2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar,
uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba herkese
biz dün doktora gittik, 2li test için aslında randevumuz bu akşamdı ama ağrılarım vardı doktorum da müsaitmiş bizde gittik
minik kuzumuzu gördük, kibar kibar uyuyordu sonra usg cihazı değince bi hareketlendi, kıpır kıpır
ense kalınlığına bakıldı, burun kemiğine bakıldı veeee bacaklarına baktı ama bi türlü bacaklarını düzeltmedi yaramaz

doktorumuz maşallah herşey yolunda herşey çok güzel dedi

kasık ağrılarım ameliyatımdan ötürü bende şiddetli olabilirmiş onun için krem verdi çok ağrın oldukça sür dedi.
1 kilo almışım aferin çok güzel gidiyorsun bayramda tutmuşsun kendini dedi, dedim zaten tatlı falan yemiyorum, evet kızlar yedirmezler annelere pek tatlı dedi dokturum

eşimde yani kız mı dedi, evet dedi ben kız görüyorum bazen saklanabiliyorlar ama %90 kızınız olacak dedi

bir dahaki randevumuz ağrım şikayetim olmadığı sürece 6 hafta sonra

test sonuçlarını cuma günü alacağız Inşallah onlar da temiz çıkar

wala gülsevdam geçmişi okuyodum fena gaza getirdin beni:13: zaten banada gelyodu artık yürüyüm die uyanmıştım bugün sabah senin yazdıklarınıda okumak ii geldi dedim yürüyüm bende 1 saat ama herşey sınırında olmalı tabi neyse bende bi ara 69 u görmüştüm evlenmeden 1-2 yıl öncesinde sonrasında kendi çapımda verdim 60 59 fln gibiydim evlendiğim gün 58 dim gerçi bi daha görmedim ama pilates yapıyodum yürüyodum bantta süperdim o dönemde hamile kalsam harika olurdu ama malesef bıraktım 1-5 2 yıldır hiç yapmıyorum evlendikten sonra aldım kilo yani bide devamlı kendimi tutmak istemedim heralde bünye müsait zaten yersem alıyorum mutluyum şimdi yemessem ne zaman yicem dedim zaten yemektende zevk alan birisiyim ama kilo almaktan daha fazla bende çok korkuyorum bide benim önümdede örnekler kötü anneler teyzeler fln hep diyolar doğumlardan kaldı:18: Allah yardımcımız olsun bende 4 kilo civarı aldım şimdiye kadar son 1 kilo bayramdan ayda bi kilo diyorum bundan sonrası için en azından artık biraz daha iyiym hareket edicek halim var inşallah hareket olursa almam dimi:18: bugün yürüycem inşallah kendime ve size söz veriyorum

arkadaslar dun belim bir agridi korktum dr tlf ettim agri kesici al dedi ama kendimi tuttum almadim bugun yine baslarmi acaba karnimdan dolayimi acaba karnim sabahlari ve uzandigim zaman cok kucuk ama yemek yer ve ayaga kalktigim zaman kocaman oluyo bilmiyorum bel agrim yoktu birden bire baslamasi normalmi benim gibi olan varmi acil sifalar

canım buraya bıle ekleme takıldım ben sana :) yavrun nazara gelmesın ne guzel ya bendeesımden vıdeo cekımı yapmasını ıstıcem
ıyı fıkır verdın bıze:)

ozaman garanti benimde kız olucak :) eşim oğlan ıstedıgı ıçın buruk olcak belkı ama ben mutluyum :)
suslu suslu gıydırıcem yavrumu hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasıp eylesın yavrunu

Ben hazırlanıyım bari malum gzme var gitmişken psikiyatristten randevu alırım belkı dısarı ckmk ıcn bahne bulablrsm tabı gorusuruz kızlar kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın optm hepnzı :)

doktor ızın versede ılac almama taraftarıyım ne ağrı sızıları atlattım su 3 ayda böyle
aradahafıf yokluyor bel agrısı benımde bunlar olucak seyler 9 ay neler gorucez daha bakalım ..

