2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Oyy maşallahh bebişinee canımm
Bende 10+2de gittim ama 10+6 gözüktü usgde
Kıpır kıpır attırıp kaydırıyordu kendiniii
İnnaılmaz müthiş bir duyguu helekii o boğum boğum gelen kalp sesii

Canım bende cumartesi gideceğim kısmetse ikili teste doktora bilhassa sordum tok gelirsen daha iyi olur dediii
Ama farketmezmiştee

Canımm benimm onure ettin benii
Benim geliştirme yönüm tersden okuma gibi tersden bilme oldu
Rabbim sağlıkla aldırmayı nasip etsin bizleree
şurda 1 ay sonra hemen hemen hepimiz öğreneceğiz artık kısmetsee

pek bici benide tahmin et , maşallah çok rahatım kusma falan olmadı çok iştahlıyım

hareketlerim rahat, cildim düzelmeye başladı :)

nasıl detay vereceğimi bilemedim :)

sen bi haftaya geç diyosun bizimki iki hafta sonra çıkacak :/
devlet hastaneleri en geç

şükür okumayı bitirdim

bugun bende cektim videoya iyi ki de çekmişim doktor bir resim verdi bende 10 dklık video var kıpır kıpır yavrum resmen ıcımde zıplıo:) her seferinde yapacam artık bunu

hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin

arkadasar cinsiyetini bilipte eksi tatli formulu tutan varmi acaba ben su anda sanki daha eksi aci seyleri seviyorum cinsiyetini ogrenmedim daha sizlerde durum nasil eksimi tatlimi

benim ki büyük ihtimal erkekmiş ve tatlı delisi olmama ragmen yiyemiyorum hep ekşi şeyler yiiyorum bişey bulamazsam lımona tuz serpip yiyiorum

ben hıc duymamıstım da herseyden cok korkar oldum anında agrı gırıyor sancılı adet agrısı gıbı

aynen 2 gün önce cok güldüm kasıklarıma öyle bir ağrı girdiki sonra korktum acaba bişey mı oldu ki diye doktora sordum bugun merak etme öyle her şeyden etkilenmez bebekler dedi

​Maşallah canım herseyın yolunda gitmesine cok sevındım ... Bu yıl erkek yılı sanki... cınsıyetını her öğrenen erkek diyor yaff D

bakalım sonradan değişmezse daha çok küçük

aynı duyguları paylaşıyoruz sabah 10 da cıktım doktordan aklım hala görüntülerde deli gibi çarpan kalp atışlarında resmen içimde dans ediyordu sıpam
rabbim aratmadan verdi inş sağlıkla da kucaklarımıza almayı nasip eder

canım seninde bayramın kutlu olsun

sen doktora gittin mi sanki bu yakınlarda gitcektin diye hatırlıyorum yalnış mı hatırlıyorum acaba:)

ben geçen hafta salı gittim canım tosunum 1 hafta önden gidiyormuş 23 milimdi ozaman ayakları oynuyodu artık 2li test için kasımın 15inde gidicez

canım ne kdara aldın ve nerden temın z doktor mu yazıyor eczaneden giidp alabiliyomuyuz?

Buaradaaaaaaaaa benim sağ göğsümdede çatlaklar var bikaç tane daha simdiden ince ince kahverengimsi gibi

55 tl ye eczaneden aldım canım bazı internet sitelerinde de satışı oluyor indirime giriyor ara ara doktoruma sormadım ama yazacağını zannetmiyorum:44:

arkadaslar bu zamana kadar aldiginiz kilolari yazalim ben biraz hizli gittim galiba 15 haftada 4 kilo almisim

henüz hiç almadım sende kafana takma normal bence

ya bende çok hareketli ve spor yapmayı seven biriydim ölü gibi yatıyorum şimdi biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum çok yoruluyorum

pek bici benide tahmin et , maşallah çok rahatım kusma falan olmadı çok iştahlıyım

hareketlerim rahat, cildim düzelmeye başladı :)

nasıl detay vereceğimi bilemedim :)

Valla canım benim kii hep atmaca oluyor ve tutmuyor
Hatta ters çıkıyormuş tahminlerim ama ben yine söyleyim kız gibi geldiii
Benle aynı gibisinn, bende çok rahatım ve bir fil kaçmış gibi içime yiyorumm ve bana çoğunluk kız diyor

sen bi haftaya geç diyosun bizimki iki hafta sonra çıkacak :/
devlet hastaneleri en geç

