- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.961
Bugün doktora gittik doktorumu değiştirdm bu arada.bebeğim iiyimiş 10+6 dedi.gelişimi güzel dedi maşallah.onu duyunca cinsiyet aklıma bile gelmemiş aslında çok da merak ediyodum.benm bebeğim kyifçi öyle yatıyodu,rahatı yerinde dedi doktoru:)ultrasonla nasıl salladı ama hareket etmedi.ben öksürürken korkuyodum çocuğu hep salladm diye ama umrunda bile değil aşkımın.kalp sesini ilk defa duydum çok güzel bşy:)diğer doktor ses açmamıştı gıcık.tansiyonm çok düşmüş 8 e 4,5.çünkü 2 gündr yemedm doğru dürüst.bulantılarım artmıştı.hap verdi şimdilik iyym.bi ara fotomuzu ekliycez teyzeleri.2 hafta sonra da 2li teste gidecez o zmn cinsiyetini de sorarım.
ikili teste aç karna mı gidiym kızlar???
tabi canım bi insan her konuda da muhteşem olamazki seninde uzmanlık alanın buymuş demek
ama olsunnn geliştirirsin sen kendiniiiiiii kaçmaz senden :)
erkek diyosun sendeeeee hım erkek diyenler çogunlukta
hadi bakalımmmmm saglıkla gelsin de minnoşlar
burda herşey yerle bir olduu
Anladım kiii benim hissiyatım hamile kalacaklar yönündee
Cinsiyet yönünde gelişemedim
Ama zeynep'in tutuyor o bi tahmin etsinn
yinede ben erkek diyiimmSağlıkla gelsin bebişiinn canım
çok şükürr canımm
maşallahh subhanallahh
Bizlerde böyle güzel haber alıp-güzel haberler veririz inşallahhh
Inşallah cnm
inşallah güzel çıkar canımmm sonuçlarınn
Neden test sonuçlarını 1 hafta sonra veriyorlar :18::18::18:
Sağlıklı olsundaaRabbim dağına göre kar verecektikk diye umuyorum
Canım eşimin telefonunda
mailime atacaktık ama çok yüksek olduğu için yollamıyor, işteki pcye atmam içinde teli almam lazım yanıma, ıphone bluetoothla yollamıyor benim telefona benim ki biraz daha eski
Ancak youtubeye paylaşabiliyoruz ama onuda ben istemedimNazarlara gelmesin yavrularımız
Halledersem yükleyeceğim ama bende çok istiyorumm videosunu görün
merhaba kızlar,
uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba herkese
biz dün doktora gittik, 2li test için aslında randevumuz bu akşamdı ama ağrılarım vardı doktorum da müsaitmiş bizde gittik
minik kuzumuzu gördük, kibar kibar uyuyordu sonra usg cihazı değince bi hareketlendi, kıpır kıpır
ense kalınlığına bakıldı, burun kemiğine bakıldı veeee bacaklarına baktı ama bi türlü bacaklarını düzeltmedi yaramaz
doktorumuz maşallah herşey yolunda herşey çok güzel dedi
kasık ağrılarım ameliyatımdan ötürü bende şiddetli olabilirmiş onun için krem verdi çok ağrın oldukça sür dedi.