3. ay bıtımden kosu bandına cıkmama ızın vermıstı doktor hafıf yuruyusler
gıttıgımde konusup kesın onayını alınca kosu bandı maceram baslıcak:)
ben azcık yesemde cıddenv kılo alırım bayramda herkes tatlı cıkolata seker baklava yedı ben kendımı tuttum
hemde canım cekmedı sadece 2 gun kahvaltıda borek ve patates yedım aksam yemegıde makarna sonuc 1 kg tartı oynuyor gercı kabızlıkta var ..
kendımı bıldıgım ıcın bastan ısın ucunu sıkı tutmaya calısıyorum 4. aydan sonra zatı bebıste kg alıcagı ıcın hafıf tartı oynucak
7. aydan sonrada bızler nekadar tutsakta kg alcaz bu yuzden sımdılerde sıfır kg alımı ıle kapatmak en ıyısı ..
kendın fırenle canım yavrumuza yarıcak seyler zatı saglıklı besınler hadı yuruyusunu yap bakalım
tabı kendını cok yormadan

arkadasar cinsiyetini bilipte eksi tatli formulu tutan varmi acaba ben su anda sanki daha eksi aci seyleri seviyorum cinsiyetini ogrenmedim daha sizlerde durum nasil eksimi tatlimi

günaydın güzel arkadaşlarım, bugün tatilden sonraki ilk iş günü yoğun maalesef işler üstüste gelmiş yetişemiyorum..ama yine de kk ya girmek istedim..çünkü çok heyecanlıyım bugün ikili testi yaptırıcaz ve belki de cinsiyetini öğrenebilicez inanılmaz heyecanlanıyorum...kız erkek farketmez ikiside çok güzel, önemli olan hayırlı bir evlat olması ve sağlıklı olması.. ama baştan beri içime erkek doğuyor o yüzden belki kız çıkarsa bi afallayabilirim :) tabi doğrudürüst tatlı yemedğimi düşünürsek de kız olma ihtimalimiz de çok...aslında dün gidecektim ama paralar suyunu çekti..bu bebek daha doğmadan masraf çıkarmaya başladı..nasıl yetişicez bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin..
kızlar dün akşam çok kötü sancılandım..kımıldayamadım sanırım göbeğim düştü..benim göbeğim düşünce böyle olur karnımın heryerinden kramplar girdi birazda sırtımdan kramp girmeye başladı sonra..korktum başka bişey olabilir mi diye..ama daha önce bekarken de göbeğim çok düştüğü için sancıları tanıdım..sırtüstü yattım göbeğimi çekmeye çalıştım tabi yapamadım korktum bebeğe bişey olur diye..neler yaptım geçmedi..sonra gece yattım, biraz zorladım yüzüstü durmaya çalıştım..neyseki sabaha geçmişti..

canım sıkma canını bende gectım bu yollardan o kadar benzıyokı her halı benım ılk gebelıgımde kızıma hamıle ıken yollarda kusarak gıderdım ınanırmısın o derece zorla benı gotururdu komsu gezmelerıne nasıl katlanmısım dıyorum sımdı ama hersey gelıp gecıyo ne nısanlı kızdım ne taze gelındım ne hamıle kadın nede lohusaydım ben hıc bır zaman ne ılgı ne alaka hıc bıseyını gormedım maalesef sımdı k.v coookkk uzaktayım sukur yuvam dagılıp kızım babasız kalmadan o kadından o ortamdan kurtuldum hamd olsun rabbıme sımdı o gunlerı bır bır soyluyorumda hıc agzını acamıyo bana bısey dıyemıyo az sabırda cok keramet var canım bırazcık sabır et yavrunu dusun ınan kımseden fayda yok sen kendı kendıne sahıp cık tatlım uzulmemeye calıs hep kotu degılde bırazda ıyı taraflarından dusun barı degısıklık oluyor falan de kendı kendını gaza getırme ( senı cok ıyı anlıyorum allah yardımcın olsun....

sağlıklı olsunlar da, kız erkek önemli değilmiş gerçekten

bana da senin kızın olucakmış gibi geliyor

canım buraya bıle ekleme takıldım ben sana :) yavrun nazara gelmesın ne guzel ya bendeesımden vıdeo cekımı yapmasını ıstıcem
ıyı fıkır verdın bıze:)