Hadiiiii ozamanaaa kadarr çaaat diye çatlarımm beennn
Hatta devlete gidiyim belki onlar daha cabuk verir diyordum ama ben paşa paşa gidiyim 1 hafta bekleyimm

yaa hastaneden hastaneye değişiyodur herhalde
ama geniş hastalık ve tedavi deneyimlerim sonrası
devlet hastanelerinin salladığını özel hastaneler hızlandırıp labaraturlar anında sonuçlandırıyo :)
e tabi ne kaa ekmek o kaa köfte :)

sağlık ocağına kaydını yaptırmayan varsa mutlaka yaptırın kızlar arıyorlar ilgileniyorlar hemşirem de çok tatlıymış saolsun bütün kotrollerimi yaptı tahlillerimi inceledi kilo, tansiyon, varis kontrolü ödem kontrolü vs 5. ayda tetanoz aşım yapılcakmış aklıma ne takılırsa ya da doktoruma ulaşamadığım zamanlarda arıyorum katkılı ve hazır gıdaları kesinlikle yeme dedi özellikle canım aşırı tatlı istediğinde cicibebe ve süt karıştırıp yiyebilirmişim gerçi şu anda iştah sıfır ama aklımın köşesinde dursun

ay ne kadar güzel ya, bizim burdakilerlerde allaha emanet

Bence canım yoğunlukla alakalıı
Sonuçta devlet hastanesi çok fazla sirkülasyonu olan bir yer
Ve Adan Zye herkesin tercih yeri en baş
Özel hastane avantajı benim için sadece cumartesi günleri olmasıı ve yoğun olmaması
Onun dışında A desen para denilen ticarethane yerii
Hatta işten izin almam sıkıntı olmasaydıı devlette yapacaktım ben ikili testii çünkü özelde 135 ikili test+ 52 tl muayene ücreti 185-190 tl
Devlette yapmak varken ne gerek okadar para vermeye ama şartlar doğrultusunda gitmek durumunda kalıyoruz

anneciğime kavustum ya nasıl mutluyum
sevdiğim yemekleri yapmış, kardeşimde pasta almış gelmiş

keşke ankara da otursaydım

sen nerde yaşıyosun canım benim hemşiremin 45 tane gebesi varmış ama maşallah arı gibi ya da benim şansımdır bilmiyorum:44:

vanda yaşıyorum , ama vanlı değilim, gidip sağlık ocağına senmi kayıt yaptırdın , ben gitsem yüzüme bakmazlar eminim, ama olmadı yarın gideyim

Son düzenleme:
sen nerde yaşıyosun canım benim hemşiremin 45 tane gebesi varmış ama maşallah arı gibi ya da benim şansımdır bilmiyorum:44:

bende senin gibi şanslılardanım
gerçektende çok tatlı bi hemsire ebe
ben demiştimki kayıt yaprken ee ben ne yapcam şimdi :)
o da güldü sen bişi yapmayacaksın ben seni arıycam her ay
sen de istediğin zaman kafana bişi takılırsa ara :)

evet cnm ya ama bide su var
devletten yeteri destek alamadıklarından
makineleri son modele geçiremiyorlar
ondan da kaynaklanıyor bu yavaşlılar

merhaba annecikler bugun yeni birsey duydum erken dollenme erkek gec dollenme kiz oluyormus cinsiyeti belli olan anneler sizin durumlar nasil benim oncekinde 8 simdi 6 gun geri bebisim
aa oylemıymıs bende gec dollenme oldugunu sanmıyorum amaa
Merhaba hanımlar ikİli testimiz normal çıktı , kanamamızda durdu :)
ohh masallah cnm cok sukur
maşallahh canımmm gozun aydınnnn ben ıkılı ye ac gıtmıstım ama farketmıyor

ben ılk hamıle oldugum zaman yaptırdım kasım 20 de ılk asım var ve 20.haftadan sonra gıdıp kalp atıslarını dınleyebılırmısım
bızım burdakılerde cokguzel ılgılendıler ve cok guler yuzluyduler ama bu zamana kadar aramadılar

Son düzenleme:
anneciğime kavustum ya nasıl mutluyum
sevdiğim yemekleri yapmış, kardeşimde pasta almış gelmiş

keşke ankara da otursaydım

Ne mutlu adınaa nasıl bir bayram evi olmuştur şimdiii

Bayanlar sizde duygusallık oluştu muu?
Pazar günü elimde dondurma pretty womanı açtım (eski bir film ama ben cok beğenirim) salya sümük hıçkıra hıçkıraa ağladım japon balığı oldumm...Gözlerim nasıl şiştii hatta hızımı alamadım aşk yemini diye bir film açtım ama dedim yaptığın kendine eziyet kapadım izlemedimm, ve akşamı yatağa girdim durup dururken ağlamaya başladım ama susamıyorumm sonra uyumuşum zaten
Bu hamilelik depresyonunu yaşayan var mı?

bende gec yumurtlama oluyor ondan saniyordum neyse onu bilemeyuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…