1 kilo almışım aferin çok güzel gidiyorsun bayramda tutmuşsun kendini dedi, dedim zaten tatlı falan yemiyorum, evet kızlar yedirmezler annelere pek tatlı dedi dokturum
eşimde yani kız mı dedi, evet dedi ben kız görüyorum bazen saklanabiliyorlar ama %90 kızınız olacak dedi
bir dahaki randevumuz ağrım şikayetim olmadığı sürece 6 hafta sonra
test sonuçlarını cuma günü alacağız Inşallah onlar da temiz çıkar
arkadasar cinsiyetini bilipte eksi tatli formulu tutan varmi acaba ben su anda sanki daha eksi aci seyleri seviyorum cinsiyetini ogrenmedim daha sizlerde durum nasil eksimi tatlimi
ben hıc duymamıstım da herseyden cok korkar oldum anında agrı gırıyor sancılı adet agrısı gıbı
​Maşallah canım herseyın yolunda gitmesine cok sevındım ... Bu yıl erkek yılı sanki... cınsıyetını her öğrenen erkek diyor yaffD
Aynen öyle canımm sizlere göstermek istedimmm bendebian önce bayram bitsin diye bekledimm
Rabbim nasıl bir mucizedir kiii nasıll kıpır kıpırr, attırıyorr kaydırıyor kendiniii
Kalbini dinlicektikk, doktor kalbinin üstüne getirdi işareti sesi açtı kiii vıccckkk sırtını döndüüü, doktor bastı kahkayıı show yapıyor çılgın bu dedi
Rabbim kimseyee aratmasınnn, bizlerede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllahh canımm
Cumartesi gideceğimm 2li teste inşAllahh ozamanda güzel haberlerle gelirimm-gelirizz
canım seninde bayramın kutlu olsun
sen doktora gittin mi sanki bu yakınlarda gitcektin diye hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorum acaba:)
canım ne kdara aldın ve nerden temın z doktor mu yazıyor eczaneden giidp alabiliyomuyuz?
Buaradaaaaaaaaa benim sağ göğsümdede çatlaklar var bikaç tane daha simdidenince ince kahverengimsi gibi
arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim
bayramda mecbur evdekı gıbı saglıklı beslenemedım gıttıgm yerlerde ne varsa ac kalmamak ıcın yedım
sonuc yarım 1 kg arası tartı oynuyo gercı 2 gundur kabızlıkta var
ınsallah 4. aya kadar kg almıcam bugun cıktım 1.5 saat sahılde yuruyus yaptım 10 dk yurudum 1 dk oturdum :)
o fazlalık geldıgı gıbı gıdıcek okadar:)
pek bici benide tahmin et , maşallah çok rahatım kusma falan olmadı çok iştahlıyım
hareketlerim rahat, cildim düzelmeye başladı :)
nasıl detay vereceğimi bilemedim :)
sen bi haftaya geç diyosun bizimki iki hafta sonra çıkacak :/
devlet hastaneleri en geç
valla canım benim kii hep atmaca oluyor ve tutmuyor
Hatta ters çıkıyormuş tahminlerim ama ben yine söyleyim kız gibi geldiii
benle aynı gibisinn, bende çok rahatım ve bir fil kaçmış gibi içime yiyorumm ve bana çoğunluk kız diyor
Hadiiiii ozamanaaa kadarr çaaat diye çatlarımm beennn
hatta devlete gidiyim belki onlar daha cabuk verir diyordum ama ben paşa paşa gidiyim 1 hafta bekleyimm
sağlık ocağına kaydını yaptırmayan varsa mutlaka yaptırın kızlar arıyorlar ilgileniyorlar hemşirem de çok tatlıymış saolsun bütün kotrollerimi yaptı tahlillerimi inceledi kilo, tansiyon, varis kontrolü ödem kontrolü vs 5. ayda tetanoz aşım yapılcakmış aklıma ne takılırsa ya da doktoruma ulaşamadığım zamanlarda arıyorum katkılı ve hazır gıdaları kesinlikle yeme dedi özellikle canım aşırı tatlı istediğinde cicibebe ve süt karıştırıp yiyebilirmişim gerçi şu anda iştah sıfır ama aklımın köşesinde dursun
Valla canım benim kii hep atmaca oluyor ve tutmuyor
Hatta ters çıkıyormuş tahminlerim ama ben yine söyleyim kız gibi geldiii
Benle aynı gibisinn, bende çok rahatım ve bir fil kaçmış gibi içime yiyorumm ve bana çoğunluk kız diyor
