim dağına göre kar verecektikk diye umuyorum
Canım eşimin telefonunda
mailime atacaktık ama çok yüksek olduğu için yollamıyor, işteki pcye atmam içinde teli almam lazım yanıma, ıphone bluetoothla yollamıyor benim telefona benim ki biraz daha eski
Ancak youtubeye paylaşabiliyoruz ama onuda ben istemedimNazarlara gelmesin yavrularımız
Halledersem yükleyeceğim ama bende çok istiyorumm videosunu görün
merhaba kızlar,
uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba herkese
biz dün doktora gittik, 2li test için aslında randevumuz bu akşamdı ama ağrılarım vardı doktorum da müsaitmiş bizde gittik
minik kuzumuzu gördük, kibar kibar uyuyordu sonra usg cihazı değince bi hareketlendi, kıpır kıpır
ense kalınlığına bakıldı, burun kemiğine bakıldı veeee bacaklarına baktı ama bi türlü bacaklarını düzeltmedi yaramaz
doktorumuz maşallah herşey yolunda herşey çok güzel dedi
kasık ağrılarım ameliyatımdan ötürü bende şiddetli olabilirmiş onun için krem verdi çok ağrın oldukça sür dedi.
1 kilo almışım aferin çok güzel gidiyorsun bayramda tutmuşsun kendini dedi, dedim zaten tatlı falan yemiyorum, evet kızlar yedirmezler annelere pek tatlı dedi dokturum
eşimde yani kız mı dedi, evet dedi ben kız görüyorum bazen saklanabiliyorlar ama %90 kızınız olacak dedi
bir dahaki randevumuz ağrım şikayetim olmadığı sürece 6 hafta sonra
test sonuçlarını cuma günü alacağız Inşallah onlar da temiz çıkar
arkadaslar dun belim bir agridi korktum dr tlf ettim agri kesici al dedi ama kendimi tuttum almadim bugun yine baslarmi acaba karnimdan dolayimi acaba karnim sabahlari ve uzandigim zaman cok kucuk ama yemek yer ve ayaga kalktigim zaman kocaman oluyo bilmiyorum bel agrim yoktu birden bire baslamasi normalmi benim gibi olan varmi acil sifalar
wala gülsevdam geçmişi okuyodum fena gaza getirdin beni:13: zaten banada gelyodu artık yürüyüm die uyanmıştım bugün sabahsenin yazdıklarınıda okumak ii geldi dedim yürüyüm bende 1 saat ama herşey sınırında olmalı tabi neyse bende bi ara 69 u görmüştüm evlenmeden 1-2 yıl öncesinde sonrasında kendi çapımda verdim 60 59 fln gibiydim evlendiğim gün 58 dim gerçi bi daha görmedim ama pilates yapıyodum yürüyodum bantta süperdim o dönemde hamile kalsam harika olurdu ama malesef bıraktım 1-5 2 yıldır hiç yapmıyorum evlendikten sonra aldım kilo yani bide devamlı kendimi tutmak istemedim heralde bünye müsait zaten yersem alıyorum mutluyum şimdi yemessem ne zaman yicem dedim zaten yemektende zevk alan birisiyim ama kilo almaktan daha fazla bende çok korkuyorum bide benim önümdede örnekler kötü anneler teyzeler fln hep diyolar doğumlardan kaldı:18: Allah yardımcımız olsun bende 4 kilo civarı aldım şimdiye kadar son 1 kilo bayramdan ayda bi kilo diyorum bundan sonrası için en azından artık biraz daha iyiym hareket edicek halim var inşallah hareket olursa almam dimi:18: bugün yürüycem inşallah kendime ve size söz veriyorum
yüzüme hiç vurmadılar ama herkes soyluyo k.v huyunu herks biliyo benı haklı goruolr en yaknlarına anlatıyorm ustelık evdekı durumu benm yanmdalar, önceden de bu sornlar vardı hamıle olunca cock olnca geçer sandım ama goruyormkı gecmemıs gecmeyede nıyetı yok kundakta cocukla giderim artk bundan sonrada canımı cok sıkıyolar bunaltıyolar zevk almıyrm artk hıcbsyden
Söylüyorm canım eşime söylemez olurmuyum gitmiycek istemiyo diyo ama yınede mcbr bırakılıyrm surat asıyo ıkısıde kvga edıoz dıyormya ıstehem söylememe gerek bile yok eşimde k.v de gitmek istemediğimi biliyolar. Yok cnm şiddet eşimin 3 kere cok buyuk sınırı oldu ondada unutturdu gerçi aklmdan hiç çıkmıyo ama napıym. Zaten kv hamile oldugumu ogrenncede fzla sevınmemıstı iyi olsn hayrlısı olsn demıstı.. Ne cins bi aile.. Buardaa sürekli gitmek istemediğimi sölemekten bıktım.. Hamileliğimi ilk ogrendgm zmn dedmkı ılk 3ay tehlıkelı gunlere gtmıycem 3ay benı unutun hatta snrada karnım cıkar 9ay unutun hatta hatta dedm snrada cock olcak gidemem kucuck cockla demiştim! Yüzkere sölemek istemiyorm
ozaman garanti benimde kız olucak :) eşim oğlan ıstedıgı ıçın buruk olcak belkı ama ben mutluyum :)
suslu suslu gıydırıcem yavrumuhayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasıp eylesın yavrunu
canım buraya bıle ekleme takıldım ben sana :) yavrun nazara gelmesınne guzel ya bendeesımden vıdeo cekımı yapmasını ıstıcem
ıyı fıkır verdın bıze:)
canım sıkma canını bende gectım bu yollardan o kadar benzıyokı her halı benım ılk gebelıgımde kızıma hamıle ıken yollarda kusarak gıderdım ınanırmısın o derece zorla benı gotururdu komsu gezmelerıne nasıl katlanmısım dıyorum sımdı ama hersey gelıp gecıyo ne nısanlı kızdım ne taze gelındım ne hamıle kadın nede lohusaydım ben hıc bır zaman ne ılgı ne alaka hıc bıseyını gormedım maalesef sımdı k.v coookkk uzaktayım sukur yuvam dagılıp kızım babasız kalmadan o kadından o ortamdan kurtuldum hamd olsun rabbıme sımdı o gunlerı bır bır soyluyorumda hıc agzını acamıyo bana bısey dıyemıyo az sabırda cok keramet var canım bırazcık sabır et yavrunu dusun ınan kımseden fayda yok sen kendı kendıne sahıp cık tatlım uzulmemeye calıs hep kotu degılde bırazda ıyı taraflarından dusun barı degısıklık oluyor falan de kendı kendını gaza getırme( senı cok ıyı anlıyorum allah yardımcın olsun....
gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. Ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden
kızlar bir sorum olacak yeme,tiksinme,bulantı sorunu yaşayanlar 12. Haftadan sonra hala devam ediyor mu, yoksa geçti mi? Ben günleri saymaktan öldüm.hiçbir şey yiyemiyorumböyle devam etmesinden korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?