Yükleyemiyorum ki zatenn
Tabbii önce Rabbime emanet,Rabbim korusun kollasın Ama Sizlerden çekinmiyorum kii görsün teyzeleri istiyorum
Video olayını kesinlikle uygulayınn, usg resmi veriyor tabii ama kıpır kıpır bişeyi her canın istediğinde izlemek ayrı bir güzell
Aç bakiiim pıtırcanımııı özledim diyorumm annesine babasına dans ediyorr yavruum

Allah razı olsun canım sağol bızım uzaklasma gıbı bı ıhtımalımzde yok omr boyu yanmda kalck ya ben kocayıp gidicem smdiden kendımı 40yıllık evlı gbı hıssedyrm insan halime acımazmı diyorumya umursamıyo sevınmedı bıle torunu gelıyo dıye hep lafta milletn ynnda sevnmıs gbı davranıyo.Sen neler yaptın oyle cekerken esınle konustun mu nasl bir yol izledin Emrivaki yapıo bıde bugn evde yokuz dıo benm adıma da konusuyo.Bgn esmle son bıkere konussam mı ozmnda kotu oluyoruz. yoksa esımn ynnda tmm dıyıp k.v hadı hazırlan dedıgnde ben gıtmyrm mu desem

Son düzenleme:
Gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden

kızlar bir sorum olacak yeme,tiksinme,bulantı sorunu yaşayanlar 12. haftadan sonra hala devam ediyor mu, yoksa geçti mi? ben günleri saymaktan öldüm.hiçbir şey yiyemiyorum böyle devam etmesinden korkuyorum..

gelmişte hazırlanıyonmu dıyo pntln giydiğimi gördüya bnde hııııı dedım ıı bende hazırlanıyımda cıkalm dıyo.. Ya napcam ben ellerim titriyo yemn ederm bacaklrm titriyo sinrden

cnm kendine yapıyorsun
kendini bırak evladını düşün
daha gençsin huyunu suyunu da biliyorsun madem
takmamaya çalış yada karşı çık iki seceneğin var sadece
bunların hiçbiri kendini yıprat delir demiyo bak
allah için bnm ki de başka cins ama babaannemden çok görmüştüm
ve annem gelin aldığında yine haksız yere düşünce bi tanıdığımız bi söz demişti
ben şimdi her kızdığımda onu düşünüyorum
"benim delim milletin delisinden iyidir"
gerçektende böyle..
Bunu düşün ve kısa sürede kendine bi mesgale bul bebeğini bile bahane etme
işe gir ne mezunusun bilmiyorum ama gerekirse tekrar üni oku açıktan
meşgale bul ve iki kulağında açık olasun sağlığın için
biri giren den biri çıkandan
hadi şimdide gezmenin tadını çıkar zevk al zorunlu olsanda
tüm hayattan

kızlar bir sorum olacak yeme,tiksinme,bulantı sorunu yaşayanlar 12. Haftadan sonra hala devam ediyor mu, yoksa geçti mi? Ben günleri saymaktan öldüm.hiçbir şey yiyemiyorum böyle devam etmesinden korkuyorum..

bıçak gibi kesilmiyo cnm
ara ara olsada devam ediyo
ama bu bünyeden bünyeye de fark gösterebiliyo

kızlar geldik doktordan melegim büyümüş kıpır kıpırdı videoya da çektim normalde bugun 10 haftalık ama 10+4 çıktı 3,7 cm de boyumuz gelişimi çok iyi dedi
cinsiyeti erkek olabilir ense kalınlıgı da gayet iyi ama sen istanbulda 2 hafta sonra doktoruna git tekrar baktır dedi
düşük iğnesini kullansam haftada dedim olur dedi 3 tane verdi o bitince gerekli görürseniz 2 haftada bir vurulabilirsın dedi
doktoru çok sevdik biz sağolsun 20 dk kaldık çektik videomuzu da sıpam pek uykucu cıktı karnıma vuruyo uyanıo kıpırdnıo hemen geri uyuyodu
göbeğinin hemen altında dedi yani sağda ya da solumda değildi ankaraya gidince de resmini ekleyecem saat 12 de trene binecem
şükür rabbime her şey yolundaymış
ağrım oluyor dedim normal tüm vucut rahım için çalışıyo olacak o kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…