12 gün sonra dr kontrolüm bakalım ne çıkacak , beni herkes rüyasında erkek görmüş bir sen birde uzaktaki komşum kız dedi
tabi takdir allahın hakkıma hayırlısını versin , :)
ay ne kadar güzel ya, bizim burdakilerlerde allaha emanet
yaa hastaneden hastaneye değişiyodur herhalde
ama geniş hastalık ve tedavi deneyimlerim sonrası
devlet hastanelerinin salladığını özel hastaneler hızlandırıp labaraturlar anında sonuçlandırıyo :)
e tabi ne kaa ekmek o kaa köfte :)
12 gün sonra dr kontrolüm bakalım ne çıkacak , beni herkes rüyasında erkek görmüş bir sen birde uzaktaki komşum kız dedi
tabi takdir allahın hakkıma hayırlısını versin , :)
sen nerde yaşıyosun canım benim hemşiremin 45 tane gebesi varmış ama maşallah arı gibi ya da benim şansımdır bilmiyorum:44:
sen nerde yaşıyosun canım benim hemşiremin 45 tane gebesi varmış ama maşallah arı gibi ya da benim şansımdır bilmiyorum:44:
bence canım yoğunlukla alakalıı
sonuçta devlet hastanesi çok fazla sirkülasyonu olan bir yer
ve adan zye herkesin tercih yeri en baş
özel hastane avantajı benim için sadece cumartesi günleri olmasıı ve yoğun olmaması
onun dışında a desen para denilen ticarethane yerii
hatta işten izin almam sıkıntı olmasaydıı devlette yapacaktım ben ikili testii çünkü özelde 135 ikili test+ 52 tl muayene ücreti 185-190 tl
devlette yapmak varken ne gerek okadar para vermeye ama şartlar doğrultusunda gitmek durumunda kalıyoruz
aa oylemıymıs bende gec dollenme oldugunu sanmıyorum amaamerhaba annecikler bugun yeni birsey duydum erken dollenme erkek gec dollenme kiz oluyormus cinsiyeti belli olan anneler sizin durumlar nasil benim oncekinde 8 simdi 6 gun geri bebisim
ohh masallah cnm cok sukurMerhaba hanımlar ikİli testimiz normal çıktı , kanamamızda durdu :)
maşallahh canımmm gozun aydınnnn ben ıkılı ye ac gıtmıstım ama farketmıyorBugün doktora gittik doktorumu değiştirdm bu arada.bebeğim iiyimiş 10+6 dedi.gelişimi güzel dedi maşallah.onu duyunca cinsiyet aklıma bile gelmemiş aslında çok da merak ediyodum.benm bebeğim kyifçi öyle yatıyodu,rahatı yerinde dedi doktoru:)ultrasonla nasıl salladı ama hareket etmedi.ben öksürürken korkuyodum çocuğu hep salladm diye ama umrunda bile değil aşkımın.kalp sesini ilk defa duydum çok güzel bşy:)diğer doktor ses açmamıştı gıcık.tansiyonm çok düşmüş 8 e 4,5.çünkü 2 gündr yemedm doğru dürüst.bulantılarım artmıştı.hap verdi şimdilik iyym.bi ara fotomuzu ekliycez teyzeleri.2 hafta sonra da 2li teste gidecez o zmn cinsiyetini de sorarım.
ikili teste aç karna mı gidiym kızlar???
sağlık ocağına kaydını yaptırmayan varsa mutlaka yaptırın kızlar arıyorlar ilgileniyorlar hemşirem de çok tatlıymış saolsun bütün kotrollerimi yaptı tahlillerimi inceledi kilo, tansiyon, varis kontrolü ödem kontrolü vs 5. ayda tetanoz aşım yapılcakmış aklıma ne takılırsa ya da doktoruma ulaşamadığım zamanlarda arıyorum katkılı ve hazır gıdaları kesinlikle yeme dedi özellikle canım aşırı tatlı istediğinde cicibebe ve süt karıştırıp yiyebilirmişim gerçi şu anda iştah sıfır ama aklımın köşesinde dursun
anneciğime kavustum ya nasıl mutluyum
sevdiğim yemekleri yapmış, kardeşimde pasta almış gelmiş
keşke ankara da otursaydım
bende gec yumurtlama oluyor ondan saniyordum neyse onu bilemeyuz kievet cnm öyle bişey varda o şöyle bnm bildiğim
sperm 72 yumurta 24 saat yaşıyo ya sperim ilk günü veya sonraki günü döllenmesiyle alakalı
yani şimdi anlayamayız ilişki gününüz ile yumurtlama gününüzü biliyorsanız ancak bilinebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?